DESIRE DIAMOND

Divers


Dénomination : DESIRE DIAMOND
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 552.876.838

Publication

04/06/2014
ÿþ Mod Word I1.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



11111,1.11.1§111111

Rechtbank van koopheridel

Antwerpen

22 MO 2014

akeffetwm-n

Ondernemingsnr 9)L4D . ç2e

Benaming

(voluit) DES1RE DIAMOND

(verkort) :

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2018 Antwerpen, Belgiëlei 173 bus 8

(volledig adres)

Onderwerp akte OPRICHTING  BENOEMINGEN.

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Marc DENS, geassocieerd notaris van de notarissenassociatie Michel SMETS  Marc DENS, met zetel te Antwerpen op 6 mei 2014, dat erdoor:

1° De Heer BHANSALI Swapnil Amal, van Indische nationaliteit, wonende te 103/04 Solitaire Building, Central Avenue Road, Santacruz (W), Mumbai 400 054 (India)

20 De Heer BHANSALI Anish Nanubhai, van Indische nationaliteit, wonende 91/92 Solitaire, Central Avenue Rd, Santecruz (W) Mumbal 400 054,

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht voor onbepaalde duur, met de naam "DESIRE DIAMOND", met zetel te 2018 Antwerpen, Belgiëlei 173 bus 8, met aanvang van werkzaamheden bij de verkrijging van rechtspersoonlijkheid, en met een kapitaal van achttien duizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR), verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde

10 De Heer BHANSALI Swapnil op vijftig aandelen 50

20 De heer BHANSALI Anish op vijftig aandelen 50

Samen op honderd aandelen 100

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft tot doel bewerken en doen bewerken, de handel, de in- en uitvoer, het in consignatie geven en nemen, de vertegenwoordiging en de commissiehandel, van ruwe en geslepen diamant, edelstenen, juwelen, edele metalen en alle aanverwante artikelen.

De vennootschap kan ook de opdracht van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen; deelneming bij activiteiten van of samenwerking met andere vennootschappen kan geschieden door inschrijving of door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, of welke wijze dan ook,

Zij kan zich ten gunste van dezelfde vennootschappen borg stellen of hen aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

De vennootschap mag in het kader van haar activiteit alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden en van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten,

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap en kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

ledere zaakvoerder heeft het recht bijzondere volmachten aan derden te geven.

Werd benoemd tot zaakvoerder voor onbepaalde duur en met individuele vertegenwoordigingsmacht,

De Heer MEHTA Sanjiv Sevantibhai, van Indische nationaliteit, wonende te 2650 Edegem, Ferdinand Verbiestlean 24.

Zijn opdracht is onbezoldigd.

Er werd geen commissaris benoemd,

De jaarvergadering wordt gehouden op achttien juni te elf uur ten maatschappelijke zetel en voor de eerste maal in het jaar tweeduizend zestien.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar, Het eerste boekjaar van de vennootschap dat aanvangt op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt, zal eindigen op éénendertig december tweeduizend vijftien.

VOLMACHT:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Om bij alle administraties, en onder meer bij het ondememingsloket, c

het Bestuur' van deB.T,W, en bij het

Bestuur Economisch Potentieel, aile formaliteiten van inschrijving en wijziging te vervullen, wordt volmacht

gegeven aan :

- Mevrouw DE WIT Soraya, bediende, per adres naamloze vennootschap "PANIS", Hoveniersstraat 40 bus

2, 2018 Antwerpen

- Mevrouw JOOSSEN Julie, bediende, per adres naamloze vennootschap "PANIS", hoveniersstraat 40 bus

2, 2018 Antwerpen met macht om afzonderlijk op te treden.

VOOR UITTREKSEL,

Notaris Marc DENS

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie en volmacht

" " -Voort behouden aan he .Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

06/08/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

u lU~IIINIIIYI~I~~~ N

*141505



Rechtbank van koophandel Antwerpen

2 8 JULI 2014

at~ctEtiien twerpen

Ondernemingsnr : 0552.876.838

Benaming

(valut) DESIRE DIAMOND

(verkort)"

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel Belgiëlei 173 bus 8 - 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onder srerta 3ktc : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

In de buitengewone algemene vergadering van 30/06/2014 werd bij beslissing van de zaakvoerder besloten de maatschappelijke zetel over te brengen naar Hoveniersstraat 30 bus 155 te 2018 Antwerpen, vanaf 1/07/2014.

MEHTA Sanjiv

zaakvoerder

Op de )zatste oiz van Luik B vermelden , Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzli van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

21/10/2014
ÿþModWard11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0552.876.838

Benaming

(voluit) DESIRE DIAMOND

(verkort) :

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

1 Q UT. 7014

Griffie

III

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2018 Antwerpen, Hoveniersstraat 30 bus 155

(volledig adres)

Onderwerp akte KAPITAALVERHOGING - AANPASSING & COÖRDINATIE STATUTEN.

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Marc DENS, geassocieerd notaris van de notarissenassodatie Michel SMETS  Marc DENS, met zetel te Antwerpen op dertig september tweeduizend veertien, dat buitegenwone algemene vergadering van de in hoofde genoemde vennootschap volgende besluiten heeft genomen

L De enige vennoot, De Heer BHANSALI Swapnil Amal, wonende te 103/04 Solitaire Bldg, Central Avenue Road, Santacruz (W) Mumbai, 400 054 (India), besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen met achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) om het kapitaal te brengen achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) op zevenendertig duizend honderd euro (¬ 37.100,00), door creatie van honderd (100) nieuwe aandelen zonder vermelding van waarde, waarop in geld zef moeten ingeschreven worden tegen de totale prijs van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00)

Deze nieuwe aandelen zullen van hetzelfde type zijn en zullen dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande aandelen; zij zullen in de winst van de vennootschap delen vanaf dertig september tweeduizend veertien.

De enige vennoot besluit te verzaken aan de uitoefening van zijn voorkeurrecht tot inschrijving op de honderd (100) nieuwe aandelen,

INSCHRIJVING KAPITAALVERHOGING

En onmiddellijk verklaart Cie Heer BHANSALI Anish Nanubhai, van Indische nationaliteit, wonende 91/92 Solitaire, Central Avenue Rd, Santacruz (W) Mumbai 400 054, op de honderd (100) nieuwe aandelen in geld in te schrijven tegen de totale prijs van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.650,00), en ze volledig te volstorten.

De enige vennoot stelt vast en verzoekt de notaris te akteren dat voormelde kapitaalverhoging verwezenlijkt is en dat de honderd (100) nieuwe aandelen waarop in geld werd ingeschreven tegen de totale prijs van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) volledig volstort zijn zodat dit bedrag vanaf dertig september tweeduizend veertien ter beschikking is van de vennootschap.

Deze som werd gestort op een bijzondere rekening Antwerp Diamond Bank nummer 640-0859010-21 op naam van de vennootschap, zoals blijkt uit het bewijs van deponering dat aan ondergetekende notaris wordt overhandigd.

VERGOEDING.

Als vergoeding voor deze inbreng worden de honderd (100) nieuwe en volledig volgestorte aandelen, zonder vermelding van waarde, toegekend aan de Heer BHANSAL1 Anish, voornoemd.

Deze honderd (100) nieuwe aandelen zullen van hetzelfde type zijn en zullen dezelfde rechten en voordelen genieten als de honderd (100) bestaande aandelen; zij zullen in de winsten van de vennootschap delen vanaf dertig september tweeduizend veertien.

111. De vergadering, thans bestaande uit de twee vennoten van de vennootschap, zijnde de Heren BHANSALI Swapnil en BHANSALI Anish, beiden voornoemd, besluit de statuten aan te passen om deze in overeenstemming te brengen met voorgaande besluiten en ze te coördineren.

VOLMACHT

Om bij aile administraties, en onder meer bij het ondememingsioket, het Bestuur van de B.T.W. aile formaliteiten van wijziging te vervullen, werd volmacht gegeven aan

Mevrouw DE WIT Soraya, bediende, per adres naamloze vennootschap "PANIS'', Hoveniersstraat 40 bus 2, 2018 Antwerpen

- Mevrouw JOOSSEN Julie, bediende, per adres naamloze vennootschap "PAN15", Hoveniersstraat 40 bus 2, 2018 Antwerpen

_ Meisneht.91n_efutrxigdiik opi_Qtreenr. ...

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-'4 iehou den VOOR UITTREKSEL,

aan het Belgisch $taatsbiad Notaris Marc DENS

Tegelijk hiermee neergelegd expeditie en volmachten.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B. vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Coordonnées
DESIRE DIAMOND

Adresse
Zetel: 2018 Antwerpen, Hoveniersstraat 30 bus 155

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande