DESTHEMA

Société en commandite simple


Dénomination : DESTHEMA
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 841.600.308

Publication

19/12/2011
ÿþ Mal 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Steatabiac

Ondememingsnr : Benaming

(voltril) :

Rechtsvorm Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Pioenlaan 3, 2950 Kapellen (Antw.), België

brt ee~ryer>a akte : Uittreksel uit oprichtingsakte

Uittreksel van de oprichtingsakte de dato 15/11/2011

oprichters: De heer Van Haverbeke Laurent, Pioenlaan 3 te 2950 Kapellen voor 10 aandelen en in de hoedanigheid van stille vennoot en mevrouw Ibens Denisse, Pioenlaan 3 te 2950 Kapellen als werkend vennoot inschrijver voor 90 aandelen. Het maatschappelijk kapitaal van 1.000,00£ werd volledig geplaatst en gestort en bestaat uit 100 aandelen zonder nominale waarde.

- Rechtsvorm, naart en algemeen: De vennootschap heeft de rechtsvorm van eert gewone commanditaire vennootschap. Haar naam luidt'DESTHEMA".

- Zetel: De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2950 Kapellen, Pioenlaan 3.

maatschappelijk doel: Advies en consultancy in de ineest ruime zin. Diensten in de evenennentsector in de meest niime zin.Uitgeven van boeken, nieuwsbrieven en uitgaven in de meest ruime zin zowel naar inhoud ais medium. Marketing, handel in diverse goederen en diensten voor eigen en derden via electronische vont en postorder.Infornaticaservice, webdesigu en diensten in de meest ruime zin. Aan- en verkoop van alle roerende en onroerende goederen. De mogelijkheid ont bestuurdersmandaten uit te oefenen en het nemen van belangen, op welke wijze ook, in andere vennootschappen en onderaannemingen. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij mag ondermeer het geheel of een gedeelte van haar uitbatingen en inrichtingen in huur geven of deze aan derden in beheer geven. Zij mag alle handels-, nijverheids-, financiele burgerlijk- en roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren, zo in België of in bet buitenland die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, zelfs gedeeltelijk, of die van aard zijn om de verwezenlijking van dit doel te vergemakkelijken of te bevorderen. Zij mag alle brevetten, licenties en handelsmerken in verband met haar doel aankopen, uitbaten of afstaan. De vennootschap mag ook belangen nemen bij middel van inbreng, fusie, opslorping, inschrijving op aandelen, deelneming of op gelijk welke andere wijze in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, Belgische of buitenlandse, die eenzelfde, een gelijkaardig of aanverwant doel hebben of die zelfs onrechtstreeks de verwezenlijking van het doel kunnen bevorderen. Zij mag aldus alle overeenkomsten afsluiten strekkende tot de rationalisering, samenwerking of associatie of andere, met dergelijke ondernemingen, verenigingen of vennootschappen. De vennootschap mag zich borg stellen voor aanverwante vennootschappen. Dit alles in de meest ruime zin, zowel in binnen - als in buitenland, zowel in groot - als in kleinhandel. Deze omschrijving is geenszins beperkend doch enkel bij wijze van voorbeeld gegeven. Zij kan binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in Belgie als in het buitenland, alle roerende, onroerende, financiële, industriele, commerciale of burgerrechtelijke verrichtingen doen. Zij kan bij wijze van inbreng, overdracht, samensmelting, inschrijving, participatie, frnanciële tussenkomst of op een andere wijze zich interesseren in alle vennootschappen en ondernemingen die een gelijkaardig of verwant doel hebben of die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of ais vertegenwoordiger. Zij mag deelneuten in aile ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanvenvant, of die de verwezenlijking van hel maatschappelijk doel

vergemakkelijken. In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke, commerciële,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden ie vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

" 11189832» .eg G À. Cb03oE

Neergef7-1 :° ```ie fan de Rechtbank van Kooprit.,,r;~; ,e Antwerpen, op

07 DEC, 201

Griffie

DESTHEMA

roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan niet het maatschappelijk doel.

- Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 1.000,00 Euro.

- Bestuur: De leiding van de vennootschap berust bij een zaakvoerder gekozen door de algemene vergadering. Hij heeft alle bevoegdheden om de vennootschap in alle verbintenissen rechtsgeldig te verbinden.

- Boekjaar/jaarrekening/winst: Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december.

- Algemene Vergadering: De gewone jaarvergadering wordt gehouden op de eerste maandag van de maand juni om 19u00.

- Reserves-Winstverderling: Bij gewone meerderheid zal worden besloten welk gedeelte van de winst gereserveerd wordt en welke winst voor uitkering in aanmerking komt, welk gedeelte naar rato van het aandelenbezit verdeeld zal worden.

TIJDELIJKE BEPALINGEN.: Het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2012 en loopt vanaf heden. De eerste algemene vergadering zal in 2013 plaatsvinden. Wordt aangesteld als zaakvoerder die aanvaardt: Mevrouw Ibens Denise, Pioenlaan 3 te 2950 Kapellen. Wordt aangesteld als bijzonder volmachtdrager: Factum Fiscalis bvba, Koerspleindreef 31 te 2950 Kapellen teneinde bij ondememingslokket en BTW diensten alle formaliteiten te vervullen en alle documenten te tekenen voor de inschrijving van de opgerichte vennootschap en latere eventuele wijzigingen en aanvullingen.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Voor eensluidend,

Denise Ibens zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad .-19/1212011--- Armexces du Moniteur trel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perse(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DESTHEMA

Adresse
PIOENLAAN 3 2950 KAPELLEN(ANTW)

Code postal : 2950
Localité : KAPELLEN
Commune : KAPELLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande