DEVA VASTGOED

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEVA VASTGOED
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 558.897.766

Publication

20/08/2014
ÿþVc

behc aar Belt

Staal

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

en

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op 0 8 AUG. 2014

Griffie

I 1 111,111,11. 1, j171.)1111

"

~

e

"

"

Ondememingsnr, : OÇ 1! L Benaming (voluit) : Deva Vastgoed

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kapellensteenweg 62

2920 Kalmthout

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Philippe Aerts te Essen op 5 augustus 2014, te registreren blijkt dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Deva Vastgoed", met zetel te 12920 Kalmthout, Kapellensteenweg 62, werd opgericht door 1) De heer VAN dER VEKEN, Karim i Maurice, wonende te 2970 Schilde, van de Wervelaan 81; en 2) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid B'EAU INVEST, met maatschappelijke zetel te 2920 Kalmthout, Kauwenberg 21,

:, De oprichting bevat de volgende gegevens :

Naam : Deva Vastgoed

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zetel: 2920 Kalmthout, Kapellensteenweg 62

Duur: de vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Doel : De vennootschap heeft tot doel:

De vennootschap heeft tot doel: .

Alle activiteiten van vastgoedmakelaar, waaronder onder meer maar niet uitsluitend begrepen: bemiddeling bij de aankoop, verkoop, ruil, verhuring of afstand van onroerende goederen,; onroerende rechten of handeisfondsen; schatten en evalueren van onroerende goederen, ;i onroerende rechten of handelsfondsen.

Alle activiteiten van beheerder van goederen die instaat voor ofwel het beheer van onroerende goederen of van onroerende rechten, ofwel het syndicschap van onroerende goederen in mede-i eigendom.

Projectontwikkeling en alles wat daarmee gepaard gaat zoals de promotie, realisatie, verkoop eng commercialisatie van projecten.

,: De handel in onroerende goederen allerhande.

Het verlenen van diensten in de meeste ruime zin van het woord aan bedrijven en ondernemingen van alle aard, onder meer op het vlak van administratie, management, bedrijfsorganisatie en informatica.

g Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of; particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties; verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's; op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, alsi tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle? leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties zowel in binnen- als in buitenland.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

P

mod 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder of directeur uitoefenen in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties uitoefenen zowel in binnen- als in buitenland.

Zij mag alle financiële, commerciële of industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van haar maatschappelijk doel of van aard zijn haar handel en nijverheid te bevorderen.

Kapitaal :

Het kapitaal van de vennootschap twintigduizend euro (¬ 20.000,00) bedraagt en verdeeld is in tweehonderd (200) aandelen zonder nominale waarde, vertegenwoordigend elk één/tweehonderdste (1/200ste) van het kapitaal.

Volstorting van het kapitaal :

Ondergetekende notaris bevestigt dat deponering ten belope van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) in geld van het gestorte kapitaal bij Bank J. Van Breda & C° heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet.

Bestuur en vertegenwoordiging :

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerder(s), al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd en ontslagen met inachtneming van de aanwezigheids- en meerderheidsvereisten welke door het Wetboek van vennootschappen worden opgelegd voor een statutenwijziging.

Ieder zaakvcerder beschikt individueel over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd dan moet die rechtspersoon een vaste vertegenwoordiger aanduiden om haar in de uitoefening van dit mandaat te vertegenwoordigen. Deze vaste vertegenwoordiger moet een natuurlijke persoon zijn en aandeelhouder, lid van het bestuur of werknemer van de rechtspersoon-zaakvoerder,

leder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

Bij wijze van interne regeling, die niet aan derden kan worden tegengeworpen, wordt overeengekomen dat indien er twee of meer zaakvoerders zijn aangesteld, er voor volgende handelingen of verbintenissen er minimaal twee zaakvoerders, gezamenlijk handelend, dienen te tekenen :

" investeringen voor een hoger bedrag dan vijfduizend euro (5.000,00 EUR)

" het afsluiten van kredieten of leningen

" het aan- en verkopen van het/een handelsfonds

" het aangaan van een overname van een vennootschap

" de aan- en verkoop van onroerende goederen voor bedrag groter dan tienduizend euro (10.000 EUR).

Indien de vennootschap een mandaat (zaakvoerder, bestuurder, lid van een directiecomité, vereffenaar) uitoefent in een andere vennootschap, dan wordt zij in de uitoefening van dit mandaat enkel geldig vertegenwoordigd, door de daartoe aangestelde vaste vertegenwoordiger, die dient te voldoen aan de voorwaarden uiteengezet in artikel 9 a) in fine hiervoor,

Bij iedere benoeming van een zaakvoerder beslist de algemene vergadering of, en in welke mate, de functie bezoldigd zal worden uitgeoefend. Tezelfder tijd stelt zij vast voor welke duur de zaakvoerder aangesteld is. Deze duur kan zowel beperkt zijn, als gelden voor onbepaalde termijn.

Jaarvergadering:

De jaarvergadering wordt gehouden de eerste maandag van de maand juni om 10.00 uur,

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de eerste maandag van de maand juni om 10.00 uur in het jaar 2016.

Boekjaar:

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december elk jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen en zal eindigen op 31 december 2015.

Reserves- Verdeling winst en overbliivend saldo na vereffening

Ter berekening van de zuivere winst van de venncotschap worden van de bruto-uitkomst afgetrokken elk verlies, de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, de fiscale provisie en alle voorzieningen die naar goed koopmansgebruik geboden zijn.

Van de zuivere winst wordt vijf ten honderd bestemd voor het aanleggen van de wettelijke reserve tot wanneer deze tien ten honderd van het kapitaal bedraagt.

Over de aanwending van het overblijvend saldo spreekt de algemene vergadering zich uit. Geen uitkering mag geschieden, indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

t o 1 mod 11.1

4...---'"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het wetboek vennootschappen.

Benoeming zaakvoerders-vaste vertegenwoordiger:

Worden als niet-statutair zaakvoerders benoemd voor de duur van de vennootschap :

- De heer VAN dER VEKEN, Karim, voornoemd;

- Mevrouw DE MEYER, Anneke, voornoemd;

Het mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering hierover anders beslist.

De vergadering beslist de heer VAN dER VEKEN, Karim, voornoemd, aan te duiden als vaste vertegenwoordiger van de vennootschap om voor haar de bestuurdersfunctie waar te nemen, telkens de vennootschap wordt aangesteld ais zaakvoerder van een vennootschap. Dit mandaat is kosteloos.

De oprichters geven bij deze bijzonder volmacht aan Boekhoudkantoor Vedima bvba, te 2240 Massenhoven, Liersebaan 238b, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover de Federale Overheidsdienst Financiën, met in het bijzonder de Administratie van de ondememings- en inkomensfiscaliteit en de B.T,W., alsmede met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling aan een ondememingsioket om inschrijving, wijziging, doorhaling in de Kruispuntbank der ondernemingen te vervullen alsmede alle verplichtingen inzake het Sociaal statuut der zelfstandigen in toepassing van het KB 36 dd. 27 juli 1967 en de Wet van 26 juni 1992 en 30 december 1992 in verband met de jaarlijkse bijdragen voor vennootschappen bij een sociale kas voor zelfstandigen.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor uittreksel

Notaris Philippe Aerts te Essen

Tegelijk neergelegd :

-Uitgifte van de oprichtingsakte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/11/2014
ÿþ Mod Word 11.5

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

0 5 NOV. 2014

Griffie

1

Voorbehouden aan het Belgisch 5taatsblac 111111111111~~naz 18~~n~~1muu

i9*

Ondernemingsnr : 0558.897.766

Benaming

(voluit) : DEVA VASTGOED

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : KAPELLENSTEENWEG 62 2920 KALMTHOUT

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG VAN EEN ZAAKVOERDER

Uit de onderhandse notulen van de buitengewone algemene vergadering der vennoten de dato 27 oktober 2014 blijkt het ontslag van Anneke De Meyer vanaf heden.

voor de vennootschap,

zaakvoerder

De Heer K. Van der Veken

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Lurk B vernielden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(enj bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.06.2016, NGL 30.08.2016 16546-0217-014

Coordonnées
DEVA VASTGOED

Adresse
KAPELLENSTEENWEG 62 2920 KALMTHOUT

Code postal : 2920
Localité : KALMTHOUT
Commune : KALMTHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande