DEVONDEL WILLIAM

Société en commandite simple


Dénomination : DEVONDEL WILLIAM
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 537.256.175

Publication

13/08/2013
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111t 11).11t t 1111101

r*,,7rgelegd ter griffie van de Rec tEtrt

t 7 : f?phandel te Antwerpen, op {~

Griffie

Ondememingsnr : s ;~

Benaming

(voluit) : Devondel William (verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Kneukelputlei 10, 2840 Reet, België (volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Bij onderhandse akte van 1 augustus tweeduizend en dertien werd een gewone commanditaire, vennootschap opgericht met de naam "Devondel William".

De Heer William Florent Devondel, wonende te 2840 Reet in de Kneukelputlei 10, geboren op 16/11/1969 te Tielt, trad op als beherende vennoot.

Mevrouw Dominique Modest Heylen, wonende te 2840 Reet in de Kneukelputlei 10, geboren op 03/05/1968 te Wilrijk, trad op als stille vennoot.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2840 Reet in de Kneukelputiel 10 en kan verplaatst worden bij' eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland:

-Administratie, consultancy en managementactiviteiten, omvattende o.m. het tussenkomen in het dagelijks] bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door o.m. het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen.

-Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, mandaten in directiecomités, het uitoefenen van opdrachten, en functies. Deze opdrachten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming. Ter; uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap wordt afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

-Het beheer van een eigen onroerend vermogen en het uitvoeren van aile verrichtingen m.b.t. onroerende; goederen en onroerende zakelijke rechten zoals o.m. erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden , het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, kortom aile onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zin en van welke aard ook.

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

-Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen: en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen, waárin zij al of niet een participatie aanhoudt.

-Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren onder om het even welke vorm ; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten in de mate; toegelaten door de wet.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als: tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

De vennootschap mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met: inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen ; zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen,; kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor aile derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

De vennootschap kan in het algemeen, zowel in België als in het buitenland, alle commerciële, industriële,, burgerlijke, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband; met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

Op de laatste biz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

+

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op vijftig duizend euro en wordt vertegenwoordigd door duizend aandelen. De Heer William Devondel deed een inbreng in geld van ¬ 49.950,00 en ontving hiervoor 999 aandelen. Mevrouw Dominique Heylen deed een inbreng in geld van ¬ 50,00 en ontving hiervoor 1 aandeel.

De jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden worden op de zetel van de vennootschap op de eerste woensdag van juni om 20.00 u. De algemene vergadering beslist over de winstverdeling en reservevorming.

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. Het eerste boekjaar gaat in op 1 augustus 2013 en zal afgesloten worden op 31 december 2013.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dienen zij allen akkoord te gaan om geldig te besluiten. De Heer William Devondel werd benoemd tot zaakvoerder voor onbepaalde duur. De benoeming werd aanvaard. Alle handelingen vanaf 1 augustus 2013 aangegaan voor de vennootschap in oprichting, wcrden door haar overgenomen.

Geregistreerd vier roi geen verzending te Boom, de 1 augustus 2013 boek 6/39 blad 90 vak 5. Ontvangen vijftig euro (¬ 50,00). De eerstaanwezend inspecteur B. Jacobs

William Devondel

Zaakvoerder

Voor-

bchouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
DEVONDEL WILLIAM

Adresse
KNEUKELPUTLEI 10 2840 REET

Code postal : 2840
Localité : Reet
Commune : RUMST
Province : Anvers
Région : Région flamande