DG INFRA + BIS

Société en commandite simple


Dénomination : DG INFRA + BIS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 553.654.917

Publication

18/06/2014
ÿþ Had Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



" Rechtbank van koophandel

Antwerpen

06 JUNI 261k

afddeetwerpm



t'AMI!!!

Vo beho aan Belç Staat

II



II

Inframan NV, een naamloze vennootschap met maatschappelijke zetel te Pachecolaan 44, 1000 Brussel en ondernemingsnummer 0891.786.920, neemt deel aan de oprichting als beherende vennoot en statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap. Inframan NV staat hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk in voor alle verbintenissen van de vennootschap. De hoofdelijke aansprakelijkheid van de beherende vennoot geldt niet ten aanzien van de vennootschap zelf en geldt niet ten aanzien van de stille vennoten.

4.. Maatschappelijk kapitaal

Inframan NV tekent als beherende vennoot in op.1 .000 aandelen genummerd van 1 tot 1.000 en betaalde hierop EUR duizend (¬ 1.000). Voor deze inbreng in geld bekomt Inframan NV een participatie in het kapitaal van de vennootschap ln verhouding tot haar inbreng, hetzij vijftig procent (50%) van het kapitaal in de vennootschap.

De Stille Vennoten tekenen in op 1.000 aandelen genummerd van 1.001 tot 2.000 en betaalden hierop EUR duizend (¬ 1.000). Voor deze inbreng in geld bekomen de Stille Vennoten een participatie in het kapitaal van de vennootschap in verhouding tot hun inbreng, hetzij vijftig procent (50%) van het kapitaal in de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel: Karel Oomsstraat 37 - 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte: OPRICHTING

Een Gewone Commanditaire Vennootschap naar Belgisch recht werd opgericht bij onderhandse akte tussen Inframan NV als beherende vennoot enerzijds en 2 stille vennoten anderzijds op 4 juni 2014.

1. Naam - maatschappelijke zetel

De naam van de vennootschap luidt: 'DG Infra+ Bis'. De zetel van de vennootschap is gevestigd te Karel Oomsstraat 37, 2018 Antwerpen.

2. Duur

De Vennootschap is opgericht voor een bepaalde duur te rekenen vanaf de datum van oprichting tot 31 december 2019,

Behoudens de gerechtelijke ontbinding, kan de Vennootschap slechts voortijdig ontbonden worden door een beslissing van de Algemene Vergadering met de unanimiteit van aile Vennoten.

De Vennootschap zal niet worden ontbonden door de nietigheid van de deelneming, de opzegging, het ontslag, de uitwijzing, de herroeping, de intrekking, de onbekwaamverklaring, de verhindering, het overlijden, de kennelijke onbekwaamverklaring, de reorganisatie, de ontbinding of de faillietverklaring van een Vennoot (inclusief de enige Beherende Vennoot, tevens enige Statutaire Zaakvoerder). Het artikel 39, 30 tot 50 van het Wetboek van Vennootschappen is niet van toepassing op de Vennootschap.

3, Hoofdelijk aansprakelijke vennoot

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : DG Infra+ Bis

(verkort) :

553-654 917-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Samen EUR 2.000 vertegenwoordigd door 2.000 aandelen, wat de totaliteit omvat van elle uitgegeven en ingeschreven aandelen (die alle in geld werden volgestort) en het ganse kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigt,

8. Benoeming statutaire zaakvoerder

De naamloze vennootschap Inframan NV" is in de oprichtingsakte aangewezen tot Statutaire Zaakvoerder vo& de duur van de Vennootschap.

6. Bevoegdheden statutaire zaakvoerder

De Statutaire Zaakvoerder is belast met het bestuur van de Vennootschap en is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de Vennootschap, De Statutaire Zaakvoerder is bevoegd elle daden te stellen die niet uitdrukkelijke door de wet of door de statuten aan de Algemene Vergadering van Aandeelhouders zijn voorbehouden. Zonder afbreuk te doen aan de algemeenheid van het voormelde, houdt het statutair mandaat van de Statutaire Zaakvoerder ondermeer in dat hij volgende handelingen kan steilen:

(1) het vertegenwoordigen van de Vennootschap in elle aangelegenheden;

(ii) het zoeken, onderzoeken, analyseren, structureren, riegotiëren en contracteren van mogelijke investeringsmogelijkheden die binnen de investeringspolitiek van de Vennootschap vallen;

(iii) het evalueren en opvolgen van de investeringen die de Vennootschap heeft gedaan;

(iv) het uitoefenen van alle rechten en voordelen verbonden aan de door de Vennootschap gemaakte investeringen of gesloten overeenkomsten;

(v) het nakomen en vervullen van aile plichten die namens de Vennootschap zijn aangegaan;

(vi) het zoeken, onderzoeken, analyseren, structureren, negotiëren en contracteren van mogelijke

desinvesteringsmogelijkheden met betrekking tot de investeringen die de Vennootschap heeft gedaan;

(vil) het uitoefenen van alle mandaten of opdrachten namens de Vennootschap;

(viii) het opvolgen en uitvoeren van elle administratieve, vennootschapsrechtelijke en boekhoudkundige taken en verplichtingen van de Vennootschap;

(ix) het plannen, voorbereiden en houden van elle vergaderingen van de organen van de Vennootschap;

(x) het plannen, voorbereiden en uitvoeren van alle rapporteringverplichtingen van de Vennootschap.

De Statutaire Zaakvoerder neemt aile beslissingen naar eigen inzicht.

7. Vertegenwoordiging van de vennootschap

De Statutaire Zaakvoerder vertegenwoordigt de Vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte, desgevallend handelend via zijn vaste vertegenwoordiger,

8. Bijzondere volmachten bijzondere comités

De Statutaire Zaakvoerder mag bijzondere en bepaalde volmachten verlenen aan één of meer personen van zijn keuze binnen de grenzen van zijn bevoegdheden.

De Statutaire Zaakvoerder kan comités organiseren in de context van de Vennootschap. De desgevallend door de Statutaire Zaakvoerder opgerichte comités zullen niet belast zijn met de controle over of het bestuur van de Vennootschap en zullen geen bevoegdheid of macht hebben om te handelen voor rekening van of namens de Vennootschap. Om elke twijfel te vermijden: alle investeringsbeslissingen, alsook de verantwoordelijkheid voor het bestuur van de Vennootschap blijven uitsluitend bij de Statutaire Zaakvoerder, Geen van de desgevallend opgerichte raden of comités, noch geen van hun leden, zal beschouwd worden als een werkende vennoot en geen handeling van de desgevallend opgerichte raden of comités, noch van een van hun leden, zal zich uitstrekken tot een deelname in de controle over de investeringen of andere activiteiten van de Vennootschap.

9. Commissarissen

De controle op de financiële toestand van de Vennootschap, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening van de Vennootschap, wordt verplicht aan één of meer commissarissen opgedragen.

De commissarissen worden benoemd en bezoldigd volgens de regels vervat in het Wetboek van Vennootschappen,

10. Boekjaar

Het boekjaar van de Vennootschap gaat in op 1 juli en eindigt op 30 juni van elk jaar.

11, Winstverdeling

De algemene vergadering van vennoten zal, op voorstel van de Statutaire Zaakvoerder het tijdstip en de wijze waarop dividenden zullen worden uitgekeerd, bepalen, desgevallend in overeenstemming met de daartoe tussen vennoten overeengekomen bepalingen.

De Statutaire Zaakvoerder kan overgaan tot de uitkering van interim-dividenden, en/of tussentijdse dividenden en/of eventuele andere dividend en.

12. Verdeling liquidatiesaldo

Bij het einde van de duur van de Vennootschap of bij eerdere beslissing tot ontbinding, zullen de vereffenaars alle activa te gelde maken, alle passiva aanzuiveren en het vereffeningsaldo verdelen onder de Vennoten, in functie van hun pro rata aandelenbezit, desgevallend in overeenstemming met de daartoe tussen vennoten overeengekomen bepalingen,

13. Overgangsbepalingen

1, Het eerste boekjaar begint op datuin van deze oprichtingsakte en eindigt op 30 juni 2015.

2. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2015.

3. Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen verklaart de beherende vennoot dat de vennootschap alle verbintenissen zal bekrachtigen door één van de ondergetekenden aangegaan in naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en aile verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien.zal overnemen zodra de vennootschap daartoe financieel in de mogelijkheid zal zijn..

4. De beherende vennoot die in de statuten werd aangeduid als Statutaire Zaakvoerder, verklaart zijn mandaat te aanvaarden. De heer Manu Vandenbulcke wordt aangesteld als vaste vertegenwoordiger.

5. Wordt tot commissaris benoemd, voor een termijn die eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van tweeduizend en zeventien de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ernst & Young, bedrijfsrevisoren-reviseurs d'entreprises", burgerlijke vennootschap met handelsvorm, waarvan de zetel gevestigd is te 1831 Diegem, De Kleetlaan 2, met ondernemingsnummer BE 0446334711, RPR Brussel, vertegenwoordigd door de heer Jan De Luyck en de heer orner Tuma.

6, De vennoten verlenen een bijzondere volmacht aan de heer Vincent Van Bueren, met domicilie te Cronckenroystraat 11, 2660 Edegem, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alleen op te treden met het oog op (i) de registratie van de oprichtingsakte, (ii) de neerlegging op de griffie van de rechtbank van koophandel binnen de vijftien dagen en het publiceren in de. Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van een uittreksel van deze oprichtingsakte en (iii) de inschrijving van de Vennootschap in de Kruispuntbank Ondernemingen (KBO) en om in dit verband de Vennootschap te vertegenwoordigen en daarbij alle noodzakelijke of nuttige documenten te ondertekenen, aile inschrijvingen uit te voeren en aile verklaringen af te leggen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van huidig mandaat

Vincent Van Bueren

Bijzondere lasthebber

Vber-41ehoueten "ban het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/01/2015
ÿþMod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

.,.. >.,

Rechtbank van kóophandal Antweroen

1 6 JAN, 2015

afdelinG i ie

g ~1n scpen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r

Ondernemingsar : 0553.654.917

Benaming

(voluit) : DG Infra+ Bis

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Karel Oomsstraat 37 - 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhogingen

1. Uit een onderhandse akte van 30 september 2014 blijkt dat het maatschappelijk kapitaal werd verhoogd en volledig volstort met achtennegentigduizend en één euro (¬ 98.001) om het van tweeduizend euro (¬ 2.000) te brengen op honderdduizend en één euro (¬ 100.001) waardoor het verdeeld is in honderdduizend en één (100.001) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

2. Uit een onderhandse akte van 31 december 2014 blijkt dat het maatschappelijk kapitaal werd verhoogd en volledig volstort met achttien miljoen negenhonderd vierenzeventigduizend tweehonderd vierentwintig euro (¬ 18.974.224) om het van honderdduizend en één euro (¬ 100.001) te brengen op negentien miljoen vierenzeventigduizend tweehonderd vijfentwintig euro (¬ 19.074.225) waardoor het verdeeld is in negentien miljoen vierenzeventigduizend tweehonderd vijfentwintig (19.074.225) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

TDP NV

Statutair Zaakvoerder

Manu Vandenbuicke

Vaste vertegenwoordiger

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

03/11/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 19.10.2016, NGL 25.10.2016 16664-0017-022

Coordonnées
DG INFRA + BIS

Adresse
KAREL OOMSSTRAAT 37 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande