DI GERARDI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DI GERARDI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 534.511.273

Publication

14/03/2014
ÿþ Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouder

aan het Belgisch Staatsbla

Neergelegd

tefiA,7twerpexrt ~tb&tlk

van Koophandel

o3 MMza~~

Griffie

Op de laatste blz. van Luik g, vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0534511273

Benaming

(voluit) : di Gerardi

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Kapelsesteenweg 340 /1001 - 2930 Brasschaat

(volledig adres)

Onderwerp akte : benoeming zaakvoerder - benoeming vaste vertegenwoordiger - verplaatsing zetel

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 31 december 2013 blijkt de benoeming als zaakvoerder vanaf 1 januari 2014 voor:

Zwaenepoel Karlien

Floris Verbraekenlei 38

2930 Brasschaat

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 31 december 2013 blijkt de benoeming als vaste vertegenwoordiger van de vennootschap per 1 januari 2014 voor:

Zwaenepoel Karlien

Floris Verbraekenlei 38

2930 Brasschaat

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 31 december 2013 blijkt dat de zetel van de vennootschap per 15januari 2014 verplaatst wordt naar:

Floris Verbraekenlei 38

2930 Brasschaat

Aan de firma TBW Accountants BVBA, Driehoekstraat 48 te 2920 Kalmthout, wordt volmacht verleend met mogelijkheid tot indeplaatsstelling om wijzigingen aan te brengen inzake het ondernemingsloket.

Tevens wordt volmacht verleend aan TBW Accountants BVBA., Driehoekstraat 48, 2920 Kalmthout, teneinde eventuele inschrijving en wijzigingen van deze vennootschap te vorderen als belastingplichtige bij de Belastingen over de Toegevoegde Waarde en tot het vervullen van alle voorschriften en formaliteiten ten opzichte van alle fiscale administraties en diensten

Geeraerts Peter Zwaenepoel Karlien

zaakvoerder zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

05/07/2013
ÿþ Matlwortl 17.3

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IMIIIIIII~~I~SIII~

*13102989*

Élaorigefegrj /er griffie van de Rech#baln# van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 2.6 JUN12613

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0534511273

Benaming

(voluit) : di Gerardi

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Floris Verbraekenlei 38 - 2930 Brasschaat

(volledig adres)

Onderwerp akte : verplaatsing zetel

Bij beslissing van de zaakvoerder dd 17 juni 2013 blijkt dat de zetel van de vennootschap per 1 juli 2013 verplaatst wordt naar:

Kapelsesteenweg 340/1001

2930 Brasschaat

Aan de firma TBW Accountants BVBA, Driehoekstraat 48 te 2920 Kalmthout, wordt volmacht verleend met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling om wijzigingen aan te brengen inzake ondememingsloket.

Geeraerts Peter

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/05/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken na neerlegging ter griffie van de akte

kopie

Op de laatste bl z. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13302973*

Neergelegd

16-05-2013



Griffie

0534511273

Ondernemingsnr :

Benaming (voluit): di Gerardi

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : 2930 Brasschaat Floris Verbraekenlei 38.

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Lisbeth Buytaert te Brasschaat, vervangende haar ambtsgenoot notaris Peter Geeraerts te Antwerpen, wettelijk belet op 16 mei 2013, dat tussen de hierna vermelde personen een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt :

Vennoot:

1. De heer GEERAERTS Peter Johan Alfred Kris, geboren te Antwerpen (district Antwerpen) op 26 augustus 1973, rijksregister nummer 73.08.26-189.38, , echtgenoot van mevrouw ZWAENEPOEL Karlien, nagenoemd, wonende te 2930 Brasschaat, Floris Verbraekenlei 38.

2. Mevrouw ZWAENEPOEL Karlien Jeanne Jozef, geboren te Schoten op 03 februari

1973, echtgenote van de heer GEERAERTS Peter, voornoemd, wonende te 2930

Brasschaat, Floris Verbraekenlei 38

Naam :

 di Gerardi

Zetel :

2930 Brasschaat, Floris Verbraekenlei 38.

Doel :

De vennootschap heeft tot doel:

I. VOOR EIGEN REKENING

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en

ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

II. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1. Het verlenen van diensten en adviezen aan derden en het verstrekken van prestaties op financieel, technisch, juridisch, logistiek, commercieel of administratief vlak.

2. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

3. Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

4. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

5. De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen evenals het optreden als tussenpersoon bij voormelde verrichtingen.

IV. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Samengevat mag de vennootschap alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Kapitaal :

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR).

Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde.

Duur :

Luik B - Vervolg

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur, te rekenen vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

Bestuur en vertegenwoordiging :

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet

vennoot.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

Wordt benoemd tot statutaire zaakvoerder:

De functie van statutaire zaakvoerder geldt steeds voor de duur van de vennootschap. De aanstelling moet blijken uit de tekst van de statuten. Als statutaire zaakvoerder is aangesteld de heer GEERAERTS Peter, voornoemd.

Bezoldiging en duur van de opdracht.

De algemene vergadering stelt vast of en in welke mate de functie bezoldigd zal worden uitgeoefend. Bij de benoeming stelt zij vast voor welke duur de zaakvoerder aangesteld is. Deze duur kan zowel beperkt zijn als gelden voor onbepaalde termijn. Tegenstrijdigheid van belangen

De zaakvoerder of het lid van een college van zaakvoeders dat rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat tegenstrijdig is met dat van de vennootschap, is gehouden de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen na te leven.

Externe vertegenwoordigingsmacht

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Toezicht :

Er werd besloten geen commissaris-revisor te benoemen.

Bestemming van de winst

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. Deze wordt na afhouding ten bate van de wettelijke reserve, als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen, tenware de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten dele te reserveren of er een andere bestemming aan te geven.

Boekjaar :

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Bij het einde van elk boekjaar wordt door de zaakvoerders de jaarrekening opgesteld overeenkomstig de wet. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Zij vormt een geheel. In het jaarverslag, voor zover wettelijk verplicht, geven de zaakvoerders rekenschap over het gevoerde beleid. Jaarvergadering :

Jaarlijks op de derde dinsdag van de maand mei om 18.00 uur wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping.

De vennoten, certificaathouders en houders van andere effecten op naam, de commissarissen en de zaakvoerders worden opgeroepen voor de algemene vergadering op de wijze voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

Overgangsbepalingen :

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in 2015.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot 31 december 2014.

Voor Ontledend Uittreksel.

Afgeleverd vóór registratie, uitsluitend dienstig voor neerlegging ter griffie van de

rechtbank van koophandel.

Notaris Lisbeth Buytaert

Gelijktijdig neergelegd:

- afschrift van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

28/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 20.07.2016 16345-0375-012

Coordonnées
DI GERARDI

Adresse
FLORIS VERBRAEKENLEI 38 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande