DIALOOG ARCHITECTEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DIALOOG ARCHITECTEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.663.917

Publication

06/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 05.06.2013 13148-0376-013
30/08/2012
ÿþ1111111,1,1111'1.1!)11,1,11111y1911111111

Mod Word 11.1

`---krfftRGELEGD

GFITI4FrE fiiMGi-1 I"BANK VAN

21 AU6, 2012

KOOPHANDEL TURNHOUT

Deriffier,

~ 'lf'_

na neerlegging ter griffie va

i~-~1_nel In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0834.663.917

Benaming

(voluit) : DIALOOG ARCHITECTEN

(verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Berkenlaan 4, 2460 Kasterlee

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van vennoten, gehouden op 30 juni 2012, blijkt dat de vergadering volgende besluiten genomen heeft:

Eerste en enige besluit:

De vergadering beslist om met ingang van heden, dertig juni tweeduizend en twaalf, het ontslag als niet-statutaire zaakvoerder te aanvaarden van mevrouw 'Tess DE WEERDT, wonende te 2460 Kasteriee, Berkenlaan 4. Haar wordt kwijting verfeend over haar mandaat tot op heden, wat automatisch bevestigd zal worden bij goedkeuring van de eerstvolgende jaarrekening.

Kasterlee, 30.06.2012 ontslagnemend zaakvoerder, DE WEERDT Tess

De voorzitter en zaakvoerder,

VAN ECHELPOEL Peter

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

27/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 26.06.2012 12206-0069-013
16/03/2012
ÿþ Mod Word 11.1

7 j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



II

" 12057801

jf"n.r sr~^ ;;~ ~n t i°~

LW~.~1 i. ,~ 1~ 1 ~1.3Es _...<

~l .. 7cre'

y

0 6 4?~~~~T i~~t

Griffie

Ondernemingsnr : 0834.663.917

Benaming

(voluit) : DIALOOG ARCHITECTEN

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Marsstraat 78, 2600 Berchem (Antwerpen)

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van vennoten, gehouden op 13 februari 2012, blijkt

dat de vergadering volgend besluit genoemen heeft

Eerste en enige besluit:

De vergadering beslist om met ingang van 24/03/2012 de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar

Berkenlaan 4, 2460 Kasterlee. Deze beslissing wordt met algemeenheid van stemmen goedgekeurd.

Berchem, 13 februari 2012.

De voorzitter en zaakvoerder,

VAN ECHELPOEL Peter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

31/03/2011
ÿþmod2.1

Ondernemingsnr : ,.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

,neergelegd ter griffie von de keclflb u

van Kooptrait e rç 4 t p

21 MME 2011

Griffie

934 662 9A.)-

IIIMWWl o1I4Né NV1YNNw

Benaming : DIALOOG ARCHITECTEN

(voluit)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Marsstraat 78

;s 2600 Berchem (Antwerpen)

Onderwerp akte :OPRICHTING

j Uit een akte verleden voor notaris Christiaan Eyskens, geassocieerd notaris te Weelde (Ravels), op achttien maart tweeduizend en elf, bliikt dat:

De heer VAN ECHELPOEL Peter, geboren te Turnhout op vijf augustus negentienhonderd; ;i zevenenzeventig, wonende te 2600 Berchem, gemeente Antwerpen, Marsstraat 78, een burgerlijke; vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid heeft opgericht, met als naam "DIALOOG ARCHITECTEN".

De zetel is gevestigd te 2600 Berchem (Antwerpen), Marsstraat 78.

De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van het beroep van architect in de meest brede zin,; ondermeer door rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, opdrachten te verwerven en uit te voeren op het gebied van architectuur, stedenbouw,; j: landschapsarchitectuur, monumenten- en landschapszorg, restauratie, renovatie, verkeerskunde,' milieubeheer, burgerlijke bouwkunde, bijzondere uitrustingstechnieken, verluchting, akoestiek, wegeniswerken, EPB-verslaggeving (door architecten in naam en voor rekening van dei '; vennootschap), binnenhuisinrichting, tuin- en landschapsinrichting, opmetingen, topografie,; expertises evenals het uitvoeren van alle activiteiten en verrichtingen welke hiermee verband houden, bij uitsluiting evenwel van activiteiten en verrichtingen die met de uitoefening van het beroep van architect onverenigbaar zijn.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken zowel in België als in heti buitenland, op alle niet commerciële wijzen die zij het best geschikt acht en hierbij alle financiële verhandelingen doen, zowel roerende als onroerende, behoudens wettelijke of reglementaire beperkingen. Het is haar toegestaan leningen aan te gaan en alle zakelijke en gebruiks- en: genotsrechten te verkrijgen.

Hoewel de vennootschap bevoegd is om financiële, roerende en onroerende handelingen te É: verrichten, zijn daar een aantal voorwaarden aan verbonden:

- het gebeurt op een niet commerciële wijze;

- volgens het beheer van een goed huisvader;

-de verrichtingen moeten het doel van de vennootschap, zijnde het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect, dienen en moeten hieraan ondergeschikt of: bijkomstig zijn.

Handelsverrichtingen onder welke vorm ook, mogen geen deel uitmaken van het doel van de vennootschap. Aankopen en verkopen mogen slechts gedaan worden in functie van het doel, zoals; hier omschreven.

Elke tussenkomst in of deelneming aan een andere vennootschap of bij derden, onder welke vorm; en welke wijze dan ook is mogelijk, op voorwaarde dat deze tussenkomst of deelneming van uitsluitend professionele aard is en het doel en de activiteiten van deze vennootschap of deze derde: niet-onverenigbaar is met het architectenberoep.

Bij de uitoefening van de activiteiten zullen de vennootschap en alle vennoten steeds handelen in! overeenstemming met en naleving van de Wet van 20 februari 1939, de Wet van 26 juni 1963, het: Reglement van Beroepsplichten, de aanbevelingen van de Orde van Architecten met betrekking tot

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Voorbehouder/ aan het Belgisch Staatsblad

de uitoefening van hét beroep van architect door een rechtspersoon en de toepasselijke wettelijke en' deontologische bepalingen in het algemeen.

Het geplaatste kapitaal der vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro, vertegenwoordigd door honderd aandelen met een fractiewaarde van één/honderdste van het kapitaal.

Het is volledig volstort door een inbreng in natura.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VYVEY en Co" met zetel te 2240 Massenhoven, Vaartstraat 9, bus 1, dienaangaande, luidt als volgt :

"Ondergetekende Steven VYVEY, bedrijfsrevisor, vertegenwoordiger van B. V.B.A. VYVEY & Co, bedrijfsrevisor, verklaart in uitvoering van artikel 219 van het wetboek van vennootschappen, bij de verrichting van oprichting door middel van inbreng in natura, dat:

a. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de over te dragen bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding;

b. de beschrijving van het overgedragen vermogensbestanddeel beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c. de over te dragen vermogensbestanddelen toebehoren aan de inbrenger rekening houdende met een mogelijke vergoeding aan de gemeenschap Van Echelpoel-Heirman;

d. de voor de inbreng in natura door de partijen aanvaarde methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met de uitgifte van 100 aandelen zonder nominale waarde van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid DIALOOG ARCHITECTEN en een lopende rekening ten voordele de Heer Peter Van Echelpoel ad 11.400, 00 EUR zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is, onder voorbehoud van het niet- bijwonen van een fysische inventarisatie van de ingebrachte roerende activa, het mogelijke bestaan niet-geboekte verbintenissen en de niettegenstelbaarheid van de overdracht aan de fiscale administratie.

Wij willen er aan herinneren dat onze opdracht er niet

in bestaat een uitspraak

te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Massenhoven,18 januari 2011

(volgt handtekening)"

Is er slechts één zaakvoerder, dan verkrijgt hij de algehele bestuursbevoegdheid.

Zijn er twee of meer zaakvoerders, dan hebben zij elk afzonderlijk de algehele bevoegdheid zoals toegekend aan de zaakvoerder.

leder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar eindigt op éénendertig december tweeduizend en elf.

De jaarvergadering heeft plaats de eerste van de maand juni om tien uur. Indien deze dag een zon-of wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur. Al de jaarvergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. Elk aandeel geeft recht op één stem. Elke vennoot kan zich laten vertegenwoordigen bij schriftelijke volmacht. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend en twaalf. Na eventuele voorafname voor de wettelijk reserve beslist de algemene vergadering jaarlijks omtrent het saldo van de netto-winst. Het batig saldo bij vereffening wordt tussen de vennoten verdeeld, per aandeel berekend.

Als niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar, werden aangesteld:

1) De heer VAN ECHELPOEL Peter, voornoemd.

2) Mevrouw DE WEERDT Tess, geboren te Lier op tien januari negentienhonderd drieëntachtig, wonende te 2600 Berchem, gemeente Antwerpen, Marsstraat 78.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen werden alle verbintenissen bekrachtigd en overgenomen door hem aangegaan op naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien werden overgenomen onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het ressort waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft, overeenkomstig artikel 2 §4 van het Wetboek van Vennootschappen, en dit sedert 1 januari 2011.

Bijzondere volmacht: er werd aan aan de heer HELSEN Guido, wonende te 2370 Arendonk, De Horeman 55, en/of mevrouw Heyns Els Maria Jozef, wonende te 2490 Balen, Tenderlo 34, en/of mevrouw Vlaminckx Maria, wonende te 2360 Oud-Turnhout, Nieuwstraat 27, en/of de burgerlijke



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2011- Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Voor-

behoudeh

an'het

Belgisch

Staatsblad

vennootschap' onder de vorm van een naamloze vennootschap "AC'S ACCOUNTANTS EN BELASTINGCONSULENTEN", met zetel te 2380 Ravels, Grote Baan 201, ieder van hen bevoegd afzonderlijk op te treden en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de kruispuntbank van ondernemingen en het ondememingsloket, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd voor registratie voor neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Notaris Christiaan Eyskens



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2011- Annexes du Moniteur belge Samen hiermee neergelegd: afschrift akte, verslag bedrijfsrevisor, verslag oprichter.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 30.07.2015 15361-0529-012
10/10/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 01.06.2016, NGL 05.10.2016 16641-0284-012

Coordonnées
DIALOOG ARCHITECTEN

Adresse
BERKENLAAN 4 2460 KASTERLEE

Code postal : 2460
Localité : KASTERLEE
Commune : KASTERLEE
Province : Anvers
Région : Région flamande