DIAMANTI PER TUTTI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DIAMANTI PER TUTTI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 818.344.953

Publication

21/05/2014
ÿþ bSod Ward 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

0 9 MEi 2914

alld1é erpen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0818.344.953

Benaming

(voluit) : Limited Edition CAD Designs

(verkort): L.E.C.D.

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2018 Antwerpen, de Keyserlei 53, tweede verdieping

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING  NAAMSWIJZIGING - ZETELVERPLAATSING - WIJZIGING DOEL  WIJZIGING STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Michel Willems te Gent op 25 april 2014, die eerstdaags zal worden geregistreerd, dat de Buitengewone Algemene Vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Limited Edition CAD Designs", afgekort "L.E.C.D.", met zetel te 2018 Antwerpen, de Keyserlei 53, tweede verdieping, RPR Antwerpen, ondememingsnummer 0818.344.953., met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT: NAAMSWIJZIGING

De vergadering beslist de benaming van de vennootschap, thans "Limited Edition CAD Designs", afgekort "L.E.C.D.", te vervangen door "Diamanti Per Tutti", en dienvolgens artikel 1 statuten op te heffen en te vervangen door de volgende tekst :

"De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als benaming "Diamanti Per Tutti".

Alle documenten uitgaande van de vennootschap moeten de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid", of de afkorting "BVBA" vermelden, onmiddellijk voor of na de naam van de vennootschap. Tevens dienen vermeld te worden de zetel van de vennootschap, het ondernemingsnummer, het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel van de rechtbank van koophandel in welk rechtsgebied de vennootschap haar zetel en exploitatiezetels heeft."

TWEEDE BESLUIT: WIJZIGING VAN DE ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP

De vergadering beslist de zetel van de vennootschap met ingang van heden over te brengen naar volgend adres : 2000 Antwerpen, Sint-Jansvliet 2, bus 6.

De statuten zullen hierna in overeenstemming worden gebracht.

De tekst van artikel drie van de statuten luidt voortaan als volgt :

" De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2000 Antwerpen, Sint-Jansvliet 2, bus 6.

De zetel kan zonder statutenwijziging in België binnen het Nederlandse taalgebied of het tweetalige Brussels Hoofdstedelijk Gewest worden verplaatst bij beslissing van de zaakvoerder.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van zaakvoerder, in België of in het buitenland bijkomende administratieve zetel en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten."

DERDE BESLUIT: WIJZIGING DOEL

De vergadering neemt kennis van het vereiste verslag van de zaakvoerder de dato 22 april 2014 inhoudende een omstandige verantwoording van de geplande doelwijziging, en van de staat van activa en passiva, per 31 januari 2014. Dit verslag met staat van activa en passiva blijft hier aangehecht.

De vergadering aanvaardt het verslag van de zaakvoerder en sluit zich aan bij de hierin vervatte verantwoording.

De vergadering besluit dienvolgens het doel van de vennootschap te wijzigen, door vervanging van de huidige tekst van artikel 2 van de statuten door de volgende tekst :

" De vennootschap heeft tot doel en dit alles in de meest ruime zin:

1. Aankoop en verkoop, groot- en kleinhandel, import en export, vervaardigen, bewerken en ontwerpen van sieraden en accessoires. Dit alles in om het even welke vorm of materie en dit zowel voor eigen rekening als in onderaanneming, als kleinhandelaar of groothandelaar, makelaar, bemiddelaar, agent, distributeur, licentiegever en licentiehouder, commissionair, hoofdaannemer dan wel aannemer en franchisegever of franchisenemer.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen. Behoudens uitdrukkelijke machtiging door de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten zal de vennootschap geen activiteiten mogen uitoefenen welke voorbehouden zijn voor ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

3. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

4. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom ais in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren, concessie en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

5. De agentuur, het optreden als tussenpersoon in de handel, het bevorderen van het internationaal handelsverkeer in het algemeen en het indekken van latente risico's in het bijzonder als daar zijn het wisselrisico, het debiteurenrisico het kredietrisico het transportrisico enzovoort.

6. De uitbating, ontwikkeling, deponeren van patenten, octrooien en licenties op alle mogelijke gebie-'den en voor alle mogelijke doeleinden.

7. Het behartigen van commerciële belangen en financiële belangen van derden op de internationale en Belgische markten. Dit alles voor zover de wet het toelaat en voor zover voor betreffend operaties machtigingen werden bekomen waar nodig.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, ais tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties zowel in binnen- als in buitenland.

Het uitoefenen van de functie van zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar in andere rechtspersonen.

De vennootschap mag alle financiële, commerciële of industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van haar maatschappelijk doel of van aard zijn haar handel en nijverheid te bevorderen.

Zij mag ook deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap kan zich ten gunste van derden borg stellen of aval verlenen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken."

VIERDE BESLUIT : WIJZIGING AANTAL AANDELEN

De algemene vergadering beslist de bestaande honderd (100) aandelen van de vennootschap te splitsen zodanig dat één aandeel wordt gesplitst in negen (9) aandelen.

De vergadering beslist als dusdanig het aantal aandelen van de vennootschap te wijzigen tot negenhonderd (900).

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap zal door deze verrichtingen niet geraakt worden. Deze verrichtingen zullen wel gepaard gaan met een evenredige vermindering van de fractiewaarde van elk nieuw aandeel.

De raad van bestuur wordt gemachtigd om voor de hierboven uiteengezette verrichting de nodige concrete uitvoeringsmaatregelen te nemen en hiertoe de nodige formaliteiten te vervullen.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap wordt bijgevolg vertegenwoordigd door negenhonderd (900) aandelen zonder nominale waarde, en met een fractiewaarde van twintig euro zevenenzestig cent (E 20,67) per aandeel (afgerond).

Dienvolgens beslist de algemene vergadering artikel 5, lid 1 van de statuten te vervangen door volgende tekst: "Artikel 5 :

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op achttien duizend zeshonderd euro (E 18.600,00) vertegenwoordigd door negenhonderd (900) aandelen zonder vernielde waarde."

VIJFDE BESLUIT : MACHTIGINGEN.

De vergadering verleent elke machtiging aan de notaris om de gecoördineerde tekst van de statuten, alsook het uittreksel van deze notulen op te maken, te ondertekenen en neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS MICHEL WILLEMS

eJ

t. Voorbehouden

aan het Beltisch Staatsblad

Wordt tegelijk hiermee neergelegd

- afschrift proces-verbaal Buitengewone Algemene Vergadering dd, 25 april 2014

- de gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belg

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.08.2013, NGL 30.09.2013 13614-0154-015
27/11/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

eTmergelogfi fe: ïrr+fiio t'm à Roder» Kre^eher: ~:; A ~r~t~p8n, op

f 5 NOV. 2012

Griffie

IVY9V~~V~NN~I~~NI'NI~M

~iaieiasz

bt

>" St

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0818.344.953

Benaming

(voluit) : Limited Edition Cad Designs

(verkort)

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Keyserlei 53, 2de verdieping, 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Op de buitengewone algemene vergadering gehouden op 2 augustus 2012 werd volgende beslissing' goedgekeurd:

Het ontslag van de heer Israël Joseph en dit vanaf 2551712012.

Er wordt tevens besloten kwijting te verlenen aan de heer Israël Joseph voor zijn mandaat tijdens het

afgelopen boekjaar.

Edward Verté

Permanent vertegenwoordiger van ESV Ventures BVBA

2-RA10v0E213ER

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

28/09/2012
ÿþ= Ondernemingsnr : 0818.344.953

Benaming

(voluit) : Limited Edition Cad Designs

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vestingstraat 36 bus 12, 2018 Antwerpen (volledig adres)

Onderwerp akte : Adreswijziging maatschappelijke zetel

Op de buitengewone algemene vergadering gehouden op 6 augustus 2012 werd volgende beslissing, goedgekeurd:

De verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar de Keyserlei 53, tweede verdieping, 2018 Antwerpen en dit vanaf heden.

Edward Verte

Permanent vertegenwoordiger van ESV Ventures BVBA

Zaakvoerder

Mal word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

j fipernplprgd t^r rt Arc Srrfr ' 1,rr fdûi7,s

van Koophandel te Ani'tfferpen, op

SFP 2012

Griffie

NIIIIIV A111 III IIII II

*12161608*

Voor behouc aan h+ Belgis Staatsb

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening,

27/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.08.2012, NGL 22.08.2012 12435-0428-012
24/08/2011
ÿþ nood 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Ai

Griffie 1 1 AUG. 2Q11

Ondernemingsnr : 0818.344.953

Benaming

(volun) : Limited Edition CAD Designs

Rechtsvoren : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vestingstraat 36 bus 12 , 2018 Antwerpen

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder en wijziging commerciële benaming

Ingevolge de bijzondere algemene vergadering van 1 1 juli 201 1 wordt hetgeen volgt beslist: "

De vennootschap ESV Ventures BVBA, met maatschappelijke zetel te Lindenboslaan 4, 2630 Aartselaar, ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen onder nummer 0878978663, met aansprakelijk vertegenwoordiger Dhr. Edward Verté, te benoemen als zaakvoerder vanaf heden voor onbepaalde duur. Dit mandaat is onbezoldigd.

Vervolgens wordt beslist om vanaf heden te werken onder de commerciële benaming "Diamanti Per Tutti",

Israel Joseph

Zaakvoerder

J JJ JJ JJIUhJIijJHui

*11129548*

AI

,neergelegd ter griffie vari'de ge hibai~,tt van Koophandel te Arrtiverpen; op

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/08/2011- Annexes du Moniteur belge

03/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 10.06.2011, NGL 29.07.2011 11358-0260-012
22/06/2011
ÿþMod 2.1



Luik B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



eleaykd fer gnifie van à

bride va je 9 _1 'NI

~; ~t~ierperl

op

Griffie De Griffier,

111111

1111

" iiova3si*

T

Vr

behc

aar

Belt

Staal

0818.344.953

Benaming

(voluit) : Limited Edition CAD Designs

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vestingstraat 36 bus 12 , 2018 Antwerpen

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

Ingevolge de bijzondere algemene vergadering van 24 mei 20I I wordt hetgeen volgt beslist:

Er wordt beslist om mevrouw Vingerhoets Véronique, wonende te Antwerpen, Mechelsesteenweg 19 bus 3, te ontslaan aIs zaakvoerder vanaf heden. Er wordt haar kwijting verleend voor haar bestuur. De heer Israel Joseph, wonende te Antwerpen, Mechelsesteenweg 19 bus 3, wordt benoemd tot zaakvoerder vanaf heden.

Israel Joseph

Zaakvoerder

Ondernemingsnr :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 31.08.2015 15572-0140-015
28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 27.06.2016 16217-0467-015

Coordonnées
DIAMANTI PER TUTTI

Adresse
SINT-JANSVLIET 2, BUS 6 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande