DIAMAZ INTERNATIONAL

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DIAMAZ INTERNATIONAL
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 864.995.223

Publication

26/02/2014
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mal Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Eleerge;egel t; r ri' r., van [áD Rec,rhrixtk

Vgf!, p

17

FEB.F~~ 2014

Griffie

L B

111!ffell

Ondernemingsnr : 0864.995.223.

Benaming

(voluit) : Diamaz International (verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Pelikaanstraat 62, 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging

Net blijkt uit een akte verleden voor meester Katherine De Wispelaere, geassocieerde notaris te Merksem, stad Antwerpen op tien februari tweeduizend veertien "Ter registratie aangeboden op het 11de Registratiekantoor van Antwerpen", dat door:

-de heer SILBER Thierry [I.K. 591-0846544-30] [R.R. 58.04.12-509.86], gedelegeerd bestuurder van de vennootschap, geboren te Elsene op twaalf april negentienhonderd-achtenvijftig, echtgescheiden, wonende te 2980 Zoersel, De Beemdekens 7;

-mevrouw LEURENTOP Linda Jozefina Anna O.K. 590-7022006-08] [R.R, 62.06.26-424.43], geboren te Deurne (Antwerpen) op zesentwintig juni negentienhonderdtwee-enzestig, wonende te 2980 Zoersel, De Beemdekens 7;

de buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap DIAMAZ INTERNATIONAL, gevestigd te 2018 Antwerpen, Pelikaanstraat 62 met ondernemingsnummer 0864.995.223, BTW nummer BE 0864.995.223, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen, ,

tegenwoordig of vertegenwoordigd:

Er werden volgende beslissingen genomen.

Voorstel tot kapitaalverhoging door inbreng in natura en verslagen

Ce vennootschap heeft in de bijzondere algemene vergadering van 23 december 2013 besloten om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een netto bedrag van honderd en vierduizend zeshonderd vijfentwintig euro (¬ 104.625,00) door een inbreng van een vordering op uit te keren dividenden, welke overeenkomt met de vermindering van de belaste reserves.

Betreffende deze niet geldelijke inbreng werd een verslag opgemaakt door de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Eli Verstappen Bedrijfsrevisor, met zetel te 9400 Ninove, Ophem-straat 19, vertegenwoordigd door Eli Verstappen, op 26 december 2013.

0e vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het bijzonder verslag van het bestuursorgaan en van het verslag van de bedrijfsrevisor.

Oit verslag komt tot het volgende besluit:

"Re inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap bestaat uit de inbreng van een vordering, ingevolge de uitkering van een dividend aan de aandeelhouders.

Oe verrichting werd nagezien overeenkomstig controlenormen, uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren, Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de in-breng in natura,

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

Ode beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

Ohet bepalen van het aantal tegen de inbreng uit te geven aandelen conventioneel gebaseerd is op basis van de fractiewaarde van de bestaande oude aandelen en dat de door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering in de gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is;

Ode door het bestuursorgaan weerhouden waarderingsmethoden bedrijfseconomisch verantwoord zijn en leiden tot een inbrengwaarde van 104.625,00 euro, die overeenstemt met de tegenprestatie voor de inbreng in natura, bestaande uit 104 uitte geven aandelen aan fractiewaarde voor in totaal 104.000,00 euro, en een in te corpo-reren uitgiftepremie van 625,00 euro, in totaal 104.625,00 euro zodat de inbrengwaarde niet

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

overgewaardeerd is en dit onder voorwaarde dat aile vennoten besluiten om de ontvangen netto dividenduitkering in het kapitaal te incorporeren.

Huidig rapport wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat alle vennoten van de vennootschap hun reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoeren. Indien echter na de beslissing van dividenduitkering een of meerdere vennoten niet wensen deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging, zal het kapitaal slechts worden verhoogd ten bedrage van het netto dividendbedrag ontvangen door de vennoten welke wel wensen in te tekenen op de kapitaalverhoging.

Onze opdracht bestaat er niet in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, of met andere woorden dat ons verslag geen "faimess opinion" is.

Dit verslag werd opgesteld in toepassing van artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen en kan onder geen enkel beding voor andere doeleinden gebruikt worden.

Wij hebben geen verdere opmerkingen te formuleren?

- Realisatie van de kapitaalverhoging door inbreng in natura

-Vergoeding voor de inbreng in natura door creatie en uitgifte van nieuwe aandelen

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om ais vergoeding voor deze inbreng in natura ten belope van honderd en vierduizend euro (¬ 104.000,00) naast de uitgiftepremie, welke toegekend wordt en waarvan sprake hierna, honderd en vier (104) nieuwe maatschappelijke aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde te creëren en uit te geven. Aan deze honderd en vier (104) nieuwe maatschappelijke aandelen, worden dezelfde rechten en voordelen verbonden als aan de thans bestaande aandelen. De nieuwe maatschappelijke aandelen zullen in de winstuitkering deelnemen vanaf heden. Bijgevolg, besluit de vergadering tot een eerste kapitaalverhoging van honderd en vierduizend euro (¬ 104.000,00).

Honderd en twee (102) aandelen worden toegekend aan de inbrenger, de heer SILBER Thierry, voornoemd, die aanvaardt.

Twee (2) aandelen worden toegekend aan de inbrenger, mevrouw LEURENTOP Linda, voornoemd, voor dewelke haar vertegenwoordiger aanvaardt.

-Tweede kapitaalverhoging door incorporatie van de uitgiftepremie

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen door het totale bedrag van de uitgiftepremie ten belope van zeshonderdvijfentwintig euro (¬ 625,00) te incorporeren in het kapitaal, zonder creatie van nieuwe aandelen.

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen dat de honderd en vier (104) nieuwe aandelen volledig volstort werden door hoger vermelde inbreng in natura ten belope van honderd en vierduizend euro (¬ 104.000,00) en door de hoger vermelde incorporatie van de uitgiftepremie ten belope van zeshonderdvijfentwintig euro (¬ 625,00) zodat het bedrag van het kapitaal daadwerkelijk verhoogd werd met genoemde bedragen voor in totaal honderd en vierduizend zeshonderdvijfentwintig euro (¬ 104.625,00)

Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging,

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te acteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is en het kapitaal daadwerkelijk van tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) op honderdzesenzestigduizend zeshonderdvijfentwintig euro (¬ 166.625,00) werd gebracht, vertegenwoor-digd door honderd zesenzestig 166 aandelen, zonder nominale waarde, maar met een fractiewaarde van een/honderdzesenzestigste (1/166ste) van het kapitaal.

Integrale vervanging van het artikel 5 der statuten

Het geheel geplaatste maatschappelijke kapitaal van de vennootschap bedraagt HONDERDZESENZESTIGDUIZEND ZESHONDERDVIJFENTWINTIG EURO (¬ 166.625,00) en werd volledig volgestort.

Het is verdeeld in honderdzesenzestig (166) aandelen zonder nominale waarde.

Aanpassing van de statuten aan de huidige bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen

De Algemene vergadering besluit de statuten aan te passen aan de huidige bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen en zal hiertoe de opdracht geven aan de notaris om het nodige te doen.

De Algemene vergadering beslist artikel 9 der statuten te schrappen en integraal te vervangen door volgende tekst:

Artikel negen. AANDELENSOORT.

De niet volgestorte aandelen zijn op naam. De volledig volgestorte aandelen zijn op naam.

De vennootschap kan gedematerialiseerde aandelen uitgeven hetzij naar aanleiding van een kapitaalverhoging hetzij door omzetting van bestaande aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen.

Ieder aandeelhouder kan de omzetting vragen van zijn aandelen, hetzij in aandelen op naam, hetzij in voorkomend geval in gedematerialiseerde aandelen.

De kosten van omzetting zijn ten faste van de aandeelhouder die erom verzoekt.

In voorkomend geval wordt op de zetel van de vennootschap een register van aandelen op naam bijgehouden waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen.

De Algemene vergadering beslist dat de eerste twee zinnen van artikel 22 geschrapt worden.

De Algemene vergadering beslist artikel 31 der statuten te schrappen en integraal te vervangen door volgende tekst:

Artikel éénendertig. ONTBINDING-VEREFFENING.

In geval van ontbinding benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars en bepaalt hun bevoegdheid en hun vergoeding. De vereffenaars treden krachtens het Wetboek van Vennootschappen pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan worden de in functie zijnde bestuurders ten aanzien van derden'

van rechtswege als vereffenaars beschouwd.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen zoals vermeld in de desbetreffende artikelen van het

Wetboek van Vennootschappen tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders

besluit,

Na gelijkstelling van de aflossingen op aandelen wordt het batig saldo van de vereffening onder de

aandeelhouders verdeeld in verhouding tot hun aandelenbezit,

- Coördinatie van de statuten

Bijzondere bevoegdheden worden toegekend aan de notaris voor de coördinatie van de statuten.

- Volmacht

Mevrouw Vervliet Lutgarde, Van de Wervelaan 89 te Schilde

wordt aangesteld tot bijzondere lasthebber van de vennootschap, met recht van indeplaatsstelling, teneinde

alle formaliteiten te verrichten,

- om deze en latere wijzigingen of opheffing in het rechtspersonenregister te realiseren;

- om deze wijziging en latere wijzigingen inzake de statuten en/of het bestuur van de vennootschap te

realiseren bij de belastingen over de toegevoegde waarde en alle andere fiscale administraties en diensten en

het ondernemingsloket,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

meester Katherine De Wispelaere, geassocieerd notaris te Merksem-Antwerpen





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift buitengewone algemene vergadering dd, 11 februari 2014,

revisoraal verslag bedrijfrevisor Eli Verstappen + gecoördineerde statuten



Op de laatste blz, van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.06.2013, NGL 21.06.2013 13203-0064-016
10/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 04.07.2012 12264-0211-016
11/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 15.06.2011, NGL 06.07.2011 11266-0490-016
26/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 15.06.2010, NGL 19.07.2010 10320-0249-015
26/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 15.06.2008, NGL 23.06.2008 08252-0271-015
25/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 15.06.2007, NGL 19.06.2007 07230-0313-015
04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.06.2015, NGL 29.07.2015 15364-0403-016
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 15.06.2016, NGL 30.08.2016 16546-0222-016

Coordonnées
DIAMAZ INTERNATIONAL

Adresse
PELIKAANSTRAAT 62 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande