DICOM INTERNATIONAL

Divers


Dénomination : DICOM INTERNATIONAL
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 834.718.454

Publication

11/07/2011
ÿþ Moa 2.1]

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

Z 9 -Crd- 2011

GRi"FIC'-~rr:1'i-i-3e-,P-IK vrl ~i

KGOP~,~i ~ lu fti:ECí'rti"'.t,1~N

11,191111P1D1 111

b

s

Bijlagen-bij-bet Belgisch- Staatsblad-1-1/07f201-1 --Annex-es hi- Moniteur- beigt

Ondernemingsnr : 834.718.454

Benaming

(voluit) : Dicom International AG

Rechtsvorm : Vennootschap naar buitenlands recht

Zetel : Grundstrasse 14, 6343 Rotkreuz-Switzerland

Bijkantoor Zandvoortstraat 49, 2800 Mechelen

Onderwerp akte : Ontslag wettelijke vertegenwoordiger -Ontbinding van het filiaal Op 27 april 2011 hebben de bestuurders besloten tot:

- Het ontslag te aanvaarden van de heer Joachim Froning, Roetebuckweg 11, 79104 Freiburg, Duitsland, mevrouw Gabriele Froning, Roetebuckweg 11, 79104 Freiburg, Duitsland, en de heer Andreas Schneider, Dorfstrasse 17, 5102 Rupperswil, Zwitserland, als wettelijke vertegenwoordigers van het filiaal;

-De wettelijke vertegenwoordigers te dechargeren van alle verantwoordelijkheden die voortvloeien uit de uitoefening van hun mandaat tot de ontbinding van het filiaal;

De boeken en bescheiden van het filiaal gedurende vijf jaar te bewaren op het hoofdkantoor van het filiaal, zijnde Zandvoortstraat 49, 2800 Mechelen;

-Het filiaal te ontbinden vanaf 23 maart 2011;

--De bestuurders geven hierbij volmacht aan de heer Christophe Steyvers, Kerkenbos 106A, 2812 Muizen of aan mevrouw Jessica Lanzillotta, Birminghamstraat 348, 1070 Anderlecht, evenals aan BVBA Ad-Ministerie, vertegenwoordigd door de heer Adriaan de Leeuw met hoofdkantoor gelegen te 1860 Meise, Brusselsesteenweg 70A, met substitutierecht om alle nodige formaliteiten betreffende de beslissingen van het bedrijf te vervullen, inclusief de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van het bedrijf bij de Kruispuntenbank der Ondernemingen te ondertekenen en in te dienen en de beslissingen van het bedrijf te publiceren in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad,

Jessica Lanzillotta

Lasthebber

Tegelijk neergelegd: verslag v/d vergadering Raad van Beheer

Op de laatste btz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon :en aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/04/2011
ÿþrood 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 2 -03- 2011

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHAND tfitë MECHELEN

I 1111 I IGNlll~illlllllhl

*iioa9ssa*

Onderneininasnr :g3 ti 4 ' 4 S ('

Benaming

(vo;tI;t) : DICOM international AG

Rechtsvorm , Vennootschap naar buitenlands recht

Zetel : Grundstrasse 14, CH-6343 RotKreuz - Zwitserland

bijkantoor : Zandvoortstraat 49, 2800 Mechelen, België

Onderwerp akte : Oprichting bijkantoor

Op 16 februari 2011, hebben de bestuurders van de vennootschap DICOM INTERNATIONAL AG (de "Vennootschap") besloten ;

-tot de opening van een Belgisch Bijkantoorbijkantoor, genaamd "DICOM International AG, Branch Belgium met hoofdzetel te Zandvoortstraat 49, 2800 Mechelen, België (het "Bijkantoor"), vanaf 16 februari 2011, met als doel de commercialisering van informaticamaterieel m.b.t. de digitalisering van documenten en alle daarbij horende diensten.

- dat de Vennootschap alle aktes, contracten en formaliteiten mag ondertekenen die nodig zijn voor het: openen van het Bijkantoor en de opening van een bankrekening voor het Bijkantoor.

- om de heren Joachim Froning, Roetebuckweg 11, 79104 Freiburg, Duitsland, Gabriele Froning, Roetebuckweg 11, 79104 Freiburg, Duitsland en Andreas Schneider, Dorfstrasse 17, CH-5102 Rupperswil, Zwitzerland te benoemen als wettelijke vertegenwoordigers van het Bijkantoor.

Deze laatsten vertegenwoordigen het Bijkantoor gezamenlijk twee aan twee tegenover derden.

De raad van bestuur bevestigt dat het boekjaar gelijkt loopt met het kalenderjaar

STATUTEN VAN DE VENNOOTSCHAP

(.Firma, zetel, doel en duur van de vennootschap

Lid 1

Als de firma

Dicom International AG

(Dicom International SA) (Dicom International Ltd)

bestaat met maatschappelijke zetel in Risch ZG voor onbepaalde duur een vennootschap op aandelen conform de Zwitserse wetgeving inzake obligaties (OR)

Lid 2

Het doel van de Vennootschap bestaat erin diensten te leveren op het vlak van informatica evenals handel: te drijven in allerlei soorten goederen.

De vennootschap kan participeren in andere ondernemingen in binnen- en buitenland en alle zakelijke transacties en overeenkomsten afsluiten met het oog op de verwezenlijking van de doelstellingen of die zowel: rechtstreeks als onrechtstreeks hiermee verband houden. Verder kan de vennootschap in zowel binnen- als:

Op de :natste blz. van Itjf.r_E3 ve¬ 'meinel : Recto : Naarn en Î7oedanI h& c: van de jnstewnenterende nuíaris, hetzij van de perso(v) -!(en

uevoegd de rechtspersoon teil 8anzien van derden te vertegenwoordigen

Verscc Naam en han=iekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2011- Annexes du Moniteur belge

buitenland filialen oprichten, onroerende goederen, ondernemingen, onroerende rechten en effecten in zowel binnen- als buitenland en binnen het door de wet voorziene kader kopen, oprichten, beheren en verkopen.

Lid 3

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

I (.Aandelenkapitaal

Lid 4

Het aandelenkapitaal van de Vennootschap bedraagt 200.000,- CHF. Het wordt onderverdeeld in 200 aandelen op naam van telkens 1000,- CHF. Het aandelenkapitaal is volledig volgestort.

Door een statutenwijziging kan de Algemene Vergadering op elk moment de aandelen op naam omzetten naar aandelen aan toonder dan wel aandelen aan toonder omzetten in aandelen op naam.

Lid 4a

De overdracht van aandelen op naam resp. de motivatie voor vruchtgebruik dient voordien door de Raad van Bestuur te worden goedgekeurd. Indien de aandelen op zich of de aandeelcertificaten zijn uitgegeven, dient de toestemming van de Raad van Bestuur hierop te worden vermeld.

De Raad van Bestuur kan ervoor kiezen zijn goedkeuring niet te verlenen:

a)Indien deze de verkoper van de aandelen voorstelt de aandelen voor rekening van de Vennootschap, voor rekening van andere aandeelhouders of voor rekening van derden tegen de feitelijke waarde op het moment van het verzoek te kopen.

b)Indien de verkoper van de aandelen geen verklaring van de koper levert waarin staat dat deze de aandelen in eigen naam en voor eigen rekening zal kopen.

c)Indien de erkenning van de verkoper de vennootschap niet in staat zou stellen de door de federale wetgeving vereiste bewijzen over de aandeelhoudersstructuur te leveren.

d)Indien door de verkoop van de aandelen de solvabiliteit van de onderneming in het gevaar komt, in het bijzonder indien de overdracht ervoor zou zorgen dal het beheer van de vennootschap een andere rechtspersoonlijkheid verkrijgt dan wel de indeling van de vennootschap bij een concern of de overdracht van het beheer op zich in het buitenland bevindende personen tot gevolg heeft.

Indien de aandelen door nalatenschap, verdeling van nalatenschap, het huwelijksvermogensrecht of gedwongen tenuitvoerlegging wordt verkregen, kan de Vennootschap het verzoek tot toestemming enkel weigeren indien deze aan de koper voorstelt de aandelen tegen de feitelijke waarde te kopen.

Indien geen besluit tot toestemming wordt genomen of indien de Vennootschap het verzoek tot toestemming binnen de drie maanden na ontvangst omwille van andere redenen niet of ten onrechte weigert, wordt ervan uitgegaan dat de toestemming Is verleend.

Ingeval de Vennootschap weigert de aandelen over te dragen, dient deze hiervoor de redenen aan te geven.

Organisatie van de vennootschap A)De Algemene Vergadering (AV) Lid 5

De Algemene Vergadering vindt doorgaans elk jaar plaats en meer bepaald binnen uiterlijk zes maanden na afsluiting van het boekjaar. Deze wordt door de Raad van Bestuur en desgevallend door de Bedrijfsrevisor samengeroepen.

Buitengewone Algemene Vergaderingen kunnen door de Raad van Bestuur, de Vereffenaars, de Bedrijfsrevisor of een Algemene Vergadering worden samengeroepen en dit zo vaak als nodig met het oog op de behartiging van de belangen van de Vennootschap.

Een of meerdere aandeelhouders die samen ten minste een tiende van het aandelenkapitaal vertegenwoordigen, kunnen met vermelding van het te bespreken onderwerp en de hiertoe ingediende verzoeken van de Raad van Bestuur schriftelijk verlangen dat er een buitengewone Algemene Vergadering

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2011- Annexes du Moniteur belge

wordt samengeroepen. In dit geval dient de Raad van Bestuur de Algemene Vergadering binnen twee weken samen te roepen.

De Algemene Vergaderingen vinden plaats in de bedrijfszetel van de vennootschap of op een andere, door de Raad van Bestuur te bepalen plaats.

Lid

De uitnodigingen voor de Algemene Vergadering gebeuren door een eenmalige publicatie in het Schweizerisches Handelsamtblatt (Officieel Zwitsers publicatieblad) of door aangetekend schrijven aan de in het aandelenregister vermelde aandeelhouders. Tussen de dag van de publicatie en de verzending van de uitnodiging dienen ten minste 20 dagen te liggen. De uitnodiging voor de Algemene Vergadering dient de diverse agendapunten en ingediende verzoeken te vermelden.

De houders of vertegenwoordigers van alle aandelen zijn, voor zover er geen verzet werd aangetekend, bevoegd om een Algemene Vergadering bijeen te roepen zonder dat zij de voormelde formaliteiten dienen na te leven. Zolang de houders of vertegenwoordigers van alle aandelen aanwezig zijn, kunnen alle punten worden behandeld die onder de bevoegdheid vallen van de Algemene Vergadering en kan hierover geldig worden gestemd.

Lid 7

In de Algemene Vergadering vertegenwoordigt elk aandeel één stem. Art. 693 par. 3 en 704 par. 1 OR

blijven voorbehouden.

Elke aandeelhouder kan zich op de Algemene Vergadering door een derde laten vertegenwoordigen die geen aandeelhouder hoeft te zijn. De wettelijke vertegenwoordiging kan gebeuren door middel van een schriftelijke volmacht; een legitimatie volstaat hiervoor.

Lid 8

De Algemene Vergadering neemt besluiten en houdt stemmingen voor zover geen andere afdwingbare wetsbepalingen of de statuten iets anders voorschrijven, en dit zonder rekening te houden met het aantal aanwezige aandeelhouders en de vertegenwoordigde aandelen, met absolute meerderheid van de vertegenwoordigde stem men op basis van aandelen.

De voorzitter van de Algemene Vergadering bepaalt de stemprocedure. Een geheime stemming vindt enkel plaats indien een aandeelhouder hierom verzoekt.

Lid 9

De Algemene Vergadering wordt geleid door de voorzitter van de Raad van Bestuur of ingeval van zijn afwezigheid door een door de Vergadering verkozen voorzitter voor één dag. De voorzitter benoemt een notulant en een stem menteller die geen aandeelhouders hoeven te zijn.

Lid 10

De Algemene Vergadering heeft de volgende exclusieve bevoegdheden:

a)wijziging van de statuten;

b)goedkeuring van het jaarrekening en eventueel de jaarrekening van het concern.

c)de goedkeuring van de jaarrekening en de besluitvorming over het gebruik van de winst, in het bijzonder de bepaling van de dividenden en de tantièmes en dit rekening houdend met art. 671 en 677 OR;

d)décharge van de leden van de Raad van Bestuur;

e)de verkiezing van de Raad van Bestuur;

f)keuze van de Bedrijfsrevisor en  indien door de wet opgelegd  de bedrijfsrevisor van het concern;

g)besluitvorming over alle andere onderwerpen die volgens de wet of de statuten onder de exclusieve bevoegdheid van de Algemene Vergadering vallen of aan de AV door de Raad van Bestuur dienen te worden voorgelegd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2011- Annexes du Moniteur belge

B)Raad van Bestuur

Lid 11

De raad van Bestuur bestaat uit een of meerdere leden die geen aandeelhouders dienen te zijn.

De leden van de Raad van Bestuur worden telkens tot aan de volgende gewone Algemene Vergadering gekozen en kunnen nadien worden herverkozen.

De Raad van Bestuur benoemt een voorzitter en een secretaris. Deze personen hoeven geen lid van de Raad van Bestuur of aandeelhouder te zijn.

Lid 12

De voorzitter van de Raad van Bestuur belegt de vergaderingen en leidt de debatten. Elk lid van de Raad van Bestuur heeft het recht om de voorzitter te verzoeken een vergadering van de Raad van Bestuur samen te roepen. De Raad van Bestuur regelt voor het overige zijn besluitvorming op basis van een reglement.

Lid 13

De Raad van Bestuur leidt de Vennootschap. De Raad neemt besluiten over alle aangelegenheden van de

Vennootschap die niet volgens de wet of de statuten onder de bevoegdheid van een ander orgaan vallen.

De Raad van Bestuur heeft de volgende onoverdraagbare en onvervreemdbare taken:

a)de algemene leiding van de Vennootschap en het verstrekken van de vereiste richtlijnen;

b)de vastlegging van de organisatie;

c)het opleggen van normen met betrekking tot de boekhouding, de financiële controle en eventueel de

financiële planning;

d)de benoeming en het ontslag van de met de bedrijfsleiding en procuratie belaste personen, ook als deze

personen lid zijn van de Raad van Bestuur;

e)de algemene controle van de met de bedrijfsleiding belaste personen, meer bepaald met betrekking tot de

naleving van wetten, statuten, reglementen en richtlijnen;

f)de opstelling van een jaarrekening evenals de voorbereiding van de Algemene Vergadering en de

uitvoering van de door de AV genomen besluiten;

g)informatieverstrekking aan de rechter ingeval van een te zware schuldenlast.

De Raad van Bestuur kan de voorbereiding en uitvoering van zijn besluiten of de controle van de activiteiten toevertrouwen aan commissies of individuele leden. De Raad van Bestuur kan de bedrijfsleiding volledig of gedeeltelijk overdragen aan individuele leden of derden. Hiervoor zal de Raad een reglement uitvaardigen.

C)Bedrijfsrevisor

Lid 14

De Algemene Vergadering kiest een Bedrijfsrevisor.

De Bedrijfsrevisor voert in principe elk jaar een beperkte revisie uit.

De Vennootschap is enkel verplicht een grondige revisie te laten uitvoeren als in twee opeenvolgende jaren twee van de drie volgende criteria worden overschreden:

-een balanswaarde van 10 miljoen CHF;

-een omzet van 20 miljoen CHF;

-50 voltijdse medewerkers over het hele jaar genomen;

of indien

-de beursnotering in zowel binnen- als buitenland nakend is;

-leningen dienen te worden afbetaald;

-de verplichting tot de opstelling van een concernrekening bestaat;

-de statuten een grondige revisie opleggen;

-een besluit voor een grondige revisie door het hoogste orgaan werd genomen.

De vennootschap kan afzien van een revisie en op die manier van de keuze van een bedrijfsrevisor indien: 1.de vennootschap niet ertoe verplicht is een grondige revisie uit te voeren;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2011- Annexes du Moniteur belge

2.alle aandeelhouders hiermee instemmen; en

3.de Vennootschap niet meer dan tien voltijdse medewerkers over het hele jaar genomen heeft.

Hiervan afstand doen geldt tevens voor de volgende jaren. Elke aandeelhouder heeft evenwel het recht om ten laatste 10 dagen voor de Algemene Vergadering de uitvoering van een beperkte resp. grondige revisie te eisen en de keuze van een hiertoe bevoegde bedrijfsrevisor te verlangen. De Algemene Vergadering mag in dit geval de besluiten conform art. 10 lid h) en c) pas nemen wanneer het revisieverslag is neergelegd.

Lid 15

Als Bedrijfsrevisor kunnen een of meerdere natuurlijke of rechtspersonen dan wel personenvennootschappen worden geselecteerd.

De Bedrijfsrevisor dient zijn domicilie, zijn bedrijfszetel of een geregistreerd filiaal in Zwitserland te hebben. Indien de Vennootschap meerdere bedrijfsrevisoren heeft, dient ten minste een ervan te voldoen aan deze voorwaarden.

Indien de Vennootschap tot een grondige revisie is verplicht, dient de Algemene Vergadering als Bedrijfsrevisor een toegelaten revisle-expert dan wel een door de staat gecontroleerd revisiebedrijf te kiezen en dit conform de voorschriften van de Zwitserse wetgeving betreffende toezicht op bedrijfsrevisoren d.d. 16 december 2005.

Indien de Vennootschap tot een beperkte revisie is verplicht, dient de Algemene Vergadering als Bedrijfsrevisor een toegelaten revisor te kiezen en dit conform de voorschriften van de Zwitserse wetgeving betreffende toezicht op bedrijfsrevisoren d.d. 16 december 2005. De keuze om conform lid 14 geen bedrijfsrevisor te kiezen blijft voorbehouden.

De Bedrijfsrevisor dient volgens arl. 728 resp. 729 OR onafhankelijk te opereren.

De Bedrijfsrevisor wordt voor een boekjaar gekozen. Zijn mandaat eindigt met de afname van de laatste jaarrekening. Het blijft mogelijk hem opnieuw te kiezen. Op elk moment is het mogelijk de Bedrijfsrevisor zonder ontslagaanzegging te ontslaan.

III.Boekjaar, jaarverslag, bekendmakingen, liquidatie

Lid 16

De Raad van Bestuur legt het boekjaar vast.

Op het einde van het boekjaar dient het jaarverslag, bestaand uit de jaarrekening, het jaarverslag en eventueel de concernrekening met inachtneming van de wettelijke voorschriften te worden opgesteld (art. 662 ff. OR).

Lid 17

Ten laatste 20 dagen voor de gewone Algemene Vergadering dient het jaarverslag en het revisieverslag ter beschikking te liggen zodat de aandeelhouders deze op de bedrijfszetel kunnen raadplegen. Elke aandeelhouder kan verlangen dat hem onmiddellijk een kopie van deze documenten wordt toegestuurd. De houders van aandelen op naam worden hierover schriftelijk geïnformeerd (Art. OR 696).

Lid 18

Mededelingen van de Vennootschap aan de aandeelhouder gebeuren per brief of naar goeddunken van de Raad van Bestuur per aangetekende brief en dit voor zover de namen en adressen van alle aandeelhouders zijn bekend, voor het overige door middel van publicatie in het SHAB (officieel Zwitsers publicatieblad) of door aangetekende brief. Bekendmakingen gebeuren door publicatie in het SHAB (officieel Zwitsers publicatieblad).

Lid 19

Ingeval van ontbinding van de Vennootschap wordt de vereffening door de Raad van Bestuur op dat moment afgehandeld voor zover de Algemene Vergadering niets anders heeft beslist.

De regels van deze statuten en de wet betreffende de Raad van Bestuur gelden tijdens de vereffening ook voor de Vereffenaar. Dwingende bepalingen of dergelijke die redelijkerwijs niet kunnen worden toegepast zijn voorbehouden.

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2011- Annexes du Moniteur belge

De Veteffenaar is ertoe verplicht een eventuele herroeping van de ontbinding te controleren. Indien een dergelijke herroeping vanuit economisch standpunt zinvol is, zal hij de Algemene Vergadering hierover informeren die hierover zal beslissen.

De Vereffenaars hebben onbeperkt volmacht om het hele vermogen van de Vennootschap te vereffenen.

Herzien op 8 februari 2011.

(Handtekening)

-De Bestuurders geven hierbij de volmacht aan de heer Christophe Steyvers, Kerkenbos 106A te 2812 Muizen of juffrouw Jessica Lanzillotta, Birminghamstraat 348 te 1070 Anderlecht, alsook aan BVBA Ad-Ministerie, vertegenwoordigd door de heer Adriaan de Leeuw met hoofdzetel Brusselsesteenweg 70 A te 1860 Meise, met substitutierecht om alle nodige formaliteiten al te handelen betreffende de beslissingen van de Vennootschap, met inbegrip van de ondertekening en neerlegging van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de Kruispuntbank van Vennootschapen en met inbegrip van de publicatie van de beslissingen van de Vennootschap in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

"

"

Christophe Steyvers

Lasthebber

:Gelijktijdig neergelegd, gecoördineerde statuten, verslag van de raad van bestuur van 16/02/2011 Uittreksel handelsregister + telkens de beëdigde vertalingen

Voorbehouden

" aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste b3z. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DICOM INTERNATIONAL

Adresse
ZANDVOORTSTRAAT 49 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande