DIELS MANAGEMENT SYSTEMEN, AFGEKORT : DI M S

Société en commandite simple


Dénomination : DIELS MANAGEMENT SYSTEMEN, AFGEKORT : DI M S
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 819.303.273

Publication

27/03/2014
ÿþRechtsvorm Gewone commanditaire Vennootschap

Zetel: Gebroeders Van Raemdoncklaan 76 te 2650 Edegem

(volledig adres)

Onderwerp akte: Ontbinding en onmiddellijke sluiting van de vereffening

Op de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders van 10 maart 2014 zijn alle vennoten aanwezig en wordt hetvolgende vastgesteld en met éénparigheid van stemmen besloten:

-De vennootschap wordt in vereffening gesteld per 10 maart 2014. Vermits aile activa en passiva vereffend zijn, wordt de vereffening onmiddellijk per 10 maart 2014 afgesloten en houdt de vennootschap definitief op te bestaan.

-Aile aandeelhouders verklaren zich uitdrukkelijk akkoord om de ontbinding en vereffening onmiddellijk af te sluiten en in één akte te akteren. Zij verklaren daarmede ook uitdrukkelijk om geen vereffenaar te benoemen.

-Er wordt algehele kwijting en ontslag verleend aan de gewezen zaakvoerder, de heer Diels Frank voor de uitoefening van zijn mandaat Het ontslag geldt vanaf 10 maart 2014.

-De vennoten verklaring zich akkoord om eventuele na de sluiting van de vereffening nog opduikende tegoeden en schulden onder de vennoten te verdelen in verhouding tot hun participatie in het kapitaal van de vennootschap,

-Alle boeken en bescheiden in verband met de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende minimum vijf jaar bewaard worden door de heer Diels Frank, Gebroeders Van Raemdoncklaan 76 te 2650 Edegem.

-De vergadering beslist eveneens dat ingevolge de afsluiting het mandaat van de beherende vennoot van rechtswege beëindigd werd.

-De vergadering beslist volmacht te verlenen aan Boekhoudkantoor Fiscona BVBA met zetel te Boniverlei 98 te 2660 Edegem vertegenwoordigd door de heer Lemmen Erwin voor het vervullen van alle administratieve' formaliteiten samenhangend met de vereffening die nog moeten uitgevoerd worden.

Deze besluiten worden aangenomen met éénparigheid van stemmen.

Zaakvoerder

Frank Diels

MW Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 14 UT 2014

111

Ondernerriingsnr : Benaming

(voluit) :

(verkort) :

0819.303.273

Diels Management Systemen Di M S

BTjIagen bij liëtIlèTgiscfi StaatsbTïd = Z7fON12OI4 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
DIELS MANAGEMENT SYSTEMEN, AFGEKORT : DI M S

Adresse
GEBROEDERS VAN RAEMDONCKLAAN 76 2650 EDEGEM

Code postal : 2650
Localité : EDEGEM
Commune : EDEGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande