DIELTJENS STIJN

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : DIELTJENS STIJN
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 859.741.187

Publication

14/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie y-

11 111 BEL



11I 111 U1HU IIU ONITEUR 3ELG 1 4 -12. 20#3

*190145D2* 0 7 .-01- 2014 geite#E reHTIPO4K

n #~~e~Iz1ANdL~.te

,~ISCH STAATSBLAD Griffie









r

Ondernemingsnr : 0859741187

Benaming

(voluit) : VOF DIELTJENS STIJN

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : 2560 Nijlen, Koningin Astridlaan 15

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging - Omvorming naar BVBA Media Tag

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Nathalie Vereist, met standplaats te Nijlen, op 19 december 2013, neergelegd voor registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennootschap onder firma "VOF DIELTJENS STIJN", met maatschappelijke zetel te 2560 Nijlen, Koningin Astridlaan 15, B.T,W. RPR Mechelen BE0859.741.187 volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLISSING

De vergadering besluit de naam van de vennootschap te wijzigen in "Media Tag".

TWEEDE BESLISSING

De vergadering besluit artikel 2 van de statuten uit te breiden door toevoeging van hetgeen volgt na het Iaatste streepje in artikel 2:

"-organiseren van de toneel of theaterstukken;

-organiseren van fuiven, muziekconcerten;

-toeleverancier van alle benodigdheden en diensten voor het opzetten van een event"

DERDE BESLISSING

De vergadering besluit het kapitaal te verhogen met zesduizend driehonderd éénentwintig euro (6.321,00¬ ) om het kapitaal te brengen van duizend euro (1.000,00¬ ) op zevenduizend driehonderd éénentwintig euro (7.321,00¬ ) door incorporatie van beschikbare reserves zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen. VIERDE BESLISSING

De vergadering besluit het kapitaal te verhogen met drieduizend zeshonderd veertig euro (3.640,00¬ ) om het kapitaal te brengen van zevenduizend driehonderd éénentwintig euro (7,321,00¬ ) op tienduizend negenhonderd éénenzestig euro (10.961,00¬ ) door incorporatie van het overgedragen resultaat zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen,

VIJFDE BESLISSING

Kapitaalverhoging

De vergadering besluit om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met zevenduizend vijfhonderd negenentachtig euro (7.589,00¬ ), om het te brengen van tienduizend negenhonderd eenenzestig euro (10.961,00£) op achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,006), door volledige inbreng in geld, zonder uitgifte en creatie van nieuwe aandelen, doch met verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen. Er zal onmiddellijk in geld ingeschreven worden.

Volstorting

De aandeelhouders verklaren deel te nemen aan deze kapitaalverhoging en verklaren hiervoor volgende inbreng te doen:

-de heer DIELTJENS, Stijn; een bedrag van drieduizend zevenhonderd vierennegentig euro vijftig cent (3.794,50¬ );

-mevrouw OOMS, Heide: een bedrag van drieduizend zevenhonderd vierennegentig euro vijftig cent (3.794,50¬ )

Bijgevolg werd op een totaal bedrag van zevenduizend vijfhonderd negenentachtig euro (7,589,00E) ingeschreven door storting of overschrijving op een bijzondere rekening, waarvan het bewijs van deponering werd overhandigd aan ondergetekende notaris, zodat uit dien hoofde een bedrag van zevenduizend vijfhonderd negenentachtig euro (7.589,00¬ ) ter beschikking staat van de vennootschap en het kapitaal aldus volledig is volstort.

Vergoeding

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2014 - Annexes du Moniteur belge ~ Ter vergoeding van deze inbreng worden geen nieuwe aandelen gecreëerd, doch wordt de fractiewaarde van de bestaande aandelen dienovereenkomstig verhoogd.

Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast dat het kapitaal van de vennootschap, ingevolge voorgaande inbreng, effectief

verhoogd werd tot achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00E), en vertegenwoordigd wordt door honderd (100) aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde.

ZESDE BESLISSING

De vergadering heeft kennis genomen van het verslag van de zaakvoerder en van het verslag van de bedrijfsrevisor aangaande de omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en van een staat van activa en passiva die niet dan 3 maanden voordien werd vastgesteld. De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, de heer Erik Van Der Jucht, bedrijfsrevisor van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Auditas Bedrijfsrevisoren, met zetel te 2018 Antwerpen, Montebellostraat 127 luiden letterlijk als volgt:

"7.Besluit

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering heeft plaatsgehad van het netto-actief van de VOF DIELTJENS STIJN, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 september 2013 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld.

Bij onze controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij omzetting van een vennootschap, werd in het kader van de vooropgestelde verrichting geen overwaardering van het netto-actief vastgesteld.

Het boekhoudkundig netto-actief volgens deze staat bedraagt 10.971,22 EUR en is 9.971,22 EUR groter dan het maatschappelijk kapitaal van 1.000,00 EUR, vermeld in de staat van activa en passiva.

Alvorens tot de omzetting over te gaan zal een kapitaalverhoging worden doorgevoerd om het kapitaal op 18.550,00 EUR te brengen. Aldus zal voldaan zijn aan de wettelijke vereisten inzake minimum kapitaal voor een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik nuttig oordeel voor de informatie van de aandeelhouders en derden in het kader van de onizettingsverrichting.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de mij toevertrouwde wettelijke opdracht en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Deze verslagen zullen neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel." ZEVENDE BESLISSING

De vergadering besluit, met ingang vanafheden, de vennootschap om te zetten in. een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid waarvan de naam, het doel en de duur dezelfde zullen zijn als die van de huidige vennootschap en waarvan de activa- en passivabestanddelen, met inbegrip van het kapitaal en de reserves onveranderd zullen behouden worden, na de aanpassingen hiervoor. De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap per 30 september 2013, waarvan de staat opgenomen werd in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor, Alle verrichtingen die sedert deze datum gedaan werden door de vennootschap onder firma worden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Al de lopende verbintenissen van welke aard ook, inzonderheid wat betreft het opmaken van de jaarrekening, zullen ten laste of ten bate zijn van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. De besloten vennootschap met beperkte aan sprakelijkheid zal de boekhouding en de boeken die door de vennootschap onder firma gehouden werden, voortzetten. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het nummer 0859.741.187 waaronder de vennootschap onder fiwia ingeschreven was in het rechtspersonenregister te Mechelen. Het kapitaal van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00E) zal vertegenwoordigd zijn door honderd (100) aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde. Elke vennoot zal één aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ontvangen in ruil voor één aandeel van de omgezette vennootschap onder firma. Bijgevolg worden, met goedkeuring van de alle partijen, de honderd (100) aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid als volgt toebedeeld:

-aan de heer DIELJENS, Stijn, geboren te Lier op 2 september 1975, wonend te 2560 Nijlen, Koningin Astridlaan 15, die aanvaardt: vijftig (50) aandelen

-aan mevrouw OOMS, Heide Irene Hermanna, geboren te Gent op 9 november 1977, wonend te 2560 Nijlen, Koningin Astridlaan 15, die aanvaardt: vijftig (50) aandelen

ACHTSTE BESLISSING

De zaakvoerder verklaart ontslag te nemen als zaakvoerder van de vennootschap onder firma wegens omzetting van deze laatste in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. De vergadering stelt dit ontslag vast.

NEGENDE BESLISSING

Na elk artikel afzonderlijk te hebben goedgekeurd, stelt de vergadering de statuten van de omgezette vennootschap vast als volgt:

Artikel één: RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zij heeft als naam: Media Tag. Alle documenten die van de vennootschap uitgaan zullen deze naam moeten

vermelden of bevatten, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de vermelding "besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid" of de initialen "BVBA", leesbaar weergegeven.

Artikel twee: DUUR - RECHTSPERSOONLIJKHEID.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene

vergadering met in achtname van de vereisten voor statutenwijziging.

Artikel drie: ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2560 Nijlen, Koningin Astridlaan 15,

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) mag de zetel naar elke andere plaats in hetzelfde taalgebied

overgebracht worden of naar om het even welke plaats in België mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, bij- of

werkhuizen, agentschappen, stapelplaatsen en (bij)kantoren oprichten of vestigen in België of in het

buitenland.

Artikel vier: DOEL,

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening

van derden, of door deelname van deze:

-Het ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via de verschillende media;

-De organisatie van congressen, seminaries e.a.;

-De organisatie van dierententoonstellingen en dierenshows;

-De organisatie van modeshows;

-De organisatie van salons, tentoonstellingen en vakbeurzen;

-De promotie en organisatie van sportevenementen, als zelfstandige activiteit of voor rekening van derden;

-Het ontwerpen en plaatsen van buitenreclame;

-Het ontwerpen van publicitaire teksten en slogans (copywriters);

-Het ontwerpen van publicitaire films;

-Het ontwerpen van publicitaire artikelen;

-Het concipiëren van reclametechnieken (direct marketing, direct mailing e.a.);

-Het verkopen van tijd en ruimte voor publiciteit in diverse media (advertentie acquisitie);

-Het aanbieden van reklameruimte op panelen, rond sportvelden, in stationshallen enz.;

-Het verspreiden en thuisbezorgen van monsters en reclamemateriaal, incl. streekkrantjes e.a.;

-De productie van televisieprogramma's die niet door het bedrijf zelf worden uitgezonden: TV spots;

-De productie van radioprogramma's, al dan niet in combinatie met het uitzenden ervan: radio spots; -Organiseren van de toneel of theaterstukken;

-Organiseren van fuiven, muziekconcerten;

-Toeleverancier van alle benodigdheden en diensten voor het opzetten van een event;

Zij kan deelnemen in of zich op een andere wijze interesseren aan andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties. Zij mag ook de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen. In het algemeen mag zij alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel en dit zowel in België als in het buitenland. Zij mag zich borg stellen en aval verlenen voor alle Ieningen, kredietopeningen en andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft. Zij mag al dan niet renteloze leningen en voorschotten verstrekken. Dit alles uitgezonderd de activiteiten voorbehouden aan spaar-en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

Artikel vijf: KAPITAAL  AANDELEN I OBLIGATIES - REGISTER.

a. Kapitaal,

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro en werd volledig volgestort.

De zaakvoerder zal de fondsen invorderen tot verdere afbetaling van de aandelen waarop in geld ingeschreven werd naargelang van de behoeften van de vennootschap en op de tijdstippen die hem passend voorkomen. Hij mag ook de vervroegde afbetaling van de aandelen toelaten.

De vennoot die in gebreke blijft de op zijn aandelen ingevorderde stortingen te doen, na een aanmaning acht dagen te voren bij aangetekende brief betekend door de zaakvoerder, zal een intrest berekend op tien ten honderd per jaar ten bate van de vennootschap moeten betalen, te beginnen van de dag van de eisbaarheid tot de dag van de werkelijke storting.

b. Aandelen<

Het kapitaal van de vennootschap is verdeeld in honderd (100) (gelijke) aandelen zonder nominale waarde,

De aandelen zijn op naam en voorzien van een volgnummer.

Artikel elf: AANTAL  BENOEMING  VASTE VERTEGENWOORDIGER.

a. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, al

dan niet vennoot.

De zaakvoerder(s) wordt (worden) benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur door haar vast te

stellen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel twaalf: BEVOEGDHEID - VERTEGENWOORDIGING -- TAAKVERDELING - BIJZONDERE VOLMACHTEN.

- Is er slechts één zaakvoerder, dan verkrijgt hij de algehele bevoegdheid zoals toegekend aan de zaakvoerders. Zijn er meerdere zaakvoerders, dan vormen zij een college dat geldig beslist wanneer een meerderheid van haar leden tegenwoordig is. Beslissingen worden er genomen met meerderheid van stemmen.

Gezamenlijk optredend kunnen de zaakvoerders alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Samen handelend kunnen zij gevolmachtigden (of lasthebbers) van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde (of voor een reeks bepaalde) rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden (of lasthebbers) verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht (onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) ingeval van overdreven volmacht).

Ten aanzien van derden zal de gevolmachtigde het bewijs van zijn aanstelling kunnen leveren door een exemplaar voor te leggen van de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad waarin zijn aanstelling werd bekendgemaakt.

De vennootschap wordt rechtsgeldig vertegenwoordigd bij alle rechtshandelingen ten overstaan van derden, voor het gerecht (als eiser of als verweerder) en in alle akten met inbegrip van deze voor dewelke een tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, door de zaakvoerder, wanneer er maar één

is, of door twee zaakvoerders zo er meerdere zijn.

Artikel zestien: GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING. a. De gewone algemene vergadering van de vennoten moet ieder jaar bijeengeroepen worden op de eerste vrijdag van de maand juni om 20.00 uur. Indien die dag geen werkdag is, wordt de gewone algemene vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Artikel twintig: BOEKJAAR - INVENTARIS - JAARREKENING.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerder een inventaris en een jaarrekening op. Hij stelt een verslag op, jaarverslag genoemd, voor zover de wet dit vereist. Artikel éénentwintig: RESERVEFONDS - WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste één twintigste ingehouden voor de vorming van een reservefonds totdat deze een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo van de nettowinst wordt aangewend overeenkomstig de beslissing van de algemene vergadering. Artikel vierentwintig: WIJZE VAN VEREFFENING.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige gelden daartoe, verdelen de vereffenaars onder de vennoten het netto-actief in verhouding tot de aandelen die de vennoten bezitten, Elk aandeel heeft recht op een gelijk deel.

Zijn alle aandelen niet in gelijke mate volgestort dan zullen de vereffenaars, vooraleer uit te keren, het evenwicht herstellen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijk terugbetaling te doen in speciën in voordeel van die aandelen die voordien zijn volgestort in een grotere verhouding.

TIENDE BESLISSING

1. Vervolgens neemt de vergadering volgende beslissingen:

- dat de vennootschap zal bestuurd worden door één zaakvoerder;

- dat als zaakvoerder benoemd of aangesteld wordt voor onbepaalde duur, met ingang vanaf heden:

de heer DIELTJENS, Stijn, voornoemd, die verklaart en bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet

verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober

negentienhonderd vierendertig, en die verklaart het mandaat te aanvaarden.

- dat het mandaat van de zaakvoerder onbezoldigd is zolang een algemene vergadering geen bezoldiging heeft

toegekend.

2. Verklaring in verband met de aanstelling van een commissaris.

De vergadering stelt vast dat op basis van ter goeder trouw verrichte schattingen de vennootschap zal voldoen aan de criteria vermeld in artikel 12 paragraaf 2 van de wet van zeventien juli negentienhonderd vijfenzeventig op de boekhouding en de jaarrekening van de ondernemingen.

Derhalve is de vennootschap overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen niet verplicht een commissaris aan te stellen. Elke vennoot zal individueel het toezichtrecht uitoefenen overeenkomstig de wettelijk bepaalde modaliteiten.

3. De vergadering stelt als bijzondere gevolmachtigde(n) aan: B & B Fiduciaire, te 2350 Vosselaar, Galgeneindsepad 16, RPR Turnhout BTW BE0478.76.49.77, evenals de bedienden, aangestelden of lasthebbers, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen, alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen.

ELFDE BESLISSING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

~

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

genomen omtrent voorgaand(e) agendapunt(en) en aan ondergetekende notaris voor het opmaken van een

De algemene vergaderingvodeeot a1omachten aan -' do zaakvoerder voor de uitvoering van de beslissing(en)

-- ' --- --

gecoördineerde tekst van statuten en tot neerIegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van

koophandel.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

NOTARIS Nathali Verelst

Worden hiermee samen neergelegd; een afschrift van de akte statutenwijziging, verslag revisor aangaande

omzetting en gecoördineerde statuten

Op de laatste biz. van Luik B vermelden :Recto : Naam en hoedanigheid perse:i)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DIELTJENS STIJN

Adresse
KONINGIN ASTRIDLAAN 15 2560 NIJLEN

Code postal : 2560
Localité : NIJLEN
Commune : NIJLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande