DIENST VOOR RESIDUCONTROLE, AFGEKORT : D.R.C.

Association sans but lucratif


Dénomination : DIENST VOOR RESIDUCONTROLE, AFGEKORT : D.R.C.
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 417.834.428

Publication

16/10/2014
ÿþ..

MW Weill VI il

ln de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

i

' IIIIIIMR1111111ÏII

NEERGELEGD

- 7 On 2014

Griffie Rechtbank van Koophandel

te Leuven. Griffie

..........

" Ondernerningsnr : 0417.834.428

Benaming

(voluit) : KENNISCENTRUM VOOR DUURZAME TUINBOUW

(verkort) :

Rechtsvorm: vereniging zonder winstoogmerk

Zetel: Leuvensesteenweg 130A - 3191 Boortmeerbeek

(volledig adres)

Onderwerp akte: samenstelling van de Raad van Bestuur

Tengevolge van de fusie van sommige bestuurders, bevestigt de Algemene Vergadering d.d. 13/06/2014 volgende bestuurders in hun mandaat, bijgevolg is de Raad van Bestuur vanaf heden als volgt samengesteld:

BelOrta cvba, Mechelsesteenweg 120 - 2860 Sint-Katelijne-Waver

REO veiling cvba, Oostnieuwkerksesteenweg 101 - 8800 Roeselaere

Veiling Hocgstraten cvba, Loenhoutseweg 59 - 2320 Hoogstraten

Limburgse Tuinbouw Veiling cvba, Industrieweg 1035- 3640 Herk-de-Stad

Naam

BelOrta cvba

REO veiling cvba

Veiling Hoogstraten cvba

Limburgse Tuinbouw Veiling cvba

Vertegenwoordigd door

Effectief: Dirk Bettes, Paul Comelis en Chris De Poorter

Plaatsvervangend: Marc Van Noten, Roland Docloc en Filip

Fontaine

Effectief: Rite Demaré en Paul Demyttenaere

Plaatsvervangend: Geert Van Huile en Rik Decadt

Effectief: Gaston Opdekamp

Plaatsvervangend: Bart Van Olmen

Effectief: Jos Janssens

Plaatsvervangend: Dirk Jans

Zoals vermeld in de statuten, worden de bestuurders aangesteld voor onbeperkte duur. Mogen de vergadering van de Raad van Bestuur bijwonen met adviserende stem:

Vertegenwoordigd door Maarten De Moor

Naam

Logistieke en Administratieve

Veiling Associatie cvba

Verbond van Belgische Tuinbouwcoöperaties vzw

Boerenbond

Vlaamse overheid

Vlaamse provincies

Gedaan te Bcortmeerbeek, op 14/05/2014.

Ann De Craene Carla Siongers Marieen Mertens Raf De Vis

Getekend:

De heer Raf De Biaiser

Directeur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/10/2011
ÿþ MOO 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

1 wuif ii iAiui iiiui I II

Vo +11165151*

beho

aan

Belg

Staat





Ondernemingsnr : 417.834.428

Benaming

(voluit) : Dienst voor Residucontrole

(verkort) : D.R.0

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Duffelsesteenweg 101-2860 SINT-KATELIJNE-WAVER

Onderwerp akte : Statutenwijziging-Ontslagen-Benoemingen

De Algemene Vergadering die rechtsgeldig is samengekomen op dinsdag 5 juli 2011 heeft unaniem beslist de statuten totaal te wijzigen. De nieuwe statuten luiden voortaan als volgt:

HOOFDSTUK I. - Benaming, zetel, doel en duur

Artikel. 1. De vereniging heeft als benaming : "Kenniscentrum voor Duurzame Tuinbouw" en er mag in de: verkorting "KDT gebruikt worden..

Artikel 2. De maatschappelijke zetel is gevestigd in Boortmeerbeek, Leuvensesteenweg 130A. De: vereniging ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Leuven.

Artikel 3. De vereniging heeft tot doel het fundamenteel en toegepast wetenschappelijk onderzoek , alsook; de controle van residuen en contaminanten in plantaardige producten te organiseren, te bevorderèn' en aan te: sturen. De vereniging kan alle initiatieven nemen die bijdragen tot een productie binnen de lijnen van de Goede; Agrarische Praktijk en/of die bijdragen tot de algemene voedselveiligheid.

De vereniging kan meer duurzame landbouwproductiemethoden bevorderen,. participeren aan en; organiseren van sensibiliseringsacties ter bevordering van een meer duurzame land- en tuinbouw, zoals onder; andere bedoeld in het Decreet van de Vlaamse regering inzake de subsidiëring van meer duurzame: landbouwproductiemethoden en de erkenning van centra voor meer duurzame landbouw.

De vereniging mag hiertoe alle nodige diensten inrichten en publicaties uitgeven. De vereniging mag alle: roerende en onroerende goederen bezitten die nodig zijn om haar doelstelling te verwezenlijken. Zij mag: deelnemen in en samenwerken met alle ondernemingen die voor haar doelstelling nuttig kunnen zijn.

Artikel 4. De vereniging wordt voor onbepaalde duur opgericht en kan te allen tijde ontbonden worden.

HOOFDSTUK Il - Lidmaatschap en verplichtingen

Artikel 5. Het aantal werkende leden moet ten minste drie bedragen. Zowel rechtspersonen als natuurlijke: personen kunnen lid worden. De nieuwe leden worden door de raad van bestuur aangenomen.

Als lid kunnen aanvaard worden, natuurlijke personen en rechtspersonen die kunnen bijdragen tot de. realisering van de doelstellingen van de vereniging

De beslissing van de raad is zonder verhaal en de reden van een " gebeurlijke weigering dient niet: opgegeven te worden.

De maximum lidmaatschapsbijdrage wordt bepaald op 25.000,00 ¬ .

Op de zetel van de vereniging wordt door de raad van bestuur een register van leden bij gehouden. Dit register vermeldt de naam, voornamen en woonplaats van de leden of, ingeval het een rechtspersoon betreft, de naam, de rechtsvorm en het adres van de.maatschappelijke zetel. Bovendien moeten alle beslissingen: betreffende de toetreding, uittreding of uitsluiting van leden door toedoen van de raad van bestuur in dat register' worden ingeschreven binnen de acht dagen nadat de beslissing genomen werd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden-te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2011- Annexes du Moniteur belge

iAOD 2.2

Alle leden kunnen op de zetel van de vereniging het register van de leden raadplegen, alsmede alle notulen en beslissingen van de algemene vergadering, van de raad van bestuur en van de

personen, al dan niet met een bestuursfunctie, die bij de vereniging of voàr rekening ervan een mandaat bekleden, evenals alle boekhoudkundige stukken van de vereniging. Deze bepaling is niet van toepassing ingeval de vereniging een commissaris heeft benoemd.

Artikel 6. De leden kunnen ten allen tijde, zonder opgave van redenen uit de vereniging treden. Het ontslag moet schriftelijk bij de raad van bestuur ingediend worden. Het ontslag gaat onmiddellijk in bij ontvangst, tenzij hierdoor het aantal leden daalt onder het in artikel 5, eerste lid bepaald minimum aantal leden, in welk geval het ontslag pas ingaat op het ogenblik dat in de vervanging is voorzien, zonder dat voorzien in deze vervanging langer mag duren dan drie maanden te rekenen vanaf de ontvangst van het ontslag.

Artikel .7. De uitsluiting van een lid kan slechts door de algemene vergadering beslist worden indien twee derde van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen het voorstel van de raad van bestuur goedkeuren. De beslissing moet niet gemotiveerd worden.

Het lid kan voorafgaandelijk op zijn vraag gehoord worden. Tegen de beslissing is geen beroep mogelijk.

Artikel 8. Het lidmaatschap neemt van rechtswege een einde bij overlijden, faling, kennelijk onvermogen of onbekwaam verklaring.

Een lid wordt geacht van rechtswege ontslag te geven indien hij de voorwaarden voor het lidmaatschap niet meer vervult of wanneer hij de functies verliest in dewelke hij als lid werd aanvaard.

Artikel 9. be leden gaan uit hoofde van de verbintenissen van de vereniging geen persoonlijke verbintenis aan.

Artikel 10. Het uitgesloten of uittredend lid of de rechthebbende van een overleden lid of rechthebbende uit welken hoofde ook in alle gevallen waarin het lidmaatschap van rechtswege eindigt, kunnen geen aanspraak maken op het vermogen van de vereniging

en kunnen zelfs de teruggave van gestorte jaarlijkse bijdragen niet vorderen. .

Zij kunnen geen enkel recht op de.vereniging laten gelden. Zij kunnen evenmin.mededeling of afschrift van rekeningen, verzegeling van de goederen van de vereniging of het opmaken van een inventaris vorderen.

HOOFDSTUK III. Raad van Bestuur

Artikel 11. De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur van ten minste drie leden, gekozen onder de leden door de algemene vergadering.

Als evenwel maar drie personen* lidzijn van de vereniging, bestaat de raad van bestuur uit slechts 2 personen..Het aantal bestuurders moet in elk geval altijd lager zijn dan het aantal personen dat lid is van de vereniging. "

De raad van bestuur doet de voorstelling van de kandidaten in de algemene vergadering.

Artikel 12. De algemene vergadering kan té allen tijde een bestuurder afzetten. Indien een bestuurder zelf ontslag wil nemen gebeurt dit via een aangetekend schrijven aan de voorzitter. Het ontslag gaat onmiddellijk in, tenzij hierdoor het aantal bestuurders daalt onder het in artikel 11, eerste en tweede lid, bepaald minimum aantal bestuurders, in welk geval het ontslag pas ingaat op het ogenblik dat in de vervanging is voorzien, zonder dat voorzien in deze vervanging langer mag duren dan drie maanden te rekenen vanaf de ontvangst van het ontslag.

Artikel 13. De bestuurders worden gekozen voor onbeperkte duur.

Artikel 14. De bestuurders kiezen onder zich een voorzitter en een ondervoorzitter. Zij kunnen ook andere functies instellen.

Buiten de gewone bestuurder kan de raad -van bestuur de hoedanigheid van adviserend bestuurslid toekennen. Natuurlijke personen of rechtspersonen, vertegenwoordigers van instellingen, verenigingen of besturen die omwille van hun functie of hun verdiensten hiertoe speciaal in aanmerking komen, kunnen door de raad van bestuur uitgenodigd worden om deel te nemen aan de raad van bestuur met adviserende stem.

Adviserende bestuursleden hebben in de vergadering van de raad van bestuur als dusdanig een raadgevende functie zonder stemrecht.. De raad van bestuur is gemachtigd hen te gelegener tijd uit te nodigen, en dit in verband met het algemeen belang van de vereniging.

Artikel 15. De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om de vereniging te besturen. De raad van bestuur is bevoegd voor alle handelingen, zowel van beheer als van " beschikking in alle. maatschappelijke aangelegenheden; voorzover zij niet uitdrukkelijk door-de wet-of door de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden zijn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Artikel 16. De raad van bestuur kan bepaalde bevoegdheden overdragen aan één of meer van zijn leden of aan om het even welke mandataris.

Desgevallend kan de raad van bestuur één directeuraanstellen, die gelast is met het dagelijks bestuur van de vereniging. 'Dagelijks bestuur dient qua inhoudelijke invulling begrepen te worden zoals dit in de arresten van het hof van cassatie wordt omschreven.

De directeur verzorgt de lopende zaken en ondertekent namens de vereniging, bij wijze van voorbeeld, de dagelijkse briefwisseling en alle kwitanties en ontvangstbewijzen ten aanzien van post, financiële instellingen, vervoerinstanties en sociale en juridische administraties, ...

De directeur rapporteert aan de raad van bestuur.

- De bevoegdheden worden toegewezen en afgenomen bij meerderheidsbeslissing van de raad van bestuur.

De raad van bestuur kan de directeur te allen tijde ontslaan. Indien de directeur ontslag wenst te nemen dient hij een aangetekend schrijven te richten aan de voorzitter van de raad van bestuur. Het ontslag gaat onmiddellijk in.

Artikel 17. In alle akten en handelingen is de vereniging steeds geldig vertegenwoordigd door de handtekening van twee bestuurders zonder dat een bijzondere machtiging vanwege de raad van bestuur dient voorgelegd te worden. Alle rechtsvorderingen, hetzij als eiser, hetzij als verweerder, worden geldig gedaan uit naam van de vereniging door twee bestuurders.

De bestuurders gaan geen enkele persoonlijke verplichting aan inzake de verbintenissen die de vereniging aangaat.

Artikel 18: De raad van bestuur vergadert op bijeenroeping door de voàrzitter of ondervoorzitter. De oproepingen moeten ten minste drie dagen voor de datum van de vergadering verstuurd worden. Bij hoogdringendheid kan hiervan afgeweken worden en

kunnen bijeenroepingen op kortere termijn gehouden worden.

Artikel 19. De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter of de ondervoorzitter of bij hun belet door een bestuurder aangeduid door de vergadering.

" Artikel 20. Elke bestuurder kan zich op de vergaderingen van de raad van bestuur laten vertegenwoordigen door een andere bestuurder krachtens een geschreven volmacht. Niemand mag nochtans over meer dan één volmacht beschikken.

Artikel 21. De raad van bestuur mag slechts beslissen over de punten die op de agenda vermeld zijn, tenzij de aanwezige of. vertegenwoordigde bestuurders eenparig akkoord zijn om ook over andere punten te beslissen. Om geldig te kunnen beslissen dienen tenminste de helft van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd te zijn.

Artikel 22. De beslissingen worden bij gewone' meerderheid -van - stemmen genomen. Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit beslissend.

Artikel 23. De beslissingen worden opgenomen in de notulen, welke door de voorzitter en de secretaris worden ondertekend. De notulen liggen ter inzage op de maatschappelijke zetel van de vereniging.

HOOFDSTUK IV. - De algemene vergadering

Artikel 24. De algemene vergadering bestaat uit al de leden van de vereniging.

Aan haar bevoegdheid zijn voorbehouden: het benoemen en ontslaan van de bestuurders, het goedkeuren of verwerpen van de begroting en jaarrekening, het uitsluiten van de leden, het wijzigen van de statuten en de vrijwillige ontbinding van de vereniging,-de kwijting

" aan de bestuurders, de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk, desgevallend benoeming en afzetting van de commissarissen, het bepalen van de bezoldiging van de commissarissen, de kwijting aan.de commissarissen en alle gevallen waarin de statuten of de wet dat vereisen.

Artikel 25. De algemene vergadering wordt bijeengeroepen door de raad van bestuur ten minste eenmaal per jaar in de loop van het eerste semester en telkens wanneer het belang van de vereniging het vergt en in alle gevallen bepaald bij de wet of de statuten. De raad van bestuur is tot de bijeenroeping gehouden wanneer ten minste één vijfde van de leden het vraagt.

De agenda wordt bij de oproeping gevoegd. De oproepingen moeten ten minste acht dagen voor de datum van de vergadering verstuurd worden. Elk voorstel, ondertekend door ten minste één twintigste van de leden, wordt op de agenda gebracht.

Artikel 26: De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter of-de ondervoorzitter van de raad van bestuur of bij. hun belet, door een bestuurder aangeduid door de vergadering. Het secretariaat wordt waargenomen door de directeur.

MO6 2.2

Artikel 27. Elk lid kan zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een ander lid krachtens een geschreven volmacht. Niemand mag nochtans over meer dan één volmacht beschikken.

Artikel 28. De leden beschikken in de algemene vergadering over stemrecht.

De besluiten worden genomen bij meerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde

leden behalve in de gevallen waarin de wet of de statuten anders bepalen.

Artikel 29. De algemene vergadering mag slechts beraadslagen over de punten die op de agenda vermeld zijn. Over punten die niet op de agenda vermeld zijn, kan de algemene vergadering slechts beslissen met de toestemming van alle aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders. Om geldig te kunnen beslissen moet minstens de helft van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Artikel 30. De beslissingen worden opgenomen in notulen en ondertekend door de voorzitter, de secretaris en de leden die zulks wensen. Afschriften en uittreksels warden ondertekend door twee bestuurders. De notûlen liggen ter inzage op de maatschappelijke zetel van de verenigirig.

HOOFDSTUK V. - Begrotingen en rekeningen

Artikel 31.. Elk jaar en ten laatste binnen de zes maanden na afsluitdatum van het boekjaar legt de raad van bestuur de jaarrekening van het voorbije boekjaar alsook de begroting van het

erop volgende boekjaar ter goedkeuring voor aan de algemene vergadering. Het maatschappelijk jaar komt overeen met het kalenderjaar. Het eerste maatschappelijk jaar eindigt op 31 december 1978.

1.

e HOOFSTUK VI.: Wijziging van de statuten en ontbinding

Artikel 32. De algemene vergadering kan de statuten of het doel wijzigen indien zij daartoe met opgave van de agenda bijeengeroepen wordt en indien twee derde van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

e

De beslissingen over de wijziging van de statuten kunnen slechts geldig genomen worden indien .de meerderheid van twee derde van de aanwezige of vertegenwoordigde leden de wijziging goedkeuren.

" Wanneer de wijziging betrekking heeft op het doel of op de doeleinden waarvoor de vereniging is opgericht,

. d kan zij alleen worden aangenomen, met een meerderheid van

vier vijfde van de stemmen van de aanwezige af vertegenwoordigde leden.

Indien het aanwezigheidsquorum niet bereikt wordt, dan kan " een tweede algemene vergadering bijeengeroepen worden. Deze kan geldig beraadslagen i~n besluiten alsook de wijzigingen aannemen met de meerderheden bedoeld in het tweede en derde lid ongeacht het aantal aanwezig of vertegenwoordigde leden. De tweede vergadering mag niet binnen de vijftien dagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad Artikel 33. De vereniging" kan ontbonden worden door een beslissing van de algemene vergadering. Deze beslissing dient genomen te worden onder dezelfde voorwaarden als deze welke vereist zijn voor de wijziging van het doel of de" doeleinden van de vereniging

De 'algemene vergadering stelt één of meer vereffenaars aan en bepaált hun bevoegdheid.

Art. 34. In geval van ontbinding, hetzij vrijwillig, hetzij gerechtelijk, wordt na de vereffening van de schulden en de aanzuivering van de lasten, het netto overblijvend maatschappelijk bezit overgedragen aan een vereniging met een gelijkaardig doel.

Voor eensluidend verklaard.

Raf De Biaiser

Directeur

De Algemene vergadering dd. 05 juli 2011 beslist tevens

- Het ontslag van de volgende bestuurders

o Bertels Dirk geboren op 29/10/1959 te Wilrijk en wonende Waarloossteenweg 16B te 2570 Duffel;

o Cornelis Paul geboren op 16/04/1959 te Putte en.wonende Rappôortlaan 2 te 2580 Putte; a De.Biaiser Isabel geboren op 07/02/1974. te Dendermonde en wonende Keten 29 te 2890 St.-Amands;

o Decadt Rik geboren op 19/03/1968 te Roeselare en wanende Gentstraat 47 te 8800 Rumbeke;

MpD 2.2

Luik B - Vervolg

o De Clercq Carine geboren op 02/12/1960 te Deinze en wonende Warande 116 te 9270 Laarne;

o De Coster Marcel geboren op 08/05/1950 te Steenhuffel en wonende Kaaskantmolenstraat 29 te 1840 Londerzeel;

o De Craene Ann geboren op 29/07/1964 te Eeklo en wonende Lintseheide 25 te 2570 Duffel;

o De Weerdt Frans geboren op 05/08/1954 te Reet en wonende Waverstraat 17 te 2860 Sint-Katelijne-Waver;

o Demaré Rita geboren op 11/07/1963 te Roeselare en wonende Koningstraat 15 te 8830 Hoogleder

o Demyttenaere Paul Cyriel geboren 23/07/1962 te Roeselare en wonende te Dadizeelsestraat 253 8890 Moorslede;

o De Moor Maarten geboren op 02/04/1966 te Halle en wonende Parklaan 11 te 3360 Lovenjoel;

o De Pooter Chris geboren op 06/02/1958 te Lier en wonende Slijkstraat 10 te 2520 Broechem;

o Fontaine Filip geboren op 26/01/1967 te Lommel en wonende Vlierbeekstraat 6 te 3211 Binkom;

o Hefsen Ludo geboren op 02/06/1944 te Berlaar en wonende Oude Geelsebaan 19 te 2431 Laakdal;

o Janssens Jos geboren op 19/01/1962 te Hark-de-stad en wonende Wijerkensweg12 te 3540 Herk-de-stad;

o Jennes Guy geboren op 03/11/1968 te Lier en wonnde Lange Kroonstraat 51 te 2530 Boechout;

o Jeurissen Willy geboren op 14/03/1960 te Tongeren en wonende Stapstraat 17 te 3540 Herk-de-Stad;

o Martens Frans geboren op 30/04/1959 te Turnhout en wonende Mollentstraat 37 te Broechem;

o Opdekamp Gaston geboren op 12/08/1957 te Leut en wonende Kerkpad 2 te 2323 Hoogstraten;

o Peeters Luc geboren op 16/09/1954 te Duffel en wonende Wilsonstraat 57 te 2860 St.-Kat.-Waver;

o Siongers Caria geboren op 18/05/1978 te Leuven en wonende Fonteinstraat 75,872 te 3000 Leuven;

o Thoen Patrick geboren op 29/06/1961 te Beveren Waas en wonende Grote Kouterstraat 130 te 9120

Vrasene; "

o Thys Charles geboren op 24/11/1946 te Lier en wonende Boshoek 331 te 2530 Boechout;

o Van Huile Geert geboren op 02/06/1959 te Varsenare en wonende Luchtstraat 3 te 8820 Torhout;

o Van Kelst Ludo geboren op 29/08/1962 te Heist o/d Berg en wonende Heintjesstr. 16 te 2223 Schriek;

o Van Olmen Bart geboren op 04/07/1965 te Lier en wonende Kapelstraat 33 te 2520 Broechem;

- De aanvaarding van de volgende Bestuurders

Naam

Mechelse veilingen CVBA

REO veiling CVBA

Veiling Hoogstraten CVBA

BRAVA CVBA

Limburgse Tuinbouwveiling CVBA

Greenpartners C.V.

Logistiek & Administratieve

Veilingsassociatie CVBA "

Adres "

Mechelsesteenweg 120 - 2860 Sint-Katelijne Waver Oostnieuwkerksesteenweg 120 - 8800 Roeselare Loenhoutseweg 59 - 2320 Hoogstraten

Zone4/ Broekooi 100 - 1730 Asse

Industrieweg 1035 - 3540 Herk-De-Stad Fortsesteenweg 56 - 2860 Sint-Katelijne- Waver Tiensevest 136 - 3000 Leuven .

De Raad van Bestuur is aldus met ingang van heden, samnegesteld als volgt:

Naam

Mechelse veilingen CVBA

REO veiling CVBA

Veiling Hoogstraten CVBA

BRAVA CVBA

Limburgse Tuinbouwveiling CVBA

Greenpartners C.V.

Logistiek & Administratieve

Veilingsassociatie CVBA

Voor eensluidend verklaard.

Raf De Biaiser

Directeur.

Adres

Mechelsesteenweg 120 - 2860 Sint-Katelijne Waver Oostnieuwkerksesteenweg 120 - 8800 Roeselare Loenhoutseweg 59 - 2320 Hoogstraten

Zone4/ Broekooi 100 -1730 Asse

Industrieweg 1035 - 3540 Herk-De-Stad Fortsesteenweg 56 - 2860 Sint-Katelijne- Waver Tiensevest 136 - 3000 Leuven

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien.van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DIENST VOOR RESIDUCONTROLE, AFGEKORT : D.R.C.

Adresse
BINNENWEG 6 2860 SINT-KATELIJNE-WAVER

Code postal : 2860
Localité : SINT-KATELIJNE-WAVER
Commune : SINT-KATELIJNE-WAVER
Province : Anvers
Région : Région flamande