DIENSTENCHEQUEONDERNEMING ELISA-CARE, AFGEKORT : ELISA-CARE

Association sans but lucratif


Dénomination : DIENSTENCHEQUEONDERNEMING ELISA-CARE, AFGEKORT : ELISA-CARE
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 843.323.146

Publication

03/03/2014
ÿþMOD 2.2

"In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie --na neerlegging van de akte ter griffie

(W.UÎk B - Vervolg iiii i i . . 1 I

t

NPprglw d ter gt i fl4. v Q

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 0 FR 2014

IIN

Vo

behc aan Belç

Staal

*1905969fi*

TURNHOUT

>Otffariffier,

-I-

O ndernemi ngsn r. : 0843323146

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Benaming Dienstenchequeonderneming Elisa-care

(voluit)

(afgekort) : Elisa-care

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Herentalsstraat 70, 2300 Turnhout

Onderwerp akte : Wijziging Raad van Bestuur

De Algemene Vergadering, in voldoende aantal aanwezig om rechtsgeldig te vergaderen en te beslissen, heeft in haar zitting van 2 december 2013 unaniem het ontslag aanvaard van mevrouw Augusta Meeuws uit de Raad van Bestuur van de vereniging zonder winstoogmerk Elisa-care.

De huidige samenstelling van de Raad van Bestuur ziet er als volgt uit: John Brandt: secretaris, Melanie De Ceuster, Koenraad De Cleyn: voorzitter, Dirk Gils, Dirk Godecharle: afgevaardigd bestuurder en Peter Vanommeslaeghe.

Opgemaakt op 2 december 2013 te Turnhout.

Koen De Cleyn

Voorzitter

.Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd ----

de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Verso : Naam en handtel<emng

15/02/2012
ÿþMOD 2,2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Inglet

Tl 1 MJ® ri QH'E' A tz NK VAN

r

1:2' FES, 2412

KOOPHANDEL TURNHOUT

Griffie De griffier



43ndernemingsnr : Q 2 E(3 . 3Z 3 ti

Benaming

(voluit):

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad 15/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Dienstenchequeonderneming Elisa-care VZW

(verkort) : Elisa-care

Rechtsvorm : VZW

Zetel ; Herentalsstraat 70, 2300 Turnhout

Onderwerp akte : Oprichtingsakte - benoeming bestuurders - functieverdeling Raad van Bestuur

Op 12 december 2011 zijn navermelde oprichters overgegaan tot oprichting van een vereniging met volgende statuten:

HOOFDSTUK 1. Vereniging, zetel, duur, doel

Art. 1 Vereniging

De vereniging wordt opgericht als een entiteit met rechtspersoonlijkheid, maer in het bijzonder als een vereniging zonder winstoogmerk (hierna "VZW' genaamd) op grond van de wet van 27 juni 1921, betreffende" de verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen, gepubliceerd In het Belgisch Staatsblad van 1 juli 1921, zoals gewijzigd door de Wet van 2 mei 2002 en de Wet van 16 januari 2003 en de Programmawetten van: 22 december 2003 en 9 jull 2004 (hierna genoemd °V&S wel"). De VZW draagt de naam, Dienstenchequeonderneming Elisa-care VZW, afgekort Elisa-care. Deze naam moet voorkomen in aile akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vereniging, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden 'vereniging zonder winstoogmerk' of door de afkorting 'VZW', met nauwkeurige aanwijzing van de zetel.

Art. 2 Zetel

De zetel van de vereniging is gevestigd te 2300 Turnhout, Herentalsstraat 70. Zij ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Turnhout. De Raad van Bestuur heeft de bevoegdheid om de zetel te verplaatsen; naar iedere plaats binnen het Nederlands taalgebied en de nodige openbaarmakingsvereisten te vervullen.

Art. 3 Duur

De vereniging is opgericht voor onbepaalde duurt

Art. 4 Doeleinden en activiteiten

De vereniging heeft enerzijds tot doel, met uitsluiting van elk winstoogmerk, om duurzame en sociale tewerkstelling te bevorderen met de focus op personen uit maatschappelijk kwetsbare groepen, zoals; bijvoorbeeld laaggeschoolden, herintreders, migranten, enz, Anderzijds bestaat het doel erin om te voorzien in? betaalbare huishoudelijke hulp bij particulieren. Deze activiteiten gebeuren vanuit een christelijke, mens- en ondernemersvisie. De vereniging heeft een confessioneel katholiek karakter.

Activiteiten:

" Aanbieden van thuishulp van huishoudelijke aard in het huishouden van in België woonachtige' particulieren,

«De organisatie van activiteiten verricht ten huize van de particuliere gebruiker zoals ondermeer. schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen, wassen en strijken, klein occasionele naaiwerken,: bereiden van maaltijden, alsook activiteiten verricht buiten het huis van de gebruiker zoals onder meen boodschappendienst, mindermobielencentrale voor bejaarden en strijkateliers.

" Alle andere activiteiten die hiermee verband kunnen houden en die in overeenstemming zijn met de wettelijke bepalingen van toepassing op de dienstencheques, zoals die op heden van toepassing is, als in de; toekomst.

"De vereniging kart meer algemeen alle middelen aanwenden die tot de verwezenlijking van het doel: rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen. De vereniging kan ter uitvoering van wat hierboven bepaald ondermeer alle eigendommen of zakelijke rechten verwerven, in huur nemen, verhuren, personeel aanwerven, rechtsgeldige overeenkomsten sluiten, fondsen inzamelen, kortom alle activiteiten uitoefenen die haar doel; rechtvaardigen. In het kader van het realiseren van haar doel, Kan de vereniging zelfs daden van koophandel: stellen.

HOOFDSTUK 2: Lidmaatschap, toetreding, uittreding, uitsluiting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

M4D 2.2

Art, 5 De vereniging is samengesteld uit werkende leden en uit toegetreden leden. De volheid van het lidmaatschap, niet inbegrip van het stemrecht op de Algemene Vergadering, komt uitsluitend toe aan de werkende leden. Het aantal leden is onbeperkt. Het aantal werkende leden moet minstens vijf bedragen niet alle rechten zoals omschreven voor de leden in de V&S wet, De volgende oprichters zijn de eerste werkende leden van de vereniging:

-Brandt John, Stoktsestraat 14, 2300 Turnhout, NN 41042803514

-De Ceuster Meianie, Herentalsstraat 66, 2300 Turnhout, PIN 33083001231

-De Cieyn Koen, ljzerpoortkaai 2 bus 301, 2000 Antwerpen, NN 56072710116

-Dieltiëns Rina, Kerkstraat 23, 2380 Ravels, NN 56082307876

-Gils Dirk, Pausenstraat 18, 2360 Oud-Turnhout, NN 53071104115

-Godecharle Dirk, Klein Engeland 73, 2300 Turnhout, NN 52051002328

-Meeuws Augusta, Parklaan 23, 2300 Turnhout, NN 23063012647

-Vanommeslaeghe Peter, Cornelis Mertenslaan 5, 2360 Oud-Turnhout, NN 60021509154

Op de zetel van de vereniging, wordt door de Raad van Bestuur een register van de leden gehouden. Dit register vermeldt de naam, voornamen eri woonplaats van de leden, of, ingeval het een rechtspersoon betreft de naam, de rechtsvorm en het adres van de zetel, Bovendien moeten alle beslissingen betreffende de toetreding, uittreding of uitsluiting van de leden door toedoen van de Raad van Bestuur in dat register worden ingeschreven, binnen de acht dagen nadat hij van de beslissing in kennis gesteld is. Alle leden kunnen op de zetel van de vereniging het register van de leden raadplegen.

Art. 6 Nieuwe leden worden aanvaard bij besluit van de Raad van Bestuur.

Deze aanvaarding dient bekrachtigd te worden door de eerstvolgende Algemene Vergadering. Ais voorwaarde voor lidmaatschap is vereist de gestelde doelstellingen van de vereniging, zoals omschreven in artikel 4 van de statuten, te onderschrijven, evenals, in voorkomend geval, de voorschriften opgenomen in het

huishoudelijk reglement. Werkende leden hebben alle rechten en plichten die in de V&S wet

en deze statuten worden beschreven. Toegetreden leden hebben enkel de rechten en plichten die in deze statuten worden omschreven.

Art. 7 Het lidmaatschap is voor onbepaalde duur en eindiigt door vrijwillig ontslag, door uitsluiting, het verlies van de hoedanigheid die de opname als lid rechtvaardigde, of het overlijden.

Elk werkend lid kan te allen tijde vrijwillig ontslag nemen, mits zijn ontslag schriftelijk mee te delen aan de voorzitter van de Raad van Bestuur.

Toegetreden leden kunnen zich op elk moment uit de VZW terugtrekken bij middel van een schriftelijk bericht.

Tot uitsluiting van een lid kan alleen door de Algemene Vergadering worden besloten, met twee/derde meerderheid van de aanwezige en de vertegenwoordigde stemmen.

Art. 8 De schorsing van een lid, brengt van rechtswege zijn uitsluiting van de vereniging mee,

Art. 9 De leden zijn geen bijdrage verschuldigd. Zij ontvangen geen vergoeding voor de uitoefening van hun mandaat.

De leden van de vereniging gaan, in die hoedanigheid, geen enkele persoonlijke verplichting aan uit hoofde van de verbintenissen aangegaan door de vereniging.

Art, 10 De ontslaggevende of uitgesloten leden, evenals de rechtverkrijgenden van overleden leden, hebben geen enkel recht op het vermogen van de vereniging, noch de zegels laten leggen, noch inventaris eisen of vorderen.

HOOFDSTUK 3: Algemene Vergadering

Art. 11 De Algemene Vergadering bestaat uit de werkende leden van de vereniging.

De Algemene Vergadering bezit de bevoegdheden die haar zijn toegekend door de wet en door de

onderhavige statuten:

1° het wijzigen van de statuten van de vereniging.

2° het benoemen en afzetten van de bestuurders.

3° desgevallend het benoemen en afzetten van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging

ingeval een bezoldiging wordt toegekend.

4° de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen.

5° het goedkeuren van begrotingen en jaarrekeningen.

6° de vrijwillige ontbinding van de vereniging.

7° de uitsluiting van de leden.

8° de omzetting van de vereniging in een vennootschap met sociaal oogmerk.

9' alle gevallen waarin de statuten dat vereisen.

Art. 12 De gewone Algemene Vergadering, jaarvergadering genoemd, moet eenmaal per jaar worden

bijeengeroepen, ten laatste in de maand november, voor het goedkeuren van de jaarrekening van het afgelopen

boekjaar en, in voorkomend geval van het verslag van de commissarissen, en de begrotingen voor het volgend

boekjaar.

Een buitengewone Algemene Vergadering kan gehouden worden, op initiatief van de Raad van Bestuur,

telkens de belangen van de vereniging het eisen.

Zij moet gehouden worden wanneer minstens één/vijfde van de leden het vragen.

Elke vergadering wordt gehouden cp de dag, uur en plaats vermeld in de oproeping.

Art. 13 De Algemene Vergadering wordt bijeengeroepen door de Raad van Bestuur.

t

MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Alle leden van de vereniging dienen uitgenodigd te worden, ten minste acht dagen voor de datum van de vergadering, bij gewone brief ondertekend door de voorzitter of door twee bestuurders, per fax of e-mail, of tegen ontvangstmelding. De bijeenroeping bevat de agenda en de dag, plaats en uur van de vergadering.

De vergadering mag uitsluitend de op de agenda vermelde punten behandelen, behalve wanneer alle leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn en unaniem akkoord gaan de agenda uitte breiden.

Art. 14 De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur of, bij diens ontstentenis, belet of afwezigheid, door de oudste in leeftijd van de aanwezige bestuurders. De voorzitter duidt de secretaris aan.

Art. 15 Ieder lid heeft het recht aanwezig te zijn en deel te nemen aan de Algemene Vergadering, hetzij persoonlijk, hetzij door tussenkomst van een door hem gekozen lasthebber, die zelf werkend lid is van de vereniging, leder lid kan slechts één ander lid vertegenwoordigen.

De lasthebber moet voor de stemming een schriftelijke volmacht voorleggen. Alle volmachten dienen bij het begin van de vergadering aan de voorzitter, of zijn plaatsvervanger, overhandigd te worden; zij worden gehecht aan de notulen van de Algemene Vergadering.

Art. 16 De vergadering is geldig samengesteld, welk ook het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden is.

Aile werkende leden hebben een gelijk stemrecht; ieder werkend lid beschikt over één stem,

De beslissingen worden genomen bij volstrekte meerderheid van de uitgebrachte stemmen (van de aanwezige of vertegenwoordigde werkende leden), behoudens andersluidende bepalingen in de wet of In onderhavige statuten.

Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of zijn plaatsvervanger beslissend.

Indien minstens de helft van de aanwezige werkende leden hierom verzoekt, is de stemming geheim,

Art, 17 De Algemene Vergadering kan slechts geldig besluiten over de ontbinding van de vereniging of wijziging van de statuten, of uitsluiting van leden, indien de bepalingen van artikel 8, 12 en 20 van de wet van 27 juni 1921, gewijzigd door de wet van 2 mei 2002, betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk worden nageleefd.

Art. 18 De besluiten van de Algemene Vergadering worden opgenomen in processen-verbaal, ondertekend door de voorzitter of zijn plaatsvervanger, alsook door de leden die het vragen. Ze worden ingeschreven in het register van de notulen, Dit register wordt bewaard in de zetel van de vereniging waar alle leden er ter plaatse inzage kunnen van nemen. Dit proces-verbaal wordt bezorgd aan alle leden van de vereniging, uiterlijk tegen de bijeenroeping van de volgende Algemene Vergadering.

De in rechte of eiders voor te leggen uittreksels daarvan worden ondertekend door de voorzitter van de Raad van Bestuur, of zijn plaatsvervanger, of door twee bestuurders. Alle leden of derden, die van belang doen blijken, kunnen uittreksels vragen.

Iedere wijziging van de statuten, benoeming of afzetting van bestuurders en de ontbinding van de vereniging, warden bekendgemaakt in de Bijlage van het Belgisch Staatsblad, binnen de maand van de dagtekening ervan.

HOOFDSTUK 4: Bestuur

Art. 19 De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur van ten minste drie leden, gekozen door de Algemene Vergadering uit de werkende leden. De Algemene Vergadering kan te allen tijde een einde stellen aan hun mandaat.

Het aantal bestuurders moet in elk geval steeds lager zijn dan het aantal werkende leden van de vereniging, De bestuurders oefenen hun mandaat kosteloos uit.

De bestuurders worden benoemd voor een duur van vijf jaar. Hun mandaat is hernieuwbaar voor dezelfde periode.

Indien een mandaat van de bestuurder bij het verstrijken van de voorziene termijn niet hernieuwd wordt, blijft de betrokken bestuurder zijn mandaat uitoefenen tot in zijn vervanging voorzien wordt.

Indien een mandaat van een bestuurder voortijdig eindigt door overlijden, vrijwillig ontslag of afzetting, wordt een voorlopig bestuurder door de Algemene Vergadering benoemd. Hij voltooit het mandaat van de bestuurder die hij vervangt.

Tot zolang niet in de vervanging van betrokken bestuurder is voorzien, oefenen de overige bestuurders de volledige bevoegdheid uit van de Raad van Bestuur.

De benoeming van de leden van de Raad van Bestuur en van personen gemachtigd om de VZW te vertegenwoordigen en hun ambtsbeëindiging wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het verenigingsdossier ter griffe van de rechtbank van koophandel, en door bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad. Uit die stukken moet in ieder geval blijken of de personen die de VZW vertegenwoordigen, de VZW ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college verbinden alsook de omvang van hun bevoegdheden.

Art. 20 De Raad van Bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter, een secretaris en een penningmeester. Bij ontstentenis of verhindering van de voorzitter, worden zijn functies waargenomen door de oudste in leeftijd van de overige bestuurders.

Art. 21 De Raad van Bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter of door twee bestuurders.

Deze bijeenroeping dient gericht te worden aan elke bestuurder en gebeurt ten minste acht dagen voor de datum van de vergadering, bij gewone brief, fax of e-mail, of tegen ontvangstvermelding. Deze bijeenroeping vermeldt de agenda en de dag, plaats en uur van de vergadering.

De Raad van Bestuur kan slecht beslissingen nemen, indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd is.

" " Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2012 - Annexes du Moniteur belge MQD 2.2

Indien dit quotum niet bereikt is, kan een nieuwe raad bijeengeroepen worden, overeenkomstig de wettelijke bepalingen, met dezelfde agenda, die geldig zal beraadslagen en beslissen indien minstens twee bestuurders aanwezig zijn.

Iedere bestuurder beschikt over één stem.

Een bestuurder mag zich door een andere bestuurder laten vertegenwoordigen. Een bestuurder mag echter niet over meer dan één volmacht beschikken.

De besluiten van de Raad van Bestuur worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of zijn plaatsvervanger beslissend.

Van de besluiten worden notulen opgemaakt, die worden ondertekend door de voorzitter. Elke bestuurder ontvangt een exemplaar van deze notulen, uiterlijk tegen de bijeenroeping van de volgende vergadering van de Raad van Bestuur; één exemplaar wordt bewaard in het archief van de vereniging, in een daartoe bestemd register, dat ter inzage zal zijn van de werkende leden die hun inzagerecht zullen uitoefenen overeenkomstig de in artikel 9 van het K.B. van 26 juni 2003 vastgelegde modaliteiten.

Uittreksels en afschriften die moeten worden voorgelegd, hetzij in rechte, hetzij elders, worden ondertekend door de voorzitter van de raad of door twee bestuurders.

Art. 22 De Raad van Bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt en verbindt deze geldig in en buiten rechte.

De raad beschikt over de meest uitgebreide machten om te handelen in naam van de vereniging en aile daden van bestuur en beschikking te stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de VZW, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens artikel 4 V&S wet de Algemene Vergadering exclusief bevoegd is. De raad benoemt eveneens, hetzij zelf, hetzij via opdracht, de leden van het personeel van de vereniging, ontslaat hen en bepaalt hun statuut.

De Raad van Bestuur vaardigt alle huishoudelijke reglementen uit die hij nodig oordeelt.

Onverminderd de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen, Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen, zelfs niet nadat ze zijn openbaar gemaakt. Niet-naleving ervan brengt wel de interne aansprakelijkheid van de betrokken bestuurder(s) in het gedrang.

Art. 23 De bestuurders zijn alleen aansprakelijk voor de uitoefening van hun mandaat; uit hoofde van hun bestuur nemen zij geen enkele persoonlijke verrichting op zich. De bestuurders en dagelijks bestuurders zijn niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vzw. Tegenover de vzw en tegenover derden is hun verantwoordelijkheid beperkt tot de vervulling van de hun gegeven opdracht overeenkomstig het gemeen recht, het bepaalde in de wet en in de statuten. Ze zijn aansprakelijk voor de tekortkomingen in hun (dagelijks) bestuur.

Art. 24 Voor alle rechtshandelingen die buiten het dagelijks bestuur vallen, wordt de vereniging, in en buiten rechte, geldig vertegenwoordigd door de Raad van Bestuur, handelend ais college. De Raad van Bestuur vertegenwoordigt de vereniging door de meerderheid van zijn leden. Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de Raad van Bestuur als college, wordt de vereniging in en buiten rechte eveneens algemeen vertegenwoordigd door twee bestuurders die gezamenlijk optreden, waaronder de voorzitter, Deze moeten ten aanzien van derden geen bewijs leveren van enig besluit van de raad of van enige machtiging,

Art. 25 De Raad van Bestuur kan het dagelijks bestuur van de vereniging, alsook de vertegenwoordiging van de vereniging wat dat bestuur betreft, opdragen aan één of meerdere personen, al dan niet bestuurder of lid van de vereniging. Deze delegatie kan op ieder ogenblik door de Raad van Bestuur herroepen worden.

De bevoegdheden en de eventuele bezoldiging die aan het dagelijks bestuur worden toegekend, worden vastgesteld door de Raad van Bestuur. Deze bevoegdheden kunnen op ieder ogenblik door de Raad van Bestuur aangepast worden,

De personen die benoemd werden voor het dagelijks bestuur, zijn bevoegd om, individueel handelend, de vereniging te verbinden voor wat betreft de handelingen van dagelijks bestuur. De benoeming van de perscnen belast met het dagelijks bestuur en hun ambtsbeëindiging wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het verenigingsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel, en door bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

HOOFDSTUK 5: Vers cheidenheden

Art. 26 Toezicht door een commissaris Zolang de VZW

voor het laatst afgesloten boekjaar de drempelbedragen vermeld in artikel 17, §5 V&S wet niet overschrijdt, is de VZW niet verplicht een commissaris te benoemen. Zodra de VZW de drempelbedragen overschrijdt, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen hierin weer te geven overeenkomstig het bepaalde in het K.B. van 19 december 2003, aan een commissaris opgedragen, te benoemen door de Algemene Vergadering onder de leden van het instituut der Bedrijfsrevisoren overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Art. 27 Boekhouding, begroting Het boekjaar van

de vereniging loopt van één januari tot één en dertig december, De boekhouding wordt gevoerd overeenkomstig het bepaalde in artikel 17 V&S wet en de daarop toepasselijke uitvoeringsbesluiten. De jaarrekening wordt neergelegd in het dossier gehouden op de griffie van de rechtbank van koophandel overeenkomstig het bepaalde in artikel 26novies V&S wet. Voor zover van toepassing wordt de jaarrekening neergelegd bij de Nationale Bank overeenkomstig het bepaalde in artikel 17,§6 V&S wet en de desbetreffende uitvoeringsbesluiten. De Raad van Bestuur legt de jaarrekening van het voorafgaande boekjaar alsook een voorstel van begroting ter goedkeuring voor aan de jaarlijkse gewone Algemene Vergadering.

C MOD 2.2

t . Voor- Luik B - Vervolg

Ari, 28 Ontbinding De vereniging

wordt niet ontbonden door het overlijden of het uittreden van een lid, in zover het aantal leden daardoor niet daalt beneden drie,

De vereniging kan ontbonden worden door een besluit van de Algemene Vergadering genomen overeenkomstig artikel 20 van de wet van 27 juni 1921, gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 of door een . rechterlijke beslissing,

in geval van vrijwillige ontbinding benoemt de Algemene Vergadering, of bij gebreke daarvan de rechtbank, één of meer vereffenaars, Zij bepaalt hun bevoegdheid, alsmede de wijze van vereffening. In geval van ontbinding van de vereniging, hetzij vrijwillig, hetzij 'via een rechterlijke beslissing, op welk ogenblik en wegens welke oorzaak ook, zal het netto-actief van de vereniging, na het vereffenen van de schulden en het aanzuiveren van de lasten, overgedragen worden hetzij aan de vzw 'Home O-L-Vrouw van de Kempen' te Ravels; hetzij aan de vzw 'Instituut Ste. Elisabeth' te Turnhout; hetzij aan de vzw 'Vormingscentrum Hivset' te Turnhout; hetzij aan de vzw 'Kinderdagverblijf Kind Jezus' te Turnhout; hetzij aan de vzw 'Sint-Lucia' te Turnhout.

Alle beslissingen betreffende de ontbinding, de vereffeningsvoorwaarden, de benoeming en de ambtsbeëindiging van de vereffenaars, de afsluiting van de vereffening en de bestemming van het actief warden neergelegd ter griffie en bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad overeenkomstig het bepaalde in artikel 23 en 26novies van de V&S wet en de uitvoeringsbesluiten daaromtrent.

Art, 29 Voor alles waarin in deze statuten niet uitdrukkelijk is voorzien, is de wet van 27 juni 1921 en haar wijzigingen van toepassing.

Opgemaakt te Turnhout op 12 december 2011 in twee exemplaren.

Door alle aanwezigen ondertekend.

ingevolge het verslag van de Buitengewone Algemene Vergadering dd 12 december 2011 zijn volgende

leden benoemd tot bestuurder:

-Brandt John, Stoktsestraat 14, 2300 Turnhout

-De Ceuster Melanie, Herentalsstraat 66, 2300 Turnhout

-De Cleyn Koen, Ijzerpoortkaai 2 bus 301, 2000 Antwerpen

-Gils Dirk, Pausenstraat 18, 2360 Oud-Turnhout

-Godecharle Dirk, Klein Engeland 73, 2300 Turnhout

-Meeuws Augusta, Parklaan 23, 2300 Turnhout

-Vanommeslaeghe Peter, Cornelis Mertenslaan 5, 2360 Oud Turnhout

Ingevolge het verslag van de Raad van Bestuur dd 12 december 2011 heeft de Raad van Bestuur onder zijn

leden volgende functies verdeeld en in die functies benoemd:

-Voorzitter: De Cleyn Koen, Ijzerpoortkaai 2 bus 301, 2000 Antwerpen

-Secretaris: Brandt John, Stoktsestraat 14, 2300 Turnhout

-Afgevaardigd bestuurder: Godecharle Dirk, Klein Engeland 73, 2300 Tumhout

Tegelijk hiermee neergelegd:

Oprichtingsakte

-Verslag Buitengewone Algemene Vergadering dd 12 december 2011

-Verslag Raad van Bestuur dd 12 december 2011

Turnhout, 12 december 2011

Godecharle Dirk

Afgevaardigd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
DIENSTENCHEQUEONDERNEMING ELISA-CARE, AFGEKO…

Adresse
HERENTALSSTRAAT 70 2300 TURNHOUT

Code postal : 2300
Localité : TURNHOUT
Commune : TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande