DIEPSTRATEN PREFAB

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : DIEPSTRATEN PREFAB
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 832.660.272

Publication

20/01/2011
ÿþVoor-behoude

aan het Belgiscl Staatsbl:

Motl 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

Ondernemingsnr : O UJ~ - ee0

Benaming

(voluit) : Diepstraten Prefab

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : Aarle 78, 2382 Poppel

Onderwerp akte : oprichting

NEERGELEGD

 I i "

1 1 JAN, 201

KOOPHANDEL TURNHOUT

De, griffier

na neerlegging ter griffie

111

" 11011191"

In het jaar tweeduizend en elf, op één januari

TUSSEN :

1. Diepstraten Gerwin

wonende te 2382 Poppel, Aarle 78

2. Horvers Esther

wonende te 2382 Poppel, Aarle 78

WERD BESLOTEN:

OPRICHTING

Over te gaan tot oprichting van een handelsvennootschap die de rechtsvorm aanneemt van een vennootschap onder firma, waarvan de statuten worden vastgesteld als volgt:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Artikel 1

De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een vennootschap onder firma heeft, met als naam : Diepstraten Prefab.

Artikel 2

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2382 Poppel, Aarle 78

De zaakvoerder is gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België als in het buitenland op te richten.

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel :

Installatie van verwarming, klimaatregeling en ventila-tie.

De reparatie en onderhoud van verwarmingsinstallaties.

Loodgieterwerk.

Aanleg van pijpleidingen voor het vervoeren van gas, petroleumproducten,...

Aanleg van waterdistributienetten en rioleringen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge

. Smeden van metaal.

Het ontwerpen, het maken en het monteren van leiding-stelsels inclusief de verdere bewerking van buizen tot leidingen en leiding stelsels onder druk.

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden. Daartoe kan de vennootschap samen-werken met, op gelijk welke wijze  rechtstreeks of zijdelings  deelnemen aan of belangen nemen in onder-nemingen van allerlei aard.

Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en le-ningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met boven-genoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking er-van te bevorderen.

Artikel 4

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur. De vennootschap wordt ontbonden na het verstrijken van drie maanden na de opzegging door één van de vennoten aan de anderen gedaan per aangetekend schrijven.

Artikel 5

De heer Diepstraten Gerwin brengt in de vennootschap een som ter grootte van 500,= (vijfhondend) euro in, die geboekt werd op een maatschappelijke bankrekening.

Mevrouw Horvers Esther brengt in de vennootschap een som ter grootte van 500,= (vijfhonderd) euro in, die geboekt werd op een maatschappelijke bankrekening.

Bijgevolg wordt het maatschappelijk kapitaal gebracht op een som ter grootte van 1.000,= (duizend) euro. Artikel 6

Buiten de toestemming van alle medevennoten mogen de vennoten hun rechten in de vennootschap niet overdra-gen, noch opdracht geven aan een derde om hen in de vennootschap te vertegenwoordigen.

Artikel 7

Iedere vennoot beschikt over de maatschappelijke hand-tekening, maar hij zal er enkel gebruik mogen van maken voor de zaken die het doel van de vennootschap uitma-ken.

Nochtans mogen de verbintenissen boven 10.000,= (tien-duizend) euro enkel worden aangegaan mits de handteke-ning van twee vennoten.

Artikel 8

De vennoten zullen al hun tijd en al hun zorgen aan de maatschappelijke zaken besteden. Zolang de vennootschap duurt, zullen zij zich onthouden van elke rechtstreekse of onrechtstreekse deelneming aan enige handels- of nijverheidsondememing van dezelfde of een andere aard, tenzij in gemeen overleg met al de vennoten en mits schriftelijke toelating.

Artikel 9

Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2011.

Ieder jaar op 31 december zullen een inventaris en een jaarrekening worden opgemaakt. De stukken dienaangaande zullen voor goedkeuring getekend worden door iedere vennoot.

Artikel 10

De zuivere winst blijkt uit de balans na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen, waarover de vennoten bij eenvoudige meerderheid kunnen beslissen.

Zij wordt verdeeld als volgt :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge

" Aan de heer Diepstraten Gerwin 50% en

Aan de Mevrouw Horvers Esther 50%

De vennoten mogen bij eenvoudige meerderheid van stem-men beslissen een reservefonds te vormen, geheel of ge-deeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens, bij eenvoudige meerderheid van stemmen, mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, het-zij bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Artikel 11

Bij beslissing van de vennoten met twee derden meerder-heid kan aan iedere vennoot, bovenop zijn aandeel in de winst, een vergoeding worden toegekend die voor elkeen zal bepaald worden volgens de aard van zijn werkzaamhe-den in de vennootschap. Deze vergoedingen zullen als wedden of vertegenwoordigingskosten bij de algemene on-kosten gerekend worden. De eenmaal toegekende vergoe-ding kan later niet meer gewijzigd worden door de vergadering van vennoten buiten de toestemming van de be-trokken vennoot om.

Artikel 12

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden in dezelfde verhouding als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

Artikel 13

Iedere vennoot heeft het recht de vergadering van ven-noten bijeen te roepen. Daartoe moet hij al zijn medevennoten uitnodigen per aangetekende brief die hij ten laatste acht dagen vóór de vergadering in de post afge-geven moet hebben.

Deze brief moet de dagorde vermelden.

De vergadering zal worden voorgezeten door de oudste zaakvoerder of, bij hun afwezigheid, door de oudste van de aanwezige vennoten.

Iedere vennoot heeft recht op één stem, maar in geval van staking van stemmen zal in gemeenschappelijke over-leg een onafhankelijke derde worden aangesteld. Slaagt men er niet in, in gemeenschappelijk overleg een derde aan te duiden dan zal de beslissing gedurende de eerste vier maanden niet kunnen worden genomen. Na het ver-strijken van de penode van vier maanden zal de stem van de voorzitter beslissend zijn.

Om geldig te beraadslagen en te besluiten, moet de meerderheid van de vennoten op de vergadering aanwezig zijn of geldig vertegenwoordigd zijn. Behoudens afwij-kende bepalingen in huidige statuten, worden de beslui-ten genomen bij eenvoudige meerderheid van de stemmen.

Wanneer op de eerste vergadering de meerderheid van de vennoten niet aanwezig is, zal de tweede vergadering over dezelfde agenda regelmatig mogen beraadslagen en besluiten welk ook het aantal aanwezige vennoten is.

De vennoten mogen zich op de algemene vergadering la-ten vertegenwoordigen door een medevennoot; geen enkele vennoot mag echter drager zijn van meer dan één man-daat.

Artikel 14

De ontbinding van de vennootschap zal door elke vennoot aangevraagd kunnen worden, indien de verliezen 50% van het kapitaal belopen. In dat geval kunnen de andere vennoten de vereffening vermijden door het deel van het uittredende lid over te nemen, zoals bepaald in arti-kel 15 hierna.

Artikel 15

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlij-den van een vennoot vóór de tijd waarop de vennootschap moet eindigen overeenkomstig artikel 4.

De erfgenamen van de overledene nemen als vennoot geza-menlijk de plaats in van hun rechtsvoorganger. Zij moe-ten zich bij de vennootschap laten vertegenwoordigen door één en dezelfde lasthebber.

1,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor ;behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Artikel 16

In geen geval, op geen enkel tijdstip en om geen enkele reden, zullen de weduwe of erfgenamen van een vennoot de zegels mogen laten leggen, een inventaris laten op-maken of de werkzaamheden van de vennootschap mogen hinderen op welke wijze ook.

Artikel 17

Wanneer een vennoot wettelijk onbekwaam is of om welke redenen ook langdurig verhinderd is, kan de algemene vergadering beslissen dat hij zal ophouden deel uit te maken van de vennootschap. Zij voorziet in zijn vervan-ging voor de bijzondere functies die hem waren toever-trouwd.

De rechten van de aldus uitgesloten vennoot worden bepaald overeenkomstig artikel 15. Artikel 18

In geval van ontbinding van de vennootschap zal de ver-effening toevertrouwd worden aan één of meer vereffe-naar(s) aangesteld overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen. De bevoegdheid van de vereffenaar(s) wordt door deze voornoemde wetsbepalingen geregeld.

Artikel 19

Op de netto-opbrengst van de vereffening zullen de ven-noten hun inbrengen terugnemen. Het saldo zal worden verdeeld volgens de verhoudingen bepaald in artikel 10.

Het eventueel nettoverlies zal volgens dezelfde ver-houding verdeeld worden onder de vennoten. Aldus opgemaakt in drie exemplaren te Poppel, waarvan één voor de registratie, op 1 januari 2011.

Diepstraten Gerwin Zaakvoerder

Horvers Esther

Zaakvoerder

Coordonnées
DIEPSTRATEN PREFAB

Adresse
AARLE 78 2382 POPPEL

Code postal : 2382
Localité : Poppel
Commune : RAVELS
Province : Anvers
Région : Région flamande