DIGITEC ASSISTANCE

Société en commandite simple


Dénomination : DIGITEC ASSISTANCE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 502.614.111

Publication

01/02/2013
ÿþMod Wad,,,,

Dit ier In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

IIIMMII.11111,111111

Neergelegd ter griffie van de

erRlReo~hanit

van Koophandel te AntW p

~1 JAN Z013

Griffie

oa 6_,/c(

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Digitec Assistance

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire vennootschap

Zetel : Antwerpsebaan 336 - 2040 Antwerpen (volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een onderhandse akte van 31 december 2012 dat een vennootschap werd opgericht met volgende kenmerken:

1. Rechtsvorm en Aard: Gewone Commanditaire Vennootschap (Comm. V.). De vennootschap is een handelsvennootschap.

2. Naam: "DIGITEC ASSISTANCE"

3. Zetel: Antwerpsebaan 336 te 2040 Antwerpen

De zetel kan overgebracht worden naar elke ander adres op het Belgisch grondgebied mits een beslissing

van de algemene vergadering of bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

4. Gecommanditeerde vennoot: de heer Bart, Melania Herman (85.07.18-417.04), wonende te 2040 Antwerpen, Antwerpsebaan 336 is in zijn hoedanigheid van werkend vennoot onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk.

De stille vennoot: de heer Alain CHABOT (70.12.30-233.33), wonende te 2930 Brasschaat, Bevrijdingslei 3. De aansprakelijkheid van de stille vennoot is beperkt tot haar inbreng.

5. Kapitaal: vijfhonderd euro (500 ¬ ) hetwelk volledig werd volstort. Het kapitaal bestaat uit honderd aandelen zonder nominale waarde.

Hret kapitaal wordt alsvolgt ingebracht: de her Bart Herman honderd euro (100,00 ¬ ); de heer Alain Chabot vierhonderd euro (400,00 ¬ ).

6. Duur: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd, vanaf de dag van neerlegging van een ulttreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel..

Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

7.. Boekjaar. Het boekjaar gaat in op 1 januari van het jaar en wordt telkenmale afgesloten op 31 december van het jaar.

8. Bestemming van het resultaat: De zuivere winst zoals deze uit de balans-resultatenrekening blijkt, mag door de algemene vergadering vrij worden besteed. Het eenparig akkoord van de vennoten wordt vereist.

9. Zaakvoerder: De heer Bart, Melania Herman wordt aangesteld tot niet-statutaire zaakvoerder reet volledige externe vertegenwoordigingsbevoegdheid, Zijn mandaat is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

10. Jaarvergadering: Deze wordt gehouden de derde vrijdag van de maand juni van ieder jaar, om twintig uur , ten maatschappelijke zetel. De eerste vergadering zal plaatsvinden in juni 2013.

11, Overname verbintenissen: De vennootschap neemt aile verbintenissen over, dewelke in naam en voor

rekening van haar zijn aangegaan, door haar oprichter en zaakvperder,_de_heer hart_I-lerman_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ __ _ _ _ _

Qp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

12. Doel: De vennotschap heeft tot doel

-bureau voor bouwkundige onderzoeken en nijverheidsstudies en bijstand in het algemeen, - bureau voor de voor contrôle van onroerende goederen en roerende goederen en inrichting; -het verlenen van alle bijstand hetzij technisch, industrieel, commercieel, visueel, administratief of financieel; -het verlenen van diensten en adviezen aan personen, bedrijven en instellingen, in het algemeen met betrekking tot bouwkundige aangelegenheden, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt; het verrichten van alle secretariaatswerk, vertalingen, dienstverleningen op administratief vlak; -het rekruteren, testen en selecteren van personeel en medewerkers; -alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundige beheer van roerend en onroerend patrimonium; - het verwerven, beheren onderhouden en oordeelkundige uitbreiden van een patrimonium, hoofdzakelijk bestaande uit roerende en onroerende goederen. Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, uitrusten, restaureren, valoriseren, bouwen en verbouwen, huren en verhuren van onroerende goederen en dit zowel van het vruchtgebruik, de naakte eigendom als de volle eigendom, alsmede tot aile verrichtingen van onroerende leasing, -de vennootschap kan alle commerciële industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, dewelke rechtstreeks of onrechtstreeks, zelfs gedeeltelijk, met haar doel in verband staan of van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of te bevorderen; -de vennootchap zal door middel van inbreng, fusie, opslorping , splitsing, inschrijving of overname van aandelen, of om op het even welke andere wijze mogen deelnemen in ondernemingen, instellingen en vennootschappen die een gelijkaardig, samenhangend of complementair doel nastreven, en telkens wanneer op deze wijze wordt bijgedragen tot de verwezenlijking van haar doel. - zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen, zij kan tevens borg staan voor derden, zowel voor andeelhouders, bestuurders ais loutere derden, evenals hen leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen, -de vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnenland als in het buitenland, op alle wijzen die zij het meest geschikt acht. De opsomming is niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd.

VOOR ONTLEDEND UITREKSEL, uitsluitend dienstig voor de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel,

Bart Herman

beherend vennoot-zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DIGITEC ASSISTANCE

Adresse
ANTWERPSEBAAN 336 2040 ANTWERPEN 4

Code postal : 2040
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande