DIJCKO BEHEER

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DIJCKO BEHEER
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 476.293.853

Publication

28/03/2014 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 30.09.2013, GGK 21.02.2014, NGL 21.03.2014 14071-0336-012
04/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 21.02.2014, NGL 25.02.2014 14052-0518-012
08/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 15.02.2013, NGL 05.03.2013 13057-0513-012
29/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 17.02.2012, NGL 23.02.2012 12044-0137-012
27/01/2012
ÿþ1I' II 11111111 II I II 1111 ll II

" 12025330*

VII

Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

.J

Griffie 7 JAP 2012

; Ondernemingsnr :0476.293.853

Benaming (voluit) :DIJCKO BEHEER

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

1 Zetel :Gasthuisstraat 49, 2960 Brecht

Î (volledig adres)

I Onderwerpen) akte : STATUTENWIJZIGING

Tekst :

Het blijkt uit de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders gehouden voor het ambt;

van Philippe VERLINKEN, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap met del

vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "D. Dupont & P. Verlinden", met';

zetel te Rijkevorsel op 30 december 2011, dat volgende besluiten werden genomen.

Eerste besluit

De vergadering besluit het regime van de categorieën der aandelen aan te passen.

Zij verklaren dat alle aandelen worden omgezet in aandelen op naam met de mogelijkheid deze om te

zetten in gedematerialiseerde aandelen.

Ingevolge voormelde aanpassing luidt artikel 7 van de statuten thans als volgt :

Artikel 7 Aandelen

De volgestorte aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd, naar gelang de keuze van de

aandeelhouder. De niet volgestorte aandelen zijn op naam. j

De aandelen op naam worden ingeschreven in het register van aandelen op naam. Dit register wordt j opgemaakt zoals voorzien is in het Wetboek van vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder; onder meer het aantal aandelen, met hun volgnummers, de gedane stortingen, de overdrachten en j, overgangen met hun datum en ondertekening door overdrager en overnemer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen. Het register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap. Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam, met vermelding van hun respectievelijke rechten. Gedematerialiseerde aandelen worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening op naam van I de eigenaar of de houder bij een vereffeningsinstelling of bij een erkende rekeninghouder.

Het op rekening geboekte aandeel wordt overgedragen door overschrijving van rekening op rekening. Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde aandelen, wordt in het register van aandelen op naam ingeschreven op- naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de volgestorte aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een andere communicatiemiddel te ontvangen.

De raad van bestuur af zijn aangestelde zal de aandelen laten boeken op een rekening op naam van de aandeelhouder bij een door de aandeelhouder gekozen erkende rekeninghouder. Bij gebrek aan

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.



Voor- Luik B - vervolg

behouden vermelding van een gekozen rekeninghouder, worden de aandelen geboekt bij de vereffeningsinstelling1 lof bij de erkende rekeninghouder die ais zodanig optreedt. in het register van aandelen op naam worden '1 deze aandelen ingeschreven op naam- van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder

aan het ~

eigis die als zodanig optreedt. 1 De aandeelhouder kan op zijn kosten omzetting vragen van de gedemateriailseerde aandelen in aandelen op naam. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de j Vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag -via 1 een andere communicatiemiddel te ontvangen. De raad van bestuur of zijn aangestelde zal in het; register van aandelen op naam de inschrijving op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt vervangen door een inschrijving op naam van de j aandeelhouder en vervolgens bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende rekeninghouder waar de aandelen geboekt waren, de boeking laten schrappen.

Staatsbad Tweede Besluit

De vergadering overhandigt bij deze aile aandelen aan toonder aan de voorzitter, dewelke de verbintenis op zich neemt ze onmiddellijk te vernietigen. De vergadering stelt bij deze vast dat alle aandelen aan toonder zijn vervangen door aandelen op naam hetwelk bij deze werd genoteerd in het aandeelhoudersregister.

De vergadering stelt derhalve de verwezenlijking van de materiële omzetting van alle aandelen aan toonder in aandelen op naam, door de inschrijving in het aandeelhoudersregister vast.

Derde besluit

De vergadering besluit de integrale tekst der oorspronkelijke statuten aan te passen aan voornoemde besluiten en aan de nieuwe vennootschapswetgeving:

STATUTEN

Naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. De naam luidt: "DIJCKO BEHEER".

Maatschappelijke zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te B-2960 Brecht, Gasthuisstraat 49.

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België, krachtens eenvoudige beslissing van de Raad van Bestuur mits in achtname van de taalwetgeving.

De vennootschap kan bijkantoren, agentschappen of filialen vestigen in België of in het buitenland. Doel

De vennootschap heeft tot doel, het beheer van vennootschappen, het beheren, huren, verhuren en onderhuren van alle onroerende goederen, het verwerven en vervreemden van aile zakelijke rechten op onroerende goederen, de expertise, leasing en bestuur inzake onroerende goederen, dit zowel l voor eigen rekening als voor rekening van derden.

Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreekst verband met haar maatschappelijk doel, in de ruimste zin. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

De vennootschap kan tot verwezelijking van dit doel aile noodzakelijke en nuttige verrichtingen of maatregelen nemen, gelijkaardige of aanverwante ondernemingen alsmede niet aanverwante ondernemingen verwerven, in dergelijke ondernemingen deelnemen, samenwerkingscontracten afsluiten, deelnemen aan tijdelijke of niet in de tijd begrensde verenigingen, licenties en andere gelijkaardige rechten in binnen- en buitenland toestaan. Zij mag zich voor deze vennootschappen en verenigingen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap kan alle commerciële, financiële en handelsverrichtingen van roerende en onroerende aard stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen, ongeacht welk doel ze hebben.

Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Geplaatst kapitaal

































Voor-

behouden Luik B - vervolg

aan hot

 Belg'sch rHet

j maatschappelijk kapitaal bedraagt TWEEENZESTIGDUIZEND EURO (¬ 62.000,00)

Staatsbrlad

-~ j Het wordt verdeeld in tweehonderd vijftig (250) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die '1 elk één/tweehonderd vijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

1 Toegestaan kapitaal

De raad van bestuur is bevoegd om het maatschappelijk kapitaal in één of meer malen te verhogen met een bedrag van tweeënzestigduizend (62.000,00 euro) overeenkomstig de door de raad te bepalen modaliteiten. De verhoging kan gebeuren door inbreng in geld en/of inbreng in natura. De verhoging van het kapitaal waartoe krachtens deze bevoegdheid wordt besloten, kan ook geschieden door omzetting van reserves en/of meerwaarden met of zonder uitgifte van nieuwe aandelen, en door omzetting van uitgegeven converteerbare obligaties.

Deze bevoegdheid is evenwel niet toegekend voor kapitaalsverhogingen die voornamelijk tot stand worden gebracht door een inbreng in natura die moet worden verricht door een aandeelhouder van een j vennootschap die effecten van deze vennootschap in zijn bezit houdt waaraan meer dan tien procent; van de stemrechten verbonden zijn.

I De raad van bestuur kan deze bevoegdheid uitoefenen gedurende vijf jaar na bekendmaking van de l huidige akte. Deze bevoegdheid kan worden hernieuwd overeenkomstig de geldende wettelijke I bepalingen. De raad van bestuur is bevoegd om, overeenkomstig de wettelijke bepalingen het voorkeurrecht bij

kapitaalsverhoging te beperken of op te heffen.

ele' j Binnen het kader van het toegestane kapitaal kan de raad van bestuur besluiten tot uitgifte van

A converteerbare obligaties met voorkeurrecht.

eaandelen

eDe volgestorte aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd, naar gelang de keuze van de

j aandeelhouder. De niet volgestorte aandelen zijn op naam.

Samenstelling van de raad van bestuur

l $ De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit tenminste drie leden, al I

Cdan niet aandeelhouder(s), benoemd door de algemene vergadering voor een termijn van hoogstens

1f:1 I zes jaar en onder de voorwaarden welke zij vaststelt en van wie het mandaat ten aaien tijde kan worden 1

ei j herroepen.

'; j De uittredende bestuurders zijn herkiesbaar.

De raad van bestuur mag uit slechts twee leden bestaan, onder de voorwaarden van artikel 518 Wetboek van Vennootschappen en zolang de voorwaarden van dit artikel vervuld zijn. Het mandaat van de aftredende bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de algemene vergadering die tot de nieuwe benoeming is overgegaan, of kan overgaan.

rq

De Raad van Bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter, en niet verplichtend een ondervoorzitter.

Leee Bijeenkomsten

eDe Raad van bestuur komt bijeen telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens twee

; j j bestuurders het aanvragen, en dit na bijeengeroepen te zijn door, en onder het voorzitterschap van zijn 1 voorzitter, of bij diens verhindering een bestuurder door zijn collega's aangeduid. De Raad van Bestuur kan slechts beraadslagen wanneer ten minste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is, en besluiten bij meerderheid van stemmen van de aanwezige of

r j vertegenwoordigde leden. I

F De vergaderingen worden gehouden op de plaats die in de oproepingsbrieven wordt bepaald. iedere j verhinderde of afwezige bestuurder kan schriftelijk, telegrafisch, per telex, telefax, telecopie of e-mail, j

ip Î volmacht verlenen aan een andere bestuurder om hem op de vergadering te vertegenwoordigen en in j 1 zijn plaats rechtsgeldig te stemmen. Geen enkele bestuurder kan evenwel meer dan één

Co medebestuurder vertegenwoordigen.

r4De besluiten van de Raad van Bestuur worden genomen bij meerderheid van stemmen. Ingeval van

P q staking van stemmen is de stem van de Voorzitter of diens plaatsvervanger doorslaggevend.

De verslagen worden ondertekend door de meerderheid van de aanwezige leden.

j Deze verslagen worden in het bijzonder register geschreven of ingelast. De besluiten opgenomen in een proces-verbaal van de raad van bestuur dewelke ondertekend is door de meerderheid der bestuurders of I hun gevolmachtigden kunnen nooit door een bestuurder, een vennoot of derde belanghebbende betwist;

{ worden. j

. Zij worden geacht correct te zi'n ogenomen, zelfs indien er een procedurefout kan aangetoond worden. 1

Luik B - vervolg

De afschriften en de uittreksels die bij een rechtspleging of elders moeten worden voorgelegd, worden geldig ondertekend door de Voorzitter, de afgevaardigde-bestuurder, of door twee bestuurders. Bestuursbevoegdheid van de raad van bestuur

De Raad van Bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen, zowel daden van beschikking als van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijke doel, met uitzondering van die handelingen door de wet voorbehouden aan de algemene vergadering.

De Raad van Bestuur heeft het recht een of meer zijner leden aan te duiden als afgevaardigde bestuurder en hen als dusdanig geheel of een deel van haar bevoegdheid over te dragen. Vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur

Onverminderd de vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend aan de directeurs voor daden van dagelijks bestuur krachtens de hiernavolgende statutaire bepalingen, zal de vennootschap geldig verbonden zijn, voor alle contractuele of gerechtelijke handelingen door het optreden van twee

i bestuurders, gezamenlijk handelend alsook door het afzonderlijk optreden van de gedelegeerde bestuurder(s), of de Voorzitter van de raad van bestuur, dit voor zover dit afzonderlijk optreden expliciet I bekrachtigd is bij hun benoeming, of door een latere algemene vergadering.

Dagelijks bestuur

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend aan bepaalde leden van de Raad van bestuur, zoals hiervoor bepaald, mag het dagelijks bestuur van de zaken van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging betreffende dat bestuur, bij besluit van de raad van I bestuur, opgedragen worden aan een of meer directeurs of andere agenten, alleen of samen optredend. De raad van bestuur mag ook aan andere personen bijzondere volmachten verlenen.

Toezicht

Het toezicht over de vennootschap wordt opgedragen aan de aandeelhouders.

Iedere vennoot bezit het recht van onderzoek van maatschappelijke verrichtingen. Hij mag zonder verplaatsing der stukken inzage nemen van alle boeken, briefwisseling, de processen-verbaal en over het algemeen van al de geschriften van de vennootschap; eventueel mag hij zich laten bijstaan of vertegenwoordigen door een accountant en dit volgens de wettelijke bepalingen hieromtrent. De algemene vergadering kan de hiervoor vermelde wijze van toezicht steeds stuiten door de benoeming van een commissaris-revisor.

Bij overschrijding van de door de wet bepaalde criteria is de benoeming van een of meerdere commissarissen verplichtend.

k De algemene vergadering bepaalt hun aantal en bezoldiging. De commissaris-revisor wordt benoemd + voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Bijeenkomst

De jaarlijkse algemene vergadering wordt van rechtswege gehouden op de derde vrijdag van de maand februari om achttien (18.00) uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de daaropvolgende werkdag ;gehouden.

'; Een bijzonder of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

De gewone en buitengewone algemene vergaderingen worden bijeengeroepen door de raad van bestuur of de commissaris-revisor.

Deze wordt gehouden op de plaats, het tijdstip en met de dagorde bepaald in de bijeenroeping. Oproeping en dagorde

Aan de houders van aandelen, obligaties of warrants op naam of onder gedematerialiseerde vorm, aan de houders van certificaten op naam of onder gedematerialiseerde vorm, die met medewerking van de Î vennootschap werden uitgegeven, aan de bestuurders en aan de commissarissen worden de j oproepingen vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld door middel van een met de post aangetekende brief tenzij de bestemmingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om 1 I de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

j Duonering van effecten

De raad van bestuur kan eisen dat ten einde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen :

- de eigenaars van aandelen op naam, ten minste zeven dagen voor de datum van de algemene Î

vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie om aan de vergadering

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

, Staatsblad

f--

Voorbehouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

deel te nemen en van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen; 1- de eigenaars van gedematerialiseerde aandelen, ten minste zeven dagen voor de datum van de " algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap of op de plaatsen die aangegeven zijn in de oproeping, een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest dienen neer te leggen, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld,

Vertegenwoordiging

Ieder aandeelhouder mag zich op de vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzonder gevolmachtigde die insgelijks aandeelhouder moet zijn. De volmachten mogen schriftelijk of per telefax gegeven worden en moeten op dezelfde plaats en tijd neergelegd worden als de aandelen aan toonder. I De onbekwamen en rechtspersonen zullen geldig vertegenwoordigd worden door hun voogd of wettige Î vertegenwoordiger.

De identiteit van de vertegenwoordiger en het bewijs van zijn mandaat dienen ook vijf volle dagen voor I de algemene vergadering op de maatschappelijke zetel voorgelegd worden. Alleen aandeelhouders warden op de algemene vergadering toegelaten op vertoon van hun identiteitsbewijs en het attest waaruit blijkt dat hun aandelen tijdig werden neergelegd. Ten opzichte van' de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort wordt de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst totdat een enkele persoon I ! ten aanzien van de vennootschap als eigenaar van het aandeel is aangewezen. Hetzelfde geldt in geval van splitsing van het eigendomsrecht van een aandeel.

Bij gebreke van aanduiding van een gemeenschappelijke gevolmachtigde ingeval van vruchtgebruik en naakte eigendom, zal de naakte eigenaar van het aandeel ten overstaan van de vennootschap j vertegenwoordigd worden door de vruchtgebruiker.

Maatschappeliike bescheiden

I Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september. i De bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde wettelijke bepalingen. Winstuitkering

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elke jaar tenminste vijf ten honderd (5 %) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra deze reserve } één/tiende van het maatschappelijke kapitaal bedraagt.

I Het saldo staat ter beschikking van de algemene vergadering, die ieder jaar over zijn aanwending zal beslissen. De raad van bestuur mag voorlopige tantièmes, interim-dividenden of voorschotten op dividenden toekennen en uitkeren. Deze beslissing moet evenwel voor bekrachtiging voorgelegd worden aan de' eerstvolgende gewone algemene vergadering.

Vereffening

Bij de vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is ! daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde bestuurders van rechtswege als vereffenaars beschouwd en niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en dit zowel ten overstaan van derden, als ten overstaan van ! de aandeelhouders.

i Zij beschikken over alle machten genoemd in artikels honderd zesentachtig en honderd zevenentachtig van het wetboek van vennootschappen.

De vereffenaars die de uitoefening van hun ambt zouden staken, zullen, inzoverre er nog zijn, niet E vervangen worden.

BIJZONDERE VOLMACHT

Bijzondere volmacht, met recht van in de plaatsstelling, wordt verleend aan de heer Frank Wielandts, accountant, afgevaardigde van het ASEB-kantoor BVBA met maatschappelijk zetel te 2960 Brecht,' Gemeenteplaats 31 evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om bij de I Kruispuntbank voor Ondernemingen, het Ondernemingsloket, de diensten van de BTW, de diensten van de Vennootschapsbelasting en alle andere administraties en overheden, alles te doen wat ! noodzakelijk en nuttig is teneinde de vennootschap in regel te stellen met alle nodige formaliteiten, heden en in de toekomst. 1 VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, Philippe Verlinden, geassocieerd notaris te Rijkevorsel.



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad Luik B - vervolg



Tegelijk hierbij neergelegd: expeditie inhoudende de statuten.









L_



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

03/06/2011
ÿþMod 2.1;

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0476293853

Benaming

(voluit) : Dijcko Beheer

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Gasthuisstraat 49 2960 Brecht

Onderwerp akte : herbenoeming bestuur

uittreksel uit de gewone algemene vergadering dd. 18/02/2011

De vergadering besluit om de mandaten te vernieuwen.

Worden benoemd voor een nieuwe periode van 6 jaar:

-Dhr Van Dijck Joseph, Gasthuisstraat 49 2960 Brecht

-toevr Konings Patricia Gasthuisstraat 49 2960 Brecht

-NV J. Van Dijck Gasthuisstraat 49 2960 Brecht BE-0432.656.721

Bij afzonderlijke stemming wordt volledige kwijting verleend aan de bestuurders over het door hen gevoerde beheer, gedurende de voorbije periode.

getekend

NV J. Van Dijck

Van Dijck Joseph %-pp

ÜEr veyPffothee~~

r. rr^^ " . - ,'" . ~ ~Ûti~tP~~Z/ ~Pf

Griffie 3 9 MEI 2011

" 11083160*

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 18.02.2011, NGL 24.03.2011 11069-0278-012
04/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 19.02.2010, NGL 22.02.2010 10054-0361-010
17/04/2015
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Moa wart! 11.1

NI

i

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*15056119*

Ni

i

Rechtbankvan koophandel

Antwerpen

0 7 APR. 2015

afde!ings{éPpen

Ondernemingsnr : 0476.293.853

Benaming

(voluit) : DIJCKO BEHEER

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Gasthuisstraat 49 te 2960 Brecht

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en (her)benoeming bestuurders

Uittreksel uit het proces-verbaal van de jaarvergadering der aandeelhouders, gehouden op de

maatschappelijke zetel op 13 maart 2015;

De vergadering neemt volgende beslissingen, één voor één, en met éénparigheid van stemmen:

1) het ontslag van de gedelegeerd bestuurder VAN DIJCK J. NV (NN 0432.656.721), met als vaste vertegenwoordiger de heer Joseph VAN DIJCK

2) de herbenoeming van volgende bestuurders, met ingang van heden en voor een periode van 6 jaar, tot

de algemene vergadering van 19 februari 2021:

- de heer Joseph VAN DIJCK, wonende te 2960 Brecht, Gasthuisstraat 49

- mevrouw Patricia KONINGS, wonende te 2960 Brecht, Gasthuisstraat 49

De Raad van Bestuur beslist vervolgens om de heer Joseph VAN DIJCK, voornoemd, aan te stellen als gedelegeerd bestuurder.

De gedelegeerd bestuurder, J. VAN DIJCK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

26/03/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 25.02.2009, NGL 20.03.2009 09082-0154-011
14/03/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 15.02.2008, NGL 13.03.2008 08069-0178-011
30/03/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 16.02.2007, NGL 27.03.2007 07095-1311-009
10/04/2006 : ME. - JAARREKENING 30.09.2005, GGK 10.03.2006, NGL 05.04.2006 06104-1956-009
21/03/2005 : ME. - JAARREKENING 30.09.2004, GGK 18.02.2005, NGL 17.03.2005 05080-3691-009
30/04/2004 : AN347816
25/12/2001 : ANA069868
29/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.09.2015, GGK 19.02.2016, NGL 22.02.2016 16047-0455-014

Coordonnées
DIJCKO BEHEER

Adresse
GASTHUISSTRAAT 49 2960 BRECHT

Code postal : 2960
Localité : BRECHT
Commune : BRECHT
Province : Anvers
Région : Région flamande