DILLEN

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : DILLEN
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 433.735.203

Publication

16/10/2014
ÿþ Mcd Woni 11.1

MITE31 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





*14189341*

.......,,e. S""6 L& illill. Ga. 1.11.1.1V V .11" 1-i" lelO

RECIfrBANK VAN KOOPHANDEL

07 OKT. 201k

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT

.. &Ar"



Onclernemingsnr : 0433.735.203

Benaming

(voluit) : DILLEN

(verkort) :

Rechtsvorm: Vennootschap onder Firma

Zetel: Canadadreef 21 te 2270 Herenthout

(volledig adres)

Onderwerp akte: Ontbindinglvereffening

Lift een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de Vennootschap Onder Firma DILLEN, met zetel te 2270 Herenthout, Canadadreef 211 gehouden voor notaris Rita Heylen te Heist-op-den-Berg op 30 september 2014:

BLIJKT HET VOLGENDE:

EERSTE BESLISSING

De vergadering heeft kennis genomen van het verslag van de zaakvoerder van vierentwintig september tweeduizend veertien, zoals opgemaakt overeenkomstig artikel 181, § 1, eerste lid van het Wetboek van Vennootschappen.

Dit verslag geeft een toelichting bij de voorgestelde ontbinding van de vennootschap; bij dit verslag is een staat van activa en passiva gevoegd, opgesteld op vierentwintig september tweeduizend veertien, dit is niet meer dan drie maanden voordien.

De vergadering stelt vast dat er op het verslag geen opmerking wordt gemaakt door de vennoten; zij besluit zich aan te sluiten bij de conclusies erin vervat.

Dit verslag wordt neergelegd op de maatschappelijke zetel van de vennootschap na une varietur" te zijn ondertekend door mij, Notaris, en de comparanten.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist, gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de vennootschap, om toepassing te maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184 §6 van het Wetboek van Vennootschappen, teneinde de ontbinding en de vereffening in één akte uit te voeren

Artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen laat de ontbinding en vereffening in één akte toe als aan volgende voorwaarden is voldaan:

1.Er wordt geen vereffenaar aangesteld.

2.Er zijn geen passive (schulden) luidens de staat van activa en passiva als bedoeld in artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

3.Alle aandeelhouders zijn aanwezig of vertegenwoordigd op de algemene vergadering en besluiten met eenparigheid van stemmen.

4.De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

Na vastgesteld te hebben, op grond van de voorgelegde documenten, dat er op heden geen passive meer zijn, beslist de vergadering met eenparigheid van stemmen tot de ontbinding van de vennootschap met onmiddellijke invereffeningstelling zonder benoeming van een vereffenaar.

De vergadering beslist vervolgens dat het resterend actief, alsmede alle onbekende of niet-voorziene activa van de vennootschap, overgedragen worden aan de vennoten in verhouding tot hun voormeld aandelenbezit,

De vergadering beslist dat de vorderingen van de vennootschap en de schulden met betrekking tot belastingen, BTW, kredietinstellingen en derden overgedragen worden aan de vennoten, die alle rechten op deze vorderingen ten persooneen titel zullen uitoefenen of zullen instaan voor de betaling hiervan.

De vergadering verleent volmacht aan mevrouw Dillen Kristel, mevrouw Flaeverans Marie en de heer Haeverans Dries, voornoemd, op alle bank- en financiële rekeningen van de vennootschap, teneinde aile verrichtingen uit te voeren na de sluiting van de vereffening.

De financiële rekeningen op naam van de vennootschap zullen gedurende een bepaalde periode nog aangehouden worden door de vennoten om de lopende zaken en ontbinding af te handelen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

In het actief van deze vennootschap, dat overgedragen wordt aan de vennoten in verhouding tot hun aandelenbezit, zit ook nog achtennegentig ten honderd (98 %) in volle eigendom vervat van het volgende onroerend goed:

Gemeente HERENTHOUT

Een woning op en met grond en alle verdere aanhorigheden, gestaan en gelegen te Canadadreef 21, ten kadaster gekend volgens titel en recent kadastraal uittreksel sectie D, nummer 6511W, voor een totale oppervlakte van zestien are zevenentwintig centiare (16a27ca).

Oorsprong van eigendom

Voormeld goed hoort de vennootschap onder firma Dillen, voornoemd, toe, voor achtennegentig ten honderd (98 %) in voile eigendom en hoorde toe aan de heer Haeverans Marc Jozef Alice en zijn echtgenote mevrouw Dillen Kristel, voornoemd, voor twee ten honderd (2 %) in voile eigendom, de gebouwen om ze zelf te hebben doen oprichten en de grond om hem verkregen te hebben van de heer Van Herck Leopold Juul en zijn echtgenote mevrouw Geyselings Liliane Stephania Francisca, wonende te Herenthout, Ingevolge akte verleden voor notaris Louis De Backer te Herenthout op drieëntwintig juni tweeduizend en vijf, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Turnhout op negen augustus daarna, onder formaliteitnummer 77-T-09/08/20058137.

Ingevolge akte regeling wederzijdse rechten tussen de echtgenoten Haeverans-Dillen, beiden voornoemd, in het kader van een wijziging van het huwelijksvermogensstelsel, verleden voor ondergetekende notaris Rita Heylen op vijfentwintig maart tweeduizend en negen, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Turnhout op vier mei daarna, onder formaliteitnummer 77-T-04/05/2009-04026, werd deze twee ten honderd (2 %) in volle eigendom van voormeld goed toegewezen aan het eigen vermogen van mevrouw Dillen Kristel, voornoemd.

Deze achtennegentig ten honderd (98 %) in het goed komt toe aan de drie vennoten, die aanvaarden, mevrouw Dillen Kristel voor achtenveertig / vijftigste (48/50e) en de twee kinderen Haeverans elk voor één / vijftigste (1/50e), onder de volgende voorwaarden:

EIGENDOM - GENOT BELASTINGEN

Het goed is in gebruik van de aandeelhouders sub 1. en 2.

De vennoten worden eigenaar van het voornoemde deel van voormeld goed in verhouding tot hun aandelenbezit te rekenen vanaf heden en zullen er het genot van hebben door de vrije beschikking eveneens te rekenen vanaf heden op last vanaf de datum van ingenottreding alle hoegenaamde belastin-'gen op het goed geheven of nog te heffen, te betalen en te dragen.

VOORWAARDEN

1. Het eigendom komt de vennoten toe onder vrijwaring als naar recht en verder onder volgende voorwaarden:

voor vrij en onbezwaard door enige schuld, inschrijving, overschrijving, voorrecht en recht van hypotheek;

- in de staat en de ligging waarin het zich thans bevindt, zonder waarborg van maat en oppervlakte, al was het verschil een/twintigste of meer, en met alle heersende en lijdende, zichtbare en onzichtbare, voortdurende en niet--'voort-'durende rechten en erf-dienstbaarheden waarmee het bevoordeeld of benadeeld is;

- met alle zichtbare en onzichtbare gebreken.

2.STEDENBOUW EN RUIMTELIJKE ORDENING

1. Wat het niet bebouwde gedeelte van het goed betreft kan geen verzekering gegeven worden wat betreft de mogelijkheid om op het goed te bouwen of daarop enige vaste of verplaatsbare inrich-iting op te richten die voor bewoning kan worden gebruikt.

Geen bouwwerk noch enige vaste of verplaatsbare inrichting, die voor bewoning kan worden gebruikt, mag worden opgericht op het goed waarop de akte betrekking heeft, zolang de bouwvergunning niet is verkregen.

2. De comparanten verklaren dat het verkochte goed in zijn huidige staat volledig conform is met aile wettelijke en reglementaire bepalingen en voorschrif-iten inzake ruimtelijke ordening en milieu in de ruimste zin van het woord.

3. De notaris vermeldt en informeert, met toepassing van artikel 5.2.1, Vlaamse Codex RO, zoals eveneens blijkt uit het stedenbouwkundig uittreksel:

1° dat voor het onroerend goed geen stedenbouwkundige vergunning is uitgereikt, met uitzondering van de stedenbouwkundige vergunning 3546 de dato tweeëntwintig augustus tweeduizend en vijf voor het bouwen van een ééngezinswoning met beperkte praktijk;

2° dat de meest recente stedenbouwkundige bestemming van dit onroerend goed volgens het plannenregister en volgens de brief van de Gemeente de dato acht september tweeduizend veertien is woonpark volgens het gewestplan Herentals-Mol, goedgekeurd de dato achtentwintig juli negentienhonderd achtenzeventig;

3° dat, zoals blijkt uit het hypothecair getuigschrift (en de verklaring van de comparanten), voor het goed geen dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig artikel 6.1,1 of 6.1.41 tot en met 6.1.43;

4° dat het goed niet is gelegen in een zone die in een definitief vastgesteld uitvoeringsplan zou zijn aangeduid als een zone met voorkooprecht,

5° dat voor het onroerend goed geen verkavelingsvergunning van toepassing is;

6° dat het krachtens artikel 4.2.12, §2, 2° Vlaamse Codex RO voor de overdracht verplichte as-builtattest niet is uitgereikt en gevalideerd vermits deze bepaling nog niet in werking is getreden.

4. Risicozone voor overstroming: Ondergetekende notaris verklaart dat volgens de door haar geraadpleegde en door de overheid ter beschikking gestelde digitale kaarten, het goed niet gelegen is in een risicozone voor

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

overstroming, niet gelegen is in een effectief overstromingsgevoelig gebied, niet gelegen is in een mogelijk overstromingsgevoelig gebied, niet gelegen is in een afgebakend overstromingsgebied.

5. De notaris verwijst partijen naar artikel 4.2,1 Vlaamse Codex RO. Deze bepaling omschrijft de

vergunningsplichtige handelingen.

BEPALINGEN IN VERBAND MET DE BODEMTOESTAND

1. De comparanten verklaren dat de grond voorwerp van onderhavige akte bij hun weten geen risicogrond is. Daarmee wordt bedoeld dat op deze grond geen risico-inrichtingen gevestigd zijn of geweest zijn, zoals fabrieken, werkplaatsen, opslagplaatsen, machines, installaties, toestellen en handelingen die een verhoogd risico op bodemverontreiniging kunnen inhouden en die voorkomen op de lijst door de Vlaamse Regering opgesteld in overeenstemming met artikel 6 van het Decreet betreffende de bodemsanering en de bodembescherming.

2. De comparanten verklaren dat de vennoten op de hoogte zijn gebracht van de inhoud

van het bodemattest afgeleverd door de OVAM op zesentwintig augustus tweeduizend veertien in

overeenstemming met artikel 101 § 1 van genoemd Decreet.

Dit bodemattest bepaalt:

"De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de

bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1.Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend onder-'zoek aan de

OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2.Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.ovendracht.ovam.be

3.Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer

informatie: www.ovam.belgrondverzet.

4.De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens."

3. De comparanten verklaren met betrekking tot het voormelde goed zelf geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de vennoten of aan derden, of die aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting, tot gebruiksbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen.

4. Op grond van bovenstaande verklaringen bevestigt de notaris dat de bepalingen van het Decreet betreffende de bodemsanering en de bodembescherming in verband met de overdracht van gronden werden nageleefd.

DIVERSE VERKLARINGEN DOOR DE COMPARANTEN

1. Beschermingsmaatregelen

De comparanten verklaren dat zij geen kennis hebben gekregen dat betreffende het hierboven beschreven goed, beschermings-imaatregelen zouden zijn ontworpen of getroffen, overeenkomstig de wetgeving op de monumenten, het archeologisch patrimonium, stads- en dorpsgezichten en landschappen.

2. Leegstand en verkrotting

De comparanten verklaren dat het verkochte goed bij hun weten niet is opgeno-men in de

inventaris inzake heffing op leegstand en verkrotting van gebouwen en woningen, ingevoerd bij het Programma-

decreet van het Vlaams Gewest van tweeëntwintig december negentienhonderd vijfennegentig.

VERKLARING PRO FISCO

De waarde van voormeld goed wordt voor de geheelheid in voile eigendom geschat op zeshonderd vijftig

euro (650.000,00), hetzij op zeshonderd zevenendertigduizend euro (637,000,00 E) voor achtennegentig ten

honderd (98 %) in voile eigendom.

ONTSLAG AMBTSHALVE INSCHRIJVING

De heer hypotheekbewaarder wordt uitdrukkelijk ontsla-'gen ambtshalve inschrijving te nemen bij de

overschrijving van deze akte.

KEUZE VAN WOONPLAATS - KOSTEN

Voor de uitvoering van deze akte kiezen de partijen woonplaats op het kantoor van ondergetekende notaris.

DERDE BESLISSING

Ingevolge de ontbinding wordt het ontslag van mevrouw Dillen Kristel, voornoemd, ais zaakvoerder van de

vennootschap, vastgesteld. Er wordt haar kwijting verleend over het gevoerde bestuur.

VIERDE BESLISSING

De vergadering beslist, gelet op de voorgaande beslissingen, om de vereffening onmiddellijk te sluiten.

VIJFDE BESLISSING

De vergadering stelt vast dat de vennootschap onder firme "DILLEN" definitief heeft opgehouden te bestaan.

ZESDE BESLISS1NG

De vergadering beslist afstand te doen van de benoeming van een vereffenaar en van een

onderzoekscommissaris,

ZEVENDE BESLISSING

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en worden gedurende ten

minste vijf jaar bewaard te 2270 Herenthout, Canadadreef 21, woonplaats van mevrouw Dillen Kriste1,

voornoemd.

De vergadering stelt vast dat geen sommen in consignatie moeten gegeven worden inzake vorderingen van

schuldeisers die hen niet konden overgemaakt worden.

De vergadering verleent volmacht aan de heer De Nul Michaël, accountant, kantoorhoudende te 9290' Berlare, Turfputstraat 84, teneinde de formaliteiten ten aanzien de BTW-administratie, het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen te vervullen.

VOOR ANALYTISCH UITMEKSEL

Notaris Rita Heylen

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering

- verslag van de zaakvoerder nopens de ontbinding.

k

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te Vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/11/2008 : TU065639
12/07/2007 : TU065639
25/09/2006 : TU065639
28/04/2000 : TU065639
11/11/1998 : TU65639
27/02/1998 : TU65639

Coordonnées
DILLEN

Adresse
CANADADREEF 21 2270 HERENTHOUT

Code postal : 2270
Localité : HERENTHOUT
Commune : HERENTHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande