DIMITRI DE BAECKER

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DIMITRI DE BAECKER
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.693.753

Publication

03/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 20.06.2013, NGL 23.08.2013 13477-0133-011
10/12/2012
ÿþ"

MW Waal 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111



Neergelee ter ge'; Rechtbank Koophandel te Antwerpen, op

2 9 NOV 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0840.693.753

Benaming

(voluit) : DIMITRI DE BAECKER

(verkort) :

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN

VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : JUSTITIESTRAAT 31, 2018 ANTWERPEN

(volledig adres)

Onderwerp akte ; QUAS!-INBRENG

Neerlegging bijzonder verslag van de zaakvoerder overeenkomstig artikel 222 W. Venn. Neerlegging verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 220 W. Venn.

Dimitri De Baecker,

zaakvoerder,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/11/2011
ÿþt]ndememingsnr : O $Cto

. 3 Il- 5-3

Benaming : Dimitri DE BAECKER

(voluit)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Justitiestraat 31

2018 Antwerpen

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Carlos De Baecker te Antwerpen op 27 oktober 2011 dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door De heer DE ! BAECKER Dimitri Caroline, geboren te Wilrijk op 17 juli 1976, wonende te 2900 Schoten,,; Neerhoeve 20 bus 5, met volgende standregelen:

Y. NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR. !: Artikel 1:

iiDe naam van de professionele burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm aanneemt van eenli besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid luidt: Dimitri DE BAECKER.

Artikel 2:

De zetel is gevestigd te 2018 Antwerpen, Justitiestraat 31. i

De zaakvoerder mag de zetel naar elke andere plaats overbrengen; de zetel van de vennootschap;; dient gevestigd te zijn in het gerechtelijke arrondissement Antwerpen.

Artikel 3:

!! De vennootschap heeft tot burgerlijk doel de uitoefening van de het beroep van advocaat door de advocaten in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtneming van de regels van eigen:; aan de uitoefening van het beroep van advocaat. De vennootschap mag alle aanverwante activiteitensi die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals het optreden als scheidsrechter, gerechtelijk;; mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten,; uitoefenen. De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten!; i; die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen. De advocaat-vennoten verbinden zich ertoe hun volledige advocaat activiteit in gemeenschap te brengen. De vennootschap,. li mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomstee die advocaten niet mogen afsluiten met andere advocaten of derden, zullen ook door de;i !! vennootschap niet mogen afgesloten worden. De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van de !i advocatuur door de advocaat-vennoten.

!i Dit alles in naam en voor rekening van de vennootschap, rekening houdend met de regels van dei! plichtenleer. Dit wil zeggen dat de advocatuur uitgeoefend wordt door de advocaat-vennoot onder!; zijn eigen verantwoordelijkheid.

P De activiteit omvat impliciet de inning van de honoraria door en voor de vennootschap en de uitkering van een vergoeding a rato van de geleverde prestaties voor rekening van de vennootschap. F! Om dit doel te bereiken, kunnen volgende middelen aangewend worden:

L Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de advocaat-vennoot.

i; 2. Het inrichten van algemene diensten en een secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijnij voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

3. Het aankopen, het huren en/of leasen van alle apparatuur en begeleidende accommodaties voorsi voornoemde activiteiten.Sr

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

~.

mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" BELITEUf~ BELDE

tereo R8tititbal

zvéfil goop6rr,

E t SST-71

Üt sa 2 8 OKT, 20H

Griffie

+11174039

Vc behc aar Belç Staat

-Annexes du Moniteur belge

3ijlagen bij het Belgisc

mod 2.1



4. het occasioneel verstrekken van onderwijs en het geven van lezingen en cursussen over voormelde juridische onderwerpen, het schrijven en laten publiceren van juridische artikels en boeken met uitsluiting van iedere handelsactiviteit, het optreden als stagebegeleider.

De vennootschap kan alle roerende en onroerende goederen en rechten verwerven en beheren en rechtshandelingen dienaangaande stellen voor zover dit kadert in voormeld doel en in het beheer als een goede huisvader, en voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen.

De vennootschap zal bevoegd zijn alle handelingen zonder uitzondering te verrichten die rechtstreeks tot dit doel noodzakelijk of nuttig zijn. Zij zal zelfs mogen deelnemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel en dit door inbreng, versmelting of op welke manier ook, maar overeenkomsten die advocaten niet mogen afsluiten met andere advocaten of met derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

Onderhavige statuten zijn ondergeschikt aan de regels van het reglement van de Orde van de Vlaamse Balies de dato acht november tweeduizend en zes en aan de deontologische regels van het beroep. In het bijzonder wordt verwezen naar artikel 2.11 van zelfde reglement.

Artikel 4:

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd. Zij treedt in werking en verkrijgt haar rechtspersoonlijkheid vanaf de dag van de nederlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte ter publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

11. UITOEFENING VAN HET BEROEP VAN ADVOCAAT.

Artikel 5:

Enkel advocaten die ingeschreven zijn op het tableau van de Orde van Advocaten bij de Balie te Antwerpen kunnen vennoot zijn in onderhavige vennootschap.

Indien één van de vennoten in voormelde inschrijving geschorst wordt zullen zijn rechten als vennoot voor de duur der schorsing niet uitgeoefend kunnen worden, onverminderd het recht van de andere vennoten hem uit te sluiten.

Advocaten-stagiairs kunnen van onderhavige vennootschap geen deel uitmaken, tenzij daarvoor voorafgaandelijk speciale toestemming verkregen werd van de stafhouder van de Orde van Advocaten van Antwerpen.

Indien een vennoot bij beslissing van de overheid van de Orde van Advocaten het bevel ontvangt uit de vennootschap te treden, houdt hij van rechtswege op er deel van uit te maken. Het verlies van de hoedanigheid die vereist is om het beroep van advocaat uit te oefenen, brengt van rechtswege het = verlies van de hoedanigheid van vennoot mee.

Artikel 6:

De vennootschap kan bij de uitoefening van het beroep van advocaat uitsluitend handelen door haar vennoot of vennoten die advocaat moeten zijn, ingeschreven op het tableau van de Orde van Advocaten bij de Balie te Antwerpen.

Het verlies van de hoedanigheid die vereist is om het beroep uit te oefenen, brengt van rechtswege het verlies van de hoedanigheid van vennoot mee.

Het overlijden, het definitief verbod tot beroepsuitoefening, de schorsing, de wettelijke onbekwaamheid, het kennelijk onvermogen, de uitsluiting of de uittreding van een vennoot hebben niet de ontbinding van de vennootschap tot gevolg.

Artikel 7:

De vennoot is slechts verbonden voor de schulden van de vennootschap ten belope van zijn inbreng. Nochtans is de vennoot van rechtswege en zonder dat hieraan enige beperking kan worden gesteld hoofdelijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap tegenover de cliënt in de mate deze verbintenissen betrekking hebben op een door de vennoot in zijn hoedanigheid van advocaat behandeld dossier.

Ingeval het niet duidelijk en ondubbelzinnig blijkt welke vennoot een bepaalde zaak exclusief behandelt, zullen alle vennoten voor die zaak onbeperkt hoofdelijk aansprakelijk zijn.

Artikel 8:

De vennoten welke lid zijn van de vennootschap mogen geen lid zijn van een andere professionele vennootschap.

Artikel 9:

De leden van de vennootschap mogen nooit belangen behartigen die met elkaar tegenstrijdig zijn.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsstad mod 2.1



Een advocaat bestuurder of advocaat vennoot mag niet in rechte voor de eigen vennootschap optreden.

In geen geval zal de vennootschap de vrijheid van de vennoten om een cliënt of een dossier te weigeren of een proces waarmee zij belast zijn naar goeddunken te leiden kunnen beperken.

De statuten van onderhavige vennootschap zullen geen enkele bepaling in die zin mogen bevatten. Artikel 10:

De vennootschap zal haar aansprakelijkheid wegens professionele fouten van haar vennoten verzekeren op deze wijze dat deze verzekering minstens dezelfde dekkingen verleent als deze gelden voor de advocaten van de Antwerpse Balie krachtens de collectieve polis, afgesloten door de Orde van Advocaten van het gerechtelijk arrondissement Antwerpen.

Artikel 11:

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, uittreden of uitsluiting van één der vennoten, zal de verdeling der dossiers uitsluitend geregeld worden naar de wens van de cliënt.

Ingeval van uittreden van één der vennoten, zal de overdracht van aandelen geschieden overeenkomstig artikel 17 A) van de statuten.

Ingeval van uittreden van één der vennoten zal de verdeling der winsten, erelonen en andere financiële vergoedingen gebeuren naar verhouding van de gemaakte prestaties door elk der vennoten in de op dat ogenblik nog lopende dossiers.

De uittredende of uitgesloten vennoot of dien rechtverkrijgenden) of vertegenwoordiger(s) heeft/hebben recht op het scheidingsaandeel dat de waarde vertegenwoordigt van zijn/haar gerechtigdheid in de vennootschap. Dit aandeel blijft beperkt tot de werkelijke inbreng die het vertegenwoordigt vermeerderd met het evenredig aandeel in de reserves.

Indien door de integrale uitkering van het scheidingsaandeel tengevolge van de uittreding van een vennoot het minimum kapitaal zou worden aangetast, wordt het aan de uitgetreden of uitgesloten vennoot, zijn vertegenwoordiger of rechtverkrijgende(n) uit te keren scheidingsaandeel beperkt tot het resterend gedeelte van het kapitaal boven het minimum kapitaal en verliest hij elk recht op een grotere uitkering.

Artikel 12:

Alle geschillen tussen de vennoten zullen in laatste instantie beslecht worden door één of drie scheidsrechters aangeduid in gezamenlijk overleg tussen de stafhouder van de Orde waarvan zij deel uitmaken of, ingeval van meningsverschil, door de Voorzitter van de raad van bestuur van de Orde van de Vlaamse Balies.

Artikel 13:

Iedere vennoot kan uit de vennootschap treden mits hij bij een ter post aangetekende brief de andere vennoten kennis van zijn ontslag geeft, met inachtname van een opzeggingstermijn van zes maanden. tIl. KAPITAAL - AANDELEN.

Artikel 14:

1. Kapitaal:

i Het kapitaal bedraagt: achttienduizend zeshonderd euro ( 18.600,00) gesplitst in honderd (100)

aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

2. Kapitaalverhoging - voorkeurrecht:

Bij elke kapitaalverhoging waartoe wordt overgegaan door de algemene vergadering of waartoe wordt overgegaan door de zaakvoerder, in uitvoering van een machtiging gegeven door de algemene vergadering, zullen de aandelen waarop in geld wordt ingeschreven eerst aangeboden worden aan de vennoten naar evenredigheid van hun bezit aan aandelen en zulks overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Voor zover de vennootschap geen publiek beroep doet of gedaan heeft op beleggers en niet alle deelgenoten van hun voorkeurrecht gebruik hebben gemaakt, kan de zaakvoerder beslissen dat de vennoten die van hun voorkeurrecht gebruik hebben gemaakt de kans krijgen om in te schrijven op het saldo, in evenredigheid met het kapitaal dat door hun aandelen wordt vertegenwoordigd, het al op de wijze te bepalen door de zaakvoerder.

Artikel 15:

De aandelen zijn op naam. Zij zijn voorzien van een volgnummer.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden. De houders van aandelen kunnen er inzage van nemen evenals elke belanghebbende derde.

De eigendom van de aandelen wordt bewezen door de inschrijving in het register van aandelen. Naar aanleiding van de inschrijving in dit register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.









Rijlagen bij het Belgisch Staatsblad--18/1112011 - Annexes du Moniteur belge





















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Artikel 16:

De aandelen zijn onverdeelbaar. De vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel. In geval van overdracht door sterfgeval of om welke andere reden ook en telkens meer personen eigenaar zijn van een aandeel, kan de vennootschap de rechten van dit aandeel opschorten totdat één enkele persoon als eigenaar aangeduid wordt voor het uitoefenen van al de rechten tegenover de vennootschap.

Artikel 17:

A)Overdracht van aandelen onder levenden

a)Behoudens hetgeen hierna is bepaald in het geval dat de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden volgende regels:

De aandelen van een vennoot mogen op straffe van nietigheid niet worden overgedragen onder levenden dan aan een advocaat en mits deze overdracht wordt goedgekeurd door drie/vierden (3/4) van de vennoten, die ten minste drie/vierden (3/4) van het kapitaal vertegenwoordigen onder aftrek van de rechten waarvan de overdracht wordt voorgesteld.

Als vennoten kunnen alleen advocaten toetreden.

De vennoot die een of meer aandelen wil overdragen moet van zijn voornemen aan de vennoten kennis geven bij een aangetekende brief, waarin hij de naam, de voornaam, het beroep en de woonplaats van de voorgestelde overnemer meedeelt, alsook het aantaal aandelen dat hij wenst over te dragen, en de daarvoor geboden prijs.

Indien de vennoten in gebreke blijven binnen een maand te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, hun bij aangetekende brief toegezonden, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht.

Tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep bij de rechter open. Nochtans, indien de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen het verlangt, zijn de weigerende vennoten verplicht binnen drie (3) maanden hetzij de aandelen zelf te kopen hetzij er een koper voor te vinden. Indien de weigerende vennoten de aandelen zelf kopen vindt het recht van voorkeur overeenkomstige toepassingen.

In dit geval zal de verkoopprijs gelijk zijn aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht.

Bij gebreke van overeenstemming tussen partijen zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door twee deskundigen waarvan een door elk der partijen te benoemen. De deskundigen zullen rekening houden met alle gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap. Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door een derde deskundige die, op hun verzoek of op verzoek van een der partijen, zal worden aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is. Tegen de beslissing van de derde deskundige staat geen rechtsmiddel open.

De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen de zes (6) maanden en na de dag waarop de waarde op de hierboven bepaalde wijze definitief zal zijn vastgelegd. Na het verstrijken van die termijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door alle rechtsmiddelen.

b) Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, dan kan deze het geheel of een deel van de aandelen vrij overdragen. Deze overdracht is evenwel slechts mogelijk aan personen die het beroep van advocaat uitoefenen en voldoen aan alle voorwaarden voorgeschreven door de Orde der Advocaten bij de bevoegde balie.

B) Overdracht van aandelen wegens overlijden

a)Behouden hetgeen hierna is bepaald in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de volgende regels:

De aandelen van een vennoot mogen op straffe van nietigheid niet overgaan wegens overlijden dan aan een advocaat en slechts met eenparige goedkeuring van de andere vennoten. De erfgenamen en legatarissen of rechtverkrijgenden die geen vennoot kunnen worden omdat zij niet als vennoot zijn toegelaten, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen. Deze waarde wordt vastgesteld en uitbetaald zoals in artikel 17 A) van de statuten is bepaald en zonder rekening te houden met de schatting in het testament. Zij zijn verplicht op verzoek van de vennootschap hun aandelen over te dragen aan de door de vennootschap aangewezen vennoten.

b)In geval de vennootschap slechts één vennoot telt, kunnen de aandelen bij overlijden uitsluitend overgaan aan erfgenamen die tevens de hoedanigheid hebben van advocaat. De andere erfgenamen en legatarissen of rechtverkrijgenden hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen. Deze

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 2.1

waarde wordt vastgesteld en uitbetaald zoals in artikel 17 A) der statuten is bepaald en zonder rekening te houden met de schatting in het testament.

Indien alle aandelen verenigd zijn in hoofde van één vennoot en de erfgenamen van deze vennoot zijn geen advocaten, dan wordt de vennootschap van rechtswege ontbonden of kan er beslist worden om onmiddellijk een buitengewone algemene vergadering te organiseren teneinde het doel van de vennootschap te wijzigen, zodat de activiteit van de vennootschap geen advocatuur is, maar een activiteit naar keuze. Dit brengt met zich mee dat de erfgenamen de Stafhouder zullen verzoeken een vereffenaar aan te stellen over de dossier van de vennootschap.

Artikel 18:

De zaakvoerder vordert de fondsen in op de ingeschreven aandelen, naargelang de behoeften van de vennootschap. Hij stelt eigenmachtig het tijdstip van de invordering vast. De vennoot die verzuimt de ingevorderde fondsen te storten binnen de vijftien dagen na betekening van een aanmaning door aangetekende brief, zal een interest aan twaalf ten honderd per jaar ten bate van de vennootschap moeten betalen, te beginnen van de dag van eisbaarheid tot de dag van de werkelijke storting. De zaakvoerder kan bovendien, na een tweede aanmaning die gedurende een maand zonder gevolg is gebleven, de vennoot vervallen verklaren en zijn aandeel verkopen. De zaakvoerder kan de vennoten toelaten hun aandelen bij voorbaat te volstorten. Daartoe kan hij alle voorwaarden stellen.

III. BESTUUR - TOEZICHT.

Artikel 19:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, allen vennoten.

Elke zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden.

Het mandaat van zaakvoerder wordt uitgeoefend door de heer De Baecker Dimitri, advocaat, wonende te 2900 Schoten, Neerhoeve 20 bus 5.

Artikel 20:

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, kiezen zij een voorzitter. Mocht de voorzitter weerhouden zijn dan wordt hij vervangen door de oudste in jaren van de aanwezige zaakvoerders.

Artikel 21:

De zaakvoerders (indien er meerdere zijn) vergaderen op bijeenroeping van de voorzitter zo vaak het belang van de vennootschap dit vergt. Deze vergadering moet samengeroepen worden op aanvraag van twee zaakvoerders. De vergadering wordt gehouden op de vennootschappelijke zetel of op de plaats die in de bijeenroepingen wordt aangeduid.

Artikel 22:

De vergadering van de zaakvoerders (indien er meerdere zijn) mag enkel beraadslagen indien de meerderheid van de zaakvoerders aanwezig of vertegenwoordigd is. De verhinderde zaakvoerders mogen aan een andere zaakvoerder opdracht geven hen te vertegenwoordigen bij de beraadslagingen en in hun naam te stemmen. De vorm van de volmacht wordt door de raad van zaakvoerders vastgesteld. Geen enkele zaakvoerder zal meer dan één college mogen vertegenwoordigen. De beslissingen worden getroffen met meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen zal de stem van de voorzitter beslissen.

Artikel 23:

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 24:

De zaakvoerder mag een of meer directeurs aanstellen. Hij mag het dagelijks bestuur en de vertegenwoordiging, wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan een of meer personen die individueel, gezamenlijk, dan wel als college moeten optreden. De zaakvoerder kan nog bijzondere machten toekennen aan lasthebbers. Hij bepaalt de wedde of vergoedingen van die lasthebbers. Artikel 25:

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de zaakvoerder, of het college van zaakvoerders, wordt de vennootschap bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of als verweerder, verbonden door elk der zaakvoerders, alleen handelend bevoegd, tenzij de algemene vergadering hen oplegt om gezamenlijk op te treden.

Artikel 26:

In de gevallen waarin de wet dit voorschrijft zullen één of meerdere commissarissen worden benoemd. Zolang dit niet noodzakelijk is, wordt het toezicht van de vennootschap toevertrouwd aan

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

de vennoten. Indien er één of meerdere commissarissen worden aangesteld zullen zij worden benoemd voor ten hoogste drie jaar. De uittredende commissarissen zullen herkiesbaar zijn.

Artikel 27:

De mandaten van zaakvoerder zijn onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist. V. ALGEMENE VERGADERING.

Artikel 28:

Elk jaar wordt er een gewone algemene vergadering gehouden, op de vennootschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats. Deze jaarvergadering vindt plaats op twintig juni van elk jaar te veertien uur. Indien het die dag een feestdag is, wordt de jaarvergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

Buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op voorstel van de zaakvoerder(s), van de commissarissen, indien er zijn, of wanneer daartoe verzocht wordt door vennoten die samen tenminste één vijfde van de uitgegeven aandelen vertegenwoordigen.

Artikel 29:

De gewone algemene vergadering hoort lezing van de verslagen van de zaakvoerder en van de commissaris(sen) zo er een of meerdere aangesteld zijn, keurt de jaarrekening goed, benoemt zaakvoerders en commissarissen en beraadslaagt over al de punten op de agenda. Na goedkeuring van de jaarrekening spreekt de vergadering zich bij afzonderlijke stemming uit over de kwijting aan de zaakvoerders en eventueel aan de commissaris(sen).

Deze kwijting is alleen dan rechtsgeldig, wanneer de ware toestand van de vennootschap niet wordt verborgen door enige weglating of onjuiste opgave in de jaarrekening, en, wat verrichtingen betreft die strijdig zijn met de statuten of met het wetboek van vennootschappen, wanneer deze bepaaldelijk zijn aangegeven in de oproeping.

Artikel 30:

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen. Zij worden vijftien dagen voor de vergadering bij een per post aangetekende brief i verzonden aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken die hen krachtens de wet ter beschikking moeten worden gesteld. Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos verzonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

De houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven en van obligaties mogen de algemene vergadering bijwonen, doch slechts met raadgevende stem.

Artikel 31:

Om tot een algemene vergadering te worden toegelaten, moeten de vennoten de zaakvoerder(s) tenminste vijf dagen voor de vergadering schriftelijk verwittigen dat zij de vergadering wensen bij te wonen.

Artikel 32:

De vennoten mogen voor de algemene vergadering een volmachtdrager aanstellen die zelf stemrecht heeft. De volmacht moet voldoen aan de door de zaakvoerder(s) voorgeschreven vorm. Zij moet op de vennootschappelijke zetel worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen voor de vergadering.

Artikel 33:

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 34:

De algemene vergadering kan enkel beraadslagen over punten die op de agenda voorkomen. De agenda wordt opgesteld door de zaakvoerder(s) en de commissarissen. Voorstellen van vennoten komen niet in aanmerking, indien zij niet vooraf werden ondertekend door vennoten die samen tenminste één vijfde van de uitgegeven aandelen vertegenwoordigen en indien zij niet tijdig werden meegedeeld aan de zaakvoerder(s) om in de oproepingen te worden opgenomen.

De vergadering beslist met meerderheid van stemmen, om het even welk deel van het kapitaal van de vennootschap is vertegenwoordigd, behoudens toepassing van de wet voor statutenwijziging. Bij staking van stemmen wordt het voorstel verworpen.

Artikel 35:

Op elke vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden. Bovendien worden van elke vergadering notulen opgesteld. Zij worden ondertekend door de leden van het bureau, welk





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/11/2011 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 2.1

samengesteld wordt door de vergadering en door de vennoten welke er om verzoeken. Afschriften en uittreksels worden ondertekend door een zaakvoerder.

VI. BOEKJAAR - INVENTARIS - JAARREKENING.

Artikel 36:

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december. Elk jaar, op 31 december warden de inventaris en de jaarrekening opgesteld overeenkomstig de wet.

Onverminderd de wettelijke bepalingen inzake het toezicht op de vennootschap, moet deze jaarrekening worden gecontroleerd door een bedrijfsrevisor of door een accountant erkend door de Raad van de Orde van Advocaten.

Artikel 37:

De opbrengst van de activiteiten van de vennootschap, na aftrek van de algemene kosten en vennootschappelijke lasten, afschrijvingen op actief, vooruitzichten van commerciële, financiële, industriële en fiscale risico's, maakt de zuivere winst uit.

Artikel 38:

Op de netto winst wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds het tiende van het vennootschappelijk kapitaal bereikt heeft. Het saldo wordt aangewend in overeenstemming met de besluiten van de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s) en in de mate dat de wet het toelaat.

VII. ONTBINDING - VEREFFENING.

Artikel 39:

De vennootschap kan op elk ogenblik ontbonden worden, door beslissing van de algemene

vergadering in de vorm zoals voorzien voor wijzigingen aan de statuten.

Artikel 40:

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering een of meer vereffenaars aanstellen, hun

bevoegdheid en hun vergoeding vaststellen. Na gelijkstelling van de aflossingen op deelbewijzen

wordt het batig saldo van de vereffening onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun bezit aan

aandelen.

Enkel advocaten en burgerlijke vennootschappen wiens doel de uitoefening van het beroep van

advocaat is, kunnen als vereffenaar aangesteld worden.

VIII. WOONSTKEUZE - ALLERLEI.

Artikel 41:

Iedere in het buitenland wonende vennoot, zaakvoerder, commissaris of vereffenaar, moet woonst in België kiezen voor alles wat de uitvoering van deze statuten betreft. Is dergelijke woonstkeuze niet bekend, dan zullen alle berichten, kennisgevingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen met betrekking tot de zaken van de vennootschap, geldig geschieden op de vennootschappelijke zetel.

Artikel 42:

Voor al wat niet in deze statuten wordt voorzien, gelden alleen de bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

De Notaris, Carlos DE BAECKER

Tegelijk hiermee neergelegd

Uitgiften uit de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 20.06.2015, NGL 28.09.2015 15614-0250-011

Coordonnées
DIMITRI DE BAECKER

Adresse
KAREL ROGIERSTRAAT 3 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande