DIRICKX CONSULTING

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : DIRICKX CONSULTING
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 631.865.621

Publication

18/06/2015
ÿþ'

°

*

4

Onelememingsnr*»~ À U~

~~~ ~/

;

Benaming (voluit); Dirickx Consulting (verkort):

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel ; Oude Bevelsesteenweg 117, 2560 Kessel, België

(voitedig adres)

Onderwerp(en) akte :Uittrekseluit oprichtingsakte

Tekst

Uitda akte van 3U mei 2015 blijkt dat door de heer Dirickx Henri, woonachtig Oude Bevelsesteenweg 117 te 2560 Kessel (NÜlen), en mevrouw Wellens Frieda, tevens woonachtig Oude Bevelsesteenweg 117 te 2560 Kessel (Nijlen), overeengekomen werd een handelsvennootschap genaamd Dirickx Consulting op te richten onder de vorm van een Vennootschap Onder Firma, met maatschappelijke zetel Oude Bevelsesteenweg 117 te 2560 Kessel (Nijlen), waarvan het geplaatste maatschappelijk kapitaal duizend euro 1.000,00) bedraagt, vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Er wordt ingeschreven in geld op de aandelen door de heer Dirickx Henri, voornoemd, op vijftig aandelen en door mevrouw Wellens Frieda, tevens voornoemd, op de andere vijftig aandelen. De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België binnen het Nederlandstalig taalgebied of het tweetafige gebied,zonder dat hiertoe een statutenwijziging vereist is, door een bestissing van de zaakvoerder(s). Elke verplaatsing van de zetel van de vennootschap zal bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsbiad.

De gewone algemene vergadering, ook de jaarvergadering genoemd, zal jaarlijks bijeengeroepen worden op de eerste maandag van de maand juni, om 15:00 uur, op de maatscbappelijke zetel, behoudens afwijkende vermelding in de uitnodiging. De vergadering zal op de eerstvolgende werkdag gehouden worden, indien die dag een wettelijke feestdag is.

Het boekjaar van vennootschap loopt van één januari tot ééndertig december van hetzelfde jaar. In afwijking hiervan neemt het eerste boekjaar een aanvang op heden en eindigt het op 31 december 2016.

Op de taaiste latz:;i-ziiitiiilaVçiéi" iyiéraen "Recto :Waarii en hoéaitleiérd;:iïti-aé-iiiitriir-iiiiii.iFeFdê-ti&tâifi,Uffifii6ti-dêliaà-igciSti(ît-iY-

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11111111j1 ji1,1,111111111

POF 11.1

KmdmbJageob- betBmgiscbStaatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

~~~

~y~~~~~~~~~~U ~~~~~~

I ~~~~~~~~~~/~~`-~-''~~~~

0 9 -06- 2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

4

è

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Ltxt Q - vervolg Mod PDF 11,1

Werd benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder, zonder beperking van duur: - De heer Dirickx Henri, zoals vernoemd.

Een bijzondere volmacht wordt verleend aan de heer Koen Denissen, accountant en belastingconsulent, wonende te 2520 Broechem (Ranst), Kruizemuntlaan 12, handelend met recht van in de plaatsstelling voor deze akte en volgende akten, al dan niet onderhands, teneinde alle nodige formaliteiten te verrichten bij een ondernemingsloket naar keuze, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de diensten van de BTW en alle andere administraties.

Kontich, 30 mei 2015.

Dirickx Henri

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
DIRICKX CONSULTING

Adresse
OUDE BEVELSESTEENWEG 117 2560 KESSEL

Code postal : 2560
Localité : NIJLEN
Commune : NIJLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande