DISTRI FASHION INTERNATIONAL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DISTRI FASHION INTERNATIONAL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 885.735.209

Publication

22/10/2013
ÿþ Mcd wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie von de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

kl 1 OKT, 20/3 Griffie

MUAI

E II

si



u

On dernemingsnr : 0885.735.209

Benaming

(voluit) : DISTRI FASHION INTERNATIONAL

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in vereffening

Zetel : 2630 Aartselaar, Bist 28

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING DD 19/09/2013

De enige vennoot neemt kennis van het verslag van de vereffenaar met betrekking tot de vereffeningsrekeningen

De vergadering sluit zich aan bij de conclusies van voornoemd verslag en keurt de vereffeningsverrichtingen goed, met name de vaststelling dat er geen vereffeningssaldo is en er bijgevolg niets dient uitgekeerd of toebedeeld te worden aan de enige vennoot.

Voornoemd verslag van de vereffenaar, inclusief het verdelingsplan, werd goedgekeurd ingevolge vonnis van de rechtbank van koophandel te Antwerpen dd. 17/09/2013.

De enige vennoot besluit aan de gewezen zaakvoerders, met name de heer Raphael Jespers, wonende te 2530 Boechout, De Lochtlaan 26, en de naamloze vennootschap "Flinic", voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Henri Moens, voornoemd, algehele kwijting te verlenen voor de uitoefening van hun mandaat, en dit zonder enig voorbehoud.

De enige vennoot besluit tevens aan de vereffenaar, met name de heer Henri Moens, voornoemd, algehele kwijting te verlenen voor de uitoefening van zijn mandaat.

De enige vennoot verklaart de vereffening als definitief beëindigd, spreekt de sluiting van de vereffening uit en stelt vast dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

Hij besluit dat de boeken en documenten van de ontbonden en vereffende vennootschap gedurende de door de wet vereiste termijn zullen bewaard worden op het adres van de enige vennoot van de venncotschap, met name 2630 Aartselaar, Bist 28.

De enige vennoot stelt vast dat alle gelden en waarden van de vennootschap verdeeld werden zodat er niets dient gedeponeerd te worden in de Deposito- en Consignatiekas.

De enige vennoot geeft opdracht en volmacht aan de vereffenaar tot uitvoering van de genomen besluiten en stelt de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte, die woonstkeuze doen op het kantoor te 3010 Leuven, Martelarenlaan 38:

" De heer Roger Nullens:

" Mejuffrouw Sofie Lambeens;

" Mejuffrouw Shari Nackaerts.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Henri Moens

Vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/06/2012
ÿþ} Mod Word 17.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

b IA IA

s





neergelegd ter gr.1àa van de Recirfbasfk van Koophandel ¬ eIgeeipenfÓ 4 JUNI 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0885.735.209

Benaming

(voluit) ; DISTRI FASHION INTERNATIONAL

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bist 28 - 2630 Aartselaar

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERVROEGDE ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLING

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgesteld door notaris Hugo Kuijpers, te Leuven-Heverlee, op 26/03/2012, geregistreerd te Leuven, tweede kantoor der registratie, op 27(03(2012, boek 1367 blad 80 vak 7, dat een buitengewone algemene vergadering is bijeengekomen van de enige vennoot van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DISTRI FASHION INTERNATIONAL, met zetel te Aartsefaar, Bist 28, die met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen;

1. De vergadering besloot in het kader van de vereffening van de vennootschap het lopende boekjaar uitzonderlijk te verlengen tot dertig juni tweeduizend dertien. De jaarvergadering over het lopende boekjaar zal gehouden worden op woensdag twee oktober tweeduizend dertien, om veertien uur.

Voor zover de vereffening niet kan gesloten worden vóór dertig juni tweeduizend dertien, zullen de daaropvolgende boekjaren telkens lopen van één juli tot en met dertig juni van het daaropvolgende jaar en zal de jaarvergadering plaatsvinden op de eerste woensdag van de maand oktober van elk jaar, om veertien uur.

2. Na kennisname van *het verslag van de zaakvoerder; *het verslag van een bedrilfsreviisor, te weten de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Vander Donckt -- Roobrouck -- Christiaens Bedrijfsrevisoren, afgekort V.R.C. Bedrijfsrevisoren, met zetel te 8820 Torhout, Lichterveldestraat 39 A, vertegenwoordigd door de heer Bart Van Steenberge, kantoorhoudende te 1702 Groot-Bijgaarden, 't Hofveld 6 C3, West Point Park; *de staat van activa en passiva per 3111212011,

besliste de vergadering tot ontbinding van de vennootschap en dit met ingang van 26/03/2012, met het oog op haar invereffeningstelling.

3. De vergadering benoemde als vereffenaar, de naamloze vennootschap FLINIC, met zetel te 2630 Aartselaar, Bist 28, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Henri Moens.

De vereffenaar is bevoegd om zelfstandig en zonder machtiging van de algemene vergadering alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de vereffening van de vennootschap, met inbegrip van, maar niet beperkt tot de handelingen bedoeld in de artikelen 186, 187, 188 en 190 van het Wetboek van Vennootschappen. Het mandaat van vereffenaar zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

4. De vergadering machtigde de vereffenaar om bij de bevoegde rechtbank van koophandel een verzoekschrift in te dienen tot bevestiging van de benoeming tot vereffenaar.

Gelet op het (beperkte) doel van voornoemde vennootschap FLINIC, werd op vraag van de Rechtbank van koophandel te Antwerpen het verzoekschrift tot bevestiging van de benoeming van de vereffenaar nadien (onderhands) aangepast In die zin dat voornoemde heer Moens Henri, gehuisvest te 2640 Mortsel, Jozef Hermanslei 90, in persoonlijke naam werd voorgedragen tot vereffenaar met zelfde bevoegdheden zoals voormeld,

5. De vergadering nam kennis van het ontslag door de heer Raphael Jespers, wonende te 2530 Boechout, De Lochtiaan 26, als zaakvoerder van de vennootschap, voorafgaand aan huidige vergadering, middels ontslagbrief gedateerd op 26/03/2012.

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap werd een einde gesteld aan het mandaat van de huidige zaakvoerder, met name de naamloze vennootschap FLINIC, voornoemd en vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Henri Moens, voornoemd.

De vergadering besloot om over de kwijting van de zaakvoerders te beraadslagen en te besluiten ter gelegenheid van de eerst volgende jaarvergadering die zal samengeroepen worden door de vereffenaar of bij de sluiting van de vereffening.

6, Als gevolg van voorgaande besluiten én de recente zetelverplaatsing besloot de vergadering de statuten aan te passen als volgt:

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

foor-

behouden aan het E3elgisch

Staatsbiad



-Artikel twee, eerste alinea werd vervangen door: "De zetel van de vennootschap is gevestigd te Aartselaar, Bist 28, en de vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonen register (RPR) ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen."

-Artikel tweeëntwintig werd vervangen door: "Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en wordt op dertig juni van het daarop volgende jaar afgesloten."

-Artikel achttien, eerste alinea werd vervangen door: "De jaarvergadering komt bijeen op de eerste woensdag van de maand oktober om veertien uur, Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden op hetzelfde uur."

7, De vergadering gaf opdracht en volmacht aan de vereffenaar tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten. De vereffenaar stelde de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend werd om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 3010 Leuven, Martelarenlaan 38:

«Mejuffrouw Ilse Engelen;

«Mejuffrouw Ine Jordens;

«Mejuffrouw Jolien Van Aerschot.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2012 - Annexes du Moniteur belge De benoeming van dhr Moens Henri tot vereffenaar werd bevestigd bij beschikking van de Rechtbank van koophandel te Antwerpen d.d. 15/05/2012.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, Bijgevoegd: 1) uitgifte van het proces-verbaal van ontbinding en invereffeningstelling met volmacht, 2) gecoördineerde statuten, en 3) beschikking van de Rechtbank van koophandel te Antwerpen d.d. 15/05)2012,

NOTARIS HUGO KUIJPERS



op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/04/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 27.02.2012, NGL 03.04.2012 12082-0244-015
15/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.05.2011, NGL 07.06.2011 11152-0058-015
09/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 31.05.2010, NGL 01.06.2010 10151-0035-015
06/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.05.2009, NGL 29.06.2009 09341-0113-015
07/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 31.05.2008, NGL 30.06.2008 08342-0156-015

Coordonnées
DISTRI FASHION INTERNATIONAL

Adresse
BIST 28 2630 AARTSELAAR

Code postal : 2630
Localité : AARTSELAAR
Commune : AARTSELAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande