DISTRI HET NEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DISTRI HET NEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 628.794.778

Publication

05/05/2015
ÿþ~ V mod

Z,

~.~

Luik B ( In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van d

ït,Feerve o :d bei° s-rif2ia Tiran. de











ID

u

011111111 1111111

*15063773*

RECHTBANK Velrx tzOCsPSr,NAEL

2 2 APR. 2015

ANTWERPEN YYJ`1RPE3R íi1J.L`l1ite 1. iiR1.xx1OV Jl

De Griffier

Criffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr: ze. 94x. '

Benaming (voluit) : Distri Het Nest

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Koeybleuken 8

2300 Turnhout

Onderwerp akte :OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Marie-Ghislaine Brosens, notaris met standplaats te Beerse op 21 april 2015 dat

1. "Versmissen", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 2300 Turnhout, Koeybleuken 8, BTW BE 0893.720.881 RPR Turnhout. Vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Versmissen Frans Maria, wonende te 2300 Turnhout, Kastelein 108, benoemd door de bijzondere algemene vergadering van veertien februari tweeduizend en elf, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van veertien maart daarna onder nummer 2011031441039939.

2. "Foresco Real Estate Development", afgekort "FRED", naamloze vennootschap, met maatschappelijke zetel te 2600 Antwerpen (Berchem), Koninklijke Laan 35, BTW BE 0404.640.646 RPR Antwerpen.

Vertegenwoordigd door haar gedelegeerd bestuurder, de heer De Vel Frédéric Paul Henri, wonende te 2900 Schoten, Grote Singel 112, benoemd door de raad van bestuur van twintig mei tweeduizend en elf, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van drie januari tweeduizend en twaalf, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad onder nummer 20120103-12001660.

3. "NIDUS", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 2323 Hoogstraten (Wortel), Poeleinde 41, BTW BE 0568.719.611 RPR Turnhout. Vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Hermans Gust Carolina Frans, wonende te 2323 Hoogstraten (Wortel), Poeleinde 41, benoemd in de oprichtingsakte verleden voor geassocieerd notaris Filip Michoel te Hoogstraten op veertien januari tweeduizend vijftien, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zestien januari daarna onder nummer 20150116-15300939,

4. "CUYPERS CONSULT", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 2460 Kasterlee (Lichtaart), Herentalsesteenweg 8, BTW BE 0536.298.350 RPR Turnhout.

Vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Cuypers Bart, wonende te 2460 Kasterlee (Lichtaart), Herentalsesteenweg 8, benoemd in de oprichtingsakte verleden voor notaris Ingrid Voeten te Lichtaart op zesentwintig juni tweeduizend dertien, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van elfjuli daarna onder nummer 20130711-13107043.

een handelsvennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid opgericht hebben.

Benaming. Haar naam luidt "Distri het Nest".

Zetel. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2300 Turnhout, Koeybleuken 8.

Duur. De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde duur; zij verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de dag van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Don

De vennootschap heeft tot doel:

Alle activiteiten met betrekking tot het goederenvervoer, te land, op water, in de lucht, met alle middelen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel nationaal als internationaal, waarbij onder meer: havenvervoer, de onderneming voor goederenvervoer langs de weg, de onderneming voor binnenscheepvaart en de onderneming voor goederenbehandeling en containervervoer.

De opslag en overslag, alsmede het stockbeheer, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, het verzekeren van distributiediensten en het verpakken, verzenden en conditioneren van goederen.

- Alle activiteiten als expediteur, vervoercommissionair, bevrachter en makelaar in vervoer en machines.

Het optreden als studie-, organisatie-, raadgevend en beherend bureau inzake het bovenvermelde zowel ten behoeve van ondernemingen als van particulieren.

- Het aankopen, verhuren, huren, verhuren, doen verbouwen, verkavelen van alle al dan niet bebouwde onroerende goederen in België en/of in het buitenland, alsmede het beheren en uitbaten van het eigen patrimonium van de vennootschap, en het stellen van alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele verband houden met het bovenstaande, of daartoe nodig, nuttig of bevorderlijk zijn.

Deelnemen aan het algemeen management en bestuur van ondernemingen als mandataris of als adviserend lid van de mandatarissen.

- Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen.

- De rechtstreekse of onrechtstreekse participatie in alle mogelijke commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende vennootschappen of ondernemingen;

Deze opsomming is niet beperkend,

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België of in het buitenland, en voor eigen rekening, voor rekening van derden of in samenwerking met derden.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de vereiste activiteitenattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

Om haar doel te verwezenlijken kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan en verstrekken, zich voor derden borgstellen onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven inclusief de eigen handelszaak. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investeringen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap mag zekerheden stellen voor alle rechtspersonen waarbij zij rechtstreeks of onrechtstreeks belangen heeft.

Kapitaal.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt twintigduizend euro (E 20.000,00); het wordt gevormd door een inbreng in geld. Het is geheel volstort en is gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting, geopend bij ING België. Winstverdeling -Reserves - Vereffening.

Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt minimum vijf procent voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds, totdat dit fonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Over de bestemming van het saldo wordt beslist door de jaarvergadering op voorstel van de zaakvoerders.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk kunnen verdeeld worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden. Boekjaar. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte tot éénendertig december tweeduizend zestien.

Algemene vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" ,,

~ "

z ' jn.

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op de eerste dinsdag van de maand juni om veertien uur of indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Iedere vennoot, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde die geen vennoot moet zijn en die de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering.

Bestuur - Vertegenwoordiging.

1. Aantal  Benoeming.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijden die, indien zij benoemd worden in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt, bepaalt hun aantal, de duur van hun mandaat en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid.

Bij gebrek aan de bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De functie van statutaire zaakvoerder kan slechts om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen.

Het mandaat van de niet-statutaire zaakvoerder is herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering zonder dat zijn herroeping recht geeft op enige vergoeding.

2. Werking van het bestuur.

Is er slechts één zaakvoerder dan treft hij besluiten naar eigen inzicht.

Zijn er twee zaakvoerders, dan moeten zij beiden akkoord gaan om geldig te kunnen besluiten, Zijn er drie of meer zaakvoerders, dan vormen zij een college, "college van zaakvoerders" genoemd, dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de regels van de beraadslagende vergaderingen, voor zover de statuten geen bijzondere regels opleggen.

"Het college van zaakvoerders vergadert op uitnodiging van de voorzitter die het college moet samenroepen wanneer twee zaakvoerders erom verzoeken.

Iedere zaakvoerder die verhinderd is kan schriftelijk een ander lid van de raad machtigen om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen.

De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter of bij diens afwezigheid door het lid van het college dat bij gewone meerderheid is aangeduid om de vergadering voor te zitten. Het college van zaakvoerders kan slechts geldig beraadslagen en besluiten, indien tenminste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De besluiten worden genomen bij volstrekte meerderheid van stemmen; bij staking van stemmen is de stem van diegene die de vergadering voorzit beslissend.

De besluiten van het college worden genotuleerd in een daartoe bestemd register. Deze notulen worden na goedkeuring ondertekend door alle leden.

3. Bevoegdheid.

De zaakvoerder(s) of het college van zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

4. Externe vertegenwoordiging.

Is er slechts één zaakvoerder aangesteld, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Zijn er twee zaakvoerders aangesteld dan vertegenwoordigen zij samen handelend de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Zijn er drie of meer zaakvoerders aangesteld dan vertegenwoordigt het college van zaakvoerders de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Het college handelt door de meerderheid van zijn leden,

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van het college van zaakvoerders, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee zaakvoerders, samen handelend, voor alle handelingen die de vennootschap verbinden tot een bedrag van vijfduizend euro (E 5.000,00) zoniet wordt de vennootschap vertegenwoordigd door het college van zaakvoerders, zoals voormeld.

Indien de vennootschap benoemd wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een andere vennootschap, dan zal zij onder haar zaakvoerder(s), directieleden, vennoten of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van deze

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

opdrachten. In voorkomend geval zal, in afwijking van de algemene regel inzake externe vertegenwoordiging opgenomen in de vorige alinea, de vennootschap enkel geldig kunnen vertegenwoordigd worden door de aldus benoemde vaste vertegenwoordiger.

Bovendien wordt de vennootschap ook nog geldig vertegenwoordigd door de bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

Benoeming niet-statutaire zaakvoerders.

Het aantal zaakvoerders wordt bepaald op vier en tot niet-statutaire zaakvoerders worden benoemd

voor onbepaalde duur:

1) de voormelde vennootschap "Versmissen", haar bestuursorgaan heeft de heer Versmissen Frans, voormeld, benoemd tot vaste vertegenwoordiger gelast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap-zaakvoerder;

2) de voormelde vennootschap "Foresco Real Estate Development", haar bestuursorgaan heeft de heer De Vel Frédéric, voormeld, benoemd tot vaste vertegenwoordiger gelast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap-zaakvoerder;

3) de voormelde vennootschap "NIDUS", haar bestuursorgaan heeft de heer Hermans Gust, voormeld, benoemd tot vaste vertegenwoordiger gelast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap-zaakvoerder.

4) de voormelde vennootschap "CUYPERS CONSULT", haar bestuursorgaan heeft de heer Cuypers Bart, voormeld, benoemd tot vaste vertegenwoordiger gelast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap-zaakvoerder.

De zaakvoerders en de vaste vertegenwoordigers hebben hun mandaat uitdrukkelijk aanvaard. Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering is hun mandaat onbezoldigd. Benoeming voorzitter van het college van zaakvoerders.

Bij éénparige beslissing van college van zaakvoerders wordt de voormelde vennootschap "Versmissen", vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Versmissen Frans, voormeld, benoemd tot vôorzitter van het college van zaakvoerders voor een onbepaalde duur, die verklaart haar mandaat te aanvaarden.

Volmacht.

De voormelde vennootschap "Versmissen", vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Versmissen Frans, hier aanwezig, handelend in haar hoedanigheid van zaakvoerder (onder voorbehoud van de neerlegging van het uittreksel van deze akte op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel en de daaruit voortvloeiende verkrijging van rechtspersoonlijkheid voor de bij deze opgerichte vennootschap), verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan "Fiduciaire E&Y", coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met exploitatiezetel te Antwerpen (Borgerhout), Joe Englishstraat 52-54 om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de Kruispuntbank van Ondernemingen (aanvraag van een ondernemingsnummer en eventueel vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde (aangifte van aanvang van activiteit) en verder om alle formaliteiten te verrichten bij de bevoegde autoriteiten ingevolge onderhavige oprichting.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

DE NOTARIS

(get.) Marie-Ghislaine BROSENS

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/07/2017 : ME. - JAARREKENING 31.12.2016, GGK 06.06.2017, NGL 10.07.2017 17305-0026-013

Coordonnées
DISTRI HET NEST

Adresse
KOEYBLEUKEN 8 2300 TURNHOUT

Code postal : 2300
Localité : TURNHOUT
Commune : TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande