DJ-PROJECTS

Société en commandite simple


Dénomination : DJ-PROJECTS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 568.618.156

Publication

04/05/2015
ÿþRechtsvorm gewone commanditaire vennootschap

Zetel : 2830 Willeberoek (Blaasveld), Rechtestraat 8

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - KAPITAALVERHOGING, DOELSWIJZIGING, NAAMSWIJZIGING- WIJZIGING BOEKJAAR EN ALGEMENE VERGADERING - OMZETTING GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP IN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID - STATUTENWIJZIGING

Het blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Hilde Hellemans, geassocieerd notaris te Hemiksem op 20 april 2015, dat de buitengewone algemene vergadering van de gewone commanditaire vennootschap "DJ-PROJECTS", met maatschappelijke zetel te 2830 Willebroek, Rechtestraat 8 is bijeengekomen en dat zij met eenparigheid van stemmen besloten heeft,

1. De vergadering beslist de benaming van de vennootschap te wijzigen in "AMS STORIES".

2.De vergadering beslist het doel van de vennootschap uit te breiden met de volgende tekst in te voegen vddr de tekst van het bestaande doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel in eigen naam en voor eigen rekening ais in naam en voor rekening van derden:

-Het onderzoek naar de omvang van de markt voor bepaalde producten en diensten, de ontvangst en de bekendheid van producten en koopgewoonten, met het oog op de verkoopbevordering en de ontwikkeling van' nieuwe producten;

-De statistische analyses van de resultaten van het onderzoek;

-Het onderzoek naar de opvattingen van het publiek over politieke, economische en sociale onderwerpen en de statistische analyse daarvan;

-Het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding enzovoort«

en de volgende zin in te voegen op het einde van het doel: De termen vermogensbeheer of advies in deze! statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van zes april' negentienhonderdvijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

3.De vergadering beslist de honderd aandelen om te zetten in honderd aandelen zonder vermelding van nominale waarde zodat het kapitaal vertegenwoordigd wordt door honderd aandelen met een gelijke fractiewaarde.

4. De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met een bedrag van zeventienduizend zeshonderd euro (¬ 17.600,00) om het te brengen van duizend euro (¬ 1.000,00) tot achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) door inbreng in speciën. Deze kapitaalverhoging gebeurt zonder uitgifte van nieuwe aandelen doch met verhoging van de fractiewaarde van de aandelen

De bestaande vennoten oefenen het voorkeurrecht uit naar evenredigheid van hun aandeel in het kapitaal zodat op deze kapitaalsverhoging in geld wordt ingeschreven ais volgt:

- door de heer DE JONGHE Gunther, wordt ingeschreven op de kapitaalverhoging voor een bedrag van zeventienduizend vierhonderd vier en twintig euro (¬ 17.424,00), volstort ten belope van zesduizend honderd acht en dertig euro (¬ 6.138,00)

- door mevrouw VAN RANST Nancy, wordt ingeschreven op de kapitaalverhoging voor een bedrag van honderd zes en zeventig euro (¬ 176,00) , volstort ten belope van twee en zestig euro (¬ 62,00)

De voorzitter verklaart en alle aanwezigen en vertegenwoordigde vennoten erkennen dat de kapitaalsverhoging ten belope van zeventienduizend zeshonderd euro (¬ 17.600,00) volstort is in speciën ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

!Md Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELE-.:=

21 APR. 2015

RECHTBANK ue00.PHANDEL ANTWERPEN, afd: MECHELEN

Ondernemingsnr : 0568.618.156

Benaming

(voluit) : DJ-PROJECTS

(verkort) :

-Bijlagen lij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

De inbrengen in geld werden gestort op een bijzondere rekening met nummer BE11 0689 0151 0448 op naam van de vennootschap bij Belfius Bank zoals blijkt uit het attest afgeleverd door voormelde bank op 9 april 2015, welk attest in het dossier van ondergetekende notaris zal bewaard blijven.

5. De vergadering stelt vast dat de kapitaalsverhoging daadwerkelijk verwezenlijkt is doordat op de gehele kapitaalsverhoging werd ingeschreven en doordat deze volstort werd ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) zodat het kapitaal thans achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) euro bedraagt en vertegenwoordigd is door honderd (100) aandelen, met een gelijke fractiewaarde.

6. De vergadering besluit éénparig het boekjaar te wijzigen en het voortaan te laten lopen van één januari

tot en met eenendertig december van elk kalenderjaar.

Als overgangsmaatregel besluit zij éénparig dat het eerste huidige boekjaar zal lopen tot en met 31

december 2015,

De volgende boekjaren zullen bijgevolg lopen van 1 januari 2016 tot en met 31 december 2016, enzovoort.

7. De vergadering besluit éénparig de datum van de jaarvergadering te wijzigen naar de laatste vrijdag van de maand mei om achttien uur.

Als overgangsmaatregel besluit zij éénparig om de eerste jaarvergadering te houden in het jaar tweeduizend zestien.

8. De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder en van de aangestelde bedrijfsrevisor over de staat van activa en passive van de vennootschap, afgesloten op vijf en twintig maart 2015.

Het verslag van de bedrijfsrevisor, besluit letterlijk ais volgt:

Besluit

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering heeft plaatsgehad van het netto-actief van de Comm.V DJ-PROJECTS, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 25 maart 2015 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld.

Bij onze controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij omzetting van een vennootschap, werd in het kader van de vooropgestelde verrichting geen overwaardering van het netto-actief vastgesteld.

Het boekhoudkundig netto-actief volgens deze staat bedraagt -10.850,04 EUR en is 11.850,04 EUR kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van 1.000,00 EUR, vernield in de staat van activa en passiva.

We merken op dat omwille van het negatief eigen vermogen van de vennootschap zowel art. 332 als art. 333 van het Wetboek van Vennootschappen van toepassing zijn.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik nuttig oordeel voor de informatie van de aandeelhouders en derden in het kader van de omzettingsverrichting.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de mij toevertrouwde wettelijke opdracht en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Antwerpen, 10 april 2015.

BVBA Van den Keybus  Van der Jeught

Vertegenwoordigd door

Erik VAN DER JEUGFIT

Bedrijfsrevisor

(getekend)

Voormelde verslagen van de zaakvoerder en de bedrijfsrevisor worden aan onderhavige akte gehecht.

9.De vergadering besluit de vennootschap om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid. De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva per 25 maart 2015, opgenomen in het voormelde verslag.

De bestanddelen van het actief en passief van de gewone commanditaire vennootschap zullen ongewijzigd overgenomen worden in de boeken van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en het kapitaal en de reserves zullen ongewijzigd in de balans van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid voorkomen, na de hiervoor besloten wijziging met betrekking tot het kapitaal.

De activiteit en het maatschappelijk doel van de vennootschap blijft ongewijzigd, na de hiervoor besloten uitbreiding van het doel.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer waaronder de gewone commanditaire vennootschap thans Is ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen zijnde nummer 0568.618.156.

De honderd aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen worden toegewezen aan de aandeelhouders in verhouding van hun rechten in de gewone commanditaire vennootschap à rato van één aandeel in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid tegen één aandeel in de gewone commanditaire vennootschap.

Alle verrichtingen die sedert 25 maart 2015 werden gedaan door de gewone commanditaire vennootschap worden verondersteld te zijn verricht door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

Ondergetekende notaris heeft de beherende vennoot gewezen op het eerste lid van artikel 786 van het Wetboek van vennootschappen, hetgeen letterlijk luidt als volgt:

In geval van omzetting van een vennootschap onder firma, een gewone commanditaire vennootschap of een commanditaire vennootschap op aandelen blijven de vennoten onder firma en de beherende vennoten ten aanzien van derden hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap die

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

dagtekenen van voor het tijdstip vanaf hetwelk de akte van omzetting aan derden kan worden tegengeworpen overeenkomstig artikel 76.

10. Aan de in functie zijnde zaakvoerder, de heer DE JOONGHE Gunther, wordt ontslag verleend; hij krijgt kwijting over zijn mandaat op de eerstvolgende algemene vergadering,

11. Tot niet- statutaire zaakvoerder van de vennootschap wordt benoemd:

De heer DE JONGHE Gunther, Hendrik Francis, wonende te Willebroek Rechtestraat 8 die uitdrukkelijk

heeft verklaard het hem toegekende mandaat te aanvaarden.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd.

12 De vergadering stelt de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vast,

waarvan hierna een uittreksel volgt

RECHTSVORM - NAAM

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de benaming AMS STORIES

ZETEL

2830 Willebroek (Blaasveld) Rechtestraat 8.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als In het buitenland, zowel in eigen naam en voor eigen

rekening als in naam en voor rekening van derden:

- Het onderzoek naar de omvang van de markt voor bepaalde producten en diensten, de ontvangst en de bekendheid van producten en koopgewoonten, met het oog op de verkoopbevordering en de ontwikkeling van nieuwe producten;

- De statistische analyses van de resultaten van het onderzoek;

- Het onderzoek naar de opvattingen van het publiek over politieke, economische en sociale onderwerpen en de statistische analyse daarvan;

- Het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding enzovoort.

- Het verlenen van bijstand, advies, opleiding en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, communicatie, marketing, reclame en branding en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenins.

- De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurders-functies waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met het voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

- De vennootschap kan eveneens:

* het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerene goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing , de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

* het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil, in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

* het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw-of immobiliën vennootschappen of ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische , administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming financiele tussenkomst of op een andere wijze , een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doe! te bevorderen.

Andere activiteiten van de vennootschap zijn:

- organiseren van detailhandel in artikelen van hout, kurk of vlechtwerk en gespecialiseerde detailhandel in geschenken met betrekking tot woninginrichting en klein meubilair;

- toeleggen op ondersteunende activiteiten voor scheppende kunst;

- ontwerpen en vervaardigen van op maat gemaakte decoratieve meubelstukken;

- zagen en schaven van hout;

- zagen, schaven en machinaal bewerken van hout;

- Vervaardiging van andere artikelen van hout;

- Vervaardiging van houten huishoudelijke artikelen en keukenartikelen;

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

D" e termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vernield zijn activiteiten andere dan deze bedoeld

door de Wet van zes april negentienhonderdvijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en

het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

DUUR

Onbepaald.

KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is vertegenwoordigd door

honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een fractiewaarde van het kapitaal

vertegenwoordigen,

BESTUUR VERTEGENWOORDIGING

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen

of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van

de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

BEVOEGDHEDEN

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders. Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen niet de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen. Iedere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college.

* Iedere zaakvoerder beschikt over de meest uitgebreide bevoegdheid, behoudens voor het stellen van handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is en behou-'dens de beperkingen opgelegd in dit artikel.

Bijgevolg zullen alle akten en overeenkomsten die de vennootschap verbinden, geldig getekend worden door één zaakvoerder, die tegenover derden en tegenover de hypotheekbewaarder alleen zijn hoedanigheid van zaakvoerder zal moeten kunnen bewijzen.

* Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, ais eiser of ais verweerder.

* De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere

volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

* Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde

bevoegdheidsoverdrachten doen.

Bezoldiging.

Het ambt van zaakvoerder is onbezoldigd tenzij andersluidend beslissing van de algemene vergadering.

8. JAARVERGADERING

De jaarvergadering heeft plaats de laatste vrijdag van de maand mei om achttien uur .

De vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in de

oproeping vernield.

Er werden geen van de wet afwijkende voorwaarden voor de toelating tot de vergadering bepaald.

Elk aandeel geeft recht op een stem,

BOEKJAAR

Het boekjaar loopt van één januari tot en met eenendertig december van elk kalenderjaar jaar.

RESERVE - WINST - VEREFFENINGSPROVENU

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van

een reservefonds de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tlende van het

kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van

stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

De dividenden worden uitbetaald op de plaatsen en tijdstippen te bepalen door de zaakvoerder(s).

Het netto provenu van de vereffening wordt verdeeld onder de aandeelhouders in verhouding tot hun

aandelenbezit.

Volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de heer Walter Haegemans, wonende te Rumst (Reet)

Eikenstraat 80/2

om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

om thans en in de toekomst alle nodige handelingen te stellen betreffende de verplichtingen die voortvloeien

uit de Wet op de Kruispuntbank voor Ondernemingen en haar uitvoeringsbesluiten, en de vennootschap te

vertegenwoordigen bij de griffie van de rechtbank van koophandel alsook bij alle belastingadministraties

waaronder de administratie van de BTW ten einde onder andere alle nodige formaliteiten te vervullen voor de

aanvang, wijziging en/of stopzetting van de werkzaamheid van de vennootschap en hiertoe alle stukken en

documenten te tekenen en alle verklaringen af te leggen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is

voor de uitvoering van deze opdracht

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend meester Hilde Hellemans, geassocieerd notaris te Hemiksem)

Tevens neergelegd:

- afschrift van het proces-verbaal met bijlagen;

- historiek en cobrdinatie van de statuten;

^ A ry

Op de laatste bit van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbiad

Coordonnées
DJ-PROJECTS

Adresse
RECHTESTRAAT 8 2830 WILLEBROEK

Code postal : 2830
Localité : WILLEBROEK
Commune : WILLEBROEK
Province : Anvers
Région : Région flamande