DNL IMMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DNL IMMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 501.973.812

Publication

24/12/2012
ÿþ Mcd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie V. " " - akte



Ill!11,1,1jM1111111111

GRIFFIE RECHTBANK VAN

r 3 DEC. 2012

KOOPHANDEL TURNHOUT

Gegriffier

Ondernemingsnr : O bi - ~3 fr12_

Benaming

(voluit) : DNL IMMO

(verkort) :

Rechtsvcrm ; Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2200 Herentals, Spechtdreef 14

(volledig adres)

Onderwerp akte ; OPRICHTING - STATUTEN EN BENOEMING ZAAKVOERDER KAPITAALSVERHOGING.

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op negenentwintig november twee duizend en twaalf, inhoudende partiële splitsing van de Naamloze Vennootschap POLLET, gevestigd te 2200 Herentals, Welvaartstraat 10, ondememingsnummer (BTW BE) 0462.967.340, door oprichting van onderhavige Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid DNL IMMO gevestigd te 2200 Herentals, Spechtdreef 14, dat

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DNL HOLDING gevestigd te 2200 Herentals, Welvaartstraat 10 en met ondernemingsnummer (BTW BE) 0837.746.339 RPR Turnhout.

2. De heer POLLET Daniël Frans Maria, geboren te Herentals op negenentwintig april negentienhonderd

tweeënvijftig, wonend te 2200 Herentals, Spechtdreef 14;

een vennootschap hebben opgericht waarvan het kapitaal is samengesteld uit een inbreng in natura,

De zaakvoerder heeft het verslag voor de inbreng in natura in voormelde op te richten (nieuwe)

vennootschap "DNL IMMO" opgesteld volgens artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen.

De bedrijfsrevisor heeft het verslag voor de inbreng van natura in voormelde op te richten (nieuwe)

vennootschap "DNL IMMO" opgesteld volgens artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen.

De besluiten hiervan luiden als volgt , hierna letterlijk weergegeven :

Ondergetekende de heer Leo Van Sande, bedrijfsrevisor, Kollegestraat 66 te 2440 Geel, werd aangesteld door de oprichter van de BVBA DNL Immo om, ingevolge artikel 219 van het Wetboek Vennootschapsrecht, verslag uit te brengen over een inbreng in natura, over de omschrijving van de inbreng in natura, over de toegepaste waarderingsmethoden, over het feit of de waarden waartoe deze methoden leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of de fractiewaarde en over de werkelijke vergoeding die als tegenwaarde voor de inbreng werd toegekend.

1k verklaar op grond van mijn onderzoek dat;

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;.

- de omschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid;

- de methoden van waardering redelijk zijn en op gepaste wijze zijn toegepast voor het bepalen van het aantal tegen de inbreng uit te geven aandelen;

- de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering verantwoord zijn door het beginsel van de boekhoudkundige continuïteit, van toepassing op onderhavige verrichting en leiden tot inbrengwaarden die tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen of deelbewijzen, zodat de inbreng in natura van de bedrijfstak niet overgewaardeerd is.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag een fairness opinion is. Geel, 29 september 2012

(getekend) Leo Van Sande,

Bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2012 - Annexes du Moniteur belge % De algemene vergadering keurt het (partieel) splitsingsvoorstel goed en beslist om de naamloze vennootschap POLLET partieel te splitsen bij wijze van inbreng van een deel van haar vermogen zoals hierna omschreven, in de op te richten BVBA DNL IMMO bij toepassing van de artikelen 674, 677, en 742 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen en overeenkomstig voormeld (partieel) splitsingvoorstel.

Bijgevolg zal het hierna vermeld deel van het vermogen van de naamloze vennootschap POLLET met alle rechten en plichten vanaf heden overgaan op de op te richten BVBA DNL IMMO.

Kapitaal, reserves, schulden en provisies gaan over op de nieuwe op te richten vennootschap volgens de verhouding die in het splitsingsvoorstel werd vastgelegd.

De partiële splitsing wordt voorgesteld en is gebaseerd op een staat van actief en passief, afgesloten op 31 december 2011.

Alle rechten, pachten, verrichtingen en verbintenissen met betrekking tot de overdracht van het vermogen, ontstaan vanaf heden, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening en voor risico van de nieuw op te richten vennootschap BVBA DNL IMMO die bijgevolg alle baten en kosten, verbonden aan de ingebrachte activa- en passivabestanddelen, zal dienen te dragen.

De aandelen in de BVBA DNL IMMO, ontstaan uit de partiële splitsing, delen in het bedrijfsresultaat vanaf heden en zijn dividendgerechtigd vanaf het tijdstip van hun uitgifte.

Teneinde betwistingen te vermijden over de toewijzing van bepaalde vermogensbestanddelen van de partieel gesplitste vennootschap NV FOLLET, ingeval de hierboven weergegeven toewijzing geen uitsluitsel geeft, hetzij omdat het vermogensbestanddelen zou betreffen die uit onachtzaamheid, vergetelheid of onwetendheid niet zijn opgenomen in de hierboven weergegeven toewijzing, hetzij omdat de hierboven weergegeven toewijzing voor interpretatie vatbaar zou zijn, wordt hierbij uitdrukkelijk overeengekomen dat:

- alle onroerende goederen beschreven in het splitsingsvoorstel en aile activa en passiva verbonden met de ingebrachte onroerende goederen, geacht worden te zijn ingebracht in de BVBA DNL IMMO;

- alle andere actiefbestanddelen en alle andere passiefbestanddelen geacht worden in de NV FOLLET te blijven,

Wanneer de interpretatie van onderhavige splitsingsvoorstel niet toelaat te beslissen over de toewijzing van een actief- of passiefvermogensbestanddeel, zal dit of de tegenwaarde geacht toegewezen te zijn aan de (partieel) gesplitste vennootschap POLLET.

Er wordt uitdrukkelijk overeengekomen dat alle (eventuele) contractuele verbintenissen aangaande het onroerend goed, meer bepaald met betrekking tot de (eventueel) geplande nieuwbouw en vernieuwingen/afbraak mee worden overgedragen naar de BVBA DNL IMMO.

Zoals voorzien in het splitsingsvoorstel, wordt de partiële splitsing uitgevoerd zonder enige boekhoudkundige of fiscale retroactieve werking.

Bijgevolg treedt de overdracht die het resultaat is van de partiële splitsing voor boekhoudkundige en fiscale doeleinden, in werking op de dag van de juridische verwerking ervan, hetzij op heden.

De nieuwe aandelen die de nieuw op te richten vennootschap DNL IMMO naar aanleiding van onderhavige partiële splitsing ten gunste van de aandeelhouders van de NV FOLLET dient uit te geven, zullen dezelfde rechten genieten als de reeds bestaande aandelen van de naamloze vennootschap FOLLET. Er wordt aan de nieuwe aandelen een stemrecht verbonden identiek als het stemrecht verbonden aan de bestaande aandelen.

Het vermogen van de in te brengen onroerende goederen, gaat ten algemene titel over op de nieuw op te richten of opgerichte vennootschap DNL IMMO zonder enige uitzondering en zonder voorbehoud, en dit overeenkomstig artikel 683 van het Wetboek van Vennootschappen.

Aile verbintenissen verbonden aan de ingebrachte activa- en passivabestanddelen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de BVBA DNL IMMO met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijke voorgeschreven openbaarmaking van het besluit om deze overgang aan eenieder tegenstelbaar te maken, uitgezonderd de bijzondere voorschriften van tegenwerpelijkheid met betrekking tot de onroerende goederen waarvan hierna verder sprake.

De nieuw op te richten of opgerichte vennootschap DNL IMMO heeft de voile eigendom van de ingebrachte onroerende goederen vanaf heden,

Zij wordt geacht het genot ervan te hebben eveneens vanaf heden en draagt vanaf zelfde datum aile belastingen en taksen die betrekking hebben op de voorschreven ingebrachte goederen.

De nieuw op te richten of opgerichte vennootschap DNL IMMO ontvangt uit het archief van de (partieel) gesplitste vennootschap de originele documenten en bescheiden die verband houden met de ingebrachte onroerende goederen.

De inbreng in de BVBA DNL IMMO bevat eveneens de eventuele persoonlijke rechten, verbintenissen en overeenkomsten verbonden aan de ingebrachte activa- en passivabestanddelen, alsmede de aan de ingebrachte bestanddelen verbonden activiteiten (met inbegrip van de vergunningen en erkenningen).

Alle niet geboekte, niet gekende of vergeten activa en passiva en alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld of zij aan de nieuw op te richten of opgerichte vennootschap DNL IMMO zijn toebedeeld, worden geacht toe te behoren aan de (partieel) gesplitste vennootschap FOLLET.

Overeenkomstig artikel 767 van het Wetboek van Vennootschappen blijft de (partieel) gesplitste vennootschap POLLET hoofdelijk aansprakelijk voor de schulden die op heden zeker en opeisbaar zijn en die worden overgedragen aan de nieuw opgerichte of op te richten vennootschap DNL IMMO.

In het door de BVBA DNL IMMO overgenomen vermogen van de (partieel) gesplitste vennootschap POLLET zijn volgende onroerende goederen begrepen:

BESCHRIJVING VAN DE ONROERENDE GOEDEREN.

I. GEMEENTE GROBBENDONK. Eerste afdeling

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Een tankstation op en met grand en alle verdere aanhorigheden gestaan en gelegen Leopoldstraat +2, de grand volgens titel ten kadaster gekend sectie B nummer 147/D17 voor een oppervlakte van drieënnegentig vierkante meter, thans ten kadaster bekend zelfde sectie, nummer en grootte.

Il. GEMEENTE LILLE- Eerste afdeling.

1. Een woning met alle verdere aanhorigheden op en met grond, ter plaatse Poederleeseweg 117, volgens titel ten kadaster gekend sectie E nummer 512/D/3, met een oppervlakte van 14ca, thans ten kadaster gekend Poederleeseweg 115 zelfde sectie, nummer en grootte.

2. Een garagewerkplaats op en met grond, ter plaatse Poederleeseweg 115, volgens titel ten thans ten kadaster gekend sectie E nummer 504/D/2, met een oppervlakte van 12a.07ca.

3. Een garagewerkplaats op en met grond, ter plaatse Poederleeseweg +115, volgens titel ten thans ten kadaster gekend sectie E nummer 504/C/2, met een oppervlakte van 18a.70ca.

4. Een magazijn op en met grond, ter plaatse Poederleeseweg +115, volgens titel en thans ten kadaster gekend sectie E nummer 512/F/3, met een oppervlakte van 20a.32ca.

III. GEMEENTE NIJLEN - Derde afdeling Kessel

Een handelshuis met tankstation op en met grond en alle verdere aanhorigheden, gelegen Stationssteenweg 187 en +187, volgens titel ten kadaster bekend sectie A nummer 239/G en 239/H voor een oppervlakte van vijfhonderd zesennegentig vierkante meter, thans ten kadaster bekend zelfde sectie, nummer en grootte.

IV. GEMEENTE RANST - Tweede afdeling Oelegem

Een tankstation op en met grond en aile verdere aanhorigheden gestaan en gelegen Rundvoortstraat volgens titel ten kadaster bekend sectie C deel van nummer 414/Al2 voor een oppervlakte van tweehonderd zeventig vierkante meter vijfenveertig vierkante decimeter, thans ten kadaster bekend sectie C nummer 414/172 voor een oppervlakte van tweehonderd zeventien vierkante meter.

V. GEMEENTE VEURNE - Negende afdeling Vinkem

Een tankstation op en met grond en alle verdere aanhorigheden gestaan en gelegen lepersesteenweg +169 volgens titel ten kadaster bekend sectie B nummer 6891/R/2 voor een oppervlakte van duizend driehonderd en acht vierkante meter thans ten kadaster bekend zelfde sectie, nummer en grootte.

VI. STAD HERENTALS Tweede afdeling

GEMEENTE HERENTALS , Tweede afdeling

Een tankstation met woonhuis en shop op en met grand en alle verdere aanhorigheden, gestaan en gelegen Aarschoteseweg 30 ten kadaster bekend sectie D nummer 7341K voor een grootte van drie duizend zevenhonderd éénenvijftig vierkante meter.

OPRICHTING EN GOEDKEURING VAN DE STATUTEN VAN DE NIEUWE VENNOOTSCHAP

Als gevolg van de splitsing door oprichting van een nieuwe vennootschap, wordt het kapitaal van de op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DNL 1MMO" vastgesteld op één miljoen honderd drieënveertigduizend tweehonderd dertien euro vierenvijftig cent (¬ 1.143.213,54)

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door achthonderd tachtig (880) aandelen, zonder nominale waarde.

De aandeelhouders van de partieel gesplitste vennootschap POLLET worden vennoot van de nieuwe vennootschap. "DNL IMMO", zoals voormeld.

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij heeft als naam: DNL IMMO.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2200 Herentals, Spechtdreef 14,

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) mag de zetel naar elke andere plaats in hetzelfde taalgebied overgebracht worden of naar om het even welke plaats in België mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, bij- of werkhuizen, agentschappen, stapelplaatsen en (bij)kantoren oprichten of vestigen in België of in het buitenland.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van deze:

- aan- en verkoop, de verkaveling, de ruiling, de verhuring, het beheer, het bouwen, de hervorming, de uitbating en de verwezenlijking van alle onroerende eigendommen, hetzij alleen of in deelneming, zo voor haar rekening als voor rekening van anderen, alsook al de niet voorziene verrichtingen waartoe deze gebouwen of onroerende eigendommen kunnen aanleiding geven; de opsomming is niet beperkend,

- daarenboven het beroep uit te oefenen van het aankopen van onroerende goederen met het oog op de wederverkoop, alle beroepsverklaringen te onderschrijven en neer te leggen in de vereiste vormen en op de burelen voorzien door artikel 62 van het wetboek der registratierechten.

- de aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, maatschappelijke aandelen, obligaties, staatsfondsen, en van alle roerende goederen en rechten, met uitzondering voor de activiteiten voorbehouden aan maatschappijen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies

- het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen

- het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt, het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen

.. , ..X L

4.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

- alle studies en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten en tot alle roerende goederen en rechten, welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en de onderhuur, de rechtstreekse uitbating of in regie, de ruiling, de verkoop, de onroerende financieringshuur, en in het algemeen, alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen

- de vennootschap zal er zorg voor dragen haar onroerende goederen slechts te vervreemden, wanneer deze bouwrijp geworden zijn, of wanneer gebiedende omstandigheden haar daartoe dwingen binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren of in huur nemen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld

- deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en de vereffening van vennootschappen, ondernemingen of bedrijven

- het bijstaan van organen belast met het bestuur van vennootschappen en het waarnemen van het dagelijks beleid van alle vennootschappen

- het is de vennootschap toegestaan om managementvergoedingen en bestuurdersvergoedingen aan te rekenen.

- zij zal alle brevetten of licenties mogen verwerven, afstaan of exploiteren. De vennootschap oefent haar bedrijvigheid uit hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks, in de vorm van deelneming, vereniging, vertegenwoordiging of op enige andere wijze en zij mag door middel van afstand, inbreng, fusie, deelneming, financiële tussenkomst, aankoop van aandelen, deelbewijzen en obligaties of op elke andere wijze belang nemen in alle ondernemingen waarvan het voorwerp gelijkaardig is met het hare, vatbaar is om afzet voor haar producten te verschaffen of grondstoffen te leveren die noodzakelijk zijn voor haar exploitatie.

- Kortom, zij mag alle financiële, commerciële, industriële, roerende of onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, hetzij geheel, hetzij gedeeltelijk, met één of andere tak van haar doel verband houden, of die van aard zijn om de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of te ontwikkelen.

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt één miljoen honderd drieënveertigduizend tweehonderd dertien euro vierenvijftig cent (¬ 1.143.213,54) en werd volledig volgestort.

Het kapitaal van de vennootschap is verdeeld in achthonderd tachtig (880) (gelijke) aandelen zonder nominale waarde,

De aandelen zijn op naam en voorzien van een volgnummer.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder(s) wordt (worden) benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Iedere zaakvoerder is individueel bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap rechtsgeldig bij alle rechtshandelingen ten overstaan van derden, voor het gerecht (als eiser of als verweerder) en in alle akten met inbegrip van deze voor dewelke een tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is,

Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen de zaakvoerders de bestuurstaken onder elkaar verdelen, Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden (of lasthebbers) van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde (of voor een reeks bepaalde) rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden (of lasthebbers) verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht (onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) ingeval van overdreven volmacht).

Ten aanzien van derden zal de gevolmachtigde het bewijs van zijn aanstelling kunnen leveren door een exemplaar voor te leggen van de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad waarin zijn aanstelling werd bekendgemaakt.

De gewone algemene vergadering van de vennoten moet ieder jaar bijeengeroepen worden op de derde donderdag van de maand juni om twintig uur. Indien die dag geen werkdag is, wordt de gewone algemene vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De oproepingen die naast dag, uur en eventuele plaats van de vergadering, de agenda (met de te behandelen onderwerpen) en de eventuele verslagen vermelden, worden ten minste vijftien dagen vóór de vergadering meegedeeld aan de vennoten, aan de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de obligatiehouders, aan de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, aan de commissaris(sen).

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste één twintigste ingehouden voor de vorming van een reservefonds totdat deze een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo van de nettowinst wordt aangewend overeenkomstig de beslissing van de algemene vergadering.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige gelden daartoe, verdelen de vereffenaars onder de vennoten het netto-actief in verhouding tot de aandelen die de vennoten bezitten. Elk aandeel heeft recht op een gelijk deel.

Zijn alle aandelen niet in gelijke mate volgestort dan zullen de vereffenaars, vooraleer uit te keren, het evenwicht herstellen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet volgestorte aandelen, hetzij

4

Voort behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

door voorafgaandelijk terugbetaling te doen in speciën in voordeel van die aandelen die voordien zijn volgestort in een grotere verhouding.

KAPITAALVERHOGING

Onder de opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid, beslissen de oprichters, handelend als algemene vergadering, om het maatschappelijk kapitaal van de opgerichte besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DNL IMMO te verhogen met duizend zevenhonderd zesentachtig euro zesenveertig cent (¬ 1.786,46) om het kapitaal te brengen van een miljoen honderd drieënveertigduizend tweehonderd dertien euro vierenvijftig cent (¬ 1.141213,54) op een miljoen honderd vijfenveertigduizend euro (¬ 1.145.000,00) door incorporatie van uitgiftepremie zonder creatie van nieuwe aandelen.

De comparanten verklaren en erkennen dat alle aandelen zijn volgestort door inbreng in natura van voormeld vermogen, bestaande uit activa- en passivabestanddelen ingevolge (partiële) splitsing van de naamloze vennootschap POLLET waarvan hiervoor sprake.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, bij akte vast te leggen dat de kapitaalvermeerdering volledig werd verwezenlijkt en dat het kapitaal effectief werd verhoogd tot een miljoen honderd vijfenveertigduizend euro (¬ 1.145.000,00).

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om "Artikel vijf. a. Kapitaal" van de statuten van voormelde bij deze opgerichte BVBA DNL IMMO te wijzigen teneinde het in overeenstemming te brengen met het nieuwe bedrag van het maatschappelijk kapitaal en aan te passen aan voormelde beslissing van kapitaalverhoging, als volgt:

Artikel vijf: KAPITAAL  AANDELEN / OBLIGATIES - REGISTER,

a. Kapitaal.

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt een miljoen honderd

vijfenveertigduizend euro (¬ 1,145.000,00), geheel volgestort.

b.

Overgangs- en slotbepalingen

- En onmiddellijk beslist de oprichter met éénparigheid van stemmen om als (enig) zaakvoerder te benoemen voor onbeperkte duur, te rekenen en met uitwerking van het mandaat vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte of het uittreksel daaruit op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel:

de heer Daniël POLLET voornoemd, die verklaart zijn mandaat te aanvaarden.

De zaakvoerder oefent zijn mandaat onbezoldigd uit zolang een algemene vergadering hem geen bezoldiging zal hebben toegekend,

- Verder wordt er beslist om de eerste gewone algemene vergadering te houden in het jaar tweeduizend en veertien en het eerste boekjaar te laten eindigen op eenendertig december tweeduizend dertien.

MACHTIGING.

De algemene vergadering verleent alle machten aan SCA Van Sande & Co BVBA, Accountantsbelastingconsulenten- bedrijfsrevisoren te 2440 Geel, Kollegestraat 66 voor de uitvoering van de beslissing(en) genomen omtrent onderhavige oprichtingsakte van de BVBA DNL IMMO en aan ondergetekende notaris voor het neerleggen van onderhavige akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Voor ontledend uittreksel : Notaris Walter Vanhencxthoven

Samen hiermee neergelegd ; expeditie akte, verslagen van de oprichter(s) en van de revisor betreffende de inbreng in natura.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 18.06.2015, NGL 31.08.2015 15562-0422-013

Coordonnées
DNL IMMO

Adresse
SPECHTDREEF 14 2200 HERENTALS

Code postal : 2200
Localité : HERENTALS
Commune : HERENTALS
Province : Anvers
Région : Région flamande