DOKTER ANN SCHMID - GYNEACOLOGE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER ANN SCHMID - GYNEACOLOGE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 558.959.134

Publication

22/08/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te rnaken kopie na neerlegging ter griffie va

eitelPn'Pî

II

11

Voor-behoude

aan hel

Belgiscl Staatsbte

1111J1710 uhI

12 AUG. 2014

RECHISANK van KOGPilANDEL ANTWERPEN, afd. MECHELEN

.-1 ,

Ondernemingsnr :5 ) (

Benaming (voluit) : Dokter Ann Schmid - Gyneacologe

(verkort):

Rechtsvorm: BV o.v.v. BVBA

Zetel: Van Boeckellaan 8

2600 Lier

Onderwerp akte :oprichting - benoemingen

Uit een akte verleden voor notaris Stephane Van Roosbroeck te Boechout op 31 juli 2014» blijkt wat volgt.

1. Een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap rri« beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "DOKTER ANN SCHMID GYNEACOLOGE".

2. De enige oprichter/vennool is: mevrouw Ann SCHMID, arts-gynaecologe, wonend&

te 2640 Mortsel, Zaaldenrode 2.

;i 3. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2500 Lier, Van Boeckellaan 8.

4. De vennootschap heeft tot doel:

de uitoefening van de geneeskunde en inzonderheid gyneacologie en verloskunde door de arts/vennoten in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtnemingi van de regels van de geneeskundige plichtenleer en met inachtneming van de normale vergoeding voor het door de arts/vennoten gepresteerde werk, ongeacht de verdeling van de aandelen.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde honoraria en int voor eigeni rekening. Zij mag samenwerken met aile ondernemingen die een gelijkaardig doe nastreven, maar overeenkomsten die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

Rekening houdend met deze laatste beperking, mag zij in het algemeen alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel. i De vennootschap kan roerende en onroerende goederen en rechten verwerven en beheren en rechtshandelingen dienaangaande stellen voor zover dit ondergeschikt blijfti aan dit maatschappelijk doel en kadert in het beheer als een goede huisvader, voor zover het burgerlijke karakter van de vennootschap niet in het gedrag komt en zonder; dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van! artsen. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstoogmerkl van artsen. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer terzake en na ïi voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren. De professionele aansprakelijkheid van elke arts-vennoot is jegens zijn patiënten onbeperkt. De arts-vennoot blijft onbeperkt aansprakelijk voor eventuele! beroepsfouten. De arts die een patiënt behandelt zal bijgevolg ten opzichte van deze laatste, als geneesheer persoonlijk verantwoordelijk blijven. De arts dient verzekerd tej jzijn voor zijn of haar medische fouten. De aansprakelijkheid van de vennootschap dienti eveneens verzekerd te zijn.

5. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600) bedraagt, vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen zonder nominale waarde»

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

" '

Voor-

,

behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

effectief gestort; ondergetekende notaris Stephane Van Roosbroeck te Boechout verklaart dat dit bedrag van 12.400 euro gestort werd bij KBC Bank.

6, De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de datum van de oprichtingsakte.

7. De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerder(s), al dan niet vennoten, die worden benoemd voor een hernieuwbare periode van maximum tien jaar. Zo er meerdere vennoten of zaakvoerders zijn is de duur van het mandaat als zaakvoerder beperkt tot een herkiesbare termijn van zes jaar.

Voor niet-medische aangelegenheden kan een zaakvoerder zonder lidmaat-schapsrechten of stemrecht een niet-vennoot, natuurlijk persoon of rechtsper-soon, zijn. Een managementvennootschap kan derhalve zaakvoerder zijn van een professionele vennootschap.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. Werd benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor een duur van tien jaar: mevrouw Ann Schmid, voornoemd. Haar opdracht van zaakvoerder is onbezoldigd tot aan een andersluidend besluit van de algemene vergadering.

8. Bestemming van de winst

Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. De algemene vergadering beslist over de aanwending van het saldo op voorstel van de zaakvoerder.

Voor het aanleggen van een conventionele reserve is het eenparig akkoord van alle geneesheren vennoten vereist.

9. Het boekjaar loopt van één januari tot eenendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt tot eenendertig december tweeduizend vijftien.

10. De jaarvergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats aangewezen in de oproeping, elk jaar op vijfentwintig juni om twintig uur; indien die dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op 25 juni 2015.

11. De verrichtingen die v66r de datum van de oprichtingsakte, voor rekening van deze vennootschap in oprichting en in haar naam werden verricht sinds 1 december 2013, zijn door deze vennootschap bekrachtigd en aanvaard, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel, zodat deze, onder gemelde opschortende voorwaarde, dienen aanzien te worden als zijnde rechtstreeks door haar verricht.

12. Bijzondere volmacht werd verleend aan

* de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Peeters- De Wachter Hulpkantoor" met zetel te 2530 Boechout, Bergstraat 18;

* de heer Luc Peeters, wonende 2530 Boechout, Bergstraat 18;

en alle door hen aangestelde personen, met macht om ieder afzonderlijk te

handelen;

om volgende taken uit te voeren:

- het aanvragen van alle nodige attesten;

- het vervullen van aile formaliteiten bij de diensten van de ondernemingsloketten, de kruispuntbank ondernemingen, alle fiscale en sociale overheidsdiensten en besturen, inclusief het handelsregister en de BTW, en zo nodig, het melden of laten inschrijven van alle wijzigingen bij deze diensten;

- het vervullen en indienen van alle fiscale verplichtingen en aangiften en het indienen en verdedigen van bezwaarschriften tegen alle aanslagen bij alle fiscale besturen en overheden.

Samen hiermee neergelegd: afschrift oprichtingsakte.

Opgemaakt en ondertekend door notaris Stephane Van Roosbroeck te Boechout op 8 augustus 2014.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)t(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 25.06.2016, NGL 31.08.2016 16569-0503-015

Coordonnées
DOKTER ANN SCHMID - GYNEACOLOGE

Adresse
FREDERIK PELTZERSTRAAT 78 2500 LIER

Code postal : 2500
Localité : LIER
Commune : LIER
Province : Anvers
Région : Région flamande