DOKTER BATAILLIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER BATAILLIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 456.628.290

Publication

26/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.07.2014, NGL 20.08.2014 14445-0593-012
19/02/2014
ÿþM r~

~ 3

~~,a~#1~- ~ 3 + ~---"

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mar

GRIFFIS RECHTBANK VAN

FM 2014

KOOPI-IAN65.l. TURNHOUT

~,.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad





"1909610





1

Ondernemingsnr : 0456.628.290.

Benaming

(voluit) : DOKTER BATAILLIE

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap reet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2460 Kasterlee (Lichtaart), Ten Horst 19

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING (ART 537 WIB 92), STATUTENWIJZIGING(EN) -

AANPASSING STATUTEN WETBOEK VENNOOTSCHAPPEN

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op vierentwintig januari twee duizend veertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DOKTER BATAILLIE, gevestigd te 2480 Kasterlee (Lichtaart), Ten Horst 19, opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris Walter Vanhencxthoven met standplaats te Herentals op achtentwintig november negentienhonderd vijfennegentig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van éénentwintig december daarna onder het (referte)nummer 951221-385 en waarvan de statuten enkel werden gewijzigd bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering, opgemaakt en afgesloten door ondergetekene notaris Walter Vanhencxthoven met standplaats te Herentals op drieëntwintig december negentienhonderd achtennegentig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van elf februari negentienhonderd negenennegentig onder het (referte)nummer 990211-144, beslist heeft hetgeen volgt

EERSTE BESUIT.

De algemene vergadering beslist om de nominale waarde van de aandelen af te schaffen zodat het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigd wordt door zevenhonderd vijftig (750) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Verder beslist de vergadering het kapitaal te wijzigen van Belgische frank naar euro en bijgevolg om het in Belgische frank uitgedrukt maatschappelijk kapitaal van de vennootschap om te zetten en af te ronden in euro tegen de officiële omrekeningskoers.

TWEEDE BESLUIT. VERSLAGEN.

De enige vennoot erkent kennis te hebben van zijn verslag als zaakvoerder en tevens een exemplaar ontvangen te hebben en kennis te hebben van het verslag van de bedrijfsrevisor die handelen over de voorgestelde en hierna omschreven inbreng(en) in natura, over de toegepaste schattingswijze(n) en in voorkomend geval over de als tegenprestatie verstrekte vergoeding(en).

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt, hierna letterlijk weergegeven:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

"

Tot besluit verklaart ondergetekende, BVBA "RAVERT, STEVENS & C°", bedrijfsreviso-renkantoor te 1860 Meise, H. Van Dievoetlaan 1, dat uit het onderzoek van de voorgeno-men inbreng in natura bij de voorgenomen kapitaalverhoging van de BVBA DOKTER BATAILLIE is gebleken dat :

1. de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

2. de toegepaste methoden van waardering voor een bedrag van 779.611,62 EUR in hun geheel genomen en onder normale omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord zijn;

3, de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeen-komt met het aantal en de fractiewaarde en de agio van de tegen de inbreng in natura uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. De als tegenpres-tatie verstrekte vergoeding bestaat uit de uitgifte van 4.118 nieuwe aandelen zonder nominale waarde, elk nieuw aandeel in alle opzichten identiek aan elk van de 750 bestaande aandelen.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen inzake "controle van inbreng in natura" van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Het bestuursorgaan van de BVBA DOKTER BATAILLIE is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennoot-schappen en mag niet

voor andere doeleinden gebruikt of aangewend worden.

Aldus opgesteld te Meise, op 9 januari 2014 door het bedrijfsrevisorenkantoor BVBA "RAVERT, STEVENS

& C°", vertegenwoordigd door

(getekend) Kristien Stevens

Bedrijfsrevisor

Een exemplaar van het verslag van de bedrijfsrevisor zal samen met onderhavig proces-verbaal en een exemplaar van het bijzonder verslag van de zaakvoerder neergelegd worden op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

DERDE BESLUIT, KAPITAALVERHOGING,

- De enige vennoot beslist om het kapitaal te verhogen met zevenhonderd negenenzeventigduizend zeshonderd en elf euro tweeënzestig cent (¬ 779.611,62) om het te brengen van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01) tot zevenhonderd achtennegentigduizend tweehonderd en drie euro drieënzestig cent (¬ 798.203,63) door de creatie van vierduizend honderd achttien (4.118) nieuwe aandelen (zonder vermelding van hun nominale waarde) van dezelfde aard en genietend van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, en die in de winsten en resultaten van de vennootschap zullen deelnemen vanaf hun creatie.

- De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng van een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering (op een dividend) en dat de nieuwe aandelen, die volgestort zijn, hem worden toegekend in tegenprestatie van de inbreng.

- Onderhavige kapitaalverhoging geschiedt ten gevolge van de voormelde toekenning en uitkering van (een) (tussentijdse) dividend(en) die bij toepassing van de overgangsmaat-regel van voormeld artikel 537 WIB92 hebben kunnen genieten van het verlaagd tarief van 10% roerende voorheffing, en dit als bijkomend bewijs met betrekking tot deze specifieke voorwaarde.

VIERDE BESLUIT. VERWEZENLIJKING VAN DE INBRENG.

De enige vennoot verklaart volledig kennis te hebben en op de hoogte te zijn van de statuten en van de financiële toestand van onderhavige vennootschap en die uiteenzet dat hij houder is van een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering (op een dividend).

Na deze uiteenzetting verklaart voornoemde enige vennoot en tussenkomende partij inbreng te doen in de vennootschap van zijn voormelde schuldvordering (onder de vorm van dividend) voor een bedrag van zevenhonderd negenenzeventigduizend zeshonderd en elf euro tweeënzestig cent (¬ 779.611,62).

Hij verklaart datvoormelde schuldvordering wordt ingebracht in volle eigendom onder de gewone waarborg als naar recht en voor vrij, zuiver en onbelast van enig pand of beslag of om het even welk beletsel ook.

VIJFDE BESLUIT, VASTSTELLING DAT DE KAPITAALVERMEERDERING IS VERWEZENLIJKT.

De enige vennoot stelt vast en verzoekt mij, instrumenterende notaris, bij onderhavig proces-verbaal vast te stellen dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt, dat op de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven, dat elk nieuw aandeel volledig werd volgestort en dat het maatschappelijk kapitaal bijgevolg effectief werd verhoogd tot zevenhonderd achtennegentigduizend tweehonderd en drie euro drieënzestig cent (¬ 798.203,63), vertegenwoordigd door vier duizend achthonderd achtenzestig (4.868) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

ZESDE BESLUIT, WIJZIGING VAN DE STATUTEN.

De enige vennoot beslist om artikel 5 van de statuten te wijzigen en/of aan te passen teneinde het in overeenstemming te brengen met het nieuw bedrag van het maatschappelijk geplaatst kapitaal en teneinde het aan te passen aan de beslissing(en) genomen aangaande voorgaande punten, als volgt:

Artikel vijf : KAPITAAL.

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt zevenhonderd achtennegentigduizend tweehonderd en drie euro drieënzestig cent (¬ 798.203,62) en werd volledig volstort. Het is verdeeld in vierduizend achthonderd achtenzestig (4.868) gelijke aandelen zonder nominale waarde. De aandelen zijn op naam.

De vennoot of vennoten zijn niet aansprakelijk, noch hoofdelijk verantwoordelijk voor de verbintenissen van de vennootschap.

In dat verband beperkt hun financiële aansprakelijkheid zich tot de algehele volstorting van de onderschreven aandelen.

Professioneel blijft de geneesheer-vennoot onbeperkt aansprakelijk.

ZEVENDE BESLISSING. AANPASSING VAN STATUTEN,

De statuten van de vennootschap dienen (nog) aangepast te worden aan het huidig Wetboek van Vennootschappen.

De enige vennoot beslist bijgevolg om de statuten van de vennootschap in overeenstemming te brengen met en aan te passen aan de thans vigerende wetgeving, in casu het Wetboek van Vennootschappen, ondermeer door schrapping van elke verwijzing in de diverse artikelen van de statuten naar de (vroegere) "Vennootschappenwet', en bijgevolg om de hierna volgende tekst goed te keuren als nieuwe integrale tekst van statuten van onderhavige vennootschap.

Deze nieuwe tekst van statuten van onderhavige vennootschap luidt vanaf heden als volgt:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap is opgericht als burgerlijke vennootschap en neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij verkrijgt de naam, "DOKTER BATAILLIE

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur,

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 2460 Kasterlee (Lachtaart), Ten Horst 19.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerders) mag de zetel naar elke andere plaats in hetzelfde taalgebied overgebracht worden.

De overbrenging van de zetel van de vennootschap moet voorafgaandelijk aan voormelde beslissing aan de Orde van Geneesheren meegedeeld worden.

De vennootschap heeft tot doel, de uitoefening van de orthopedie door de geneesheren-vennoten-orthopedisten in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer en met inachtname van de normale vergoeding voor het door de geneesheren-vennoten gepresteerde werk, ongeacht de verdeling van de aandelen.

De geneesheren-vennoten, die allen lid dienen te zijn van de Orde van Geneesheren, verbinden er zich toe hun volledige medische activiteit in gemeenschap te brengen en de daaruit volgende honoraria zullen geind worden door en voor de vennootschap.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De professionele aansprakelijkheid van elke geneesheer-vennoot is onbeperkt.

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt zevenhonderd

achtennegentigduizend tweehonderd en drie euro drieënzestig cent (¬ 798.203,63) en werd volledig volstort. Het is verdeeld in vierduizend achthonderd achtenzestig (4.868) gelijke aandelen zonder nominale waarde. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, geneesheren-vennoten De zaakvoerders

moeten de regels van de behoorlijke beroepsuitoefening naleven.

De benoeming evenals de ambtsbeëindiging van een zaakvoerder, die geen statutair zaakvoerder is, wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een uittreksel uit het benoemingsbesluit en van een afschrift daarvan bestemd om te worden bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Uit die stukken moet in ieder geval blijken of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, de vennootschap ieder afzonderlijk of gezamenlijk verbinden.

Een niet-statutair zaakvoerder kan ten allen tijde worden ontslagen bij besluit van de algemene vergadering, met eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten,

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd; daarnaast zal de geneesheer-orthopedist-vennoot een vergoeding krijgen voor kosten en vacaties en een normale vergoeding krijgen voor zijn professionele activiteiten.

ledere zaakvoerder is individueel bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte,

Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Hij kan lasthebbers van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor niet-medische rechtshandelingen zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar bijeengeroepen worden op de eerste dinsdag van de maand juni om twintig uur.

Indien die dag geen werkdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maken de zaakvoerders een inventaris op, alsmede de jaarrekening en het jaarverslag, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

Van de nettowinst wordt vijf procent voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve, totdat die één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo van de netto-winst wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering, met dien verstande dat slechts een normaal dividend mag uitbetaald worden, niet hoger dan de gemiddelde marktrente voor ingebrachte kapitalen.

Voor het aanleggen van een reserve is een eenparige beslissing van alle geneesheren-vennoten vereist.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders, die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars. De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen zoals vermeld in de desbetreffende artikelen van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering anders besluit.

De vereffenaars hebben de verplichting jaarlijks rekenschap te geven en de jaarrekening ter goedkeuring voor te leggen.

Het netto provenu van de vereffening wordt verdeeld onder de maatschappelijke aandelen.

LAATSTE BESLISSING. VOLMACHTEN EN MACHTIGING.

v

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vôor-

behorden

aan het

Belgisch

Staatsblad

1. De enige vennoot verleent zichzelf (in hoedanigheid van zaakvoerder) alle machten voor de uitvoering van de genomen beslissing(en) omtrent de voorgaand(e) agenda-punt(en) waaronder de (desgevallend eerdere) betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%).

2. Volmacht wordt verder in het bijzonder gegeven

* aan ondergetekende notaris voor het opmaken van een gecoordineerde tekst van statu-ten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel;

* aan de BVBA Accountantskantoor Fidulex te 3200 Aarschot, Herseltsesteenweg 95, evenals aan de bedienden, aangestelden of lasthebbers, met macht om elk afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, teneinde de nodige formaliteiten te vervul-Ien, alle verrichtingen te doen, aile verklaringen af te leggen en alle documenten neer te leggen en te ondertekenen bij een erkend ondernemingsloket met het oog op een eventu-ele controle en/of wijziging van de ingeschreven gegevens van onderhavige vennoot-schap als (handels)ondememing in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en bij alle an-dere (fiscale en/of sociale en/of administratieve) federale en/of regionale (over-heids)diensten waaronder eventueel de diensten van de BTW, tot uitvoering van onderha-vige statutenwijziging(en)..

Voor ontledend uittreksel. Notaris Walter Vanhencxthoven,

Samen hiermee neergelegd : expeditie akte kapitaalverhoging (Art 537 Wib 92), statutenwijziging(en), aanpassing statuten wetboek vennootschappen - historiek met coördinatie der statuten - bijzonder verslag van de zaakvoerder - verslag van de bedrijfsrevisor.

,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 05.09.2013, NGL 12.09.2013 13580-0500-012
29/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.10.2011, NGL 23.11.2011 11614-0486-013
16/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.06.2010, NGL 09.11.2010 10604-0296-013
13/04/2010 : TUT000393
03/09/2009 : TUT000393
24/10/2008 : TUT000393
06/11/2007 : TUT000393
16/08/2006 : TUT000393
19/01/2006 : TUT000393
30/09/2005 : TUT000393
29/11/2004 : TUT000393
28/10/2003 : TUT000393
21/10/2002 : TUT000393
21/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 04.09.2015, NGL 14.09.2015 15586-0289-011
11/02/1999 : TUT000393

Coordonnées
DOKTER BATAILLIE

Adresse
TEN HORST 19 2460 LICHTAART

Code postal : 2460
Localité : Lichtaart
Commune : KASTERLEE
Province : Anvers
Région : Région flamande