DOKTER CHRISTOPHE DE BLOCK

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER CHRISTOPHE DE BLOCK
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 628.960.470

Publication

30/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

28-04-2015

Griffie

*15307258*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0628960470

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Dokter Christophe De Block

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

 Dokter Christophe De Block

Te 2930 Brasschaat, Luisterborg 2

OPRICHTING - BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Alvin Wittens te Wijnegem op achtentwintig april tweeduizend vijftien ter registratie neergelegd, blijkt dat De heer

De Block Christophe Emile Maria, geboren te Antwerpen op 30 oktober 1973, wonende te 2930 Brasschaat, Luisterborg 2, een vennootschap heeft opgericht en meer bepaald een handelsvennootschap onder de vorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de opschortende voorwaarde van het vervullen van de openbaarmakingsvereiste, met maatschappelijke zetel te Brasschaat, Luisterborg 2 en met maatschappelijke naam  Dokter Christophe De Block .

De vennootschap vangt aan op de oprichtingsdatum en is opgericht voor onbepaalde tijd. De vennootschap heeft tot doel:

De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van de geneeskunde met discipline endocrinologie, diabetologie en metabole ziekten door de geneesheer-vennoot, rekening houdend met de medische plichtenleer, met dien verstande evenwel dat de uitoefening van de geneeskunde enkel door de geneesheer kan uitgeoefend worden onder zijn eigen verantwoordelijkheid, in naam van de vennootschap en met inachtname van de regels van geneeskundige plichtenleer.

De zelfstandige medische activiteiten van de geneeshe(e)r(en) - venno(o)t(en) zullen worden ingebracht en alle inkomsten uit de activiteiten zullen alsdan worden geïnd voor rekening van de vennootschap, met uitzondering van de inkomsten welke door de geneeshe(e)r(en) - venno(o)t(en) worden ontvangen in het kader van hun arbeidsovereenkomst als werknemer van een medische instelling.

Om dit doel te bereiken, kunnen volgende middelen aangewend worden:

- het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de geneesheer-vennoten;

- het inrichten van algemene diensten en medisch secretariaat;

- het verwerven van alle medische apparatuur en benodigdheden.

In het algemeen mogen alle kosten en activiteiten worden gedragen om in de medische discipline op de hoogte te blijven van de evolutie.

Bovendien kan de vennootschap informatie verstrekken en/of onderricht geven en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

De vennootschap kan samenwerken met alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden. De professionele aansprakelijkheid van elke geneesheer-vennoot is onbeperkt.

Onderwerp akte :

Luisterborg 2 2930 Brasschaat

Oprichting

Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zij kan ook functies van bestuurder van vennootschappen waarnemen.

Verder mag de vennootschap onroerende goederen verwerven en beheren welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, al of niet in verband staan met het maatschappelijk doel. De vennootschap mag alle roerende verrichtingen afsluiten met het oog op het ontwikkelen en uitbreiden van de vennootschap.

In het algemeen zal de vennootschap in het kader van haar werkzaamheden alle niet door de wet en/of door de Medische Plichtenleer verboden handelingen mogen verrichten die verband houden met de toepasselijke regels van de medische regels, eigen aan het beroep van arts.

Het uitvoeren en deelnemen aan onderzoeken ter bevordering van de endocrinologie in overeenstemming met de Medische Plichtenleer.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18 600,00) De inschrijving in geld werd volledig volgestort

De statuten bevatten volgende bepalingen betreffende het bestuur:

Artikel 12

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders die benoemd worden door de algemene vergadering.

Het mandaat van zaakvoerder-vennoot is beperkt in de tijd en wordt zo de enige vennoot enige zaakvoerder is uitgeoefend voor de duur van zijn activiteit in de vennootschap.

Zo er meerdere vennoten of zaakvoerders zijn is de duur van het mandaat als zaakvoerder beperkt tot een herkiesbare termijn van zes jaar.

Hun opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging. Wanneer een professionele éénpersoons-artsenvennootschap tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de professionele éénpersoons-artsenvennootschap.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. Artikel 14

Iedere zaakvoerder-vennoot is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap behalve voor die

handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder niet-vennoot die geen geneesheer is, zal noodzakelijk een natuurlijk persoon zijn. Hij kan alleen handelingen van niet-medische aard uitoefenen.

Hij heeft ook de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is en die handelingen die betrekking hebben op het verstrekken van medische prestaties.

Toezicht: De oprichter verklaart dat uit door hem te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap niet voldoet aan de criteria opgelegd door artikel 130 en volgende van het wetboek van vennootschappen en er bijgevolg geen commissaris benoemd moet worden.

Jaarvergadering: De gewone algemene vergadering (jaarvergadering) moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste woensdag van de maand juni om twintig uur.

Indien dit een wettelijke feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de volgende werkdag. Zij wordt bijeengeroepen door de zaakvoerder en wordt gehouden op de zetel van de vennootschap. De statuten bevatten volgende bepalingen ivm de winstverdeling:

Artikel 28

Het te bestemmen resultaat van het boekjaar wordt, na aftrek van de overgedragen verliezen, verdeeld als volgt:

1) Tenminste vijf (5) ten honderd wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve totdat die één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

2) Over het saldo wordt op voorstel van de zaakvoerders door alle vennoten beslist, met eenparigheid van stemmen, dit alles met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen, en van de normale vergoeding voor het door de geneesheren-vennoten gepresteerde werk.

Voor het aanleggen van een conventionele reserve is het eenparig akkoord van alle geneesheren-vennoten vereist.

Het boekjaar gaat in op één janauari en eindigt op eenendertig december

Benoemingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

wordt aangesteld tot niet-statutaire zaakvoerder voor duur van zijn activiteit in de vennootschap: de heer De Block Christophe Emile Maria, geboren te Antwerpen op 30 oktober 1973, wonende te 2930 Brasschaat, Luisterborg 2

Bijzondere volmacht

Er wordt volmacht verleend, met recht van indeplaatsstelling, aan: mevrouw Plessers Joëlle Maria Johanna, wonende te 2930 Brasschaat, Neervelden 40, zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  AFIBO administratiekantoor , met zetel te 2930 Brasschaat, Laagland 22, teneinde namens de vennootschap:

- inschrijving te nemen in het rechtspersonenregister, alsook om alle latere wijzigingen of schrappingen uit te voeren;

- namens de vennootschap alle nodige administratieve handelingen te verrichten tegenover het Ondernemingsloket van de vennootschap;

- namens de vennootschappen alle handelingen te verrichten tegenover de BTW-administratie. Betreffende voorgaande punten kunnen deze volmachthouders alle formaliteiten vervullen, alle documenten ondertekenen en in het algemeen alles doen wat noodzakelijk of nuttig is om de oprichting en de latere wijzigingen van de vennootschap te volbrengen, zoals onder meer het aanvragen van vergunningen.

De oprichters hebben verklaard bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die tot op datum van de oprichting werden aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting, te rekenen van één januari 2015. Deze verbintenissen worden geacht van het begin af door haar te zijn aangegaan.

De vennootschap zal rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de neerlegging van een uittreksel van deze akte op de griffie van de rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikelen 67, 68, 73 en 76 van het wetboek van vennootschappen.

Verbintenissen vanaf de datum van de oprichting aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap worden bekrachtigd onder de opschortende voorwaarde van het vervullen van deze openbaarmakingsvereiste.

Dit uittreksel is uitgereikt voorafgaand registratie, met als doel te voldoen aan de openbaarmakingsvereiste.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De geassocieerde notaris

Samen hiermee neergelegd:

-afschrift akte

Coordonnées
DOKTER CHRISTOPHE DE BLOCK

Adresse
LUISTERBORG 2 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande