DOKTER DE HELT KATLEEN, HUISARTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER DE HELT KATLEEN, HUISARTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 629.944.724

Publication

13/05/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

3)Het verlenen van alle medische assistentie aan de patiënten door de artsen-vennoten.

4)Het scheppen van mogelijkheden om de artsen-vennoten toe te laten zich bij te scholen en verder te ontwikkelen, alsook aan wetenschappelijk onderzoek te doen.

5)Met het oog op de verwezenlijking van deze doelstellingen kan de vennootschap aankopen, huren van alle medische en paramedische apparatuur en bijhorende accommodaties en daartoe alle nodige personeelsleden of medewerkers aannemen en ontslaan, het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de arts.

6)Het aanleggen van reserves teneinde alle nodige apparatuur en gebouwen, die noodzakelijk zijn om bovenvermelde medische disciplines uit te voeren, aan te schaffen.

7)De werkzaamheden van arts-expert, arts-adviseur, het optreden als gerechtelijk expert en het verrichten van medische expertises.

8) het geven van opleidingen, seminaries en spreekbeurten.

9) De vennootschap mag verder, doch uitsluitend als bijkomend doel, alle roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks verwezenlijking van haar doel te bevorderen, doch onder de uitdrukkelijke voorwaarde dat ze het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigen en hierdoor geenszins aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. De vennootschap mag op om het even welke wijze deelnemen aan alle verenigingen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijke doel. Doch overeenkomsten, die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden. Evenmin kan worden overgegaan tot enige commerciële exploitatie of handeling die aanleiding kan geven tot overconsumptie van medische verzorging.

10)Elke arts-vennoot moet de andere vennoten inlichten over elke opgelopen disciplinaire, correctionele of administratieve veroordeling met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoefening. De schorsing van een arts om de geneeskunde uit te oefenen, brengt voor deze arts het verlies mee van alle voordelen en uitkeringen, voor de duur van de schorsing. Noch de vennootschap noch één der vennoten mogen een vervanger van de vennoot aanduiden gedurende de eventuele schorsing van die vennoot. Dit verbod ontslaat bedoelde arts er niet van de nodige maatregelen te nemen om de continuïteit van de verzorging te verzekeren voor de patiënten die in behandeling zijn op het ogenblik dat voornoemde sanctie in werking treedt. De getroffen schikkingen moeten meegedeeld worden aan de provinciale raad waarbij deze arts is ingeschreven.

11)Elke arts-vennoot oefent op medisch vlak werkelijk gezag uit over het personeel dat hem bijstaat. 12)Elke arts-vennoot dient de vrije artsenkeuze, de diagnostische en therapeutische vrijheid, evenals het respecteren van het beroepsgeheim, te waarborgen.

13) Het doel kan gewijzigd worden bij een besluit van de buitengewone algemene vergadering gehouden ten overstaan van een notaris volgens de regels van het wetboek van vennootschappen en mits het ter goedkeuring neerleggen van het ontwerp van wijziging aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

14)Bovenvermelde doelstellingen zijn te interpreteren in de ruimste zin van het woord met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer. De in voorschreven doel opgenomen bepalingen welke in tegenspraak zijn met de regelen van de medische deontologie dienen daarom als niet gelezen te worden.

Duur: onbepaalde duur

Maatschappelijk kapitaal en samenstelling: 18.600,00 EUR vertegenwoordigd door 186 aandelen die elk 1/186ste van het kapitaal vertegenwoordigen. Op het ganse kapitaal werd ingeschreven in geld door de oprichters en het kapitaal werd volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

Een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) werd gestort of overgeschreven door de inschrijvers op naam van de vennootschap in oprichting bij KBC kantoor te Mechelen-Centrum, zoals blijkt uit het bewijsstuk met rekening nummer BE24 7350 3832 0038 afgeleverd op 11 maart 2015.

Deze deponering werd bevestigd door de notaris, zoals blijkt uit het bewijs van die deponering dat aan de instrumenterende notaris overhandigd werd.

Boekjaar: van 1 mei tot en met 30 april

Reserves: Van de netto-winst wordt ieder jaar ten minste één twintigste afgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Die voorafneming is niet meer verplicht wanneer de wettelijke reserve één tiende van het geplaatste kapitaal bereikt heeft. Wanneer ze later onder dat tiende van het geplaatste kapitaal zou dalen, moeten de voorafnemingen hernomen worden.

Winstverdeling: Over de aanwending van het overblijvende saldo beslist de algemene vergadering, eventueel onder de beperkingen die gesteld worden in het wetboek van vennootschappen.

Verdeling overblijvende saldo na vereffening: Het batig saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun aandelenbezit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, gekozen onder de artsenvennoten. Het mandaat van zaakvoerder-vennoot is beperkt in de tijd en wordt, indien de enige vennoot enige zaakvoerder is, uitgeoefend voor de duur van zijn medische activiteit in de vennootschap. Zo er meerdere vennoten of zaakvoerders zijn is de duur van het mandaat als zaakvoerder beperkt tot een herkiesbare termijn van zes (6) jaar en voor zover de zaakvoerder op medisch vlak actief blijft binnen de vennootschap, eventueel hernieuwbaar.

Tot statutaire zaakvoerder wordt benoemd voor de duur van haar medische activiteiten:

voornoemde mevrouw DE HELT Katleen, geboren te Rumst op 1 juli 1984, ongehuwd, wonende te 2800 Mechelen, Begijnenstraat 43 bus 1.

De zaakvoerders zijn bevoegd voor alle verrichtingen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap en hebben daartoe alle machten, met uitzondering van de machten die door de wet of door de statuten enkel aan de algemene vergadering worden toegekend, en die niet strijdig zijn met de regels van de medische deontologie. De opdracht van de zaakvoerder is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Indien er meerdere vennoten zijn, worden de werkverdeling, alle vergoedingen voor het gepresteerde werk  inclusief de eventuele bezoldigingen als zaakvoerder  en terugbetalingen van kosten en vacaties vastgelegd in een schriftelijke overeenkomst, die onderworpen is aan de voorafgaande goedkeuring van de Provinciale Raad van de Orde.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap jegens derden en ook in rechte, als eiser en als verweerder. Hij mag alle akten tekenen, ook die waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent. (art. 16)

De zaakvoerders kunnen binnen de wettelijke en deontologische perken gevolmachtigden aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen zijn geoorloofd. Het mandaat kan geen betrekking hebben op het verstrekken van medische dienstenprestaties die uitsluitend zijn voorbehouden aan de artsen-vennoten. Gevolmachtigden verbinden de vennootschap uitsluitend binnen de perken van hun volmacht, hen verleend overeenkomstig artikel 15 van de statuten, en onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

Jaarvergadering: Ieder jaar wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de eerste woensdag van de maand september om twintig uur. De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats die in de oproepingen wordt aangeduid. Op elke vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden. Elk aandeel geeft recht op één stem.

Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging voor onbekwamen, mag een vennoot zich op een algemene vergadering enkel laten vertegenwoordigen door een persoon die zelf arts-vennoot moet zijn en die in het bezit is van een bijzondere schriftelijke volmacht die de agenda van de vergadering bevat. Iedere vennoot kan slechts één volmacht uitoefenen. OVERGANGSBEPALINGEN  BESLISSINGEN

A)Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Mechelen tot en met 30 april 2016.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

B) Aan Boekhoudkantoor Deruytter VOF, gevestigd te 2540 Hove, Eglantier 3, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, mevrouw Deruytter Marijke, wordt, met de mogelijkheid tot

indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht verleend teneinde via een ondernemingsloket het nodige te doen voor het vervullen van alle mogelijke formaliteiten bij de Kruispuntbank van Ondernemingen dewelke formaliteiten naar aanleiding van de oprichting van deze besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid dienen te worden vervuld, alsmede voor het aanbrengen later van eventuele wijzigingen van de gegevens aangaande de vennootschap, bij gezegde instanties.

C) De vergadering verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het

wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sinds 1 mei laatstleden. Deze overneming zal slechts effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

(get.) Katrien MAES, geassocieerd notaris te Hove.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte vóór registratie overeenkomstig artikel 173, 1° bis W. Reg.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

Staatsblad

03/11/2016 : ME. - JAARREKENING 30.04.2016, GGK 07.09.2016, NGL 25.10.2016 16662-0294-011

Coordonnées
DOKTER DE HELT KATLEEN, HUISARTS

Adresse
BEGIJNENSTRAAT 43, BUS 1 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande