DOKTER DE JONGH

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER DE JONGH
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 449.914.011

Publication

26/09/2014
ÿþmo111.1

[Lie B j ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*14176585*

111111

UI

Neergelegd ter griffie van de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

16 SEP. 201it

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT

De Grieriffie

Ondernemingsnr : 0449914011

Benaming (voluit) : BVBA Dr. DE JONGH

(verkort) #

Rechtsvorm burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Dikstraat 27

2430 Laakdal

Onderwerp akte :BVBA: herbenoeming zaakvoerder, ontbinding, décharge zaakvoerder,

goedkeuring rekeningen en sluiting vereffening, volmacht.

Tekst : Uittreksel uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Veerle Boere te Borgerhout op twaalf september tweeduizend veertien, nog ter registratie aan te bieden, blijkt dat de algemene vergadering van aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met bepertke aansprakelijkheid « BVBA Dr, DE JONGH », met eenparigheid van stemmen de hierna volgende beslissingen heeft genomen

EERSTE BESLISSING. Herbenoeming van zaakvoerder.

De algemene vergadering besluit de heer De Jongh Ronald Julius Henri Marie, geboren te Veerle op zestien! juni negentienhonderd achtenveertig, wonende te 2430 Laakdal, Dikstraat 27, te herbenoemen voor een! periode van zes jaar, met ingang van 1 januari 2014.

TWEEDE BESLISSING. - Ontbinding.

Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag van het bestuursorgaan en van het controleverslag van de bederevisor Marc Maris, vertegenwoordiger van de BVi CVBA Callens, Pirenne & C°, gevestigd te 3500 Hasselt, Luikersteenweg 232 bus 4, opgemaakt op 10: september 2014, waarvan de besluiten luiden als volgt:

"Besluit

In het kader van de procedure tot ontbinding, voorzien in artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen,; heeft de zaakvoerder van de BV BVBA "DR DE JONGH" (RPR TURNHOUT nr. 0449.914.011) een; !; boekhoudkundige staat - afgesloten op 30 juni 2014 - opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten; van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van E 976.648,82 en een netto-actief van El 971.412,03.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij uitgevoerd hebben overeenkomstig de toepasselijke Normen van het; Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake de controle op het voorstel tot ontbinding van vennootschappen met; beperkte aansprakelijkheid, blijkt dat deze boekhoudkundige staat per 30 juni 2014, de financiële toestand van; de BV BVBA "DR. DE JONGH" volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de; zaakvoerder gerealiseerd zullen worden.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles: die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het Instituut der Bedriffsrevisoren, hebben: wij vastgesteld dat aile schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag: werden terugbetaald.

Bovendien werd de roerende voorheffing op de liquidatieboni - geraamd op een bedrag van E 96.272,65- reeds voldaan.

;! Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de vennoot onontbeerlijk achten. "

Onderhavig verslag werd opgesteld in overeenstemming met artikel 181 van het Wetboek van:

Vennootschappen en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt

HASSELT, 10 september 2014

CALLENS, PIRENNE & C° BV CVBA

Bedresrevisoren "

I; vertegenwoordigd door Marc MARIS

Bedrijfsrevisor"

De vennootschap vertegenwoordigd als gezegd, verklaart in het bezit te zijn gesteld van een afschrift van: genoemde verslagen en staat van activa en passive, en te verzaken aan de formaliteiten van toezending ervan' zoals voorgeschreven door artikel 181, § 2 van het Wetboek van vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

" mod 11.1

1.1 g

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-béhouden aan het Belgisch Staatsblad



vervolgens stelt de notaris vast dat alle formaliteiten werden nageleefd zoals die door de wet zijn voorgeschreven. Hij bevestigt derhalve het bestaan van de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap krachtens artikel 181, § 1 van het Wetboek van vennootschappen, gehouden is met het oog op de ontbinding en invereffeningstelling van de vennootschap.

Hierna besluit de vergadering de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Dr. DE JONGH' vervroegd te ontbinden, zodat de vennootschap nog slechts bestaat voor haar vereffening.

DERDE BESLISSING. Decharge zaakvoerder.

De vergadering neemt kennis van het ontslag als zaakvoerder tengevolge van de ontbinding, van voornoemde heer De Jongh Ronald Julius Henri Maria, voornoemd.

De vergadering verleent kwijting aan de zaakvoerder voor het door hem/haar tot op heden waargenomen bestuur,

VIERDE BESLISSING.  Sluiting vereffening.

De vennoten, allen hier aanwezig, verklaren dat zij overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen op voldoende wijze kennis hebben genomen van de rekeningen en stukken tot staving van de vereffening, en aangezien deze rekeningen en stukken niet ten minste één maand voor deze vergadering werden neergelegd zoals voorgeschreven door het Wetboek van vennootschappen, verklaren zij ieder uitdrukkelijk op voldoende wijze hun individueel onderzoeksrecht te hebben kunnen uitoefenen, en afstand te doen om de nietigheid van de beslissingen van deze algemene vergadering te vorderen, op grond dat voormelde stukken niet minstens één maand voor deze op de zetel van de vennootschap werden neergelegd. Na vaststelling dat in de vennootschap geen passief meer voorhanden (is in de zin van de omzendbrief 7/CH/3100/A/004 van 14 november 2006 van de Federale Overheidsdienst Justie, alsook in de zin van de vraag van de heer Luk Bieen aan de Minister van Justifie Annemie Turtelboom over "artikel 184, § 5 van het Wetboek van Vennootschappen" (nr. 14529), Hand. Kamer 2012  2013, 12 december 2012, nr. CRIV 53 COM 620, p, 27-28; www.dekamer.be/doc/ccedf/53/ic620.pdfsearch="criv 53 corn 620"), keurt de vergadering de voormelde rekeningen goed, waarbij de vennoten erkennen dat zij in verhouding tot hun aandelenbezit het gehele vermogen van de vennootschap overnemen, en zich ertoe verbinden alle eventuele nog niet gekende passiva voor hun rekening te nemen in zelfde verhouding.

De vergadering stelt dan ook de definitieve sluiting van de vereffening vast. De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende ten minste vijf jaar bewaard worden te 2430 Laakdal, Dikstraat 27,

VIJFDE BESLISSING.  Bijzondere volmacht.

Ondergetekende notaris wordt gemachtigd om zorg te dragen voor de formaliteiten van cpenbaarmaking en schrapping van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van ondernemingen.

Als bijzondere gemachtigden, worden aangesteld: Fiscalim bvba (of zijn vertegenwoordigers), Accountants  Belestingconsulenten, gevestigd te Kuringersteenweg 96, 3500 Hasselt, met macht afzonderlijk te handelen en met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de doorhaling van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en van haar registratie als BTW-belastingplichtige of bij andere administraties.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Veerle Boere

Samen hiermee neergelegd:

Uitgifte van de akte;

Verslag bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/01/2014
ÿþVc

beha

aan

Belç

Staat

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisc . - _ :,. ea. cana en kopie

na neerlegging ter griffie : GRiefer RECHTBANK VAN

I~~

13 l Ag, Mit

KOOPHANDEL 'TURNHOUT

Griffie

Ondernemingsnr : 0449914011

Benaming (voluit) : BVBA Dr. DE JONGH

(verkort) : #

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Dikstraat 27

2430 Laakdal

Onderwerp akte :Wijziging statuten: afschaffing nominale waarde, omzetting kapitaal in euro, verlenging boekjaar, wijziging datum algemene vergadering, toekenning van machten, coördinatie.

Tekst Uittreksel uit een proces - verbaal opgemaakt door notaris Veerle Boere te Borgerhout op

zevenentwintig december tweeduizend dertien, ter registratie aangeboden, blijkt dat de algemene vergadering; van aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootscap met; beperkte aansprakelijkheid «BVBA Dr. DE JONGH », met eenparigheid van stemmen de volgende; beslissingen heeft genomen

it EERSTE BESLISSING.

De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de nominale waarde per aandeel af te; ;1 schaffen. Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap zal dus voortaan vertegenwoordigd worden door aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. De statuten worden dienovereenkomstig aangepast. TWEEDE BESLISSING.

De vergadering besluit het kapitaal van de vennootschap van zevenhonderdvijftigduizend Belgische Frank; (750.000,00 BEF) om te zetten in achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01) en= hiertoe artikel 5 van de statuten aan te passen. DERDE BESLISSING

1: De vergadering beslist het lopende boekjaar met zes maanden te verlengen, dat normaal zou eindigen op 31 december 2013, te verlengen tot 30 juni 2014.

Het boekjaar van de vennootschap zal vervolgens lopen van 1 juli van elk jaar tot 30 juni van het: daaropvolgende jaar.

VIERDE BESLISSING

De vergadering beslist de datum van de gewone algemene vergadering te wijzigen. De gewone algemene vergadering van de vennootschap zal voortaan gehouden worden op de eerste maandag; van de maand september om achttien uur. De eerstvolgende gewone algemene vergadering wordt derhalve; gehouden op de eerste maandag van de maand september om achttien uur van het jaar 2014.

VIJFDE BESLISSING

De vergadering beslist de statuten te wijzigen om deze in overeenstemming te brengen met de voorgaande; beslissingen, zoals hierna volgt:

::*artikel 5 van de statuten zal voortaan luiden als volgt:

"Artikel 5 -- Kapitaal

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één' cent (¬ 18.592,01) euro en is verdeeld in zevenhonderd vijftig gelijke aandelen met een waarde van; vierentwintig euro achtenzeventig cent (¬ 24,78) ieder.

* artikel 19 van de statuten zal voortaan luiden als volgt:

"Art'kel 19  Inventaris -- Jaarrekening.

Het boekjaar van de vennootschap begint op één juli en eindigt op dertig juni. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maken de zaakvoerders een; inventaris op, alsmede de jaarrekening en het jaarverslag, het alles overeenkomstig artikel 137 van de. Vennootschapswet."

artikel 14 van de statuten zal voortaan luiden ais volgt;

Artikel 14 Algemene vergaderins.

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de: eerste maandag van de maand september om achttien uur, indien die dag geen werkdag is, wordt de vergadering:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

gehouden op de eerstvolgende werkdag. Er kan altijd een bijzondere algemene vergadering worden' bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Er kan ook altijd een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

Alle vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats, aangewezen in de oproeping.

Indien aile aandelen zijn ingeschreven op één vennoot, dan oefent hij aile bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

De enige vennoot-zaakvoerder dient de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering niet na te leven, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet."

ZESDE BESLISSING

De vergadering verleent alle volmachten aan het bestuursorgaan voor de uitvoering van wat voorafgaat. ZEVENDE BESLISSING

De vergadering beslist dat door de zorgen van ondergetekende notaris zal overgegaan worden tot coördinatie van de statuten en neerlegging hiervan in he vennootschapsdossier.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Veerle Boere

Samen hiermee neergelegd

-uitgifte van de akte

- gecoördineerde statuten

Voor beouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

12/09/2013 : BLT000316
12/09/2013 : BLT000316
19/11/2010 : BLT000316
09/09/2009 : BLT000316
19/12/2008 : BLT000316
12/09/2007 : BLT000316
24/04/2007 : BLT000316
27/12/2006 : BLT000316
05/09/2006 : BLT000316
04/10/2005 : TUT000316
05/10/2004 : TUT000316
18/09/2003 : TUT000316
30/09/2002 : TUT000316
09/11/2001 : TUT000316
11/12/1993 : TUT316

Coordonnées
DOKTER DE JONGH

Adresse
DIKSTRAAT 27 2430 LAAKDAL

Code postal : 2430
Localité : Eindhout
Commune : LAAKDAL
Province : Anvers
Région : Région flamande