DOKTER DEMUYNCK ENDOCRINO - DIABETOLOGIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER DEMUYNCK ENDOCRINO - DIABETOLOGIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.577.389

Publication

26/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 12.05.2014, NGL 22.08.2014 14449-0234-010
26/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 13.05.2013, NGL 25.06.2013 13199-0409-010
08/06/2011
ÿþ1

Ondernemingsnr : 0836.577.389

Benaming :

(voluit): DOKTER DEMUYNCK ENDOCRINO - DIABETOLOGIE

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap in vorm van Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2530 Boechout, Guido Gezellestraat 20

Onderwerp akte : OPRICHTING

(HET JAAR TWEEDUIZEND EN ELF.

!Op elf mei

(Voor Ons, Paul WELLENS, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte 'aansprakelijkheid "Notarisassociatie Wellens" met zetel te 2640 Mortsel, Eggestraat 28.

IS VERSCHENEN:

Mevrouw DEMUYNCK Sandra, geboren te Merksem op één oktober negentienhonderd 'negenenzeventig, nationaal nummer 79.10.01-068.79, wonende te 2530 Boechout !Guido Gezellestraat 20.

(Ondergetekende notaris bevestigt de juistheid van de identiteit van de partijen aan de hand van opzoekingen in het rijksregister. De rijksregisternummers werden vermeld met uitdrukkelijke instemming van de betrokkenen.

I.- OPRICHTING:

Die ons, notaris, verzocht heeft de authentieke akte te verlijden van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met! beperkte aansprakelijkheid door hem opgericht onder de naam "DOKTER' DEMUYNCK ENDOCRINO - DIABETOLOGIE", waarvan het geplaatst kapitaal ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 e) bedraagt, volledig door hem onderschreven en vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) gelijkei aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op voormelde aandelen wordt ingeschreven door:

Mevrouw DEMUYNCK Sandra, voornoemd.

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volgestort zijni ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12400,00 ¬ ).

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (12.400,00 e).

Het geheel van deze inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer 0016-3580-4865, geopend namens de vennootschap in oprichting bij de BNP PARIBAS FORTIS.

Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaats gevonden: overeenkomstig de wet.

De oprichter heeft aan ons notaris het financieel plan overhandigd, waarin

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

naos 2.1

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd Ier griffie von de Rechtbank von Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 16 MES 2011

rJ

1111111111110111111

" *11085182*

Voor-behoudE aan hel Belgisc Staatsbh

III

Luik B - vervolg -

hij-het bedrag van het kapitaal van de vennootschap verantwoordt.

II.- STATUTEN:

HOOFDSTUK I: NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

ARTIKEL 1.- RECHTSVORM EN NAAM.

De rechtsvorm die deze burgerlijke professionele vennootschap aanneemt is deze van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "DOKTER DEMUYNCK ENDOCRINO - DIABETOLOGIE".

De volledige en afgekorte benaming kunnen samen of afzonderlijk gebruikt worden.

ARTIKEL 2.- ZETEL.

De vennootschap is gevestigd te 2530 Boechout, Guido.Gezellestraat 20. De zetel kan bij besluit van een zaakvoerder zonder statutenwijziging verplaatst worden in België, mits inachtneming van de taalwetgeving terzake, en mits voorafgaande bekendmaking aan de provinciale Raad van de, Orde der Geneesheren waartoe de vennoten behoren.

ARTIKEL 3.- DOEL.

De vennootschap heeft tot doel: 1.. De uitoefening van de geneeskunde, door de geneesheer-vennoten in naam; en voor rekening van de vennootschap, en met inachtname van de regels van! de geneeskundige plichtenleer, d.w.z. dat de geneeskunde uitgeoefend wordti door geneesheren - organen van de vennootschap - , die hun volledige medische activiteit in gemeenschap brengen, zodat alle daaruit voortvloeiende honoraria geïnd worden door en voor de vennootschap.

2. Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de geneesheren die tot de vennootschap toegetreden zijn;

3. Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten;

4. De aankoop, het huren en invoeren van alle medische apparatuur en' begeleidende accommodaties voor voornoemde activiteiten;

5. Het aanleggen van reserves teneinde alle nodige apparaten én gebouwen aan te schaffen, nuttig of nodig voor het maatschappelijk doel;

6. Dé mogelijkheden scheppen om de geneesheer-vennoten toe te laten zich verder te bekwamen teneinde in hun discipline aan de spits van de evolutie te blijven.

De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te kunnen bevorderen en op omi het even welke wijze deel te nemen aan en samen te werken met alle verenigingen, rechtspersonen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven,of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

De vennootschap moet, zonder afbreuk te doen aan de medische plichtenleer terzake, haar reserves beheren als een goed huisvader. De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, het; beheer uitoefenen over alle roerende en onroerende goederen die haar? toebehoren - zoals onder andere de aankoop, de verhuring en oprichting van roerende en onroerende goederen - onder uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze het-burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Beslissingen i.v.m. het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen.

Tot haar doel behoort eveneens het in natura -bezoldigen van de geneesheervennoten o.m. onder de vorm van het verstrekken van woongelegenheid, praktijkruimte, personeel, rollend materieel en communicatiematerieel. ARTIKEL 4: DUUR.

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur. Onverminderd de bepalingen van artikel 11 zal de vennootschap niet ontbonden worden door het overlijden, onbekwaamverklaring of kennelijk onvermogen van één derf vennoten en evenmin door een verklaring van een of meer vennoten, dat zij niet langer tot de vennootschap willen behoren. Behoudens ontbinding door

Voorbehouden 'aaA het-Belgisch Staatsblad

" Voor- behouden

" aab het-Belgisch Staatsblad

Luik B -vervolg

vertegenwoordigd door honderd nominale waarde.

HOOFDSTUK III: BESTUUR - TOEZICHT

ARTIKEL 13: BESTUUR.

De vennootschap zal bestuurd worden door één of meer zaakvoerders, vennoten en tevens beoefenaar van de geneeskunst zoals bepaald in artikel 2 paragraaf 1 van het KB nummer 78 de dato tien november negentienhonderd zevenenzestig, betreffende de uitoefening van de geneeskunst, die benoemd worden door de algemene vergadering voor een weliswaar hernieuwbare periode die twintig jaar niet overschrijdt.

(Wordt als statutaire zaakvoerder benoemd:

1Mevrouw DEMUYNCK Sandra, wonende te 2530 Boechout, Guido Gezelïestraat 20. ARTIKEL 14: BEVOEGDHEID.

!De zaakvoerders hebben ieder de meest uitgebreide bevoegdheid om alle !handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van !het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor de !algemene vergadering bevoegd is, en treden ieder afzonderlijk op.

De zaakvoerders zijn bevoegd, in voorkomend geval, om alle rechten en plichten die door de ziekenhuiswet in hoofde van de ziekenhuisgeneesheer geregeld zijn, uit te oefenen.

ARTIKEL 15: VERTEGENWOORDIGING.

De zaakvoerders vertegenwoordigen ieder afzonderlijk de vennootschap jegens ;derden en in rechte als eiser of verweerder.

ARTIKEL 18: COMMISSARIS

Van zodra dit door de wet vereist is, of eerder, indien gewenst, zal de algemene vergadering één of meer commissarissen benoemen en hun vergoedingen vaststellen. De Commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straffe van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige redenen door de 'algemene vergadering worden ontslagen.

IHOOFDSUK IV: ALGEMENE VERGADERINGEN

ARTIKEL 19: BEVOEGDHEID.

De algemene vergadering der vennoten is onder meer bevoegd voor wat betreft de benoeming en het ontslag van de zaakvoerders, de commissaris en de vereffenaar; het verlenen van kwijting; het besluiten tot het instellen van de vennootschapsvordering tegen de zaakvoerders; het toestemmen in de overdracht van aandelen; het besluiten tot ontbinding van de vennootschap; Ide bestemming van de winst en elke statutenwijziging.

ARTIKEL 20: STEMRECHT

.De algemene vergadering bestaat uit alle vennoten. De vennoten zijn allen (stemgerechtigd, hetzij persoonlijk, hetzij door een mandataris die tegelijk mandataris mag daarenboven slechts één volmacht

de rechter is de ontbinding van de vennootschap slechts mogelijk door een besluit van de algemene vergadering, genomen met een drie/vierde meerderheid der stemmen die tenminste vijfenzeventig ten honderd van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

HOOFDSTUK II: KAPITAAL - AANDELEN.

ARTIKEL 5 : KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro en is zesentachtig aandelen, zonder melding van

vennoot is. Deze

uitoefenen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

ARTIKEL 22: PLAATS - DATUM.

De algemene vergadering komt bijeen in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats

die zal aangeduid zijn in de bijeenroeping.

De gewone algemene vergadering zal elk jaar gehouden worden op de tweede maandag van

de maand mei om twintig uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering uitgesteld tot de

eerstvolgende werkdag.

Telkens de belangen van de vennootschap dit eisen mag echter ook een bijzondere algemene

vergadering worden bijeengeroepen door de zaakvoerders.

Op verzoek van de vennoten die tenminste één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen

Luik B - vervolg

moeten de zaakvoerders een bijzondere algemene vergadering bijeenroepen.

HOOFDSTUK V: BALANS - RESERVES - WINSTVERDELING.

;ARTIKEL 26: BOEKJAAR.

iHet boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december elk jaar. Ieder jaar op éénendertig december zullen de boeken van vennootschap worden afgesloten.

De zaakvoerders maken de jaarrekening op bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting.

De zaakvoerders stellen bovendien een verslag op waarin zij rekenschap geven van hun beleid. Dat verslag bevat een commentaar op de jaarrekening, waarbij een getrouw overzicht wordt gegeven van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap. Het jaarverslag moet ook informatie bevatten omtrent de belangrijke gebeurtenissen die na het einde van het boekjaar hebben plaatsgevonden, en, voor zover zij niet van die aard zijn dat zij een ernstig nadeel zouden berokkenen aan de. vennootschap, inlichtingen over ide omstandigheden die de ontwikkeling van de vennootschap kunnen beïnvloeden.

Deze stukken worden opgemaakt en bekendgemaakt overeenkomstig, de wet van zeventien juli negentienhonderd vijfenzeventig op de boekhouding en de jaarrekening van de ondernemingen en het wetboek van vennootschappen.

Na goedkeuring van de balans beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerders te verlenen kwijting. HOOFDSTUK VI: ONTBINDING - VEREFFENING.

ARTIKEL 29: VEREFFENING.

De netto-opbrengst van de vereffening na betaling van alle schulden en 'lasten zal toegekend worden aan de vennoten in evenredigheid van hun aandelen en tevens rekening houdend met de volstorting dezer aandelen. HOOFDSTUK VII: ALGEMENE BEPALINGEN

ARTIKEL 31: ALGEMENE BEPALING

Elk beding of elke voorwaarde van onderhavige statuten die strijdig zou zijn met de wet, wordt als niet geschreven geacht en kan onderhavige statuten van de vennootschap niet nietig maken.

III.- VERKLARINGEN EN TIJDELIJKE BEPALINGEN:

De vennootschap verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de neerlegging een afschrift van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank koophandel.

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en zal afgesloten worden op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend dertien.

De oprichter verklaart dat uit ter goeder trouw verrichte schattingen is igebleken dat de vennootschap voor het eerste boekjaar aan de criteria, vermeld in artikel 15 paragraaf 1 van het Wetboek van Vennootschappen voldoet, en dus niet verplicht is één of meer commissarissen te benoemen. Iedere vennoot heeft dus individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

De oprichter verklaart door ondergetekende notaris lezing te hebben gekregen van artikel 212 van het Wetboek van Vennootschappen dat bepaalt dat een natuurlijk persoon slechts de enige vennoot kan zijn van één enkele besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en dat deze geacht wordt hoofdelijk borg te staan voor de verbintenissen van iedere andere besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die hij nadien alleen zou oprichten of waarvan hij nadien de enige vennoot zou worden, behalve wanneer de aandelen wegens overlijden aan hem overgaan.

IV.- BEKRACHTIGING VERBINTENISSEN OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 60:

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, verklaart de comparant, ter gelegenheid van de oprichting van de vennootschap, dat deze de rechten en verbintenissen, die voortvloeien uit de rechtshandelingen die ivoor haar rekening vààr haar oprichting werden gesteld door de voornoemde oprichter, overneemt onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het gerechtelijk arrondissement waarbinnen de vennootschap

" Voorbehouden 'aan het iigiscli Staatsblad

van:

dei

van van;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsti

" Voorbehouden 'aan het' Belgisch

t Staatsblad

Luik B - vervolg

lhaar zetel gevestigd heeft.

'Bovendien verklaart voornoemde comparant zich sterk te maken dat de vennootschap tevens die rechtshandelingen zal overnemen en bekrachtigen die door de voornoemde oprichter, gesteld zullen worden in naam en voor rekening van de vennootschap, vooraleer zij de rechtspersoonlijkheid zal hebben verkregen.

Volmacht. _

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, Deruytter V.O.F. met zetel te 2540 Hove, Églantier 3; aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de ÎKruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

V. BENOEMING ZAAKVOERDERS

Verenigd in algemene vergadering benoemt de oprichter: als statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap

Mevrouw DEMUYNCX Sandra, geboren te Merksem op één oktober negentienhonderd negenenzeventig, nationaal nummer 79.10.01-068.79, wonende te 2530 Boechout (Guido Gezellestraat 20. adie aanvaardt en bevestigt niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen deze aanvaarding verzet.

VI.- VASTE VERTEGENWOORDIGER

iDe zaakvoerder, mevrouw DEMUYNCK Sandra, voornoemd neemt de beslissingi zichzelf tot vaste vertegenwoordiger aan te duiden. Hij verklaart door ondergetekende geassocieerd notaris Wellens op de hoogte te zijn gebracht dat de bestuurde vennootschap de benoeming van de vaste! vertegenwoordiger bekend dient , te maken in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

WAARVAN AKTE

Opgemaakt en verleden te Mortsel.

En na integrale voorlezing en toelichting van de akte hebben de partijen

getekend met mij, geassocieerd notaris.

Voorontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd een afschrift van de akte.

20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 11.05.2015, NGL 08.07.2015 15294-0055-010
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 09.05.2016, NGL 30.08.2016 16542-0229-009

Coordonnées
DOKTER DEMUYNCK ENDOCRINO - DIABETOLOGIE

Adresse
GUIDO GEZELLESTRAAT 20 2530 BOECHOUT

Code postal : 2530
Localité : BOECHOUT
Commune : BOECHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande