DOKTER ISABELLE CADRON

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER ISABELLE CADRON
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.065.152

Publication

07/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 04.06.2014, NGL 30.06.2014 14250-0518-010
02/01/2014
ÿþr~º%

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad





14002229





RBCHieN'rC VAN KOOPI'[ANf3EL

9 9 DEC, 2013

TURNH0UT

Ghgefiliriffier,



Ondernemingsnr : 0838.065.152

Benaming

(voluit) : Dokter Isabelle Cadron

(verkort)

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Hulstbos 2, 2380 Ravels

(volledig adres)

Onderwerp akte aanstelling extra zaakvoerder

Gezien de steeds toenemende administratieve taken die dienen uitgevoerd te worden en het ontbreken van een secretariaatsondersteuning wordt hierbij met eenparigheid van stemmen besloten dat de heer Van Den Eynde Wouter, wonende te 2380 Ravels, Hulstbos 2, wordt aangesteld als extra zaakvoerder. Zijn taken zullen uitsluitend bestaan uit administratieve ondersteuning van de praktijk, medische taken worden hierbij expliciet uitgesloten.

De aanstelling van de heer Van Den Eynde Wouter als extra zaakvoerder gaat in per 1/1/2014 voor onbepaalde duur.

De Bezoldiging van de heer Van Den Eynde Wouter zal telkens door de algemene vergadering worden goedgekeurd.

Getekend

Cadron isabelle

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste !ab, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 05.06.2013, NGL 29.07.2013 13371-0484-010
12/10/2011
ÿþMod2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neeroelegd ter griffie dei

Rechtbank van Koo handel

te Leuven, de 3 0 SEP, 2011

DEER,

C!lirk,t



111111111111111818

*11153846*

beha aai Bel Staa

Ondernemingsnr : 0838.065.152

" Benaming

(voluit) : Dokter Isabelle Cadron

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Ravenshoek 19 bus 1, 3020 Herent

Onderwerp akte : wijziging zetel vennootschap

De algemene vergadering beslist tot wijziging van het adres van de vennootschap.

Het nieuwe adres van de vennootschap is: Hulstbos 2, 2380 Ravels en dit vanaf 25 augustus 2011.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/10/2011 - Annexes du Moniteur belge



Waarvan Akte

Mevrouw Isabelle Cadron

zaakvoerder









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/08/2011
ÿþ Mod2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie dés

Rechtbank van Koophandel

se Leuven, de 2 5 JR] 2011 D%a F1ER,

111111J11,1.1.111,3111(1,1,11111

be

E

e st.

Ondernemingsnr : 01)% , ~ . ,

Benaming

(voluit) : Dokter Isabelle Cadron

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3020 Herent, Ravenshoek 19 bus 1

Onderwerp akte : Oprichting - benoeming van zaakvoerder

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Tom Wilsens, te Leuven, op vijftien juli tweeduizend' en elf, dat de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Dokter Isabelle Cadron, met maatschappelijke zetel te 3020 Herent, Ravenshoek 19 bus 1, werd opgericht door mevrouw CADRON Isabelle Gilberte Julienne Jeanine, geboren te Torhout op twee september negentienhonderd zesenzeventig, wonende te 3020 Herent, Ravenshoek 19 bus 1.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam :

1.de uitoefening van de geneeskunde, meer bepaald de gynaecologie door de geneesheer - vennoot en, door geneesheren van dezelfde discipline die in het kader van de vennootschap hun beroep uitoefenen of, zullen uitoefenen, allen ingeschreven op de lijst van de Provinciale Raad van de Orde, met dien verstande dat; alle medische activiteiten in gemeenschap worden gebracht en alle daaruit voortvloeiende honoraria geïnd', worden in naam en voor rekening van de vennootschap en dat de geneesheer  vennoot een vergoeding zal: ontvangen van de vennootschap voor de door hem verrichte prestaties;

2.de inrichting van een medisch secretariaat en van algemene diensten die nuttig of nodig zijn voor de: hoofdactiviteit van de vennootschap;

3.de aankoop, het huren en invoeren van alle medische apparatuur en andere roerende en onroerende' goederen aan te schaffen;

4.de mogelijkheid scheppen om de geneesheer  vennoot toe te laten zich bij te scholen en verder te bekwamen;

5.het beleggen of investeren van haar rniddelen,zelfs gefinancierd door leningen, en dit als bijkomstig doel zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten. De vennootschap mag beleggen in roerende en onroerende goederen. Wanneer de vennootschap twee of meer vennoten telt kan dit bijkomstig doel enkel nagestreefd worden, nadat het schriftelijk akkoord van de vennoten over hun investeringsbeleid, aan de Provinciale raad van de Orde van Geneesheren meegedeeld werd.

De vennootschap kan alle bewerkingen doen van roerende en onroerende aard, in zoverre zij niet strijdig; zijn met de medische plichtenleer of ethiek en alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen. De vennootschap mag, deelnemen aan en samenwerken niet alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden. De professionele aansprakelijkheid van elke geneesheer  i vennoot is jegens zijn patiënten onbeperkt.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), en wordt vertegenwoordigd door' honderd (100) aandelen, elk met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100ste) van het maatschappelijk: kapitaal. Het kapitaal is volledig geplaatst.

Het maatschappelijk kapitaal is volstort ten belope van 2/3, gedeponeerd bij Fortis Bank. Derhalve is de. oprichter nog als niet-volstorte inbreng 6.200,00 EUR verschuldigd.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, gekozen onder d& artsen-vennoten, benoemd door de algemene vergadering en aangeduid in de statuten van de vennootschap. Hun aantal wordt bepaald door de algemene vergadering.

De duur van het mandaat van de zaakvoerders wordt bepaald door de algemene vergadering. indien bij een' mandaat beperkt in tijd  bij de afloop van de termijn  de algemene vergadering nog geen nieuwe zaakvoerder heeft benoemd, blijft de bestaande zaakvoerder in functie om de continuïteit van de dienstverlening te: waarborgen, totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2011- Annexes du Moniteur belge

De opdracht van de zaakvoerders kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door i een besluit van de algemene vergadering, met inacht-ine-iming van de vereisten voor statutenwijziging.

De zaakvoerder mag op elk ogenblik aftreden. Nochtans is hij verplicht zijn opdracht verder te vervullen, totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van diens medische activiteiten binnen de vennootschap.

Indien er meerdere vennoten zijn, wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerder herleid tot 6 jaar, voor zover de zaakvoerder op medisch vlak actief blijft binnen de vennootschap.

De jaarvergadering wordt gehouden op elke eerste woensdag van de maand juni om 20 uur. Indien deze dag een zaterdag, een zondag of wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de daarop volgende werkdag gehouden. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Jaarlijks wordt van de nettowinst vermeld in de jaarrekening een bedrag van vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van een wettelijke reserve; deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer het reservefonds één tiende van het geplaatst kapitaal bereikt.

Behoudens de gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld. Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te , betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

Wordt benoemd tot niet-statutair zaakvoerder voor de duur van haar medische activiteit binnen de vennootschap, mevrouw Isabelle Cadron, voormeld, hier aanwezig en die aanvaardt. Haar mandaat is bezoldigd. Het mandaat gaat in vanaf de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte.

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de heer Benny Van den Bempt, wonende te 2850 Edegem, Volhardingsstraat 49 of elke andere door hem aangewezen persoon als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen. Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

Voor ontledend uittreksel,

Notaris Tom Wilsens,

Tevens neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-l:ehoudern aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
DOKTER ISABELLE CADRON

Adresse
HULSTBOS 2 2380 RAVELS

Code postal : 2380
Localité : RAVELS
Commune : RAVELS
Province : Anvers
Région : Région flamande