DOKTER JACOBS JULIEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER JACOBS JULIEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.064.180

Publication

01/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.05.2014, NGL 25.06.2014 14216-0414-009
05/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.05.2013, NGL 31.05.2013 13144-0131-009
18/05/2011
ÿþ rood 2.1

Luik 13 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1

11074750"

eiteeto pu one vu de

Reddledi felE4fi,.F1~~~~~ Ofw

De ®rlffler, Griffie

0836.064. 180

Ondernemingsnr :

Benaming :

(voluit): DOKTER JACOBS JULIEN

Rechtsvorm : BV ovv BVBA

Zetel : B-2930 Brasschaat, 't Serclaeslei 6

Onderwerp akte : OPRICHTING

Tekst :

Het blijkt uit een akte verleden voor Philippe VERLINDEN, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap met de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "D. Dupont & P. Verlinden", met zetel te Rijkevorsel, op 28 april 201 1, dat er door:.

r' de heer JACOBS .talien, geboren te Brasschaat op twaalf februari negentienhonderd zesenvijftig, nationaal nummer 56.02.12 171-77, identiteitskaart nummer 591-1829575-63, echtgenoot van Mevrouw Van Dessel Anna-Maria Alberta, wonende te 2930 Brasschaat, 't Serclaeslei 6.

Gehuwd onder het wettelijk huwelijksvermogensstelsel bij gebrek aan een huwelijkscontract.

de Burgerlijke Vennootschap onder een de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte I

Aansprakelijkheid werd opgericht met als benaming: "DOKTER JACOBS JULIEN"

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk éên/honderdzesentachtigste (1/18651) van het kapitaal vertegenwoordigen. Alle aandelen zijn door de enige oprichter ingeschreven a pari in speciën. De honderdzesentachtig (186) aandelen werden door de enige oprichter onderschreven: De oprichters i verklaren en erkennen dat elk der aandelen volledig volgestort zijn ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (E 12.400,00). De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (E j 12.400,00).

Ondergetekende notaris, bevestigt dat het gestorte kapitaal werd gedeponeerd overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Zetel

De zetel is gevestigd te B-2930 Brasschaat, 't Serclaeslei 6. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het? tweetalig gebied Brussel-hoofdstad bij besluit van de zaakvoerder(s) en na voorafgaandelijke mededeling aan de f provinciale raad. Doel De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van de geneeskunde, specialisatie huisarts, door de geneesheer- vennoot met inachtname van de geneeskundige plichtenleer.

De vennoot oefent zijn volledige medische activiteit uit in naam en voor rekening van de vennootschap. De professionele aansprakelijkheid van de geneesheer-vennoot is onbeperkt.

De vennootschap realiseert haar doel voor de activiteiten van de vennoot, doctor in de geneeskunde. De vennootschap beoogt aan de vennoot de uitoefening van het beroep te vergemakkelijken, de kwaliteit van de; s prestaties en de doeltreffendheid van de verleende diensten te verbeteren.

De vennootschap kan roerende en onroerende goederen en rechten verwerven en beheren en rechtshandelingen Ldienaangaande stellen voor zover dit ondergeschikt blijft aan het maatschappelijk doel en kadert in het beheer alsi

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

f) . Voor-Ibehouden Luik B - vervolg

aan het eegoede huisvader, voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder i dat deze activiteiten een regelmatig en commercieel karakter krijgt.

ETisch Te dien einde mag zij technisch, verpleegkundig of administratief personeel in dienst nemen en mag zij alle medische apparatuur en accommodatie, dienstig voor voornoemde praktijk, aankopen of huren. In hetzelfde kader mag zij eveneens een medisch secretariaat oprichten, gelast met de inning en de verdeling van de erelonen. De vennootschap waakt erover dat de activiteiten uitgeoefend worden in eerbied met de deontologische en administratieve voorschriften, volgens de principes van de medische ethiek en de eisen van de wetenschappelijke , discipline. Meer precies waakt zij erover dat de vrije artsenkeuze in hoofde van de patiënt, de diagnostische en r therapeutische vrijheid alsook het respect voor het medisch beroepsgeheim behouden blijven.

Staatsblad De vennoot waakt erover dat de onafhankelijkheid van de vennoot in de uitoefening van zijn beroep gewaarborgd blijft en dat geen aanleiding ontstaat tot commerciële beoefening van de geneeskunde, tot directe of indirecte collusie, dichotomie of overconsumptie.

De vennootschap laat de vennoot de mogelijkheid zich verder te bekwamen of de ontwikkeling van het door hem beoefende specialisme, op de voet te volgen en stelt zich in dit kader alle mogelijke middelen ter beschikking. Duur De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Zij kan slechts door de wil van de aandeelhouders ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de bijzondere wettelijke voorschriften ter zake en van de bijzondere aanwezigheids- en meerderheidsvereisten die door de wet worden opgelegd voor een statutenwijziging. Indien het netto-actief van de vennootschap gedaald is beneden één/vierde van het kapitaal kan de vergadering tot ontbinding besluiten als het voorstel ter zake goedgekeurd wordt door éénvierde van de op die vergadering uitgebrachte stemmen.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerder(s), al dan niet vennoten, die het beroep van geneesheer uitoefenen.

Ieder zaakvoerder beschikt individueel over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Vertegenwoordiging

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte. Bezoldiging en duur van de opdracht

Bij iedere benoeming van een zaakvoerder beslist de algemene vergadering of, en in welke mate, de functie bezoldigd zal worden uitgeoefend. Te zelfder tijd stelt zij vast voor welke duur de zaakvoerder aangesteld is. Deze duur is beperkt voor de maximale duur van tien jaar. Herverkiezing is mogelijk.

I Statutaire zaakvoerder

De functie van statutaire zaakvoerder geldt steeds voor de duur van tien jaar.

De aanstelling tot die functie moet blijken uit de tekst van de statuten.

De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen bij eenparige beslissing van alle vennoten, of door een gemotiveerd besluit van een buitengewone algemene vergadering, dat steunt op gewichtige redenen en genomen is met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Controle

leder vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris en kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant.

Zodra de vennootschap beantwoordt aan de criteria, waardoor de aanstelling van een commissaris/revisor verplicht is, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, opgedragen aan een of meer commissarissen te benoemen door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Algemene vergadering

De algemene vergadering is het orgaan van de vennootschap waarin de vennoten samenkomen om binnen de perken gesteld door de wet en de statuten te beraadslagen en besluiten te treffen ten aanzien van de werking en de structuur van de vennootschap.

Zij vertegenwoordigt alle vennoten en haar besluiten gelden ook voor vennoten die niet deelnemen aan de besluitvorming of die tegenstemden, mits de door de wet en de statuten opgelegde voorwaarden om geldig te beraadslagen zijn nageleefd. De besluiten worden genomen bij meerderheid van stemmen waarbij elk aandeel recht heeft op een stem. Op de vergadering mogen de vennoten hun stem schriftelijk uitbrengen.

















































Vcor- Luik B - vervolg

' behouden

~" aan het

---811giscli'-5taatsblad

Zij mogen zich door een lasthebber-vennoot laten vertegenwoordigen die houder is van een schriftelijke volmacht. Op elke vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen, beraadslaagt en treft beslissingen zoals voorgeschreven door het Wetboek van Vennootschappen.

Wanneer de vennootschap slechts een vennoot telt oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot die handelt in de plaats van de algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Het stemrecht verbonden aan aandelen ingeschreven op naam van een echtgenoot gehuwd onder het beheer van de gemeenschap van goederen, komt uitsluitend toe aan deze echtgenoot op wiens naam de aandelen zijn ingeschreven, ongeacht of deze aandelen toebehoren aan zijn persoonlijk vermogen dan wel aan het Igemeenschappelijk vermogen dat bestaat tussen hem en zijn echtgenote.

Jaarlijks op de laatste woensdag van de maand mei om veertien (14) uur wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping.

Is deze dag een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen vóór de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

De zaakvoerder en de eventuele commissaris geven antwoord op de vragen die door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voorzover de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze vergadering doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Boekjaar - Jaarrekening - Bestemming van het resultaat

Het boekjaar begint op één januari van ieder jaar en eindigt op eenendertig december van datzelfde jaar.

Bij het einde van elk boekjaar wordt door de zaakvoerder(s) een inventaris opgesteld, alsmede de jaarrekening. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Zij vormt een geheel.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat. De netto-winst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Onder geen beding mag er winst uitgekeerd worden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Voor het aanleggen van een conventionele reserve is het eenparig akkoord van alle geneesheren-vennnoten vereist.

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boeklaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt,

i en eindigt het op eenendertig december tweeduizend en twaalf

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend dertien, overeenkomstig de statuten.

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd

De comparant(en) verklaart(en) te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.







































































J



~ " VCgr- bihouden aan het Luili B - vervolg

--Birisel;-- Staatsblad

~" " M-" ~---



De comparanten) verklaart(en) dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. SLOTBEPALINGEN

- De comparant heeft bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

b. te benoemen tot deze functie: de Heer Jacobs Julien, voornoemd, die verklaart te aanvaarden en i bevestigt dat hij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet. Het mandaat is beperkt tot tien jaar. Herverkiezing is mogelijk.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden.

e. geen commissaris te benoemen.

- Comparant verklaart er kennis van te hebben dat bij inbreng van zijn volledige medische

activiteiten in een professionele vennootschap, hij geen andere professionele vennootschap kan oprichten. ledere wijziging van onderhavige statuten dient voorafgaandelijk goedkeuring van de Orde te verkrijgen.

VOLMACHT.

Bijzondere volmacht, met recht van in de plaatsstelling, wordt verleend aan de heer Wielandts Frank, accountant, afgevaardigde van het A & B kantoor BVBA, met maatschappelijke zetel te 2960 Brecht, Gemeenteplaats, 31 l evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om bij de Kruispuntbank voor ondernemingen, het ondernemingsloket, diensten van de B.T.W., de diensten van de vennootschapsbelasting en alle andere administraties en overheden, alles te doen wat noodzakelijk en nuttig is teneinde de vennootschap in regel te stellen met alle nodige formaliteiten, heden en in de toekomst.

































VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Philippe Verlinden, geassocieerd notaris te Rijkevorsel.

Tegelijk hierbij neergelegd: expeditie inhoudende de statuten.



~-~--.»» .-~_-----_ _" -" `__~~-`_~-»_-"J

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
DOKTER JACOBS JULIEN

Adresse
'T SERCLAESLEI 6 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande