DOKTER JURGEN LONDERS, ORTHOPEDISCH CHIRURG

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER JURGEN LONDERS, ORTHOPEDISCH CHIRURG
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.466.938

Publication

06/05/2014 : Quasi-inbreng {art. 220 en 222 wetboek van vennootschappen)
Neerlegging van het bijzonder verslag van het bestuursorgaan d.d. 5 april 2014 en van het controleverslag d.d. 5 april 2014 van de Burg. Ven. CVBA BDO BEDRIJFSREVISOREN, Accent Business Park, Kwadestraat 153/5,8800 Roeselare, vertegenwoordigd door bedrijfsrevisor Peter VANDEWALLE.

Jûrgen Londers, zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.
27/01/2014
ÿþ Mud word 17.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd fer griffie van de Rechtbank

van Koophandel te Antwerpen, op

1 JAN zn

Griffie

!MI 3

Voor-

behoude

aan het

Belgisci

Staatsbl6

AI

I

111

Ondernemingsnr Benaming 5`(q. ,-E66. 93F

(voluit) : (verkort) DOKTER JÜRGEN LONDERS, ORTHOPEDISCH CHIRURG

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperekte aansprakelijkheid

Zetel : 2900 Schoten, Dennenlei 23

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte, verleden voor FRÉDÉRIC BAUWENS, notaris te Haaltert, optredend als zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notaris Frédéric Bauwens" met zetel te 9450 Haaltert, Stationsstraat 131, ondememingsnummer 888.130.317, op tien januari tweeduizend veertien, blijkt dat de heer Londers Jurgen, geboren te Schaarbeek op negentien oktober negentienhonderd vijfenzeventig, gehuwd met mevrouw Jespers Lentle, wonende te 2900 Schoten, Dennenlei 23, een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam "DOKTER JURGEN LONDERS, ORTHOPEDISCH CHIRURG".

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2900 Schoten, Dennenlei 23.

pe vennootschap heeft tot doel:

«De uitoefening van de orthopedische heelkunde door de geneesheren-vennoten in naam en voor rekening van de vennootschap met inachtname van de geneeskundige plichtenleer.

«De geneesheren-vennoten zijn uitsluitend geneesheren die op de Lijst van de Orde der Geneesheren zijn ingeschreven. De geneesheren-vennoten verbinden zich ertoe hun volledige medische activiteit in gemeenschap te brengen.

" De daaruit voortvloeiende honoraria worden geïnd door en voor de vennootschap,

" Te dien einde is de vennootschap bevoegd om alle handelingen te verrichten die daartoe noodzakelijk en of nuttig zijn. Dit omvat:

" Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de geneesheer-vennoot,

«Het inrichten van algemene dinesten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten,

«Het aankopen, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties voor voornoemde activiteiten.

«Het occasioneel verstrekken van onderwijs en het geven van lezingen over voormelde medische onderwerpen, het schrijven en laten publiceren van medische artikels en boeken, het optreden als stagebegeleider.

«De vennootschap kan alle roerende en onroerende goederen en rechten verwerven en beheren en rechtshandelingen dienaangaande stellen voor zover dit ondergeschikt blijft aan het maatschappelijk doel en kadert in het beheer als een goede huisvader, en voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen,

" De vennootschap heeft als bijkomstig doel beleggingen in roerende en onroerende verrichtingen in zoverre

dat:

Deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen;

Deze activiteiten geen aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook;

Tussen de vennoten een voorafgaandelijk akkoord over de modaliteiten van het investeringsbeleid wordt

vastgesteld.

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur,

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twintigduizend euro (20.000,00 ¬ )_

l-let wordt vertegenwoordigd door honderd twintig (120) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die

ieder één/honderd twintigste (1/120ste) van het kapitaal vertegenwoordigen

De aandelen waarop werd ingeschreven zijn volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro

(12.400,00 ¬ ).

Op de laatste biz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders.

frP Het mandaat van zaakvoerder-vennoot is beperkt in de tijd en wordt zo de enige vennoot enige zaakvoerder is uitgeoefend voor de duur van zijn activiteit in de vennootschap.

À Zo er meerdere vennoten of zaakvoerders zijn is de duur van het mandaat als zaakvoerder beperkt tot een

Y herkiesbare termijn van zes jaar.

Indien een niet arts zaakvoerder wordt van een professionele artsenvennootschap kan deze onmogelijk enige zaakvoerder zijn. Alleszins dient een geneesheer vennoot als zaakvoerder benoemd te worden, die de eindverantwoordelijkheid draagt en de beslissingen van de niet arts zaakvoerder moet bekrachtigen.

De zaakvoerder moet bekend zijn en wanneer het gaat om een rechtspersoon dan moet minstens uit de statuten blijken dat er geen strijdigheid is met de bepalingen van de Code van geneeskundige plichtenleer en moet een natuurlijke persoon aangewezen zijn die de zaakvoerder-rechtspersoon vertegenwoordigt.

De zaakvoerders kunnen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerder(s) kunnen bepaalde taken aan niet-artsen delegeren, doch enkel voor niet-medische aangelegenheden.

Indien de zaakvoerder geen geneesheer is, zijn zijn bevoegdheden slechts beperkt tot niet-medische zaken. De zaakvoerder-niet-vennoot die geen geneesheer is, zal noodzakelijk een natuurlijk persoon zijn. Hij heeft ook de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen, waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is en die handelingen die betrekking hebben op het verstrekken van medische prestaties, het medisch beroepsgeheim en de privacy van de patiënt.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap, niet-arts doch enkel voor niet-medische aangelegenheden.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De jaarvergadering van de vennootschap gaat door op één juni om negentien uur, ook indien dit een zaterdag, zondag of wettelijke feestdag is.

Eik aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

cOp voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo

eq van de nettowinst.

De vennootschap kan worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering volgens de regelen

voorzien voor een wijziging van de statuten.

N Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij gebreke aan geldige beslissing, worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan



revenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Wordt benoemd tot eerste niet-statutaire zaakvoerder voor de duur van diens medische activiteiten: de heer

pq Jürgen Londers, voornoemd. Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

sl Het eerste boekjaar loopt tot éénendertig december tweeduizend veertien.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend vijftien.

Overname van de verbintenissen, namens de vennootschap in oprichting, vanaf één januari tweeduizend veertien.

Bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ghysel en De Lombaerde, Accountancy en fiscaliteit", met zetel te 9051 Gent, Kortrijksesteenweg 1099, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van het ondernemingsloket alsook voor de vervulling van aile andere mogelijke administratieve formaliteiten die met deze oprichting gepaard gaan.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd

1. Expeditie oprichtingsakte.

2. Bankattest.

FREDERIC BAUWENS NOTARIS

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz, van luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam air handtekening

08/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 04.06.2015 15145-0387-011

Coordonnées
DOKTER JURGEN LONDERS, ORTHOPEDISCH CHIRURG

Adresse
DENNENLEI 23 2900 SCHOTEN

Code postal : 2900
Localité : SCHOTEN
Commune : SCHOTEN
Province : Anvers
Région : Région flamande