DOKTER KALAYCI KAZIM

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER KALAYCI KAZIM
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 598.984.601

Publication

02/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

26-02-2015

Griffie

*15303660*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0598984601

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

DOKTER KALAYCI Kazim

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor Domien DE LELIE , notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " Notaris Domien DE LELIE", met zetel te Antwerpen-Borgerhout, Stenenbrug 105, ondernemingsnummer 0874.419.960, rechtspersonenregister Antwerpen, op 20 februari 2015,

BLIJKT DAT:

De heer KALAYCI Kazim, geboren te Antwerpen op 27 november 1973, wonende te 2660 Antwerpen-Hoboken, Steynstraat 312, van Belgische nationaliteit, identiteitskaart nummer 5913563295-05 en rijksregister nummer 73.11.27 065-56.

een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, genaamd DOKTER KALAYCI Kazim, gevestigd te 2660 ANTWERPEN-HOBOKEN, Steynstraat 312 met een maatschappelijk kapitaal van achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), volledig volstort, verdeeld in honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigt het 1/100ste van het maatschappelijk kapitaal. Het kapitaal is samengesteld door inbreng in geld.

De zetel kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in het Nederlandse of Franse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle machten krijgt teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen.

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland. De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van de traumatologie en de orthopedische geneeskunde door de geneesheer vennoot en dit onder de persoonlijke en onbeperkte beroepsaansprakelijkheid van de geneesheer-zaakvoerder en met in acht name van de regelen van de medische deontologie, met dien verstande dat de honoraria voor de geneeskundige verstrekkingen geïnd worden door en voor rekening van de vennootschap en dat de geneesheer-vennoot een vergoeding kan ontvangen van de vennootschap voor de door hem verrichte prestaties. -De mogelijkheden scheppen om de geneesheer - vennoot toe te laten zich bij te scholen en verder te bekwamen

-Het uitoefenen van de activiteiten van orthopedist;

-De studie van verwondingen die door ongevallen of geweld zijn veroorzaakt, en van de chirurgische behandeling ervan, hetzij de traumatologie;

Om dit doel te verwezenlijken kunnen volgende middelen worden aangewend :

* het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteiten;

* het aanleggen van reserves om de vereiste medische apparatuur en andere roerende en onroerende goederen te kunnen aanschaffen;

* de mogelijkheden scheppen om de geneesheer-zaakvoerder toe te laten zich bij te scholen en

Onderwerp akte :

Steynstraat 312 2660 Antwerpen

Oprichting

Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

verder te bekwamen teneinde zijn medische activiteiten in optimale omstandigheden te kunnen uitoefenen.

De vennootschap kan roerende en onroerende goederen en rechten verwerven en beheren en rechtshandelingen dienaangaande stellen voor zover dit ondergeschikt blijft aan dit maatschappelijk doel en kadert in het beheer als een goede huisvader, voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen.

In geen geval mogen de vennootschapsrechtelijk activiteiten leiden tot een inbreuk op de regelen van de medische deontologie in het algemeen.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen worden afgesloten.

De vennootschap wordt bestuurd door de heer KALAYCI Kazim, wonende te 2660 Antwerpen-Hoboken, Steynstraat 312 aan wie volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid is toegekend om alleen-handelend namens de vennootschap op te treden in en buiten recht. De opdracht, die onbezoldigd is, geldt voor een onbepaalde duur. Er werd geen commissaris benoemd.

Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar. Het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2016. De jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders wordt gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de laatste maandag van de maand mei om 20.00 uur.

De statuten bevatten geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergadering; Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaak­voerder(s) over de bestemming van het resultaat. De nettowinst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Opgemaakt voor registratie ter neerlegging op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

De Notaris, Domien DE LELIE.

18/08/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I1lIl18umu11u111 Rechtbank van koophandel

Antwero4 n

O AO3. 20i5

afdeling Antwerpen

Ondernemingsnr : 0598984601

Benaming

(voluit) : DOKTER KALAYCI Kazim

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschapt onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel . Steynstraat 312, 2660 Antwerpen-Hoboken

(volledig adres)

Onderwerp akte : Quasi-inbreng: neerlegging in het vennootschapsdossier

De zaakvoerder deelt mee dat ingevolge de quasi-inbreng de volgende stukken in het Vennootschapsdossier neergelegd werden:

-het Bijzonder verslag van de zaakvoerder

-het verslag van de bedrijfsrevisor

Hoogachtend,

Dr. Kalayci Kazim

zaakvoerder

Coordonnées
DOKTER KALAYCI KAZIM

Adresse
STEYNSTRAAT 312 2660 ANTWERPEN (HOBOKEN)

Code postal : 2660
Localité : Hoboken
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande