DOKTER KAREN WUSTENBERGHS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER KAREN WUSTENBERGHS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 567.699.329

Publication

12/11/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

07-11-2014

Griffie

*14310598*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0567699329

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

DOKTER KAREN WUSTENBERGHS

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, te 2018

Antwerpen, Broederminstraat 9, op eenendertig oktober tweeduizend veertien, vóór registratie

uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

1. Oprichter

Mevrouw WUSTENBERGHS Karen, chirurg, van Belgische nationaliteit, wonende te 2940 Stabroek,

Molensteeg 51

2.a) Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid

b) Naam : "DOKTER KAREN WUSTENBERGHS"

3. Zetel : te 2940 Stabroek, Molensteeg 51

4. Doel

De vennootschap heeft tot doel: de uitoefening van de geneeskunde met discipline chirurgie (inbegrepen specialisatie thorax en vaatheelkunde) door de arts-vennoot ingeschreven op de lijst van de Provinciale Raad van de Orde, met dien verstande dat alle medische activiteiten in gemeenschap worden gebracht en alle van daaruit voortvloeiende honoraria geïnd worden door en voor de vennootschap en dat de arts-vennoten een vergoeding zullen ontvangen van de vennootschap voor de door hen verrichte prestaties.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De vennootschap mag medewerken met alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De professionele aansprakelijkheid van elke arts-vennoot is onbeperkt. De geneeskunde wordt uitgeoefend onder de specifieke beroepsaansprakelijkheid van de vennoten en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap. Zowel de vennootschap als de vennoot dienen hiervoor verzekerd te zijn.

De vennootschap kan roerende en onroerende goederen en rechten verwerven en beheren en rechtshandelingen dienaangaande stellen voor zover dit ondergeschikt blijft aan dit maatschappelijk doel en kadert in het beheer als een goede huisvader, voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap, noch haar prioritair medisch oogmerk hierdoor in het gedrang komen en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen. Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van stemmen.

5. Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd.

6. Geplaatst kapitaal

ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD euro (¬ 18.600,00), gesplitst in DUIZEND (1.000) aandelen zonder vermelding van waarde, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek volstort ten belope van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD euro (¬ 12.400,00), zoals blijkt uit een attest van

Onderwerp akte :

Molensteeg 51 2940 Stabroek

Oprichting

Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

deponering van het gestorte kapitaal, afgeleverd door BNP Paribas Fortis.

Derhalve dient nog bijgestort te worden door mevrouw WUSTENBERGHS Karen, voornoemd : een

bedrag van ZESDUIZEND TWEEHONDERD euro (¬ 6.200,00).

7. Boekjaar : begint op één januari en eindigt op eenendertig december. Het eerste boekjaar loopt tot eenendertig december tweeduizend vijftien.

8. Winstverdeling en reserves - Liquidatiesaldo

Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds het tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo wordt aangewend in overeenstemming met de besluiten van alle vennoten met unanimiteit, op voorstel van de zaakvoerders, in de mate dat de wet het toelaat en rekeninghoudend met het feit dat, overeenkomstig de Geneeskundige Plichtenleer, als vergoeding voor de ingebrachte kapitalen slechts een normale intrest mag uitbetaald worden.

De zaakvoerders bepalen datum en plaats van betaling van de dividenden.

Voor het aanleggen van een conventionele reserve is het eenparig akkoord van alle geneesheren-vennoten vereist.

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering één of meer vereffenaars aanstellen, hun bevoegdheid en hun vergoeding vaststellen.

Bij de ontbinding van de vennootschap dient een beroep gedaan op geneesheren voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten. Bij overdracht van de aandelen moet de garantie geboden worden dat de bewaring van de medische dossiers overgaat op artsen en dat de continuïteit van de zorg verzekerd blijft.

Het batig saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun aandelenbezit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

9. Gewone algemene vergadering : te houden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de

bijeenroepingen aangeduide plaats op de laatste woensdag van de maand juni om twintig uur.

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in tweeduizend zestien.

Behoudens wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, mogen de vennoten voor de

algemene vergadering een volmachtdrager aanstellen die zelf stemrecht heeft.

De volmacht moet voldoen aan de door zaakvoerders voorgeschreven vorm.

Zij moet op de maatschappelijke zetel worden gedeponeerd tenminste vijf dagen voor de

vergadering.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

10. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, gekozen onder de artsenvennoten. Het mandaat van zaakvoerder-vennoot is beperkt in de tijd en wordt zo de enige vennoot enige zaakvoerder is uitgeoefend voor de duur van zijn activiteit in de vennootschap.

Zo er meerdere zaakvoerders zijn is de duur van het mandaat als zaakvoerder beperkt tot een herkiesbare termijn van zes jaar.

De zaakvoerders zijn bevoegd voor alle daden van bestuur en beschikking die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten worden voorbehouden aan de algemene vergadering en niet strijdig zijn met de nieuwe artikelen omtrent de  E-bvba en geneesheren-associaties van de Geneeskundige Plichtenleer.

Niet-statutaire zaakvoerder, voor de duur van haar activiteit in de vennootschap, behoudens herroeping door de algemene vergadering met gewone meerderheid, is : mevrouw WUSTENBERGHS Karen, voornoemd.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig vertegenwoordigd door de bijzondere lasthebbers binnen de perken van het hen verleende mandaat, overeenkomstig artikel 16 van de statuten. Het mandaat van zaakvoerder kan worden bezoldigd.

Indien er meerdere vennoten zijn, worden de werkverdeling, alle vergoedingen voor het gepresteerde werk - inclusief de eventuele bezoldigingen als zaakvoerder - en terugbetalingen van kosten en vacaties vastgelegd in een schriftelijke overeenkomst, die onderworpen is aan de voorafgaandelijke goedkeuring van de Provinciale Raad van de Orde.

Niet-aanstelling van commissaris

De oprichter verzoekt mij, notaris, nog te acteren dat zij, op grond van te goeder trouw verrichte schattingen, tot het besluit gekomen is dat de vennootschap is vrijgesteld van de verplichting een commissaris te benoemen en dat zij ook geen commissaris wenst te benoemen.

Volmacht

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de diensten van de btw en/of bij de ondernemingsloketten en de Kruispuntbank voor Ondernemingen, zowel voor de inschrijving van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

vennootschap als voor elke latere wijziging of aanpassing daarvan, wordt, met recht van indeplaatsstelling, volmacht gegeven aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Fiduhan Boekhoudkantoor , met kantooradres te 2950 Kapellen, Antwerpsesteenweg 66.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL :

Notaris Marc SLEDSENS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DOKTER KAREN WUSTENBERGHS

Adresse
MOLENSTEEG 51 2940 STABROEK

Code postal : 2940
Localité : STABROEK
Commune : STABROEK
Province : Anvers
Région : Région flamande