DOKTER MARC VECKENEER

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER MARC VECKENEER
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 507.626.338

Publication

05/01/2015
ÿþ Mal Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

O i





Rechtbank van koophandel Antweroen

22 DEC. «AM#rti Antwerpen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0 5 0 7. 6 2 6. 3 3 8

Benaming _

(voluit) : DOKTER MARC VECKENEER

(verkort)

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : VIJVERLAAN 57, 2610 ANTWERPEN-WILRIJK

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING  STATUTEN - BENOEMING

Het blijkt uit een akte verleden in het jaar tweeduizend veertien, de vijftiende december, voor Meester Chris Celis, notaris te Brasschaat, dat een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door :

De heer VECKENEER Marc August Hilde, geboren te Leuven op 16 augustus 1969, gekend bij het Belgisch rijksregister onder nummer 690816 285 61, wonende te 3329 AB Dordrecht (Nederland), Abeelstraat 81.

Hoofdelijke borgstelling van de enige vennoot

Ten einde vast te stellen dat hij persoonlijk niet hoofdelijk borg staat voor de verbintenissen van de door hem bij deze opgerichte vennootschap verklaart de comparant oprichter dat hij niet de enige vennoot is in een andere personenvennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

UIT DEZE AKTE BLIJKT VERDER NOG HET VOLGENDE :

RECHTSVORM  NAAM :

De vennootschap is een Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zij heeft als naam: "Dokter Marc Veckeneer".

Bij het naar buiten treden wordt steeds de rechtsvorm vermeld evenals de naam van de arts en het uitgeoefende specialisme.

De vennootschap telt momenteel één vennoot.

Zij kan meerdere vennoten tellen ingevolge afstand of over-dracht van aandelen overeenkomstig de wet alsmede de deonto-'lo-'gische voorschriften van de Orde der Geneesheren en huidige statuten.

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL :

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2610 Antwerpen (Wilrijk), Vijverlaan 57.

DOEL:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft tot doel:

De uitoefening van het beroep oogarts/specialist in de oogheelkunde door de artsenvennoten in naam en voor rekening van de vennootschap met inachtname van de geneeskundige plichtenleer. De vennoten zijn uitsluitend artsen die op de lijst van de Orde der Geneesheren zijn ingeschreven.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De artsen-vennoten verbinden zich ertoe hun volledige medische activiteit in gemeenschap te brengen.

De beroepsaansprakelijkheid van elke arts-vennoot is steeds onbeperkt. De vrije artsenkeuze, de diagnostische en therapeutische vrijheid, alsmede het beroepsgeheim dient door elke arts-vennoot gewaarborgd te worden.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen van haar organen van vertegenwoordiging, zelfs indien die handelingen buiten haar doel liggen, tenzij de vennootschap bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of gezien de omstandigheden niet onkundig kon zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere artsen of derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap mag alle roerend- en onroerend goed verhandelingen doen welke rechtstreeks verband houden met de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, beleggen in roerende en onroerende goederen, deze goederen verwerven en beheren, alsmede alle handelingen stellen die rechtstreeks hiermee in verband staan, mits dit een beheren is van de roerende en onroerende goederen als een goed huisvader en onder uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze noch het burgerlijk karakter van de vennootschap noch haar prioritair medisch oogmerk wijzigen en dat deze handelingen geen aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook.

Het beleggen van haar middelen mag enkel op bijkomstige wijze gefinancierd worden met leningen.

Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen.

DUUR:

De vennootschap heeft een onbeperkte duur.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL  AANDELEN -- PLAATSING  STORTING:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR),

vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder nominale waarde.

Het is volledig geplaatst en volledig volstort zoals blijkt uit het aan de notaris voorgelegde bankattest.

BESTUUR  BENOEMING  BEZOLDIGING  BEVOEGDHEID:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, geneesheren - vennoten. Aan deze personen alleen wordt de leiding van de zaken van de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap toevertrouwd. Zij worden door de algemene vergadering benoemd. Het mandaat van zaakvoerder-vennoot is beperkt in de tijd en wordt zo de enige vennoot enige zaakvoerder is uitgeoefend voor de duur van zijn activiteit in de vennootschap. Zo er meerdere vennoten of zaakvoerders zijn is de duur van het mandaat als zaakvoerder beperkt tot een herkiesbare termijn van zes jaar.

Hun opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergade-+ring, met inachtneming van de vereisten voor een statutenwitiziging.

Het mandaat van zaakvoerder Is onbezoldigd behoudens een andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Indien er meerdere vennoten zijn, worden de werkverdeling, alle vergoedingen voor het gepresteerde werk  inclusief de eventuele bezoldiging als zaakvoerder  en de terugbetalingen van kosten en vacaties vastgelegd in een schriftelijke overeenkomst die onderworpen is aan de voorafgaande goedkeuring van de Provinciale Raad van de Orde.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzon +dering van die handelingen waarvoor alleen de algemene verga-+dering bevoegd is.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID :

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen die door de zaakvoerder verricht worden, zelfs indien deze hande-ilingen buiten het maatschappelijk doel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn, bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door iedere zaakvoerder afzonderlijk.

ALGEMENE VERGADERING :

De algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten.

De jaarvergadering heeft plaats de laatste vrijdag van juni om 19 uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag, behoudens zaterdag.

De vergadering heeft plaats op de maatschappelijke zetel of in elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping.

De algemene vergadering mag verder bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap dit vereist, en op de wijze voorgeschreven door de wet.

BOEKJAAR:

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Op dat ogenblik worden de boeken afgesloten en de inventaris en de jaarrekening

opgemaakt; deze bescheiden worden op de zetel neergelegd vijftien dagen vóór de algemene vergadering waar ze ter beschikking blijven van de vennoten.

.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

VERDELING VAN DE WINST :

Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrok van de kosten van alle aard, gebeurlijke intresten aan de schuldeisers vennoten, bezoldiging aan de zaakvoerders en commissarissen en noodzakelijke afschrijvingen vormt de zuivere winst van het bedrijfsjaar.

Op deze winst zal er jaarlijks minstens vijf ten honderd voorafgenomen worden tot het vormen van het wettelijk reser-zvefonds.

Deze afhouding wordt niet meer vereist zodra dit reservefonds éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo van de winst blijft ter beschikking van de algemene vergadering die er met eenparig akkoord van alle geneesheren vennoten kan over besluiten.

Nochtans mag geen uitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

OVERGANGSBEPALINGEN :

1.Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel en eindigt op 31 december 2015.

2.De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2016.

3.Alle handelingen en daden, die voor rekening van de ven-moot-ischap in oprichting zijn uitgevoerd sedert 1 september 2014 en de daaruit voortvloeiende verbintenissen, worden geacht van rechtswege en oorspronkelijk te zijn aangegaan door de bij deze opge-richte vennootschap.

Deze bekrachtiging van rechtswege zal enkel van toepassing zijn onder de opschortende voorwaarden van:

- de verwezenlijking van de aangegane verbintenissen;

- de neerlegging van het uittreksel uit de statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

EERSTE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING:

benoeming zaakvoerder:

Wordt benoemd tot zaakvoerder voor de duur van zijn activiteit in de vennootschap, die aanvaardt, de heer Veckeneer, voornoemd.

Het mandaat van zaakvoerder is niet bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

BIJZONDERE VOLMACHT.

Bijzondere volmacht wordt verleend met recht van indeplaatsstelling en voor onbepaalde tijd aan de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA Bofidi Gent, Kortrijksesteenweg 1126A  9061 Gent, of aan één van haar lasthebbers, met name, de heer Bartel Decroos, wonende te Pieter Colpaertsteeg 26 te 9000 Gent, mevrouw Lindsey Schamp, wonende te Goudberg 49 te 8530 Harelbeke en mevrouw Tiffany Sipli, wonende te Kerkstraat 21, 9090 Melle, samen of ieder afzonderlijk handelend, met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle nodige documenten in te vullen, aan te vragen, in te dienen en

te ondertekenen met het oog op de registratie van deze overeenkomst, de aanvraag van de nodige vergunningen en attesten, de inschrijving, wijziging of stopzetting van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen, de aansluiting, wijziging of stopzetting bij een sociaal verzekeringsfonds en de aansluiting bij een sociaal secretariaat.

Voor ontledend uittreksel, uitgereikt vdór registratie, enkel om te dienen voor neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Chris Celis, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift akte.

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 28.07.2016 16361-0098-010

Coordonnées
DOKTER MARC VECKENEER

Adresse
VIJVERLAAN 57 2610 WILRIJK

Code postal : 2610
Localité : Wilrijk
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande