DOKTER PATRICK SCHRAEPEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER PATRICK SCHRAEPEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 810.611.677

Publication

27/03/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II

111111

%foot..

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*14068167*

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

4 MME 2014

Griffie

Ondernemingsar: 0810.611.677

Benaming

(voluit): "DOKTER PATRICK SCHRAEPEN"

(verkort):

Rechtsvorm: Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Luitenant Lippenslaan 4, 2140 Antwerpen (Borgerhout) (volledig adres)

Onderwerp akte Buitengewone algemene vergadering.

Uit het proces van de buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris Tom Bogaert niet standplaats Wilrijk-Antwerpen op 21/02/2014, dragende de melding "geregistreerd drie bladen geen renvooien te Antwerpen, zevende kantoor der registratie op 27/02/2014, boek 182 blad 16 vak 5, ontvangen : vijftig euro (50 E), de ontvanger (getekend) J. Martens", blijkt dat volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLISSING

De vergadering ontslaat met eenparigheid van stemmen de voorzitter van het voorlezen van het bijzonder verslag van het bestuursorgaan, houdende een omstandige verantwoording van de voorgestelde wijziging van het doel der vennootschap, opgemaakt op vijf februari tweeduizend veertien in uitvoering van artikel 287 van het Wetboek van vennootschappen, met aangehechte samenvattende staat over de actieve en passieve toestand afgesloten per éénendertig december tweeduizend dertien, daar alle aanwezige vennoten erkennen afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist het doel van de vennootschap uit te breiden met volgende activiteiten:

"De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, beleggen in roerende en onroerende goederen, deze goederen verwerven en beheren, alsmede aile handelingen stellen die rechtstreeks hiermee in verband staan, mits dit een beheren is van de roerende en onroerende goederen als een goed huisvader en onder uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze noch het burgerlijk karakter van de vennootschap noch haar prioritair medisch oogmerk wijzigen en dat deze handelingen geen aanleiding geven tot het ontwikkelen van . welke commerciële activiteit ook.

Het beleggen van haar middelen mag gefinancierd worden met leningen,

Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen." DERDE BESLISSING

De vergadering beslist de statuten te wijzigen om deze in overeenstemming te brengen niet de voorafgaande beslissing, zoals hierna volgt:

Artikel 3 van de statuten zal voortaan luiden als volgt:

'De vennootschap heeft als doel:

De medische beroepsactiviteit in de oftalmologie door de geneesheer-vennoot, rekening houdend met de regelen van de medische plichtenleer qua uitoefening van de geneeskunst, dit wil zeggen dat de geneeskunde uitgeoefend wordt door de geneesheer-vennoot onder zijn eigen professionele verantwoordelijkheid die onbeperkt is, en uitsluitend geneesheren bevat die op de lijst van de Orde der Geneesheren zijn ingeschreven.

De activiteit omvat impliciet de inning en uitkering van een vergoeding a rato de geleverde prestaties in naam en voor rekening van de vennootschap. Om dit doel te bereiken kunnen volgende middelen worden aangewend:

1° Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de geneesheer-vennoot;

2° Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor uitoefening van voomoemde activiteiten;

3° De aankoop, het huren van alle medische apparatuur en begeleidende accommodatie voor voornoemde activiteiten; evenals het aanschaffen van de materiële infrastructuur die nodig of nuttig zijn om de geneeskunde uit te oefenen;

4° De mogelijkheid te scheppen om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen teneinde in zijn discipline aan de spits van de evolutie te blijven.

Op de iaatste biz. van Luik B vermeiden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzi) van de perso(o)nten)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

In het algemeen mag zij alle verrichtingen doorvoeren die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van haar doel. Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende goederen verwerven en vervreemden, huren en verhuren, bouwen, doen bouwen en verbouwen.

De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, beleggen in roerende en onroerende goederen, deze goederen verwerven en beheren, alsmede alle handelingen stellen die rechtstreeks hiermee in verband staan, mits dit een beheren is van de roerende en onroerende goederen als een goed huisvader en onder uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze noch het burgerlijk karakter van de vennootschap noch haar prioritair medisch oogmerk wijzigen en dat deze handelingen geen aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook.

Het beleggen van haar middelen mag gefinancierd worden met leningen.

Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen." VIERDE BESLISSING

De vergadering verleent alle volmachten aan de zaakvoerder voor de uitvoering van wat voorafgaat.

VIJFDE BESLISSING

De vergadering beslist dat door de zorgen van ondergetekende notaris zal overgegaan worden tot coordinatie van de statuten en neerlegging hiervan in het vennootschapsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen.

ZESDE BESLISSING

De vergadering verleent tevens, voor zoveel als nodig, bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VG & Partners", gevestigd te 2610 Wilrijk, Laarstraat 21 M1, vertegenwoordigd door de heer Gregory Goeman, aan wie de macht wordt verleend om aile nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag of wijziging bij de B.T.W., een Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas, de directe belastingen en andere nuttige administraties. De lasthebber zal ten dien einde aile formulieren mogen invullen, alle documenten mogen ondertekenen, en in het algemeen alles doen wat noodzakelijk of nuttig is, zelfs indien hierin niet voorzien, en met recht om derden in haar plaats te stellen.

Voor ontledend uittreksel

De notaris

Tom Bogaert

- afschrift akte -r

- coërdinering van de statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

çd

Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 11.05.2013, NGL 09.08.2013 13416-0069-011
03/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 23.07.2012, NGL 26.07.2012 12365-0062-011
02/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 11.05.2011, NGL 24.08.2011 11462-0224-012
22/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 27.09.2010, NGL 13.10.2010 10583-0014-012

Coordonnées
DOKTER PATRICK SCHRAEPEN

Adresse
LUITENANT LIPPENSLAAN 4 2140 ANTWERPEN (BORGERHOUT)

Code postal : 2140
Localité : Borgerhout
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande