DOKTER PEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER PEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.912.004

Publication

12/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 06.08.2013 13407-0583-009
22/11/2011
ÿþMal 2.1

Lun_1-t .~3 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

IIWI IIl lul I til 111 UI IIIIwIIVNI

" 11175575*

NEERGELEGD

09 " 11- 2011

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHAGI{, te MECHELEN

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : DOKTER PEN

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : OGEZLAAN 7 BUS 1 TE 2500 LIER

Onderwerp akte : Uit een akte verleden voor Meester Jacques HULSBOSCH, Notaris met standplaats te DE PINTE op ZESENTWINTIG OKTOBER TWEEDUIZEND EN ELF, blijkt dat:

1. Vennoot: De heer PEN Jan Hendrik Arthur, geboren te Lier op 20 december 1953,

echtgenoot van mevrouw Lieckens Maria, wonende te 2500 Lier, Ogezlaan 7 bus 2, een Burgerlijke Vennootschap onder de Vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid heeft opgericht;

2. Rechtsvorm  naam : de vennootschap is een Burgerlijke Vennootschap onder de Vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid en draagt de naam: DOKTER PEN;

3. Zetel: de zetel wordt gevestigd te 2500 Lier, Ogezlaan 7 bus 1 en kan, na voorafgaandelijke mededeling aan de Provinciale Raad der Orde der Geneesheren, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder verplaatst worden. Deze verplaatsing moet door hem bekend gemaakt worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag tevens, bij beslissing van de zaakvoerder, een bijkomende praktijk vestigen mits voorafgaande toelating van de Provinciale Raad der Orde der Geneesheren.

4. Doel: De vennootschap heeft tot doel:

- de uitoefening van de geneeskunde, in het bijzonder inwendige geneeskunde, door de geneesheer-vennoot of de geneesheren-vennoten in naam en voor rekening van de vennootschap, dit alles rekening houdend met de regelen van de medische plichtenleer qua uitoefening van de geneeskunde. De daaruit voortvloeiende honoraria worden geind door en voor de vennootschap. De geneeskunde zal enkel door de geneesheer-vennoot of geneesheren-vennoten uitgeoefend worden en in geen geval door de vennootschap.

Om dit doel te bereiken, kunnen volgende middelen aangewend worden:

- het zetelen in commissies en organen waar het wettelijk diploma van geneesheer of een bijzondere beroepstitel voor vereist is,

- het ter beschikking stellen van de nodige middelen voor de geneesheer-vennoten,

- het inrichten van algemene diensten en medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2011- Annexes du Moniteur belge

`i, ko GU./ 0oti

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2011- Annexes du Moniteur belge

- het verwerven, huren en!of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende

accommodaties, inclusief gebouwen en transportmiddelen, kortom van een volledige materiële infrastructuur voor de praktijk van de geneesheren-vennoten,

- het aanleggen van reserves, nodig tot het aanschaffen van alle dienstige apparatuur, gebouwen en transportmiddelen noodzakelijk en bevorderlijk voor het uitoefenen van aile bovenvermelde beroepsactiviteiten door de geneesheren-vennoten,

- het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in de voormelde disciplines, dit teneinde een hoogstaande praktijkoefening mogelijk te maken,

- de organisatie van seminaries, colloquia, cursussen, studiereizen en lessen in verband met de beroepsactiviteiten.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn om rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De vennootschap kan roerende en onroerende goederen en rechten verwerven en beheren en rechtshandelingen stellen voor zover dit kadert in voormeld doel en in het beheer als een goede huisvader, en voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van artsen. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van artsen. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer terzake en na voorafgaande goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

In geen geval mogen de activiteiten leiden tot een inbreuk op de Code van Medische

Plichtenleer en de deontologische regels in het algemeen.

5. Kapitaal: Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) en wordt vertegenwoordigd door duizend achthonderd vijfenvijftig (1.855) aandelen op naam, zonder nominale waarde, ieder vertegenwoordigend een gelijke fractie in het kapitaal.

Bij de oprichting werd het kapitaal volledig volstort.

6. Bestuur: Tot zaakvoerder kunnen enkel artsen-vennoten die hun beroep actief uitoefenen in de vennootschap en ingeschreven zijn op de lijst van de Orde van Geneesheren benoemd worden. Het mandaat van zaakvoerder-vennoot is beperkt in de tijd en wordt uitgeoefend voor een herkiesbare termijn van tien jaar.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het medisch maatschappelijk doel. De zaakvoerders moeten de regels van de behoorlijke beroepsuitoefening naleven.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in de bevoegdheid van de zaakvoerder.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dienen deze wat de interne besluitvorming betreft een college te vormen, waarbinnen beslist wordt met een gewone meerderheid van stemmen.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid voor niet-medische zaken ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde

e.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2011- Annexes du Moniteur belge

aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders-vennoot zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

7. Jaarvergadering: De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde zaterdag van de maand juni om achttien uur dertig op de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien deze dag een feestdag is, zal deze verplaatst worden naar de eerstvolgende werkdag.

8. Boekjaar  winstverdeling: Het boekjaar begint op één januari van ieder kalenderjaar en eindigt op éénendertig december van hetzelfde kalenderjaar.

Bij het einde van elk boekjaar wordt door de zaakvoerder(s) een inventaris opgesteld, alsmede de jaarrekening.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Zij vormt een geheel.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat.

De nettowinst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

9. Ontbinding  vereffening:

De vennootschap wordt ontbonden door besluit van een buitengewone algemene vergadering, door rechterlijke beslissing, of door de vaststelling dat ze van rechtswege eindigt.

Het besluit tot ontbinding kan slechts door de algemene vergadering worden genomen met inachtneming van de bijzondere door de wet voorgeschreven procedures.

De akte waarin het ontbindingsbesluit wordt vastgelegd moet in authentieke vorm worden opgemaakt en de notaris moet hierin na onderzoek het bestaan en de externe wettigheid bevestigen van de rechtshandeling en formaliteiten die hebben geleid tot het besluit.

In zelfde akte worden de conclusies opgenomen van het controleverslag dat de commissaris, de revisor of de accountant heeft opgemaakt over de staat van activa en passiva die niet ouder mag zijn dan drie maanden voor het ontbindingsbesluit en die gevoegd is bij het bijzonder verslag opgesteld door de zaakvoerder(s) waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht.

Na haar ontbinding blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening.

De vereffening wordt verwezenlijkt door de zaakvoerder ten ware de algemene vergadering zou besluiten een of meer vereffenaars aan te stellen.

Voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten dient een beroep te worden gedaan op artsen.

Aan de vereffenaar worden de meest uitgebreide machten toegekend om de vereffening van de vennootschap tot een goed einde te brengen. Zij mogen de daden vermeld in het Wetboek van Vennootschappen stellen zonder dat zij

4"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2011- Annexes du Moniteur belge

daartoe een voorafgaandelijke machtiging van de algemene vergadering behoeven.

Ten ware de algemene vergadering er anders over beslist zijn de vereffenaars aangesteld voor onbepaalde duur, worden zij voor hun opdracht niet bezoldigd en indien zij met meerderen gelijktijdig in functie zijn, vertegenwoordigen zij de vennootschap op de wijze als voorzien bij artikel 7.b van de statuten.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar om omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd.

10. Slotbepalingen:

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID.

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffe van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen.

BEKRACHTIGING HANDELINGEN GESTELD IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden  in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen  alle handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting vanaf 1 augustus 2011 bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap.

BENOEMING VAN NIET STATUTAIRE ZAAKVOERDER.

Vervolgens heeft de oprichter beslist te benoemen tot eerste niet statutaire zaakvoerder, en dit voor tien jaar:

- de heer PEN Jan, voornoemd, die dit mandaat uitdrukkelijk aanvaardt.

Zijn mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op 1 augustus 2011. Daardoor wordt met terugwerkende kracht van drie maanden de vennootschap opgestart.

Alle inkomsten en uitgaven, eigen aan de vennootschap, worden dan ook vanaf die datum door de vennootschap geboekt.

Het eerste boekjaar wordt afgesloten op 31 december 2012.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

,Staatsblad

VOLMACHT.

De oprichter beslist volmacht te verlenen aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SCA-Lier, met zetel te 2520 Ranst, Liersesteenweg 60, evenals aan al hun aangestelden met recht van indeplaatsstelling om alle formaliteiten te vervullen en uit te voeren, onder meer vereist voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van de Belasting over de toegevoegde waarde, en de Federale gewestelijke en lokale diensten van de Directie van de Directe en Indirecte Belastingen, een ondernemersloket en in het algemeen om alle nodige of nuttige formaliteiten te vervullen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Notaris Jacques HULSBOSCH

Tegelijk hiermee neergelegd: - expeditie akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2011- Annexes du Moniteur belge

01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 20.06.2015, NGL 25.09.2015 15603-0015-009

Coordonnées
DOKTER PEN

Adresse
OGEZLAAN 7, BUS 1 2500 LIER

Code postal : 2500
Localité : LIER
Commune : LIER
Province : Anvers
Région : Région flamande