DOKTER PHILIPPE SELLESLAGH

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER PHILIPPE SELLESLAGH
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 527.936.455

Publication

06/05/2013
ÿþ Mod Werd 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

111111

+1306 505

NEERGELEG D

2 4 -O4- 2013

GRIFFIE at~t NK van KQOPHANDE

Ondernemingsnr: . q 6 . 45 5

Benaming

(voluit) : Dokter Philippe Selleslagh

(verkort) :

Rechtsvorrn : burgerlijke professionele vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Onze-Lieve-Vrouwestraat 125, 2800 Mechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte ; oprichting - statuten

Er blijkt uit een akte, verleden voor notaris Steven MORRENS, geassocieerd notaris te Bonheiden op 19 april 2013, neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel vôôr registratie, dat een vennootschap werd opgericht volgens de hierna opgegeven modaliteiten :

1. Oprichters:

De heer SELLESLAGH Philippe Roger Clementine, géboren te Bontheiden op 24 maart 1980, ongehuwd,

wonende te 3600 Genk, Negenhuizenstraat 28,

2. Rechtsvorm - benaming: . ,

De vennootschap werd opgericht ais een burgerlijke professionele vennootschap onder de vorm van een:

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming "Dokter Philippe Selleslagh",

3K Zetel:

De zetel werd gevestigd te 2800 Mechelen, Onze-Lieve-Vrouwestraat 125.

4. Doel:

De vennootschap heeft tot doel: de uitoefening van zijn volledige medische activiteit, met ais speciale, bekwaamheid de cardiologie, dit door de enige vennoot-geneesheer, in naam en voor rekening van de vennootschap met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

Dit kan onder meer bevatten:

Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit

De aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accomodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur, om deze ter beschikking te stellen van de geneesheer-vennoot

Het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken

De vennootschap mag alle onroerende en roerende verrichtingen uitvoeren die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen en op om het even welke wijze deelnemen aan en samenwerkeni met alle verenigingen, rechtspersonen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen: tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel. De geneesheer-vennoot verbindt: zich ertoe zijn volledige medische activiteit in gemeenschap te brengen. De eigenlijke geneeskunde zal enkel: door de geneesheer-vennoot worden uitgeoefend. De vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde; honoraria, en int voor eigen rekening. De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een; gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere: geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap mag, als bijkomstig doel, beleggen in roerende en onroerende goederen met eigen of, vreemd kapitaal. Wanneer de vennootschap twee of meer vennoten telt kan dit bijkomstig doel enkel nagestreefd worden nadat het schriftelijk akkoord van de venno-ten over hun investeringsbeleid aan d& Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren meegedeeld werd.

5. Kapitaal:

Het kapitaal van de vennootschap werd vastgesteld op 18.600,00 euro vertegenwoordigd door 100=

aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde per aandeel.

6. Samenstelling kapitaal:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Alle voormelde aandelen werden door de oprichter onderschreven door een inbreng in speciën van een

bedrag van 12.400,00 euro, welk bedrag werd gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de

vennootschap in oprichting bij KBC Bank met nummer BE70 7360 0269 2725.

7. Duur:

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur.

8, Bestuur:

A. Vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders waarvan er minstens één steeds geneesheer-vennoot dient te zijn. Indien een niet-vennoot als zaakvoerder benoemd wordt, treedt deze op als mede-zaakvoerder en dienen zijn beslissingen bekrachtigd te worden door de vennoot-zaakvoerder. Medische handelingen, handelingen die betrekking hebben op de medische praktijkvoering, op de persoonlijke levenssfeer van de patiënt en/of op het beroepsgeheim van de vennoten, vallen expliciet buiten de bevoegdheid van de niet-vennoot zaakvoerder. De niet-vennoot zaakvoerder kan een natuurlijk persoon zijn in welk geval de identiteit ervan bij de Orde bekend dient te zijn. De niet-vennoot zaakvoerder kan ook een rechtspersoon zijn In welk geval uit de statuten van deze rechtspersoon moet blijken dat het om een managementvennootschap gaat en waarvan het doel niet strijdig is met de Code van de Geneeskundige Plichtenleer. Bovendien dient de naam van de natuurlijke persoon die de rechtspersoon binnen de professionele vennootschap vertegenwoordigt, bij de Orde bekend te zijn. De vennoot-zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen waarvan de volmachten beperkt zijn in tijd en tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks rechtshandelingen. Volmachten aan een niet-vennoot kunnen alleen verleend worden voor rechtshandelingen die geen invloed hebben op de medische praktijkvoering of geen uitstaans hebben met de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

B. Duur van het mandaat en vergoeding

Zolang de vennootschap sleohts één vennoot telt, is de enige geneesheer  vennoot van rechtswege zaakvoerder. Van zodra de vennootschap meerhoofdig is, wordt het mandaat van de vennoot  zaakvoerder(s) beperkt tot 6 jaar, hernieuwbaar.

Het mandaat van een niet-vennoot zaakvoerder is steeds beperkt tot een maximum van 6 jaar, hernieuwbaar. Zijn benoeming dient bekrachtigd te worden door de algemene vergadering. Hij kan nooit statutair benoemd worden, Het mandaat van de zaakvoerders - vennoot of niet-vennoot  kan vergoed worden. Deze vergoeding dient in overeenstemming te zijn met de werkelijk uitgeoefende bestuursactiviteiten.

Tot statutair zaakvoerder werd voor maximum 20 jaar benoemd: de heer Selleslagh Philippe, wonende te 3600 Genk, Negenhuizenstraat 28, die verklaarde de opdracht te aanvaarden ander de bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige maatregel die zich daartegen verzet,

9, Boekjaar:

Het boekjaar begint op 1 januari van elk jaar en eindigt op 31 december van elk jaar.

Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op 31 december 2014.

10, Algemene vergadering:

De jaarlijkse algemene vergadering zal, vanaf de afsluiting van het eerste boekjaar, gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand juni van elk jaar, om 17 uur, in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats en op het uur, in de uitnodiging bepaald.

11. Winstverdeling  reserves

Het saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de lasten, de algemene kosten en de noodzakelijke afschrijvingen, vormt het resultaat van het boekjaar.

Van het positief resultaat van het boekjaar, wordt jaarlijks tenminste vijf procent afgehouden voor het aanleggen van een wettelijke reserve. Deze afhouding is echter niet meer vereist wanneer de wettelijke reserve een/tiende van het kapitaal bereikt heeft.

Tot het aanleggen van een bijkomende reserve kan besloten worden rekening houdende met het doel van de vennootschap.

Het overschot staat in beginsel ter beschikking van de algemene vergadering. Zij zal het onder de vennoten kunnen verdelen, of het geheel of gedeeltelijk aanwenden voor het aanleggen van een reservefonds, het gebruiken om speciale diensten te vergoeden of om op het nieuwe boekjaar over te dragen,

Geen uitkering zal evenwel mogen geschieden, indien op datum van de afsluiting van het boekjaar, het netto actief is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Bij ontbinding van de vennootschap dient een beroep gedaan op geneesheren voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

Bij ontbinding van de vennootschap of het uittreden van een vennoot, worden de medische dossiers en het archief verdeeld onder de vennoten met inachtname van de medische deontologie, het beroepsgeheim en de voorkeur van de betrokken patiënten,

13. Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds 2 januari 2013 door de comparanten in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting werden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

12. Volmacht

In het bijzonder werd volmacht verleend aan bvba Ben De Boeck en/of aangestelden, met zetel te 2820

Bonheiden, Grote Doelstraat 5, om voor en namens de vennootschap alle nuttige en nodige formaliteiten te

vervullen tot het bekomen van een inschrijving in de kruispuntbank voor ondernemingen of eventuele

wijzigingen achteraf en eventueel met het oog op het bekomen van de inschrijving van de vennootschap bij de

B.T.W: administratie,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte

-uittreksel uit de akte

Steven Morrens

Geassocieerd Notaris

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

staatsblad

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DOKTER PHILIPPE SELLESLAGH

Adresse
ONZE-LIEVE-VROUWESTRAAT 125 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande