DOKTER SNOECKX FR.

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER SNOECKX FR.
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 462.453.735

Publication

17/12/2012
ÿþ Mod Word 11.1

Wei In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



V 11111)1121,1111.116111 . ~ : ;echtba*

van !e Antwerpen, op

Griffie 0 S IIEC. L).





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0462.453.735

Benaming

(voluit) : DOKTER FRANS SNOECKX in vereffening

(verkort) :

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP OW BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : KARDINAAL MERCIERLEI 40 - 2600 BERCHEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : SLUITING VEREFFENING

Uit een verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering van de bovengenoemde vennootschap dd

29 november 2012 gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap, blijkt dat volgende

beslissingen werden genomen:

1) De heer Frans SNOECKX, vereffenaar, geeft aan de vergadering kennis van zijn verslag en legt ter staving de rekeningen, bescheiden en bewijsstukken voor en onder meer een staat die de actieve en passieve toestand van de vennootschap samenvat.

2) De vergadering neemt zoals voormeld, de besluiten van het verslag van de vereffenaar aan en geeft ontslag, algehele kwijting en ontlasting aan de heer Frans SNOECKX, voornoemd, voor zijn beheer van de vennootschap in vereffening.

3) De vergadering stelt vast dat de vereffening afgesloten ïs zodat de "BVBA Dokter Frans Snoeckx" ophoudt te bestaan, zelfs voor de noden van haar vereffening, vanaf 29 november 2012. De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende ten minste vijf jaar bewaard worden bij de vereffenaar op volgend adres: Berchem, Kardinaal Mercierlei 40.

Voor eensluidend afschrift

Tegelijk hiermee neergelegd:

* afschrift van de beslissing tot goedkeuring van het plan van verdeling van de activa gewezen door de

Rechtbank.

Frans Snoeckx

Vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/09/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111Q11111111q1111111

Ondernemingsnr. BE0462.453.735

;< <

(verkort) : #

j Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten

j vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

j

Zetel : Kardinaal Mercierlei 40

1.

2600 Antwerpen (Berchem)

il Onde erp akte : BVBA: ontbinding

Tekst : Uittreksel uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Veerle Boere te Borgerhout op eenentwintig! j! augustus tweeduizend en twaalf, geregistreerd als volgt : « Geregistreerd drie bladen geen renvooien te: Antwerpen registratie 11 op 28 augustus 2012 boek 284 blad 20 vak 17 Ontvangen : vijfentwintig euro (256) De eerstaanwezend inspecteur, wn, getekend, H. Huberland. », blijkt dat de algemene vergadering van! aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten; j; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « Dokter Fr. Snoeckx », met eenparigheid van stemmen! volgende beslissingen heeft genomen :

:j EERSTE BESLISSING - Ontbinding. .

Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag van! :, het bestuursorgaan en van het controleverslag van de bedrijfsrevisor Guy Parmentier, opgemaakt op drie; j1 augustus tweeduizend en twaalf, waarvan het besluit luidt als volgt:

j! "BESLUIT

Tot het besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, in uitvoering; van art. 181 W. Venn. ter gelegenheid van de vereffening van de Burgerlijke Vennootschap o.v.v. een Besloten.

j: Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Dokter Fr. Snoeckx" kan ik verklaren dat: j

° Op grand van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd in overeenstemming met de' !! toepasselijke professionele normen, en op basis van de opmerkingen aangehaald in onderhavig verslag, wij: ;: besluiten, onder voorbehoud van de mogelijke nadelige consequenties van fiscale en sociale controles, van de:

solvabiliteit van de vorderingen en de eventuele latente belastingschulden, RSZ-schulden en niet geboekte;

claims en/of voorzieningen, en in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd j. zullen worden door de vereffenaar, dat deze staat een volledig en getrouw beeld geeft van de toestand van de.

vennootschap op datum van 30 juni 2012.

j ° De staat van activa en passiva, opgesteld door het bestuursorgaan per 30 juni 2012 van genoemde: vennootschap, de gecorrigeerde netto-vermogenstoestand ten bedrage van 78.489,10 EUR volledig en getrouw: ;j weergeeft onder voorbehoud van de hierboven vermelde opmerkingen.

jj De staat van actief en passief werd opgesteld door het bestuursorgaan onder discontinuïteit, :

:É Het bestuursorgaan heeft gepoogd de realisatiewaarde van de activa alsook de kosten en voorzieningen naar; j; aanleiding van de vereffening te voorzien, doch aan deze waarderingen komt een belangrijke marge van! i" onzekerheid toe.

j? Schoten, 3 augustus 2012 "

Burgerlijke Vennootschap o.v.v. een BVBA PARMENTIER GUY Vertegenwoordigd door haar vaste! :: vertegenwoordiger en zaakvoerder Guy Parmentier Bedrijfsrevisor."

De vennoot alhier aanwezig verklaart thans in het bezit te zijn gesteld van een afschrift van genoemde; verslagen en staat van activa en passiva, en verzaakt uitdrukkelijk aan de formaliteiten van toezending ervan; :; zoals voorgeschreven door artikel 181, § 2 van het Wetboek van vennootschappen.

Vervolgens stelt de notaris vast dat aile formaliteiten werden nageleefd zoals die door de wet zijn!

voorgeschreven. :

Zij bevestigt derhalve het bestaan van de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe] ii de vennootschap krachtens artikel 181, § 1 van het Wetboek van vennootschappen, gehouden is met het oog]

j op de ontbinding en in vereffeningstelling van de vennootschap, j

,j Hierna besluit de vergadering de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Dokter FR. Snoeckx'? ;: vervroegd te ontbinden.

De vennootschap bestaat dientengevolge nog slechts voor haar vereffening.

Op de laatste blz. van LuiK13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~l'JJ_11 4~

bel

a.

Bf Sta

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van Koophande( le Ijtifwerpen, o;

0'5 SEP. 2(112

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit) : Dokter FR. Snoeckx

mod 11.1

Ans-behouden aan het Belgisch Staatsblad



TWEEDE BESLISSING  Décharge zaakvoerder.

De vergadering neemt kennis van het ontslag als niet statutair zaakvoerder tengevolge van de ontbinding, van voornoemde heer Snoeckx Frans Maria Jozef, wonende te 2600 Antwerpen (Berchem), Kardinaal Mercieriei 40. De vergadering verleent kwijting aan de zaakvoerder voor het door hem tot op heden waargenomen bestuur. DERDE BESLISSING - Benoeming van de vereffenaar.

De vergadering beslist als enige vereffenaar te benoemen: voornoemde heer Snoeckx Frans Maria Jozef die verklaart dit mandaat te aanvaarden, en bevestigt niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod. Zijn mandaat zal onbezoldigd zijn. Hij erkent te weten dat hij pas in functie zal treden na bevestiging of homologatie van zijn aanstelling door de rechtbank van koophandel te Antwerpen, conform artikel 184 § 1 van het Wetboek van vennootschappen (zoals gewijzigd door de Wet van twee juni laatst teneinde de vereffeningprocedure te verbeteren). Daartoe wordt de vereffenaar gemachtigd het dienovereenkomstige verzoekschrift neer te leggen ter griffie van voormelde rechtbank.

VIE -DE BESLISSING. - Machten van de vereffenaar.

De vergadering kent aan de vereffenaar de meest uitgebreide macht toe voor de uitvoering van zijn opdracht en namelijk deze voorzien bij artikel 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, zonder de machtiging te moeten verkrijgen van een nieuwe algemene vergadering in de gevallen waarin deze voorzien is door de wet. In het bijzonder zal hij de macht hebben aan alle zakelijke rechten, voorrechten en ontbindende vorderingen te verzaken, opheffing te verlenen voor of na betaling van alle inschrijvingen van voorrechten of hypotheken, overschrijvingen en beslag of bevel, verzet en beletsel en de hypotheekbewaarder vrij te stellen van e verplichting ambtshalve inschrijving te nemen. Hij zal lasthebbers mogen aanstellen en ze alle algemene of bijzondere machten toekennen die hij passend zal oordelen. Hij wordt ervan ontslagen inventaris op te maken en zal zich mogen beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

De vereffenaar heeft de verplichting jaarlijks rekenschap te geven aan de algemene vergadering en de jaarrekening voor te leggen, alsook aan de rechtbank van koophandel een omstandige staat over te maken in uitvoering van artikel 189bis van het Wetboek van vennootschappen,

Hij zal voorafgaand aan de sluiting van de vereffening een plan van verdeling ter voldoening van de schuldeisers, ter goedkeuring door de bevoegde rechtbank van koophandel, dienen neer te leggen,

VIJFDE BESLISSING.  Bijzondere volmacht.

Notaris Veerle Boere te Borgerhout wordt gemachtigd om zorg te dragen voor de formaliteiten van openbaarmaking en wijziging van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van ondernemingen.

Als bijzondere gemachtigden, worden aangesteld: Defacto bvba (Dieter Van den Berghe), gevestigd te 2900 Schoten -- Kuipersstraat 14, met macht afzonderlijk te handelen en met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de wijziging/verbetering en doorhaling van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en van haar registratie als BTW-belastingplichtige of bij andere administraties.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor ontledend uittreksel

Notaris Veerle Boere

Samen hiermee nèergelegd:

*uitgifte van de akte

*Verslag zaakvoerder

*Beschikking tot homologatie vereffenaar



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/06/2011 : ANT001684
06/07/2010 : ANT001684
22/07/2009 : ANT001684
11/07/2008 : ANT001684
13/07/2007 : ANT001684
19/04/2007 : ANT001684
28/06/2006 : ANT001684
13/07/2005 : ANT001684
15/07/2004 : ANT001684
28/07/2003 : ANT001684
10/07/2001 : ANT001684
15/07/2000 : ANT001684
03/02/1998 : ANT1684

Coordonnées
DOKTER SNOECKX FR.

Adresse
KARDINAAL MERCIERLEI 40 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande