DOLM CENTRUM VOOR LEERMOEILIJKHEDEN, AFGEKORT : DOLM

Association sans but lucratif


Dénomination : DOLM CENTRUM VOOR LEERMOEILIJKHEDEN, AFGEKORT : DOLM
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 430.315.457

Publication

09/07/2013
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

28 JUNI 2013

GRIFFIE REM~~~IlT~,BANK van KOOPHANDE WP ECHELEN

Benaming : VZW DOLM Centrum voor ieermoeiiijkheden

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk Zetel : Zwijvegemstraat 29/3 2812 Muizen ' Ondemerningsnr: 0430315457

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2013 - Annexes du Moniteur belge Voorwerp akte : Statuten en akte van raad van bestuur met ledenlijst

" Artikel 1. De vereniging wordt genoemd VZW DOLM Centrum voor leermoeilijkheden", afgekort: VZW "DOLM"

Artikel 2. De zetel is gevestigd te Muizen. Zwijvegemstraat 29/3 2812 Muizen- Mechelen. Gerechtelijk arrondissement Mechelen

Artikel 3. De vereniging heeft tot doel zowel preventief als revaliderend pedagogische hulp te bieden ten aanzien van het probleemkind en alle activiteiten die daarmee verband kunnen houden. Dit impliceert onder meer: diagnose, attesteren van leermoeilijkheden en daadwerkelijk therapeutisch ingrijpen; het organiseren van vormingsactiviteiten ten behoeve van al degenen die betrokken zijn bij de opvoeding van het kind; het formuleren van adviezen. Tevens neemt de vereniging zich voor geen drempels in te bouwen voor het verlenen van hulp aan kinderen uit socio-economische minder begoede middens. De vereniging kan alle roerende en onroerende goederen verwerven die nuttig en of noodzakelijk zijn voor bovengenoemde doelstelling.

Artikel 4. De vereniging is opgericht voor onbeperkte duur en kan ten alle tijden ontbonden worden. De vereniging telt alleen effectieve leden.

Artikel 6. Kandidaatleden stellen hun kandidatuur schriftelijk ter attentie van de voorzitter van de raad bestuur op het adres van de zetel van de VZW. Het aanvaarden van leden gebeurt door de algemene vergadering met gewone meerderheid.

Artikel 7, leder lid van de algemene vergadering kan zijn ontslag indienen, dit dient schriftelijk te gebeuren met een aangetekende brief aan voorzitter van de raad van bestuur, Ieder lid van de algemene vergadering kan afgezet worden door de algemene vergadering met 2/3 van de meerderheid.

= Artikel 8, Het ontslag nemend of uitgesloten lid, evenals zijn erfgenamen, kunnen niet de minste aanspraak

laten gelden op het bezit van de vereniging. De leden zijn geen bijdrage verplicht.

Artikel 9, De algemene vergadering is het opperste gezag van de vereniging. Tot haar bevoegdheid zijn voorbehouden: wijziging van de statuten van de vereniging, goedkeuring van de rekeningen en begrotingen, benoemen en afzetten van bestuurders, uitsluiting van leden en de vrijwillige ontbinding van de vereniging, omzetten van een VZW naar een vennootschap met sociaal oogmerk en alle gevallen bepaald in de statuten, de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een bezoldiging wordt toegekend, de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen.

Artikel 10. Er wordt ten minste elk jaar één algemene vergadering gehouden, in de loop van de maand maart. De algemene vergadering is samengesteld uit alle leden en wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur. De algemene vergadering komt samen in een bijzondere algemene vergadering als ten minste 1/5 leden het schriftelijk vraagt, of wanneer een bestuurder ze bijeenroept in het algemeen belang. Alle leden moeten opgeroepen worden.

Artikel 11. Elke vergadering wordt bijeengeroepen door de voorzitter van de raad van bestuur, acht dagen vooraf per gewone brief of per e-mail. De uitnodiging vermeldt de agenda, de plaats van de vergadering en dag en uur van de vergadering.

Artikel 12. Elk lid heeft het recht om de algemene vergadering bij te wonen en heeft recht op één stem. Elk effectief lid kan zioh middels schriftelijke volmacht laten vertegenwoordigen door een ander lid beschikkend over hetzelfde recht. Niemand mag evenwel over meer dan twee stemmen beschikken.

Artikel 13. In gewone regel is de algemene vergadering geldig samengesteld welk ook het aantal van de aanwezige of vertegenwoordigde leden mag zijn. De beslissingen worden getroffen bij gewone meerderheid der uitgebrachte stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of zijn plaatsvervanger beslissend. Er is een bijzondere meerderheid vereist voor: statutenwijzigingen, ontbinding van de vzw, wijziging van het doel en de uitsluiting van een lid. Voor de wijziging van de statuten moet aan volgende voorwaarden voldaan worden: 2/3 aanwezigheid, 2/3 van de aanwezige of vertegenwoordigde leden moet akkoord gaan. Voor het uitsluiten van een lid moet aan volgende voorwaarden voldaan worden: geen aanwezigheidsvereiste, 2/3 van de aanwezige of vertegenwoordigde leden moet akkoord gaan. Voor de wijziging van het doel van de vzw en de ontbinding van de vzw moet aan volgende voorwaarden voldaan worden: 2/3 aanwezigheid, 415 van de aanwezige of vertegenwoordigde leden moet akkoord gaan. ls geen 2/3 van de leden aanwezig, dan kan na 15







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

I~111111111.e.1111111111111111111111111.e.1111111111111111131

"

d

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

dagen een tweede vergadering bijeengeroepen worden die geldig zal beraadslagen welk ook het aantal aanwezige leden is.

Artikel 14. De beslissingen van de algemene vergaderingen worden ingeschreven in een bijzonder register getekend door de voorzitter en de secretaris. De notulen kunnen ter plaatse ingezien worden door aile effectieve leden en door belanghebbende derden.

Artikel 15. De vereniging wordt bestuurd door de raad van bestuur samengesteld uit ten minste drie leden, benoemd door de algemene vergadering en ten alle tijden door de algemene vergadering herroepbaar. Om verkozen te worden voor de raad van bestuur moet men lid zijn van de Algemene vergadering. Alle leden van de raad van bestuur kunnen vrijwillig ontslag nemen door een aangetekend schrijven aan alle Leden van de raad van bestuur. Een lid van de raad van bestuur kan afgezet worden door de algemene vergadering met een 2/3

meerderheid. .

Artikel 16. De bestuurders gaan geen enkele persoonlijke verplichting aan met betrekking tot de verbintenissen van de vereniging, Hun verantwoordelijkheid beperkt zich tot de uitoefening van het gekregen mandaat.

Artikel 17. De raad van bestuur kiest tussen zijn leden een voorzitter, een penningmeester en een secretaris, benoemd door de raad van bestuur en ten aile tijden door de raad van bestuur herroepbaar, De voorzitter, de penningmeester en de secretaris kunnen vrijwillig ontslag nemen door een aangetekend schrijven aan aile leden van de raad van bestuur of afgezet worden door de raad van bestuur met een' 2/3 meerderheid. De voorziter, de penningmeester en de secretaris hebben de bevoegdheid om de vereniging in en buiten rechte te vertegenwoordigen en ais college op te treden. Deze beslissing is tegenwerpbaar aan derden onder de voorwaarden bepaald in de Wet van 2 mei 2002 betreffende de vereningen zonder winstoogmerk, de internationale verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen gewijzigd door de wet van 16 januari 2003 tot oprichting van een Kruispuntbank van Ondernemingen, tot modernisering van het handelsregister tot oprichting van erkende ondememingsloketten en houdende diverse bepalingen (2)- Belgisch staadsblad, 5 februari 2003.

Artikel 18. De raad van bestuur komt samen op bijeenroeping van de voorzitter en dit samenkomen gebeurt ten minste drie maal per jaar. De bevoegdheden worden uitgeoefend als college: beslissingen worden genomen mits aanwezigheid van de helft van de leden en een akkoord van gewone meerderheid. De beslissingen worden opgenomen in een register en ondertekend door de voorzitter en de secretaris.

Artikel 19. De raad van bestuur heeft alle bevoegdheden om aile daden van bestuur of beschikking te stellen die in het belang zijn van de vereniging en stroken met de doelstelling van de vereniging. Hij vertegenwoordigt de vereniging in aile juridische handelingen.

Artikel 20. Voor de rechtshandelingen die onder het dagelijks bestuur vallen is de vereniging slechts gebonden door de gezamenlijke handtekening van de voorzitter van de raad van bestuur en een bestuurder. De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de vereniging, alsook het gebruik van de maatschappelijke handtekening dat tot dit bestuur behoort, overdragen aan één of meer gevolmachtigde bestuurders, gekozen onder de leden en waarvan hij de bevoegdheid vaststelt. De raad van bestuur kan evenzo alle bijzondere bevoegdheden aan eender welke mandataris volgens zijn keuze opdragen.

Artikel 21, Op het einde van elk jaar worden door de raad van bestuur de rekeningen van het verlopen jaar afgesloten en wordt de begroting gemaakt voor het volgend jaar, Beide worden voorgelegd ter goedkeuring aan de algemene vergadering. De algemene vergadering stemt ,de kwijting v/d bestuurders met gewone meerderheid.

Artikel 22. De regels die moeten nageleefd worden om de statuten te wijzigen, zijn deze welke bepaald worden bij artikel 8 van de Wet van 27 juni 1921, zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002.

Artikel 23. Het maatschappelijk jaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Artikel 24. ln het geval van vrijwillige ontbinding duidt de algemene vergadering een vereffenaar aan, bepaalt zijn bevoegdheden en beslist over de bestemming van het netto overblijvend maatschappelijk vermogen. De activa zullen, na aanzuivering van de passiva, worden overgedragen aan een vereniging waarvan het doel het meest dat van de ontbonden vereniging benadert.

Akte betreffende de Raad Van Bestuur:

Bestuurders:

Naam Voornaam, Adres, 1830 Machelen, 2800 Mechelen Data, plaats geboorte

Voorzitter: 03/05/1961 Etterbeek

Pepermans Francis P.Raedemaekersstraat 74 Secretaris: 10/06/1968, Vilvoorde

Moens Christel, Trufbeemd 27 , Penningmeester:

De Turck Bert, Vuurkruisenlaan 3 1830 Machelen, 26/12/1960, Vilvoorde

Lid RVB:

Van Royen Hilde Landbouwstraat 43 2800 Mechelen, 28/02/1962, Temse

Lid RVB:

Sevenants Vera, P. Raedemaekersstraat 74, 1830 Machelen 06/11/1963 Vilvoorde

Lid RVB:

Lejeune Michel, MGR Van Nuffelenstraat 8, 2800 Mechelen 28/06/1941, Mechelen

Lid RVB

Keuleers Marie-Christien, Vrijgeweidestraat 2 2800 Mechelen 13/04/1967 Duffel

Luik B Vervolg

Ledenregister Algemene vergadering:

Leden:

Naam Voornaam, Adres, Data toetreding, uitsluiting of uittreding

Van Damme Danielle, O-L-vrouwstraat 25b, 2220 Helst o!d berg, 1985-2013 UIT

Van Royen Hilde, Landbouwstraat 43, 2800 Mechelen, 1986-heden

Puyenbroeck Linda, Hogebaan 61, 1980 Zemst, 1988-heden

Janssens Erna, Rijmenamsebaan 47, 3190 Boortmeerbeek, 1989-2013 UIT

Keuleers Marie-Christien, Vrijgeweidestraat 2 2800 Mechelen 1993- heden

Frooninckx Marie-louise, Hoevestraat 16, 3210 Linden, 1995-heden

Schroons Frans, Ter Donklaan 39, 2812 Muizen, 1996-heden

Gesquiere Els, Leliestraat 6 2820 Rijmenam, 2003-heden

Pepermans Francis, P.Raedemaekersstraat 74, 1830 Machelen, 2005-heden

Sevenants Vera P. Raedemaekersstraat 74, 1830 Machelen 2007-heden

Amand Annemie Lange Hofstraat 2!202, 2800 Mechelen, 2008-2013 UlT

Lejeune Michel Mgr Van Nuffelenstraat 8, 2800 Mechelen, 2008-heden

Lejeune Nadine Sweynbeerstraat 21, 1982 Elewijt, 2008-heden

Van Herp Huib Driesstraat 67, 1982 Elewijt, 2008-2013 UIT

De iurck Bert Vuurkruisenlaan 3, 1830 Machelen, 2008-heden

Broothaerts Rebecca Stuivenbergvaart40, 2800 Mechelen, 2007-heden

Pepermans Francis Voorzitter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

'  behouden ,aan het Belgisch Staatsblad

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

04/10/2011
ÿþ

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



I 1111 CHINI II IIV III ~Y

*11149701*

Vo

beho

aan

Belg

Staat

u



" ^+

2 2 ~.

~~~~

~.a

'

Benaming : VZW DOLM Centrum voor leermoeilijkheden

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Zwijvegemstraat 29/3 2812 Muizen

Ondernemingsnr : 0430315457

Voorwerf akte : Statuten en akte van raad van bestuur met ledenlijst

Artikel 1. De vereniging wordt genoemd VZW DOLM Centrum voor leermoeilijkheden, afgekort: VZW "DOLM"

Artikel 2. De zetel is gevestigd te Muizen. Zwijvegemstraat 29/3 2812 Muizen- Mechelen. Gerechtelijk? arrondissement Mechelen

Artikel 3. De vereniging heeft tot doel zowel preventief als revaliderend pedagogische hulp te bieden ten: aanzien van het probleemkind en alle activiteiten die daarmee verband kunnen houden. Dit impliceert onder: meer: diagnose, attesteren van leermoeilijkheden en daadwerkelijk therapeutisch ingrijpen; het organiseren van: vormingsactiviteiten ten behoeve van al degenen die betrokken zijn bij de opvoeding van het kind; het formuleren van adviezen. Tevens neemt de vereniging zich voor geen drempels in te bouwen voor het verlenen; van hulp aan kinderen uit socio-economische minder begoede middens. De vereniging kan alle roerende en! onroerende goederen verwerven die nuttig en of noodzakelijk zijn voor bovengenoemde doelstelling.

Artikel 4. De vereniging is opgericht voor onbeperkte duur en kan ten alle tijden ontbonden worden. De vereniging telt alleen effectieve leden.

Artikel 6. Kandidaatteden stellen hun kandidatuur schriftelijk ter attentie van de voorzitter van de raad; bestuur op het adres van de zetel van de VZW. Het aanvaarden van leden gebeurt door de algemene' vergadering met gewone meerderheid.

Artikel 7. Ieder lid van de algemene vergadering kan zijn ontslag indienen, dit dient schriftelijk te gebeuren: met een aangetekende brief aan voorzitter van de raad van bestuur. Ieder lid van de algemene vergadering kan; afgezet worden door de algemene vergadering met 2/3 van de meerderheid.

Artikel 8. Het ontslagnemend of uitgesloten lid, evenals zijn erfgenamen, kunnen niet de minste aanspraak: laten gelden op het bezit van de vereniging. De leden zijn geen bijdrage verplicht.

Artikel 9. De algemene vergadering is het opperste gezag. van de vereniging. Tot haar bevoegdheid zijn. voorbehouden: wijziging van de statuten van de vereniging, goedkeuring van de rekeningen en begrotingen, benoemen en afzetten van bestuurders, uitsluiting van leden en de vrijwillige ontbinding van de vereniging, omzetten van een VZW naar een vennootschap met sociaal oogmerk en alle gevallen bepaald in de statuten, de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een: bezoldiging wordt toegekend, de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen.

Artikel 10. Er wordt ten minste elk jaar één algemene vergadering gehouden, in de loop van de maand maart. De algemene vergadering is samengesteld uit alle leden en wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur. De algemene vergadering komt samen in een bijzondere algemene vergadering als ten; minste 1/5 leden het schriftelijk vraagt, of wanneer een bestuurder ze bijeenroept in het algemeen belang. Alle; leden moeten opgeroepen worden.

Artikel 11. Elke vergadering wordt bijeengeroepen door de voorzitter van de raad van bestuur, acht dagen; vooraf per gewone brief of per e-mail. De uitnodiging vermeldt de agenda, de plaats van de vergadering en dag: en uur van de vergadering.

Artikel 12. Elk lid heeft het recht om de algemene vergadering bij te wonen en heeft recht op één stem. Elk= effectief lid kan zich middels schriftelijke volmacht laten vertegenwoordigen door een ander lid beschikkend over; hetzelfde recht. Niemand mag evenwel over meer dan twee stemmen beschikken.

Artikel 13. In gewone regel is de algemene vergadering geldig samengesteld welk ook het aantal van de aanwezige of vertegenwoordigde leden mag zijn. De beslissingen worden getroffen bij gewone meerderheid der' uitgebrachte stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of zijn plaatsvervanger beslissend.; Er is een bijzondere meerderheid vereist voor: statutenwijzigingen, ontbinding van de vzw, wijziging van het; doel en de uitsluiting van een lid. Voor de wijziging van de statuten moet aan volgende voorwaarden voldaan worden: 2/3 aanwezigheid, 2/3 van de aanwezige of vertegenwoordigde leden moet akkoord baan. Voor het, uitsluiten van een lid moet aan volgende voorwaarden voldaan worden: geen aanwezigheidsvereiste, 2/3 van: de aanwezige of vertegenwoordigde leden moet akkoord gaan. Voor de wijziging van het doel van de vzw en de ontbinding van de vzw moet aan volgende voorwaarden voldaan worden: 2/3 aanwezigheid, 4/5 van de aanwezige of vertegenwoordigde leden moet akkoord gaan. Is geen 2/3 van de leden aanwezig, dan kan na 15

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

"

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2011- Annexes du Moniteur belge

dagen een tweede vergadering bijeengeroepen worden die geldig zal beraadslagen welk ook het aantal aanwezige leden is.

Artikel 14. De beslissingen van de algemene vergaderingen worden ingeschreven in een bijzonder register getekend door de voorzitter en de secretaris. De notulen kunnen ter plaatse ingezien worden door alle effectieve leden en door belanghebbende derden.

Artikel 15. De vereniging wordt bestuurd door de raad van bestuur samengesteld uit ten minste drie leden, benoemd door de algemene vergadering en ten alle tijden door de algemene vergadering herroepbaar. Om verkozen te worden voor de raad van bestuur moet men lid zijn van de Algemene vergadering. Alle leden van de raad van bestuur kunnen vrijwillig ontslag nemen door een aangetekend schrijven aan alle leden van de raad van bestuur. Een lid van de raad van bestuur kan afgezet worden door de algemene vergadering met een 2/3 meerderheid.

Artikel 16. De bestuurders gaan geen enkele persoonlijke verplichting aan met betrekking tot de verbintenissen van de vereniging. Hun verantwoordelijkheid beperkt zich tot de uitoefening van het gekregen mandaat.

Artikel 17. De raad van bestuur kiest tussen zijn leden een voorzitter, een penningmeester en een secretaris, benoemd door de raad van bestuur en ten alle tijden door de raad van bestuur herroepbaar. De voorzitter, de penningmeester en de secretaris kunnen vrijwillig ontslag nemen door een aangetekend schrijven aan alle leden van de raad van bestuur of afgezet worden door de raad van bestuur met een 2/3 meerderheid. De voorziter, de penningmeester en de secretaris hebben de bevoegdheid om de vereniging in en buiten rechte te vertegenwoordigen en als college op te treden. Deze beslissing is tegenwerpbaar aan derden onder de voorwaarden bepaald in de Wet van 2 mei 2002 betreffende de vereningen zonder winstoogmerk, de internationale verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen gewijzigd door de wet van 16 januari 2003 tot oprichting van een Kruispuntbank van Ondernemingen, tot modernisering van het handelsregister tot oprichting van erkende ondememingsloketten en houdende diverse bepalingen (2)- Belgisch staadsblad, 5 februari 2003.

Artikel 18. De raad van bestuur komt samen op bijeenroeping van de voorzitter en dit samenkomen gebeurt ten minste drie maal per jaar. De bevoegdheden worden uitgeoefend ais college: beslissingen worden genomen mits aanwezigheid van de helft van de leden en een akkoord van gewone meerderheid. De beslissingen worden opgenomen in een register en ondertekend door de voorzitter en de secretaris.

Artikel 19. De raad van bestuur heeft alle bevoegdheden om aile daden van bestuur of beschikking te stellen die in het belang zijn van de vereniging en stroken met de doelstelling van de vereniging. Hij vertegenwoordigt de vereniging in alle juridische handelingen.

Artikel 20. Voor de rechtshandelingen die onder het dagelijks bestuur vallen is de vereniging slechts gebonden door de gezamenlijke handtekening van de voorzitter van de raad van bestuur en een bestuurder. De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de vereniging, alsook het gebruik van de maatschappelijke handtekening dat tot dit bestuur behoort, overdragen aan één of meer gevolmachtigde bestuurders, gekozen onder de leden en waarvan hij de bevoegdheid vaststelt. De raad van bestuur kan evenzo alle bijzondere bevoegdheden aan eender welke mandataris volgens zijn keuze opdragen.

Artikel 21. Op het einde van elk jaar worden door de raad van bestuur de rekeningen van het verlopen jaar afgesloten en wordt de begroting gemaakt voor het volgend jaar. Beide worden voorgelegd ter goedkeuring aan de algemene vergadering. De algemene vergadering stemt de kwijting v/d bestuurders met gewone meerderheid.

Artikel 22. De regels die moeten nageleefd worden om de statuten te wijzigen, zijn deze welke bepaald worden bij artikel 8 van de Wet van 27 juni 1921, zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002.

Artikel 23. Het maatschappelijk jaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Artikel 24. In het geval van vrijwillige ontbinding duidt de algemene vergadering een vereffenaar aan, bepaalt zijn bevoegdheden en beslist over de bestemming van het netto overblijvend maatschappelijk vermogen. De activa zullen, na aanzuivering van de passiva, worden overgedragen aan een vereniging waarvan het doel het meest dat van de ontbonden vereniging benadert.

Akte betreffende de Bestuurders: Raad Van Bestuur: Data, plaats geboorte

Naam Voornaam, Voorzitter: Adres,

Pepermans Francis P.Raedemaekersstraat 74 1830 Machelen, 03/05/1961 Etterbeek

Secretaris:

Lejeune Nadine, Sweynbeerstraat 21, 1982 Elewijt 01/12/1968, Mechelen

Penningmeester:

De Turck Bert, Vuurkruisenlaan 3 1830 Hachelen, 25/12/1960, Vilvoorde

Lid RVB:

Van Royen Hilde Landbouwstraat 43 2800 Mechelen, 28/02/1962, Temse

Lid RVB:

Sevenants Vera, P. Raedemaekersstraat 74, 1830 Machelen 06/11/1963 Vilvoorde

Lid RVB:

Lejeune Michel, MGR Van Nuffelenstraat 8, 2800 Mechelen 28/06/1941, Mechelen

LwikB - \emolg

r'-----'---------''------'

Ledenregister Algemene vergadering:

" Leden:

" Naam Voorna m Adres, Data toetreding, uitsluiting of uittreding

Van Damme Danielle, 25b, 2220 Heist o/d berg, 1986-hedon

Van Royen Hilde, Landbouwstraat 43, 2800 Mechelen, 1986'hadnn

Puyenbroeck Linda, Hogebaan 61, 1980 Zemst, 1988'hoden

Janssens Erna, Rijmenamsebaan 47, 31908uortmaeMbaek. 1989'heden

Peters Margaretha, Grote Nieuwedijkstr 236, 2800 Mechelen, 21/03/2011

Keu|ewnuKAahe'Chóuóen.Vhigewæidaotraat2 2800 Mechelen 1993- heden

Frooninckx Marie-louise, Hoexmstnaot18. 3210 Linden, 1995'hndon

Schroons Frans, Ter Donklaan 39, 2812 Muizen, 1998'hoden

Gesquiere Els, Leliestraat 6 2820 Rijmenam, 2003-heden

Pepermans Francis, P.Raedemaekersstraat 74, 1830 Machelen, 2005-heden

Sevenants Vera P. Raedemaekersstraat 74, 1830 Machelen 2007-heden

Amand Annemie Lange Hofstraat 2/202, 2800 Mechelen 15/09/2008

Lejeune Miche Mgr Va Nuffelenstraat 8, 2800 Mechelen, 15/09/2008

Lejeune Nadine Sweynbeerstraat 21, 1982 Elewijt, 15/09/2008

Van Herp Huib Ddamstramt07. 1982 Elewijt, 15/09/2008

De Turck Bert Vuurkruisenlaan 3, 1830 Machelen, 15/09/2008

Broothaerts Rebecca Stuivenbergvaart 40, 2800 Mechelen, 2007-heden

Pepermans Francis Voorzitter

°



4 Voor-

mmwuuuom

aan het

Belgisch

Staatsblad











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste bu, van Luik 5 vermelden iQ:Namnennue4wnigheiu"ande instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en}

bevoegd vereniging of stichting ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso. Naam en handtekening

Coordonnées
DOLM CENTRUM VOOR LEERMOEILIJKHEDEN, AFGEKOR…

Adresse
ZWIJVEGEMSTRAAT 29, BUS 3 2812 MUIZEN(MECHELEN)

Code postal : 2812
Localité : Muizen
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande