DOMINIQUE VAN BOVEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOMINIQUE VAN BOVEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.661.169

Publication

27/12/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*12306867*

Neergelegd

21-12-2012



Griffie

Ondernemingsnr : 0508661169

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel uit een akte verleden voor Ann Van Laere, geassocieerd notaris te Antwerpen op 21/12/2012, vóór registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, waaruit blijkt dat:

Mevrouw VAN BOVEN Dominique Maria, geboren te Merksem op 9 mei 1966, echtgenote van de heer GOOSSENS Christian Jan Alain, geboren te Ninove op 30 juni 1957, wonend te 2950 Kapellen, Hoogboomsteenweg 18.

een vennootschap heeft opgericht in de vorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam   DOMINIQUE VAN BOVEN .

Zetel.

De vennootschap is gevestigd te 2950 Kapellen, Hoogboomsteenweg 18.

Doel

De vennootschap is van burgerlijke aard.

Zij heeft tot doel het uitoefenen van het beroep van advocaat, alsook alle activiteiten die verenigbaar zijn met de hoedanigheid van advocaat, zoals (zonder dat deze opsomming beperkend is) het uitoefenen van mandaten als bestuurder of vereffenaar van vennootschappen, het aanvaarden van aanstellingen als curator, het aanvaarden van onderwijsopdrachten, het verzorgen van publicaties en het optreden als scheidsman, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de professionele en deontologische regels en richtlijnen eerbiedigen eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat, in het bijzonder deze van de Orde van Vlaamse Balies, alsook de Orde van advocaten te Antwerpen.

De vennootschap mag als vennoot of aandeelhouder deelnemen aan elke vennootschap, associatie of groepering van natuurlijke en/of rechtspersonen die het beroep van advocaat uitoefenen.

De vennootschap zal zich inspannen om haar patrimonium op zo efficiënt mogelijk wijze te beheren en haar actiefbestanddelen optimaal te rendabiliseren; daartoe mag zij alle mogelijke investeringen en beleggingen verrichten, zowel roerende als onroerende; dit alles zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken. De vennootschap mag ook alle handelingen verrichten van burgerlijke en financiële aard, die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, zelfs indien ze er niet rechtstreeks in verband mee staan; zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

Benaming (voluit): DOMINIQUE VAN BOVEN

(verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 2950 Kapellen, Hoogboomsteenweg 18

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso :Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00). Het wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen op naam, onder nominale waarde, die ieder één honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op alle kapitaalaandelen wordt door de mevrouw Dominique VAN BOVEN, voornoemd, in geld ingeschreven.

Het gehele kapitaal is geplaatst en is volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) zoals blijkt uit het bankattest overhandigd aan de notaris.

De aandelen zijn steeds op naam. In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden.

Indien de aandelen op naam van meerdere vennoten zijn ingeschreven, gebeurt elke overdracht van aandelen onder levenden of wegens uittreding, uitsluiting of overlijden van een vennoot met een bijzondere meerderheid van tenminste twee derden.

De toetreding van een nieuwe vennoot of de overdracht van aandelen onder de levenden of wegens overlijden ten gunste van een advocaat die geen vennoot is, kan slechts plaatsvinden met instemming van alle vennoten.

Reserves, verdeling van de winst:

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Bestuur en de vertegenwoordiging:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen.

Indien er slechts één vennoot is dient de zaakvoerder noodzakelijkerwijze de enige vennoot te zijn.

Indien er meerdere vennoten zijn, wordt de vennootschap bestuurd door één of meer zaakvoerders, vennoten, benoemd of in de statuten of door de algemene vergadering. Enkel personen ingeschreven op het tableau van een Orde van advocaten van België kunnen zaakvoerder zijn.

Enkel de vennoten kunnen benoemd worden tot zaakvoerder.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Iedere zaakvoerder is individueel bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap in en buiten rechte.

De oprichters stellen aan tot niet-statutair zaakvoerder: mevrouw Dominique VAN BOVEN, voornoemd, en dit voor onbepaalde duur.

De algemene vergadering beslist of het mandaat al dan niet ten kosteloze titel wordt uitgeoefend.

Jaarvergadering

Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op derde vrijdag van de maand juni om 19.00 uur, De eerste jaarvergadering zal plaats hebben op vrijdag 20 juni 2014.

Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Luik B - Vervolg

Het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2013.

Niet-benoeming commissaris

Aangezien de voorwaarden niet vervuld zijn, waardoor de aanstelling van één of meerdere commissarissen verplicht is, wordt geen commissaris benoemd.

Volmacht

De heer Patrick PIETERS, accountant, wonend te 9100 Nieuwkerken, stad Sint- Niklaas, Kolkstraat 37, en/of de heer David DE CLERCQ, wonend te 9220 Hamme, Koningin Astridlaan 20, of elke andere door hem aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van ondernemingen.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

Overneming van verbintenissen

In toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen,kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de ondertekening van de oprichtingsakte.

De comparant verklaart in dit kader, dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 juli 2012. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Hij erkent tevens ingelicht te zijn omtrent de mogelijkheid om bijzondere clausules op te nemen in de eventueel met derden te sluiten overeenkomsten in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid teneinde haar aansprakelijkheid te beperken.

voor ontledend uittreksel.

(get.) Ann Van Laere, notaris.

tegelijk neergelegd : afschrift akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
DOMINIQUE VAN BOVEN

Adresse
HOOGBOOMSTEENWEG 18 2950 KAPELLEN(ANTW)

Code postal : 2950
Localité : KAPELLEN
Commune : KAPELLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande