DOMS CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOMS CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.237.772

Publication

17/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.05.2014, NGL 07.06.2014 14167-0267-012
07/02/2014
ÿþMod POF I I.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" 19037fi

bel a: let Sta

NEERGELEGD

2 7 w01- 2014

GRllwhilr iiEOHTBANK van KOOPHAML te MECHELEN

Ondememingsnr Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm : Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp(eni akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Tekst :

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 12/12/2013

De Vergadering beslist met unanimiteit van stemmen om vanaf 01(0112014 de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar Hoogveld 10 bus 5C5 te 2600 Berchem.

Willy Doms

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Lûik B vérmëlden : Recto : Naam én hóédánighëid van de-instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(én)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

0838.237.772

Doms Consulting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Liersesteenweg 87 - 2860 Sint-Katelijne-Waver

10/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 02.05.2013, NGL 01.06.2013 13154-0099-009
04/04/2012
ÿþuwcaoFn,

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD P

23 -03- 2012

GRIFFIE R TE ANK van

KOOPHAND' MECHELEN

I8

*izosasoa

Ondememingsnr ; 0838.237.772

Benaming l.rolutt} : DOMS CONSULTING

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Liersesteenweg 87 - 2860 Sint-Katelijne-Waver

(volledig adres)

Onderwern(en) akte : Benoeming zaakvoerder

Tekst:

,111111014

IMAM'

De algemene vergadering dd 3 maart 2012 beslist om de heer Doms Willy, wonende in de Haverwerf 8 bus 2.01 te 2800 Mechelen te benoemen tot zaakvoerder van de vennootschap.

Doms Steven

Zaakvoerder

Op de laatste dtz, van ruik C vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en h;tnnlekening

11/08/2011
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffi " - .. te

1

Voor-behoudei aan het Belgisch Staatsbla

ini I IIII Il IiI eimm III J IJ ll

*11124402*

!11 -08- 2011

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANDEL te Mg HELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Benaming : DOMS CONSULTING

Rechtsvorm : Bvba

Zetel : Liersesteenweg 87 , 2860 Sint-Katelijne-Waver

Ondernemingsnr : 2-11

2

Voorwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING -

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Frédéric VAN BELLINGHEN, geassocieerd Notaris met standplaats te Wemmel op achtentwintig juli tweeduizend en elf dat de heer DOMS Willy Louis Joseph , geboren te Vilvoorde op vier maart negentienhonderd tweeënveertig, gedomicilieerd te 2800 Mechelen, Haverwerf, 8, bus 2.01 (nationaal nummer 420304-087-17) ondergetekende Notaris verzocht heeft de statuten op te richten van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DOMS CONSULTING, waarvan het maatschappelijk kapitaal vastgesteld is op vijfentwintigduizend euros (¬ 25.000,00).Het is volledig geplaatst en volstort.Het is vertegenwoordigd door vijf aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, waarop door de comparant a pari in geld wordt ingeschreven.De inschrijver verklaart en erkent dat elk maatschappelijk aandeel waarop aldus werd ingeschreven volledig volstort is door een storting in geld verricht op rekeningnummer 363-0912360-18 geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de bank ING, agentschap Mechelen-Noord, zodat een totaal bedrag van vijfentwintig duizend euro vanaf heden ter beschikking is van huidige vennootschap.

De statuten bepaelen meer in het bijzonder :

Artikel 1.- Vorm - Naam.

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DOMS CONSULTING.

Artikel 2.- Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Liersesteenweg, 87.(...)

Artikel 3.- Doel.

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vervaardiger, vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel :

- Het voeren van management in en directie over en het adviseren van ondernemingen op commercieel, financieel, administratief en organisatorisch gebied. Het uitvoeren van alle managementopdrachten, het ontwerpen, uitwerken en begeleiden van aile projecten in verband met het beleid en de operationele aktiviteiten van ondernemingen. Zij mag optreden als raadgever op het gebied van administratieve en financiële organisatie van bedrijven. Zij mag, onder eender welke vorm, participaties in bestaande en nog op te richten vennootschappen verwerven en/of aanhouden. Zij mag deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur en toezicht op de ondernemingen waarin zij participeert.Zij mag alle commissie- en makelaarstransacties doen. Zij mag alle octrooien, brevetten, licenties en handelsmerken verwerven, exploiteren en verhandelen. Deze formulering is niet limitatief.

Zij omvat ook wat in de sector waarin de onderneming aktief is gebruikelijk is of het zou worden.

- Tussenhandelaar in de handel, als makelaar in goederen, de zelfstandige handelsvertegenwoordiging en het werken als commissionaris.

- Verstrekken van consulting en advisering op het gebied van beheer, management en marketing, export, begeleiding in het buitenland, interim management en outplacement, public relations en lobbying.

- Verstrekken van advies en instructies bij en het houden van toezicht op de uitvoering van projecten.

- Organiseren en doceren van allerhande cursussen, voordrachten, seminaries voor algemene beroeps- en technische opleidingen ter vervolmaking of vorming.

- Studie, organisatie-, begeleidings- en adviesbureau inzake financiële, commerciële, fiscale, operationele en/of sociale aangelegenheden, zowel op nationaal als op internationaal gebied. Het besturen van bedrijven, ondermeer door het uitvoeren van, of het deelnemen in, of het in de ruimste zin verlenen van bijstand en/of diensten bij, rechtstreeks of onrechtstreeks, de organisatie, herstructurering of leiding, het geven van raad en adviezen op technisch, commercieel, beleidsmatig, juridisch, operationeel en financieel gebied, dit alles in de breedste zin, zodat alles kan gedaan worden dat nuttig of bevorderlijk is voor het ontstaan, de uitbating, de. groei of het welzijn van een onderneming, en voor de belangen van haar eigenaars en betrokkenen. Het! optreden als informatiekantoor en tussenpersoon in nationale of internationale handel en dienstverlening met zo nuttig het organiseren of inrichten van cursussen, trainingen, conferenties en seminaries;

- Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen;

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en gelijkaardige en aanverwante immateriële duurzame activa;

- Het verrichten van schattingen en expertises inzake alle mogelijke onroerende goederen ;

- De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, of die dit maatschappelijk doel op enige wijze kunnen helpen verwezenlijken.

- Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen;

- Zij mag onder andere alle industriële, commerciële, burgerlijke en financiële bewerkingen doen, versmelten met andere vennootschappen, het maatschappelijk bezit geheel of gedeeltelijk in andere vennootschappen, reeds opgericht of nog op te richten, inbrengen.

-In het algemeen zal zij alles mogen doen wat bijdraagt tot vrijwaring van haar rechten en zal zij alle welkdanige verrichtingen ook mogen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks en nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel, en dit zowel in België als in het buitenland.

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis dezer woorden.

- De vennootschap kan alle om het even welke verrichtingen uitvoeren nodig of nuttig voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten. De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken en allerhande roerende waarden, daaronder begrepen, de aankoop, de verkoop, arbitrage van dergelijke waarden.

- Het verstrekken van adviezen op vlak van informatica-toepassingen , zowel met betrekking tot software als hardware, creatie en onderhoud van websites, webdesign.

- Het verstrekken van adviezen op het vlak van interne en operationele controle-maatregelen met betrekking tot vennootschappen.

- Het inrichten, organiseren en geven van allerhande opleidingen, trainingen en coachings bij middel van alle mogelijke voordrachten, cursussen, seminaries, workshops, ontwikkelingsactiviteiten en publicaties, dit alles in het algemeen en in het bijzonder in het kader van de activiteiten die verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

- Het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn. welke vorm ook aan de oprichting, uitbreiding en omvorming van ondernemingen en vennootschappen allerhande, alsmede het verwerven in allerhande ondernemingen van aandelen of rechten in de meest ruime zin onder meer bij wijze van inbreng, onderschrijving, aankoop of op welke wijze ook, kortom het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen.

Dit alles uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

- De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

- Alle werkzaamheden in verband met projectontwikkeling.

Deze opsomming is niet limitatief, doch enkel aanduidend.

Artikel 4.- Duur.

De vennootschap wordt opgericht vanaf heden en eindigt op éénendertig december tweeduizend zeventien.

Artikel 5.- Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal is bepaald op vijfentwintig duizend euro (¬ 25.000,00). Het is

vertegenwoordigd door vijf aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, volledig volstort.

Artikel 8.- Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de

algemene vergadering.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn vormen zij een college. De enige zaakvoerder of het college van

zaakvoerders vormen °het bestuur° van de vennootschap.

De algemene vergadering kan hen een jaarlijkse, vaste of veranderlijke, vergoeding toekennen.

Artikel 9.- Vertegenwoordiging jegens derden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte en kan alleen alle

handelingen verrichten ,die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap,

behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Het bestuur kan bijzondere machten toekennen aan iedere lasthebbers.

Artikel 10.- Controle.

De controle op de financiële toestand van de vennootschap, op de jaarrekeningen en op de regelmatigheid

van de verrichtingen weer te geven in deze rekeningen zal aan één of meer commissarissen worden

" r

"

Voor- opgedragen, benoemd voor drie jaar door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der

behouden Bedrijfsrevisoren.

aan het De bezoldiging van de commissaris(sen) wordt bij elke benoeming door de algemene vergadering

Belgisch vastgesteld. De uittredende commissarissen zijn herkiesbaar.

Staatsblad Nochtans, bij afwijking van de eerste alinea van huidig artikel, is de benoeming van één of meer

commissarissen niet verplicht, wanneer de vennootschap aan de wettelijke criteria beantwoordt.

Artikel 11.- Algemene vergaderingen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene

vergadering zijn toegekend; hij kan die niet overdragen.

Ieder jaar wordt er een gewone algemene vergadering gehouden op de tweede mei om 14 uur.(...)

Artikel 12.- Boekjaar.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Op deze laatste datum wordt de boekhouding afgesloten en stelt het bestuur de inventaris en de

jaarrekening op.

Artikel 13.- Winstverdeling.

Van het batig saldo wordt minstens vijf percent afgenomen voor het aanleggen van het wettelijk

reservefonds. Deze afneming is niet meer verplichtend wanneer dit reservefonds één tiende van het

maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal beslissen over de aanwending van het overblijvend saldo.

Na goedkeuring van de balans, beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de

zaakvoerder(s) en eventuele commissaris(sen) te verlenen kwijting.

Artikel 14.- Ontbinding - Vereffening.

Bij ontbinding om welke oorzaak en op welk ogenblik ook, zal de algemene vergadering één of meer

vereffenaars aanduiden, hun bevoegdheden en gebeurlijke vergoedingen en de wijze van vereffening bepalen.

Zij wordt niet ontbonden bij overlijden, onbekwaamheid, faillissement of kennelijk onvermogen van een

vennoot.

Artikel 15.- Verdeling.

Na verwezenlijking van de activa en betaling van alle schulden of consignatie van de daartoe nodige gelden,

zal het batig saldo aangewend worden tot de terugbetaling der aandelen ten belope van hun afbetaald bedrag

en het overschot zal onder de vennoten worden verdeeld naar evenredigheid van het aantal aandelen die zij

bezitten.

SLOT BESCHIKKINGEN

A.Benoeming van de eerste zaakvoerder.

Wordt in hoedanigheid van niet-statutaire zaakvoerder aangesteld voor een onbepaalde duur:

De heer DOMS Steven William, geboren te Lommel op dertien februari negentienhonderd tweeënzeventig,

gedomicilieerd te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Liersesteenweg, 87.

Dewelke aan ondergetekende notaris bij brief van heden meegedeeld heeft dit mandaat te aanvaarden.

Zijn mandaat is bezoldigd, tenzij een latere algemene vergadering er anders over beslist, overeenkomstig

artikel 8 van de statuten.

Deze benoeming zal maar uitwerking hebben op de dag van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid

door de vennootschap.

B. Commissaris.

Er wordt geen commissaris benoemd, daar uit de verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap, voor haar

eerste boekjaar, aan de criteria bedoeld in artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen zal voldoen.

C.Eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar zal op de dag van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap

aanvangen en eindigen op 31 december 2012.

De eerste gewone algemene vergadering zal dus plaatsvinden in 2013.

D.Begin van de werkzaamheden.

De werkzaamheden van de vennootschap vangen aan op de dag van de verkrijging van de

rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

De zaakvoerder heeft beslist dat alle verbintenissen aangegaan door de oprichter op naam van huidige

vennootschap, voor haar oprichtingsdatum, te bekrachtigen, overeenkomstig artikel 60 van het wetboek van

vennootschappen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

BVBA - SPRI Léonard & Van Bellinghen

geassocieerde notarissen - notaires associés

avenue de Limburg Stirumlaan 73

1780 WEMMEL

Tél (02) 460.46.10 - Fax (02) 460.08.38

Opgemaakt te Wemmel op 29 juli 2011

Tegelijk neergelegd ; twee uitgiften





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2011 - Annexes du Moniteur belge



19/05/2015
ÿþ4 Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Iliqumg1818

~

~

Rechtbank van koophandel Antwerpen

0 7 MEI 2015

afdeling Antwerpen

Criffi

Ondernemingsnr : 838237772

Benaming

(voluit) : DOMS CONSULTING

(verkort) :

Rechtsvorm : bvba

Zetel : 2600 Berchem , Hoogveld 10 bus 5 C 5

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING NAAM - DOELWIJZIGING - VERLENGING DUUR - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Frédéric Van Bellinghen, geassocieerd Notaris met

standplaats te Wemmel op achtentwintig april tweeduizend vijftien dat de heer DOMS Willy Louis Joseph,

erebedrijfsrevisor, geboren te Vilvoorde op vier maart negentienhonderd tweeënveertig, nationaal nummer

420304-087-17), gedomicilieerd te 2800 Mechelen, Haverwerf, 8, bus 2.01, enige eigenaar en zaakvoerder en

handelend als buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid DOMS CONSULTING volgende besluiten genomen heeft met éénparigheid van stemmen

EERSTE BESLUIT WIJZIGING VAN NAAM

De vergadering beslist de naam van de vennootschap te wijzigen en bijgevolg artikel 1 te wijzigen, als volgt :

Artikel 1.-Vorm  Naam.

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met

de naam "DOMS CONSULTING  CORPORATE & PRIVATE INVESTIGATIVE SERVICES ".

TWEEDE BESLUIT:

 VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDER MET BETREKKING TOT DE DOELUITBREIDING VAN DE

VENNOOTSCHAP

De voorzitter geeft de algemene vergadering kennis van het verslag van de zaakvoerder, de dato 1 april

2015 dat het voorstel tot wijziging van het maatschappelijk doel toelicht. Aan dit verslag is een staat van activa

en passiva gehecht, de dato 31 maart 2015.

Iedere aanwezige vennoot erkent kennis genomen te hebben van het verslag met bijgevoegde staat van

activa en passiva, en de vergadering ontslaat de voorzitter van voorlezing van dit verslag.

DERDE BESLUIT  WIJZIGING VAN HET MAATSCHAPPELIJK DOEL

De vergadering beslist het maatschappelijk doel uit te breiden, zoals voorgesteld en omstandig verantwoord

in het verslag van de zaakvoerder de dato 1 april 2015; om te voldoen aan artikel 287 van het wetboek van

vennootschappen wordt in dat verslag verder verwezen naar de staat van activa en passiva de dato 31 maart

2015 en waarvan sprake in het tweede besluit.

Bijgevolg beslist de algemene vergadering het maatschappelijk doel te wijzigen en het artikel 3 te wijzigen

door het toevoegen, na het laatste gedachtestreepje, van de volgende tekst, zoals opgenomen in de agenda:

- Het opsporen van verdwenen personen of verloren of gestolen goederen;

-Het inwinnen van informatie omtrent burgerlijke stand, gedrag, moraliteit en vermogenstoestand van

personen;

-Het verzamelen van bewijs materiaal voor het vaststellen van feiten die aanleiding kunnen geven tot

conflicten tussen personen, of die aangewend kunnen worden tot het beëindigen van die conflicten;

-Het opsporen van bedrijfsspionage;

-Elke ander: activiteit bepaald bij een Ministerraad overlegd koninklijk besluit.

VIERDE BESLUIT- Verlenging van de duur van de vennootschap

De vergadering beslist de duur van de vennootschap, thans eindigend op éénendertig december

tweeduizend zeventien te verlengen tot éénendertig maart tweeduizend twintig.

De vergadering beslist bijgevolg het artikel 4 te wijzigen als volgt;

Artikel 4.  Duur.

De vennootschap bestaat tot éénendertig maart tweeduizend twintig.

VIJFDE BESLUIT- MACHTEN AAN DE ZAAKVOERDER

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan Met Belgisch Staatsblad

O De algemene vergadering verleent aan de zaakvoerder de nodige machten voor de uitvoering van de' hierboven genomen beslissingen en aan ondergetekende notaris, voor het opstellen van de gecoördineerde tekst van de statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL BVBA . SPRL Léonard & Van Bellinghen

geassocieerde notarissen - notaires associés

Rue F. Robbrechtsstraat 33

1780 WEMMEL

Tél (02)460.46.10 - Fax (02)460.08.38





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/05/2015 - Annexes du Moniteur belge Opgemaakt te Wemmel op 04 mei 2015

Tegelijk neergelegd : uitgifte akte; verslag zaakvoerder met staat activa en passiva; tekst der

gecoordineerde statuten

Meester Frédéric Van Bellinghen, geassocieerd Notaris te Wemmel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso 1 Naam en handtekening

Coordonnées
DOMS CONSULTING

Adresse
HOOGVELD 10, BUS 5C5 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande