DOTRONIX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOTRONIX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.698.577

Publication

17/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 13.06.2013, NGL 15.07.2013 13302-0039-013
12/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 14.06.2012, NGL 09.07.2012 12275-0149-013
14/01/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*11300306*

Neergelegd

12-01-2011

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): Dotronix

0832698577

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2400 Mol, Jakob Smitslaan 31

Onderwerp akte: Oprichting  aanstelling zaakvoerder

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Paul Van Roosbroeck te Mol op 11 januari 2010, dat er door de De heer VANHOREN Jan, geboren te Mol op 18 juni 1985, gekend onder rijksregisternummer 85.06.18-091.32, ongehuwd, wonende te 2400 Mol, Jakob Smitslaan 31 een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht waarvan de statuten bij uittreksel luiden als volgt.

Het kapitaal werd volledig volstort door een inbreng in natura van de thans bestaande eenmanszaak.

Omtrent de werkelijke waarde van de voormelde inbreng luiden de besluiten van voornoemde

bedrijfsrevisor, letterlijk als volgt:

 Ondergetekende, BVBA MERCKEN & Co, bedrijfsrevisor te Hasselt, verklaart inzake de hogervermelde verrichting van inbreng in natura overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen in de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid DOTRONIX, waarbij de waardering zowel van de in te brengen bestanddelen als van de tegenprestatie werd uitgevoerd op verantwoordelijkheid van de zaakvoerders van de vennootschap, dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig met de controlenormen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake de controle van inbreng in natura en quasi-inbreng en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de inbrenger de heer Vanhoren Jan is;

c) de in te brengen bestanddelen immateriële en materiële bestanddelen van de éénmanszaak van de heer Vanhoren Jan betreffen;

d) de beschrijving van de ingebrachte immateriële en materiële vaste activa beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

e) de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, ten minste overeenkomen met de 600 uitgegeven aandelen zonder vermelding van nominale waarde, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

Dit op voorwaarde dat de vereiste certificaten inzake Directe Belastingen, BTW en sociale zekerheidsbijdragen binnen de dertig dagen aan respectievelijk de ontvanger van de directe belastingen, de met invordering belaste ambtenaar en de inningsinstelling van de sociale zekerheidsbijdragen worden overgemaakt.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 600 aandelen van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid DOTRONIX, zonder vermelding van nominale waarde van, met een fractiewaarde van 1/600ste van het kapitaal van 18.550,00 Euro.

Wij hebben geen kennis van bijzondere voordelen waarvan de inbrengers genieten en die zouden bijdragen tot de werkelijke vergoeding van de inbreng.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. .

Artikel 1.

De vennootschap wordt opgericht onder de juridische vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en onder de naam  Dotronix .

Artikel 2.

De maatschappelijke zetel is gevestigd in het Vlaams Gewest, met name te 2400 Mol, Jakob Smitslaan

31.

Hij mag bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) naar om het even welke andere plaats binnen het Vlaams Gewest worden overgebracht, mits hiervan behoorlijke publiciteit wordt gemaakt volgens de wettelijke voorschriften.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag administratieve zetels, bijhuizen, verkoopkantoren of agentschappen vestigen, waar

ook in binnen- en buitenland.

Artikel 3.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur, met ingang van 1 januari 2011, bij akte

verleden voor notaris Paul Van Roosbroeck te Mol op elf januari tweeduizend elf.

Artikel 4.

De vennootschap heeft tot doel:

- het plaatsen van elektrische leidingen, verlichting, drijfkracht, telefoon en televisie, alle elektriciteitswerken, elektrotechnisch installateur;

- het leggen van kabels en diverse leidingen;

- het onderhouden en herstellen van elektrisch materiaal en elektrische toestellen;

- het plaatsen van centrale verwarming met water, stoom en gas en van alle bijkomende toestellen;

- het plaatsen van ventilatie en verluchting van verwarming met warme lucht, van luchtregeling en industriële pijpleidingen

- het herstellen en onderhouden van Domotica, Data- Netwerken Led Verlichting, Audio en Video apparaaturen, elektronica, alarminstallaties, Camerabewaking, telefooncentrales, multimediasystemen, etc.

- Groot- en kleinhandel, import en export, elektrische materialen en elektrische huishoudtoestellen, in alle elektrisch en radiotechnisch materieel in verwarmingsmaterialen, kachels, alle sanitaire artikelen en toestellen, boilers, waterverzachters, in alle bouwmaterialen en bouwproducten.

- Zij kan alle fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, toestaan, aankopen of afstaan.

- Optreden als vastgoedhandelaar en bouwpromotor, vastgoedmakelaar.

- Het beheren van een patrimoniumvennootschap, met name:

a. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

b. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en zij mag borgtocht verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als voor alle derden. De vennootschap mag leningen verrichten aan derden en borg staan voor derden.

c. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfonden;

d. het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in andere vennootschappen en/of ondernemingen.

De vennootschap mag alle beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met voormelde doelstellingen aansluiten of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen. Zij mag eveneens zich borg stellen voor zulke ondernemingen, voor zover dit in haar voordeel is.

Artikel 5.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (18.550 EUR) vertegenwoordigd door zeshonderd (600) aandelen, zonder nominale waarde, waarbij ieder aandeel één/zeshonderdste van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigt.

Alle aandelen werden bij de oprichting van de vennootschap in natura en aan pari onderschreven.

De aandelen werden bij de oprichting volledig volstort.

Artikel 11.

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder, al dan niet vennoot, benoemd door de algemene

vergadering die de duur van zijn mandaat bepaalt.

De algemene vergadering kan ten allen tijde een einde stellen aan het mandaat van niet-statutaire zaakvoerders.

De machten van een statutaire zaakvoerder kunnen slechts om ernstige redenen herroepen worden. Artikel 12.

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van het doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

De algemene vergadering of het college van zaakvoerders indien dit voorhanden is, kunnen steeds een reglement van inwendige orde opstellen waarbij hun respectieve bevoegdheden worden vastgelegd. Dergelijk reglement heeft uitsluitend kracht binnen de vennootschap.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerder(s) moet(en) alle zorg besteden aan de bedrijvigheid en de belangen van de vennootschap.

In principe worden zij niet vergoed voor de uitoefening van hun mandaat, tenzij de algemene vergadering daartoe uitdrukkelijk anders beslist. Zij hebben uiteraard recht op vertegenwoordigings- , reis- en verblijfkosten. Artikel 16.

Een gewone algemene vergadering zal jaarlijks worden gehouden op de maatschappelijke zetel op de tweede donderdag van de maand juni, om 20.00 uur.

Indien deze dag een feestdag is wordt de vergadering uitgesteld tot de volgende werkdag op hetzelfde uur. Artikel 20.

Het maatschappelijk boekjaar neemt een aanvang de eerste januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Op eenendertig december van ieder jaar wordt door de zaakvoerder een jaarrekening opgemaakt. Deze houdt onder meer in, een inventaris, een balans en een rekening van winst of verlies, alsmede een nota omtrent belangrijke gebeurtenissen die zich hebben voorgedaan tijdens het lopend boekjaar.

Artikel 21.

Het resultaat van het boekjaar, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen, vormt de netto-winst.

Op deze winst wordt vijf procent voorafgenomen voor de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer vereist wanneer het reservefonds tien procent van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering kan op voorstel van de zaakvoerders het saldo geheel of ten dele aanwenden voor uitzonderlijke afschrijvingen, het overbrengen op een bijzondere reserve- of voorzieningsfonds of voor overdracht naar het volgend boekjaar.

Er wordt aan de vennoten geen enkele vergoeding gewaarborgd voor het door hen belegd kapitaal.

Het deel van de netto-winst dat eventueel door de algemene vergadering tot uitkering van de vennoten zal worden bestemd, zal onder hen verdeeld worden in verhouding tot hun aantal aandelen.

1. Eerste maatschappelijk boekjaar.

Het eerste maatschappelijk boekjaar zal lopen vanaf de neerlegging van de statuten ter griffie van de

Rechtbank van Koophandel tot eenendertig december tweeduizend elf.

De volgende boekjaren lopen samen met het burgerlijk jaar.

De eerste jaarlijkse algemene vergadering vindt plaats op de tweede donderdag van de maand juni 2012

om 20.00 uur.

2. Aanstelling zaakvoerder.

Wordt tot zaakvoerder benoemd, voor de duur van de vennootschap :

- De heer Jan VANHOREN, 2400 Mol, Jakob Smitslaan 31, 850618-091-32;

3. Vaststelling maatschappelijke zetel.

De zaakvoerder stelt het adres van de maatschappelijke zetel vast te 2400 Mol, Jakob Smitslaan 31.

4. Bekrachtiging daden gesteld voor de vennootschap in oprichting.

De heer Vanhoren, voornoemd, handelend als zaakvoerder, verklaart alle daden welke werden gesteld in

naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting, te bekrachtigen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Get. notaris Paul Van Roosbroeck.

Wordt hiermede neergelegd:

- Afschrift van de akte ;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 09.06.2016, NGL 16.06.2016 16186-0258-016

Coordonnées
DOTRONIX

Adresse
JAKOB SMITSLAAN 31 2400 MOL

Code postal : 2400
Localité : MOL
Commune : MOL
Province : Anvers
Région : Région flamande