DOWN2EARTH PARTNERS, AFGEKORT : D2E PARTNERS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DOWN2EARTH PARTNERS, AFGEKORT : D2E PARTNERS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 535.891.841

Publication

04/12/2013
ÿþMod word 11.1

ffeaBI In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



gachtbenk van keopttandel

2 2 Nov 2013

te HASSELT

Griffie

1111111

'13181502*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0535891841

Benaming

(voluit) : Down2Earth Partners

(verkort) : D2E Partners

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Sint-Annastraat 47, 3560 Lumrnen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing

Uit de notulen van de Raad van Bestuur gehouden op 24 juli 2013 blijkt het volgende:

De Raad van Bestuur besluit om de maatschappelijke zetel te verplaatsen van Sint-Annastraat 47 te 3560 Lummen naar Messenstraatje 20 te 2000 Antwerpen en dit vanaf 01/09/2013.

Manzel BVBA

Bestuurder

Vast vertegenwoordigd door de heer Peter Kloeck

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/07/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Zetel Sint-Annastraat 47

(volledig acres) 3560 Lummen

Oriderweriz(eri) a'r.te : OPRICHTING

Uittreksel afgeleverd véór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te

e Hasselt.

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris

te Antwerpen, op 21 juni 2013, dat:

1. Rechtsvorm - naam: handelsvennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een naamloze vennootschap met als naam 'Down2Earth Partners", in het kort "D2E Partners".

2. Zetel: 3560 Lummen, Sint-Annastraat 47,

3. Oprichters:

1. De heer KEPPENS Alain Georges Elisabeth, geboren te Sint-Niklaas op 20 oktober 1967, wonende te 9220 Hamme, Drapstraat 28.

2. De heer MARECHAL Ivo Antoine Leon geboren te Hasselt op 28 april 1964, wonende te 3560 Lummen, Sint-Annastraat 47.

r) 3, De heer VERL1NDEN Wouter Joanna Jan, geboren te Wilrijk op 27 mei 1981, wonende te 9840 De

r+ Pinte, Rubenslaan 4,

co

4. De heer KLOECK Peter Paul Godelieve Corneel, geboren te Mortsel op 29 juli 1963, wonende te

ó 2640 Mortsel, Vuurkruisenlaan 47 bus 5.

4. Kapitaal: 61.500,00 euro.

ó 5. Gestorte bedrag: 61.500,00 euro.

6. Samensteliinq: in geld

7. Boekjaar: Het boekjaar van de Vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2014.

8. Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste (1/20ste) van de netto-winst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende (1/10de) van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo na voormelde voorafneming mits inachtneming van de bepalingen van artikel 617 van het Wetboek van

plo Vennootschappen en mits inachtneming van de bepalingen hierna van artikel 32 van de statuten;

9. Verdeling vereffeningsaldo: Bij het einde van de duur van de vennootschap of bij eerdere beslissing tot ontbinding, zullen de vereffenaars alle activa te gelde maken, alle passiva aanzuiveren en het vereffening saldo verdelen.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het vereffeningssaldo onder de aandeelhouders met een gelijk recht per aandeel en niet inachtneming van de bepalingen van artikel 32 van de statuten.

pip 10. Dagelliks bestuur: Het dagelijks bestuur van de vennootschap zal exclusief worden opgedragen aan één of meer gedelegeerd bestuurders, die alleen of gezamenlijk optreden. De raad van bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag, bevoegdheid en vergoeding.

11. Externe vertegenwoordiging: De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of als verweerder. Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, handelend bij meerderheid van zijn leden, zal zowel voor alle handelingen van dagelijks bestuur als deze die er buiten vallen, de vennootschap tegenover derden geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door twee (2) bestuurders gezamenlijk handelend.

Binnen de perken van het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien ook worden vertegenwoordigd door de daartoe aangestelde gedelegeerd bestuurder(s) alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

Op de laatste bEz =2n Lurk E verre.ioen f sc'tc" . Naam en hoedr.nigheid vair instituneme.rende ridger , hetzij  r=n de persoío}n(ent bevoegd de rechtspersoon tenanzrer3 van derden te vertegcntvoo d ne.n

erzc Naam en handtekening

!gille!!

OnwrhemPrtgsnr : 0535 . ?Si . $ (1-1

Ge.narrirtD lvoiviij ; Down2Earth Partners

2 it -06- 2013

riá7fw

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

HASSELT

(ver!;ork) D2E Partners

Rechtsvorm naamloze vennootschap

r

mod 11.1

12 Bestuurders: Alle oprichters stellen met unanimiteit het aantal bestuurders vast op vier (4) en stellen met unanimiteit aan tot bestuurder met desgevallend de bijzondere functie achter hun naam vermeld:

(1) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Sperto", rechtspersonenregister Dendermonde 0846.404.578, met zetel te 9220 Hamme, Drapstraat 28, die haar zaakvoerder, de heer KEPPENS Alain, voornoemd, heeft aangeduid als haar vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van deze functie in haar naam en voor haar rekening;

(2) de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SUMACO BEHEER", rechtspersonenregister Hasselt 0448.929.757, met zetel te 3560 Lummen, Sint Annastraat 47, die haar bestuurder, de heer MARECHAL Ivo, voornoemd, heeft aangeduid als haar vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van deze functie in haar naam en voor haar rekening, en die conform artikel 11.5, van de statuten tevens werd aangesteld tot voorzitter (van de raad van bestuur) van de vennootschap;

(3) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IGNITE", rechtspersonenregister Gent 0820,445.202, met zetel te 9840 De Pinte, Rubenslaan 4, die haar statutaire zaakvoerder, de heer VERLINDEN Wouter, voornoemd, heeft aangeduid als haar vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van deze functie in haar naam en voor haar rekening;

(4) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Manzel", rechtspersonenregister Antwerpen 0844.105.084, met zetel te 2640 Mortsel, Vuurkruisenlaan 47 bus 5, die haar zaakvoerder, de heer KLOECK Peter, voornoemd, heeft aangeduid als haar vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van deze functie in haar naam en voor haar rekening.

Al deze functies zullen eindigen na de jaarvergadering in het jaar 2019.

13, Commissarissen: Het aantal commissarissen werd vastgesteld op één (1) en tot deze functie werd benoemd voor een termijn gelijk aan drie (3) boekjaren met dien verstande dat het mandaat een einde zal nemen ter gelegenheid van de gewone algemene vergadering die zal besluiten over de jaarrekening betreffende het derde boekjaar: de burgerlijke vennootschap niet handelsvorm onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Deloitte Bedrijfsrevisoren - Reviseurs d'Entreprises", rechtspersonenregister Brussel 0429.053.863, met zetel te 1831 Diegem, Berkenlaan 8/3, die in deze functie zal worden vertegenwoordigd door de heer ROUX Dominique, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 3500 Hasselt, Gouverneur Roppesingel 13.

14. Doel: De vennootschap heeft tot doel, in het algemeen en in de ruimste zin, het beheer van financiële vaste activa, waaronder het beheer van investeringsfondsen en het verrichten van consultingdiensten in de meest algemene vorm,

Meer in het bijzonder, en zonder dat deze opsomming beperkend is, heeft de Vennootschap tot doel alle verrichtingen die, rechtstreeks of onrechtstreeks, betrekking hebben op:

- elfe activiteiten op gebied van management, consulting, adviesverlening en administratie in het algemeen in het kader van het operationeel beheer van vennootschappen, ondernemingen en andere entiteiten, al dan niet met rechtspersoonlijkheid, het uitvoeren van managementtakenen het verstrekken van alle daarmee gerelateerde diensten in zulke vennootschappen, ondernemingen en andere entiteiten;

- het deelnemen in en waarnemen van alle bestuursopdrachten, tussenkomen in het dagelijks bestuur, uitoefenen van opdrachten en functies van bestuurder, zaakvoerder, lid van een directiecomité of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen;

- het uitvoeren van alle verrichtingen van studie en onderzoek, marktonderzoek, prospectie, raadgeving, promotie, marketing, technoconsult, assistentie op gebied van management, engineering, consulting, administratie, informatica technologie (IT), human resources (HR) en secretariaatswerkzaamheden;

- het verlenen van adviezen van financiële, fiscale, economische, juridische, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, alsook alle financiële transacties en financiële overeenkomsten afsluiten, behoudens de activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

In het kader van haar doel kan de Vennootschap voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen, door onder meer:

- het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen of andere rechtspersonen, stimuleren, planning, coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

- de ontwikkeling van de entiteiten, waarin zij participeert, bevorderen, plannen en coördineren, onder andere door middel van reorganisaties en herstructureringen;

- het verstrekken van advies en bemiddeling inzake overdracht, fusie, splitsing, andere gelijkaardige verrichtingen en herstructurering van vennootschappen en ondernemingen in de meest ruime zin en andere activiteiten van corporate finance;

- het verwerven bij wijze van aankoop of anderszins, het productief maken, het overdragen, het inbrengen of verhandelen van alle roerende waarden en aile schuldvorderingen, onder welke vorm ook, van om het even welke Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschap, onderneming of vereniging niet handels-, nijverheids, financieel, roerend of onroerend doeleinde of van om het even welke publieke of semi-publieke instelling, met inbegrip van alle beleggingen in toegelaten financiële instrumenten;

- het toestaan of opnemen van leningen en kredietopeningen al dan niet onder hypothecair verband, verstrekken van zekerheden voor eigen schulden maar ook voor schulden van derden, waaronder begrepen hypothecaire zekerheden op haar toebehorende goederen voor schulden aan derden van één of meer zuster-of dochtervennootschappen, dan wel voor schulden aan derden van natuurlijke personen of rechtspersonen voor zover zij er belang bij heeft, inclusief de in pandgave van haar handelsfonds, evenals het zich hoofdelijk of als borg mede verbinden en aval verlenen voor die schulden;

C}o ds Ia3tslCCi= t,arE LuFI 4~.`errf}?I~el^ ' 9":cCîG ~1~83iY1 uCi t10ad2n,gfïeic'larl d IR: çrU17 ~1?lFfSriï ~ IlOtarlB r1eC..iJ v1-7r. persOlc,lnen' bc.vo2ac c!v. rechtsosrscon Ier, war:twn var, derUer te vertacsri,.roordlasr

Van:* Pi.aam cn il^ndslterntig

mod 11.1

- het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen, afgeven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa, de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en het beheren van een onroerend vermogen; alle

verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van

aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet, De vennootschap mag in geen geval aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen zoals bedoeld en gereglementeerd in de bijzondere financiële wetgeving en uitvoeringsbesluiten terzake.

15. Gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de tweede vrijdag van de maand mei om achttien uur (18h00); indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering gehouden op de eerstvolgende Werkdag op hetzelfde uur.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats aangewezen in de oproeping.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2015.

Om tot de algemene vergadering te worden toegelaten, moeten de aandeelhouders of hun vertegenwoordigers uiterlijk vijf (5) dagen voor de datum van de geplande vergadering hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen schriftelijk te kennen geven aan de raad van bestuur op de zetel of op iedere andere daartoe in de bijeenroeping aangeduide plaats. De vervulling van deze formaliteit kan niet geëist worden, indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering,

De kennisgevingsplicht hiervoor geldt mutatis mutandis ook ten aanzien van alle andere effectenhouders, voor zover die moeten worden uitgenodigd op een algemene vergadering en ongeacht of zij met betrekking tot de punten op de agenda stemrecht hebben dan wel slechts raadgevende stem.

18. Volmachten: Sub 3,2 en sub 3.4 werden vertegenwoordigd ingevolge onderhandse volmacht door sub 3.1.

17. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door Bank Degroof.

18. Biizondere volmachten: Er werd aan iedere bestuurder van de vennootschap, evenals aan iedere vaste vertegenwoordiger van een bestuurder-rechtspersoon, alsmede aan iedere advoca(a)t(e) en medewerk(st)er bij het kantoor Stibbe te Brussel, met zetel te 1000 Brussel, Loksumstraat 25, elk met bevoegdheid om alleen en zelfstandig op te treden en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de Vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondememingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de Vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR UITTREKSEL (ondertekend)

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte

Op de laatste bkz. van Luie; i, vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrencníerende notans heLil van persa(ojn;er7) rlevuec4 cle reUhtspersoon tan aanzien van derden vertegenwoordigen

Verue Naam en handteLening

26/01/2015
ÿþfl

Mod Werd I1 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

14 JAN. 2015

afdelingWrfitrpen



Ondernemingsnr : 0535.891.841

Benaming

(voluit) : Down2Earth Partners

(verkort) : D2E Partners

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Hessenstraatje 20, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming voorzitter en gedelegeerd bestuurder Zetelverplaatsing

Uit de notulen van de Raad van Bestuur gehouden op 3 oktober 2013 blijkt het volgende:

De Raad van Bestuur heeft unaniem beslist Sumaco Beheer CVBA, vast vertegenwoordigd door de heer lvo Marechal, te benoemen als voorzitter van de Raad van Bestuur met ingang van heden:

De Raad van Bestuur heeft unaniem beslist om Sperto BVBA, vast vertegenwoordigd door Alain Keppens, te benoemen als gedelegeerd bestuurder met ingang van heden.

De Raad van Bestuur besluit om de maatschappelijke zetel te verplaatsen van Sint-Annastraat 47 te 3560 Lummen naar Hessenstraatje 20 te 2000 Antwerpen en dit vanaf 1 september 2013.

Deze publicatie dient als rectificatie voor de publicatie dd. 22 november 2013

Sperto BVBA

Gedelegeerd Bestuurder

Vast vertegenwoordigd door de heer Alain Keppens

11

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

N

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij var. de persre)nlen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegensvct" rdigen

Verso : Naam en handtekening

22/06/2015
ÿþ Mod 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbankvan koophandel

Rníiverpen

11 JUNI 205

afdelingdpiftpen

Ondernemingsnr 0535.891.841

Benaming

(voluit) Down2Earth Partners

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Hessenstraatje 20, 2000 Antwerpen

Onderwerp akte : Rechtzetting mandaat commissaris

Uit de notulen van de Gewone Algemene Vergadering gehouden op 6 mei 2015 blijkt het volgende:

De algemene vergadering erkent dat Deloitte Bedrijfsrevisoren CVBA, vast vertegenwoordigd door, Dominique Roux, onterecht benoemd werd tot commissaris van de vennootschap. Ingevolge de toetsing aan de; normen die de benoeming van een commissaris verplicht maken, blijkt namelijk dat geen commissaris benoemd moet worden voor de vennootschap. Bovendien heeft de betrokken commissaris zijn mandaat nooit aanvaard.

Bijgevolg wordt de benoeming van Deloitte Bedrijfsvisoren CVBA, vast vertegenwoordigd door Dominique Roux, ongedaan gemaakt.

Sperto BVBA

Gedelgeerd bestuurder

Vast vertegenwoordigd door de heer Alain Keppens

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 13.05.2016, NGL 10.06.2016 16172-0434-014

Coordonnées
DOWN2EARTH PARTNERS, AFGEKORT : D2E PARTNERS

Adresse
HESSENSTRAATJE 20 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande