DP OIL INVEST

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DP OIL INVEST
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 536.501.159

Publication

02/09/2013
ÿþ011111111110111111 Luik B -Vervolg mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

nnexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0536.501.159

Benaming (voiuit) : DP Oit Invest

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Sluizenstraat 55

i 2900 Schoten

Onderwerp akte :Rechtzetting uittreksel oprichting vennootschap

Er dient een wijziging te worden aangebracht aan het uittreksel van de oprichting van de Naamloze

Vennootschap DA 011 Invest, hetwelk elektronisch werd neergelegd op 8 juli 2013.

In voormeld uittreksel werd verkeerdelijk gesproken van zaakvoerders in plaats van bestuurders.

i Als bestuurders worden aangeduid:

1,de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "CHEMFLOOR", met

Maatschappelijke zetel te 9890 Gavere, Baaigemstraat 349, ondernemings- en Belasting over de

Toegevaarde Waarde nummer 0812.681.341

02/09/2013

1IIIHhIIij III.IIIIIG

*13134A60*

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie ~ 2 AitG.

2, de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "NOLA INVEST", met maatschappelijke zetel te 8300 Westkapelle, Kamperfoeliestraat 4, ondernemings- en Belasting over de Toegevaarde Waarde nummer 0899.907.305

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Wordt aangeduid als gedelegeerd bestuurder: de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "NOLA INVEST', voornoemd.

Als degeliiks bestuurder wordt aangeduid: de Besloten Vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid "CHEMFLOOR",voornoemd.

Als vaste vertegenwoordiger van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Chemfloor" wordt aangeduid: de heer Steenackers Dirk Maria Theo, geboren te Turnhout op 9 december 1965 (65,12.09-327.76), wonende te 9890 Gavere, Baaigemstraat 349.

Als vaste vertegenwoordiger van de besloten vennootschap "Nota Invest" wordt aangeduid: de heer Tack Pierre Paul Miel, geboren te Kortrijk op 15 september 1956 (56.09.15-241.63), wonende te 8300 Westkapelle, Kam perfoeliestraat 4.

Bert VALKENIERS, Notaris.

;i

cedeotgeem l " ayffreep" : tmatq::ieoroepiimânertelitrdieitC§emettEeRfierRftti*FiexlvetcftelfeffiRee}) defejuid4regeempteinauferimpeepeetemmEt)ef+

Xerpo' : fflipsinte1iftbetRe

10/07/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13303957*

Neergelegd

08-07-2013



Griffie

Ondernemingsnr : 0536501159

Benaming (voluit): DP OIL INVEST

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 2900 Schoten, Sluizenstraat 55

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Bert Valkeniers met standplaats te Tienen, op vijf juli tweeduizend dertien dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid  CHEMFLOOR , met maatschappelijke zetel te 9890 Gavere, Baaigemstraat 349, ondernemings- en Belasting over de Toegevaarde Waarde nummer 0812.681.341 en de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid  NOLA INVEST , met maatschappelijke zetel te 8300 Westkapelle, Kamperfoeliestraat 4, ondernemings- en Belasting over de Toegevaarde Waarde nummer 0899.907.305, een vennootschap hebben opgericht onder de rechtsvorm van een Naamloze vennootschap en met de naam "DP OIL INVEST" en met zetel te 2900 Schoten, Sluizenstraat 55 , voor een onbeperkte duur.

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden en dit zowel in België als in het buitenland:

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden en dit zowel in België als in het buitenland:

- De invoer, uitvoer, bewerking, verpakking, vervoer, verhandeling onder elke vorm,

vertegenwoordiging van aardolie, derivaatoliën, synthetische oliën, vetten, smeermiddelen, alle service-, onderhouds- en verbruiksartikelen voor autovoertuigen en nijverheid, alsmede alle roerende en onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zin;

- Het verlenen van managementadviezen van financiële, technische, commerciële of

administratieve aard; het deelnemen aan het management, het voeren van supervisie of beheer, het verlenen van bijstand en het leveren van diensten aan ondernemingen en vennootschappen op het vlak van de administratie, financiën, verkoop, productie en het algemeen bestuur;

- Het waarnemen van bestuurs-, directie en/of vereffeningsmandaten in andere

vennootschappen of ondernemingen;

- Het beheer van vermogens (met dien verstande evenwel dat de werking van de

vennootschap buiten de toepassing van de wet van over de financiële verrichtingen en de financiële markten blijft), zo roerende als onroerende goederen, daaronder verstaan: het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, promoten, het doen bouwen of verbouwen van onroerende goederen, evenals alle welkdanige transacties en verrichtingen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdvijftigduizend Euro (¬ 150.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderd zesentachtigste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen wordt in geld ingeschreven als volgt: door de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid  CHEMFLOOR ten belope van vijftig (50) aandelen en door de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid  NOLAINVEST ten belope van vijftig (50) aandelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

De inschrijvers verklaren en erkennen dat het kapitaal waarop door hen werd ingeschreven volstort is ten belope van honderdvijftigduizend euro (¬ 150.000,00). De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Worden benoemd tot niet-statutair zaakvoerder, voor de duur van de vennootschap:

1.de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid  CHEMFLOOR , met maatschappelijke zetel te 9890 Gavere, Baaigemstraat 349, ondernemings- en Belasting over de Toegevaarde Waarde nummer 0812.681.341

2. de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid  NOLA INVEST , met maatschappelijke zetel te 8300 Westkapelle, Kamperfoeliestraat 4, ondernemings- en Belasting over de Toegevaarde Waarde nummer 0899.907.305

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand juni om veertien uur op de maatschappelijke zetel.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van het volgende kalenderjaar. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op de datum van neerlegging van onderhavige akte op de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend veertien. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend veertien.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Bert VALKENIERS, Notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

05/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 30.07.2015 15373-0245-015

Coordonnées
DP OIL INVEST

Adresse
SLUIZENSTRAAT 55 2900 SCHOTEN

Code postal : 2900
Localité : SCHOTEN
Commune : SCHOTEN
Province : Anvers
Région : Région flamande