DR HERMAN PEETERS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR HERMAN PEETERS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 869.734.662

Publication

09/08/2012
ÿþ raad Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor- JIIII 111111111111111111111111111111 III1 Ill II

behouden *12139576*

aan het

Belgisch

Staatsblad

vûiFd iGd3ânil~

V~f3 gC'ephQadeF ;c i7 T àT,3-Ce,

31 JULI /012

Griffie

Ondernerningsnr : Benaming 0869.734.662

(voluit) DOKTER HERMAN PEETERS in vereffening

(verkort) :

BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ovv BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

OEDENKOVENSTRAAT 17 - 2140 BORGERHOUT

SLUITING VEREFFENING

Uit een verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering van de bovengenoemde vennootschap dd

05 juli 2012 gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap, blijkt dat volgende beslissingen

werden genomen:

1) De heer Herman PEETERS, vereffenaar, geeft aan de vergadering kennis van zijn verslag en legt ter staving de rekeningen, bescheiden en bewijsstukken voor en onder meer een staat die de actieve en passieve toestand van de vennootschap samenvat.

2) De vergadering neemt zoals voormeld, de besluiten van het verslag van de vereffenaar aan en geeft ontslag en algehele kwijting en ontlasting aan de heer Herman PEETERS, voornoemd, voor zijn beheer van de vennootschap in vereffening.

3) De vergadering stelt vast dat de vereffening afgesloten is zodat de "BVBA Dokter Herman Peeters" ophoudt te bestaan, zelfs voor de noden van haar vereffening, vanaf 5 juli 2012. De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende ten minste vijf jaar bewaard worden bij de vereffenaar op volgend adres: Borgerhout, Oedenkovenstraat 17.

Voor éénsluidend afschrift

Tegelijk hiermee neergelegd:

* afschrift van de beslissing tot goedkeuring van het plan van verdeling van de acitva gewezen door de

Rechtbank

Herman Peeters

Vereffenaar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorrn :

Zetel

(volledig adres)

Onderwerp akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.12.2011, NGL 23.05.2012 12123-0165-011
11/05/2012
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



 *Fir---

Ondernemingsnr : 6E0869.734.662

Benaming (voluit) : Dokter Herman Peeters

*12088103*

Noargeiotjd fer griffie van eRechtbank van Koophandel to Antwerpen,

Griffie 3 0 APR. 2012

(verkort) : #

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oedenkovenstraat 17

2140 Antwerpen (Borgerhout)

Onderwerp akte :BVBA: ontbinding

Tekst : Uittreksel uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Veerle Beere te Borgerhout op twaalf maart; H tweeduizend en twaalf, « geregistreerd drie bladen geen renvooien te Antwerpen, elfde kantoor der registratie; il op 13 maart 2012 boek 278 blad 72 vak 9 Ontvangen : vijfentwintig euro (25¬ ) De eerstaanwezend inspecteu, wn, getekend; H. Huberland. », blijkt dat de algemene vergadering van aandeelhouders van de burgerlijke[ vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « Dokter Herman Peeters », met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen :

EERSTE BESLISSING. - Ontbinding.

ii Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag van( het bestuursorgaan en van het controleverslag van de bedrijfsrevisor Guy Parmentier, opgemaakt op 21; februari 2012, waarvan het besluit luidt als volgt:

"Besluit:

Tot het besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, in uitvoering; van art. 181 W.Venn. ter gelegenheid van de vereffening van de Burgerlijke Vennootschap ovv Besloten; Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DOKTER HERMAN PEETERS" kan ik verklaren dat:

° Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd in overeenstemming met dei toepasselijke professionele normen, en op basis van de opmerkingen aangehaald in onderhavig verslag, wiji ii besluiten, onder voorbehoud van de mogelijke nadelige consequenties van fiscale en sociale controles, van dei solvabiliteit van de vorderingen en de eventuele latente belastingschulden, RSZ-schulden en niet geboekte; ;i claims en/of voorzieningen, en in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd; zullen worden door de vereffenaar, dat deze staat een volledig, getrouw en juist beeld geeft van de toestand van de vennootschap op datum van 31 december2011.

li ° 0e staat van activa en passiva, opgesteld door het bestuursorgaan per 31 december 2011 van genoemde` vennootschap, de gecorrigeerde netto-vermogenstoestand ten bedrage van 38.111,04 EUR volledig en getrouw; weergeeft onder voorbehoud van de hierboven vermelde opmerkingen.

De staat van actief en passief werd opgesteld door het bestuurorgaan onder discontinuiteit c

Het bestuursorgaan heeft gepoogd de realisatiewaarde van de activa alsook de kosten en voorzieningen naar; aanleiding van de vereffening te voorzien, doch aan deze waarderingen komt een belangrijke marge van:

l; onzekerheid toe. ;

Schoten, 21 februari 2012 "

Burgerlijke Vennootschap o.v.v. een BVBA PARMENTIER GUY

li Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger en zaakvoerder Guy Parmentier Bedrijfsrevisor,"

De vennoten hier allen aanwezig of vertegenwoordigd als gezegd, verklaren thans in het bezit te zijn gesteld;

van een afschrift van genoemde verslagen en staat van activa en passiva, en verzaken ieder afzonderlijk;

i uitdrukkelijk aan de formaliteiten van toezending ervan zoals voorgeschreven door artikel 181, § 2 van het Wetboek van vennootschappen.

Vervolgens stelt de notaris vast dat alle formaliteiten werden nageleefd zoals die door de wet zijn; voorgeschreven. Hij bevestigt derhalve het bestaan van de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap krachtens artikel 181, § 1 van het Wetboek van vennootschappen,

ii gehouden is met het oog op de ontbinding en in vereffeningstelling van de vennootschap, i, Hierna besluit de vergadering de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met(

beperkte aansprakelijkhbeid "Dokter Herman Peeters" vervroegd te ontbinden. i

Do vennootschap bestaat dientengevolge nog slechts voor haar vereffening. TWEEDE BESLISSING.  Decharge zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

r

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

ti Belgisch Staatsblad



De vergadering neemt kennis van het ontslag als zaakvoerder tengevolge van de ontbinding, van:

1/ de heer Peeters Herman Jules Maria, wonende te 2140 Antwerpen (Borgerhout)  Oedenkovenstraat 17. De vergadering verleent kwijting aan de zaakvoerder voor het door hem tot op heden waargenomen bestuur. DERDE BESLISSING. - Benoeming van de vereffenaar.

De vergadering beslist ais vereffenaar te benoemen:

1/ voornoemde heer Peeters Herman Jules Maria.

Genoemde die verklaart dit mandaat te aanvaarden en bevestigt niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod. Zijn mandaat zal onbezoldigd zijn.

Hij erkent te weten dat hij pas in functie zal treden na bevestiging of homologatie van zijn aanstelling door de rechtbank van koophandel te Antwerpen, conform artikel 184 § 1 van het Wetboek van vennootschappen (zoals gewijzigd door de Wet van twee juni laatst teneinde de vereffeningprocedure te verbeteren). Daartoe wordt de vereffenaar gemachtigd het dienovereenkomstige verzoekschrift neer te leggen ter griffie van voormelde rechtbank.

VIERDE BESLISSING. - Machten van de vereffenaar.

De vergadering kent aan de vereffenaar de meest uitgebreide macht toe voor de uitvoering van zijn opdracht en namelijk deze voorzien bij artikel 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, zonder de machtiging te moeten verkrijgen van een nieuwe algemene vergadering in de gevallen waarin deze voorzien is door de wet. In het bijzonder zal hij de macht hebben aan alle zakelijke rechten, voorrechten en ontbindende vorderingen te verzaken, opheffing te verlenen voor of na betaling van alle inschrijvingen van voorrechten of hypotheken, overschrijvingen en beslag of bevel, verzet en beletsel en de hypotheekbewaarder vrij te stellen van de verplichting ambtshalve inschrijving te nemen. Hij zal lasthebbers mogen aanstellen en ze alle algemene of bijzondere machten toekennen die hij passend zal oordelen. Hij wordt ervan ontslagen inventaris op te maken en zal zich mogen beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

De vereffenaar heeft de verplichting jaarlijks rekenschap te geven aan de algemene vergadering en de jaarrekening voor te leggen, alsook aan de rechtbank van koophandel een omstandige staat over te maken in uitvoering van artikel 189bis van het Wetboek van vennootschappen.

Hij zal voorafgaand aan de sluiting van de vereffening een plan van verdeling ter voldoening van de schuldeisers, ter goedkeuring door de bevoegde rechtbank van koophandel, dienen neer te leggen.

VIJFDE BESLISSING. -- Bijzondere volmacht.

Ondergetekende notaris wordt gemachtigd om zorg te dragen voor de formaliteiten van openbaarmaking en wijziging van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van ondernemingen.

Ais bijzondere gemachtigden, worden aangesteld: Defacto bvba(Dieter Van den Berghe), gevestigd te 2900 Schoten -- Kuipersstraat 14, met macht afzonderlijk te handelen en met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de wijziging/verbetering en doorhaling van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen of bij andere administraties.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Veerle Boere



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Samen hiermee neergelegd :

-uitgifte van de akte ;

-verslag zaakvoerder

-beschikking homologatie



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nÇen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/02/2012
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mcd Werd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~I

Ondernemingsnr : 0869.734.662

Benaming

(voluit) : DOKTER HERMAN PEETERS

(verkort) :

Rechtsvorm : BV ovv BVBA

Zetel : OEDENKOVENSTRAAT 17 - 2140 BORGERHOUT (volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER

STOPZETTING BEZOLDIGD MANDAAT

De bijzondere algemene vergadering bijeengekomen op 31 oktober 2011 beslist om de bezoldiging van de heer Herman Peeters stop te zetten vanaf heden vanwege pensioengerechtigde leeftijd. Vanaf 1 november 2011 zal de heer Herman Peeters zijn mandaat onbezoldigd verder uitoefenen.

De bijzondere algemene vergadering neemt tevens kennis van en aanvaardt het ontslag als zaakvoerder van mevrouw Nicole Adriaensen per 31 oktober 2011. Er wordt kwijting verleend voor haar uitgeoefend mandaat.

Voor éénsluidend afschrift

Herman Peeters Zaakvoerder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*12044037*

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

{~e

A~chtbatix4,

ri

" bw n~~Jc3rRaf~

op 10 FFa

GÉtfiftriffier.

29/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 21.06.2011, NGL 27.06.2011 11208-0200-013
25/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 15.06.2010, NGL 21.06.2010 10197-0578-013
22/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 16.06.2009, NGL 17.06.2009 09245-0043-014
10/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 17.06.2008, NGL 07.07.2008 08370-0102-015
28/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 19.06.2007, NGL 21.06.2007 07270-0188-015
29/06/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 20.06.2006, NGL 27.06.2006 06350-4219-016

Coordonnées
DR HERMAN PEETERS

Adresse
OEDENKOVENSTRAAT 17 2140 ANTWERPEN (BORGERHOUT)

Code postal : 2140
Localité : Borgerhout
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande