DR RASOULI

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR RASOULI
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 871.241.924

Publication

09/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 29.08.2014 14537-0047-013
15/01/2014
ÿþ ' Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad hPkend_te_naaken kopie

na neerlegging ter griffie van de bk& E R G E L E G ü

GRIFFIE RECHTBANK VAN

iii Il 11111 II llhI llII III 11111

" 19015373*

Ondernemingsnr : 0871.241.924.

Benaming

(voluit) : DR. RASOULI

(verkort) :

Q b Mi

KdOPIVIhNCreI,., TURNHOUT

iti'

Do firifii;:4

Griffie

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te 2440 Geel, Pastoor Van Neylenstraat 21

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING conform REGIME ARTIKEL 537 WIB UITKERING TUSSENTIJDS DIVIDEND UIT BESCHIKBARE RESERVES ONMIDDELLIJK GEVOLGD DOOR KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA  COÓR-DINATIE VAN DE STATUTEN - BENOEMING VASTE VERTEGENWOORDIGER

UIT DE NOTULEN opgemaakt door Meester Luc Moortgat, notaris te Geel, achttien tweeduizend dertien;

" Geregistreerd te Geel, de 23 DEC 2013 drie bladen geen verzendingen, Reg. 5 deel 594 folio 34 vak 9, ontvangen 50,00-EUR, Getekend de eerstaanwezende inspecteur ai R. VAN TONGELEN" BLIJKT dat de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DR. RASOULI"volgende beslissingen heeft genomen;

EERSTE BESLUIT Kennisname en vaststelling dividendenuitkering.

Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 23 november 2013 houdende de beslissing tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend ten belope van zeshonderdvijfentwintigduizend (625.000,00) euro, waarop tien procent (10%) roerende voorheffing verschuldigd is, hetzij tweeënzestigduizend vijfhonderd (62.500,00) euro,' en dit door onttrekking aan de beschikbare reserves zoals die uiterlijk op 31 maart 2013 waren goedgekeurd, door de algemene vergadering van de vennootschap. Deze reserves blijken uit de goedgekeurde jaarrekening van 31 december 2013. Er wordt vastgesteld dat het bedrag beschikbaar voor een kapitaalverhoging, rekening houdend met de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen, vijfhonderdtweeënzestigduizend vijfhonderd (562.500,00) euro bedraagt.

TWEEDE BESLUIT Kennisname verslagen zaakvoerder en bedrijfsrevisor

De vergadering neemt voorafgaandelijk kennis van de verslagen van de zaakvoerder en de bedrijfsrevisor, mevrouw Ira NICOLAIJ, en keurt deze uitdrukkelijk goed.

Verslagen

De bedrijfsrevisor Ira NICOLAIJ, te Sint Truiden, aangewezen door de zaakvoerder heeft een verslag opgesteld zoals voorgeschreven door het Wetboek van vennootschappen.

Het besluit van dit verslag luidt als volgt :

BESLUIT

In verband met de geplande kapitaalverhoging bij de BV ovv BVBA OR RASOULI met zetel te Geel, Pastoor Van Neylenstraat 21, werd het dossier van de inbreng in natura, bestaande uit een netto-dividendvordering voor, een bedrag van 562.500,00 EUR, welke ontstaan is ingevolge de tussentijdse dividenduitkering d.d. 6 december 2013, gecontroleerd overeenkomstig de geldende controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Bij het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden, ben ik van oordeel dat, mits naleving van de overige. door artikel 537 WIB 1992 gestelde voorwaarden inzake dividenduitkering en kapitaalvermindering:

-de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de over te dragen bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding; de toegepaste methode van waardering in het geheel genomen en onder normale omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en leidt tot een inbrengwaarde van 562.500,00 EUR, die ten minste overeenkomt met het aantal en met de fractiewaarde van de ais tegenprestatie uit te geven aandelen zodat de

Op de laatste bfz, van Lulk B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2014 - Annexes du Moniteur belge V inbreng in natura niet overgewaardeerd is. De waardering is gebaseerd op de nominale waarde van de in te brengen vordering;

-de als tegenprestatie verstrekte vergoeding 490 nieuwe, volstorte aandelen van de BV ovv BVBA DR RASOULI bedraagt aan de Heer RASOULI ABDOLMALEKi Hossein, wonende te 2000 Antwerpen, Museumstraat 18,

lk wil er tenslotte wel aan herinneren dat mijn opdracht niet bestaat in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Sint-Truiden, 10 december 2013,

Voor BVBA IRA NICOLAIJ BEDRIJFSREVISOR,

NiCOLAiJ Ira,

bedrijfsrevisor.

Bovendien wordt mij een bijzonder verslag van de zaakvoerder omtrent de inbreng in natura, zoals vereist in het Wetboek van vennootschappen, overhandigd.

Een exemplaar van beide verslagen dient samen met een expeditie van deze akte neergelegd ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

DERDE BESLUIT Kapitaalverhogingconform art 537 WIB

De vergadering beslist dat het maatschappelijk kapitaal wordt verhoogd met vijfhonderdtweeënzestigduizend vijfhonderd (562.500,00) euro onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, mits aanmaak en uitgifte van 490 aandelen, van hetzelfde type als de heden bestaande aandelen, die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen en die in het genot treden vanaf heden.

VIERDE BESLUIT  Inschrijving op de kapitaalverhoging

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de enige vennoot van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde 90 % van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend die zij hebben ten laste van de vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

Inschrijving

Na deze uiteenzetting verklaart de enige vennoot 90 % van deze schuldvordering ten belope van vijfhanderdtweeënzestigduizend (562.500,00) euro in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende 10 % als roerende voorheffing wordt ingehouden en doorgestort.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng worden aan de enige vennoot 490 nieuwe volledig volstorte aandelen toegekend.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendenpolitiek ten opzichte van de voorbije 5 boekjaren.

VIJFDE BESLUIT - Vaststelling kapitaalverhoging

Bijgevolg is het kapitaal thans vastgesteld op vijfhonderdéénentachtigduizend honderd (581.100,00) euro ZESDE BESLUIT-- Coordinatie van de statuten

Artikel 5 van de statuten wordt dienovereenkomstig aangepast en luidt voortaan als volgt

Artikel 5.- Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfhonderdéénentachtigduizend honderd (581.100,00) euro. Het kapitaal is volledig geplaatst en verdeeld In 676 gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk 1 /676ste

van het kapitaal vertegenwoordigen. De vennoot of vennoten zijn niet aansprakelijk, noch hoofdelijk verantwoordelijk voor de verbintenissen van de verr7nootschap. ln dat verband beperkt hun financiële aansprakelijk-'heid zich tot de algehele volstorting van de onderschreven aandelen. Professio-+neel blijft de geneesheer-vennoot onbeperkt aansprakelijk.

Bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van 18 december 2013 werd het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap verhoogd met het bedrag van het netto-dividend van vijfhonderdtweeënzestigduizend vijfhonderd (562.500,00) euro, in zelfde periode uitgekeerd vanuit de belaste reserves van de vennootschap, om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) door inlijving van gemeld netto-dividend voor het overeenkomstig bedrag, naar vijfhonderdéénentachtigduizend honderd (581.100,00) euro, met creatie van 490 nieuwe aandelen."

ZEVENDE BESLUIT  VOLMACHT VOOR DE COORDINATIE.

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

ACHTSTE BESLUIT BENOEMING VASTE VERTEGENWOORDIGER

De vergadering beslist om tot haar vaste vertegenwoordiger te benoemen voor onbepaalde duur en in Iedere huidige of toekomstige vennootschap waar BV BVBA DR. RASOULi een bestuursfunctie zou uitoefenen, de heer Hossein Rasouli Abdoimaleki, voornoemd. Die verklaart deze opdracht te aanvaarden onder de bevestiging dat er geen maatregelen zijn die zich hiertegen verzetten. Het mandaat is onbezoldigd.

SLUITING VAN DE VERGADERING

De voorzitter stelt vast dat alle punten van de agenda besproken zijn en dat hierover telkens een beslissing genomen werd met eenparigheid van stemmen.

De agenda afgehandeld zijnde wordt de vergadering gesloten om 11.30 uur.

Voor-

bóhouden abn het Belgisch

Staatsblad

Bijzondere lastgeving.

De comparanten geven bij deze bijzondere volmacht aan ABL - Boekhouding en Fiscaliteit, te 3000 Leuven, Brouwersstraat 1 Bus 5, evenals aan zijn/haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving in de kruispuntbank ondernemingen, voor de aanvraag van een B.T.W. nummer en verder voor alle documenten die dienen opgesteld en ondertekend te worden teneinde de werking van de vennootschap te kunnen bekomen.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL:

TEGELIJK HIERMEDE NEERGELEGD : 1 expeditie van het proces-verbaal; bijzonder verslag zaakvoerder en verslag bedrijfsrevisor, Notaris Luc Moortgat.

Bíjsagen bij hëtliëIgisch Sfaatsblád :1S/0112014 - Annexes duMVlnnitëür belgë

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrurnenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 14.08.2013 13426-0471-013
07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 29.08.2012 12503-0320-013
25/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 22.08.2011 11423-0063-013
19/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.06.2010, NGL 16.08.2010 10415-0302-013
05/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 30.07.2009 09526-0096-013
03/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.06.2008, NGL 27.06.2008 08310-0296-014
31/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 04.06.2007, NGL 28.08.2007 07635-0123-014
07/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 06.06.2006, NGL 04.08.2006 06603-3270-014
01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.06.2016, NGL 26.08.2016 16489-0312-013

Coordonnées
DR RASOULI

Adresse
PASTOOR VAN NEYLENSTRAAT 21 2440 GEEL

Code postal : 2440
Localité : GEEL
Commune : GEEL
Province : Anvers
Région : Région flamande