DR. ANDRIES DAPHNE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. ANDRIES DAPHNE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.305.888

Publication

18/05/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11303284*

Neergelegd

16-05-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): Dr. Andries Daphne

0836305888

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel: 2018 Antwerpen, Lange Van Ruusbroecstraat 49

Onderwerp akte: OPRICHTING  AANSTELLNIG ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden voor Ellen Verhaert, geassocieerd notaris te Antwerpen op zestien mei tweeduizend

elf, neergelegd op het negende registratiekantoor te Antwerpen;

BLIJKT dat

l. De sub 4. nagemelde persoon een burgerlijke vennootschap heeft opgericht in de vorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met de naam:  Dr. Andries Daphne .

2. De vennootschap is gevestigd te 2018 Antwerpen, Lange Van Ruusbroecstraat 49.

3. De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur, met dien verstande dat zij overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen alle verrichtingen sedert een februari tweeduizend en elf in haar naam door de oprichters gesteld bekrachtigt en voor haar rekening neemt.

4. De vennoot/oprichter is : mevrouw ANDRIES, Daphne Scarlet Marie-Rose Patrick, wonende te 2018 Antwerpen, Lange Van Ruusbroecstraat 49.

5. Het geplaatste kapitaal van de vennootschap achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) bedraagt. Het is tot beloop van twaalfduizend vijfhonderd euro gestort.

Mevrouw Daphne Andries, voormeld, heeft zich verbonden het bedrag van zesduizend honderd euro bij te storten.

6. Het kapitaal is gevormd door stortingen in geld.

7. Het boekjaar samenvalt met het kalenderjaar.

Het eerste boekjaar loopt uitzonderlijk van de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft tot

eenendertig december tweeduizend twaalf.

8. Omtrent het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en van het saldo na vereffening, de statuten volgende bijzondere bepalingen bevatten :

 Het batig saldo van de balans, na aftrek van alle kosten, de sociale lasten en de nodige afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen, vormt de netto-winst van de vennootschap.

Van deze winst wordt jaarlijks een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die op voorstel van de zaakvoering de bestemming ervan bepaalt. Tot vorming van een reserve kan evenwel slechts besloten worden met éénparigheid van stemmen.

Het batig saldo van de vereffening, na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt tussen de vennoten verdeeld naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

9. - Als zaakvoerder van de vennootschap is aangesteld: mevrouw Daphne Andries, voormeld

De opdracht geldt voor een duur van tien jaar en neemt een aanvang op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft.

Krachtens artikel 7.2 der statuten is aan haar volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

Zij oefent deze bevoegdheid individueel uit.

- als bijzondere mandataris, met recht van substitutie, aangesteld werd: de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  De Decker & C° , Vosmeer 1, 9200 Dendermonde, alsook haar aangestelden, aan wie de macht verleend wordt, om het nodige te doen voor de inschrijving -met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving- van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen.

10. De vergadering besloten heeft geen commissaris te benoemen.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

11. Het doel van de vennootschap als volgt in de oprichtingsakte nauwkeurig is omschreven :

 De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van de geneeskunde en meer bepaald de anesthesie door haar artsen venno(o)t(en) die op de lijst van de Orde der Geneesheren zijn ingeschreven, en die hun volledige medische activiteit in de vennootschap uitoefenen, rekening houdend met de voorschriften van de Medische Plichtenleer. Dit omvat:

- het beheren van een diagnosecentrum, de aan- en verkoop, het huren en verhuren van gebouwen en materieel, het ter beschikking stellen aan de artsen die in het kader van de vennootschap werken van medisch materieel en alles wat noodzakelijk is voor de uitoefening van voormelde discipline, in het kort: alle materiële voorwaarden scheppen met het oog op het verstrekken van bedoelde geneeskundige zorgen; - het inrichten van algemene diensten en medisch secretariaten in het bijzonder, die nodig of nuttig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten;

- het organiseren van lessen, opleidingen, symposia en congressen in verband met de anesthesie en aanverwante disciplines;

- het aanschaffen van geneeskundige apparatuur, dienstig voor het doel, het aanwerven van ondergeschikt en paramedisch personeel, die de vennoten in de uitoefening van hun beroep bijstaan;

- het scheppen van mogelijkheden om de artsen-venno(o)t(en) toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken;

- het ondernemen van alle verrichtingen van onroerende, roerende of financiële aard, die rechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn, of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen, met uitzondering van het afsluiten van overeenkomsten die ook artsen volgens de Medische Plichtenleer niet mogen afsluiten met andere artsen of met derden;

- het aanleggen van reserves, nodig tot het aanschaffen van alle dienstige apparatuur, gebouwen en transportmiddelen noodzakelijk en bevorderlijk voor het uitoefenen van alle bovenvermelde beroepsactiviteiten door de arts-venno(o)t(en);

- Zonder afbreuk te doen aan de Medische Plichtenleer, een bestemming te geven aan haar gereserveerde winsten van welke aard ook;

De geneeskunde wordt uitgeoefend door de arts(en) en de honoraria worden geïnd door en voor de vennootschap, zoals uit de medische activiteit voortvloeiende uitgaven door de vennootschap worden vereffend. Rekening houdend met de professionele autonomie van de arts, dienen alle artsen-vennoten over de volledige diagnostische en therapeutische vrijheid te beschikken. Hun taak dient derhalve als leidinggevend beschouwd te worden.

De vennootschap heeft eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, het uitvoeren van investeringen en beleggingen  zoals onder andere de aankoop, de verhuring en de oprichting van gebouwen  zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten en zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële vennootschap mag aannemen. Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen.

12. De jaarvergadering van de vennoten moet ieder jaar worden gehouden op de tweede dinsdag van de

maand juni om achttien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de

eerstvolgende werkdag gehouden.

Omtrent de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht de

statuten de volgende bepalingen bevatten:

 Een vennoot kan zich op de algemene vergadering door een medevennoot laten vertegenwoordigen;

iedere vennoot kan slechts één volmacht uitoefenen.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

FILIP HOLVOET  GEASSOCIËERD NOTARIS.-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD : - expeditie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 14.06.2016, NGL 31.08.2016 16557-0032-012

Coordonnées
DR. ANDRIES DAPHNE

Adresse
LANGE VAN RUUSBROECSTRAAT 49 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande