DR. C. BUELENS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. C. BUELENS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.679.949

Publication

25/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 10.06.2014, NGL 24.09.2014 14595-0113-011
09/08/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



w~ IVWW1VW~V~VWNMVI~I~MI

`°w°° +12139589*

Neergelegd ter grifflo van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

3 1 1111.1 2012

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0845.679.949 Benaming

(voluit) : DR.C.BUELENS

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te 2531 Boechout, Broechemsesteenweg 94

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit de akte verleden voor geassocieerde notaris Olivia Wellekens te 2000 Antwerpen, Bollandusstraat 1, op 19 juli 2012, geregistreerd twee bladen één renvooi te Antwerpen, Registratie 5 op 24 juli 2012, boek 202 blad 4 vak 6, blijkt hetgeen volgt:

Is aanwezig, de enige vennoot, eigenaar van alle honderd aandelen en tevens enig zaakvoerder:

Mevrouw BUELENS Cornelia Maria Petronella Germaine, radioloog, geboren te Mechelen, op 25 september 1965, wonende te 2531 Vremde, Broechemsesteenweg 94, die beslist heeft, na kennisname van het verslag van de Provinciale Raad van Antwerpen van de Orde van Geneesheren de dato 20 juni 2012, betreffende de opmerkingen op de statuten van de vennootschap, tot wijziging van artikel 34 van de statuten ais volgt:

"Een geneesheer die door een gerechtelijke of disciplinaire beslissing het recht om de geneeskunde uit te oefenen is ontzegd, mag zich gedurende de straftijd niet doen vervangen.

De schorsing van een arts om de geneeskunde uit te oefenen, brengt voor deze arts het verlies mee van alle voordelen en uitkeringen, voor de duur van de schorsing.

Dit verbod ontslaat bedoelde geneesheer er niet van de nodige maatregelen te nemen om de continuïteit van de verzorging te verzekeren voor de patiënten die in behandeling zijn op het ogenblik dat voornoemde sanctie in werking treedt. De getroffen schikkingen moeten meegedeeld worden aan de provinciale raad waarbij deze geneesheer is ingeschreven."

Rekening houdend met voormeld verslag van de Provinciale Raad van Antwerpen van de Orde van Geneesheren, wordt bevestigd dat mevrouw Buelens Comelia, radioloog, benoemd is tot niet statutair zaakvoerder van de vennootschap voor een duur van tien (10) jaar, overeenkomstig artikel 14 van de statuten.

Voor ontledend uittreksel (Gei.)

Olivia Wellekens, geassocieerde notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: volledig afschrift der akte dd. 19 juli 2012 samen met de gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/05/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*12302535*

Neergelegd

03-05-2012



Griffie

Ondernemingsnr :

0845679949

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): DR. C. BUELENS

(verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 2531 Boechout, Broechemsesteenweg 94

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting - Benoemingen

Uit de akte verleden voor geassocieerd notaris Natacha Stoop te 2000 Antwerpen, Bollandusstraat 1, op 30 april 2012, blijkt hetgeen volgt:

Is verschenen: Mevrouw BUELENS Cornelia Maria Petronella Germaine, radioloog, wonende te 2531 Vremde, Broechemsesteenweg 94, die heeft verklaard over te gaan tot oprichting van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, waarvan zij de statuten zoals volgt vaststelt :

NAAM: DR. C. BUELENS

RECHTSVORM: burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

ZETEL: 2531 Vremde (Boechout), Broechemsesteenweg 94.

DOEL: De vennootschap heeft tot doel : het uitoefenen, organiseren, bevorderen en structureren van alle beroepsactiviteiten door de geneesheer-vennoot-radioloog binnen de medische discipline van de radiologie, alsook al hetgeen daarmee verband houdt of hiervoor bevorderlijk is, dit alles rekening houdend met de regelen van de medische plichtenleer qua uitoefening van de geneeskunst en met dien verstande dat alle medische activiteiten in gemeenschap worden gebracht en alle vandaar uit voortvloeiende honoraria geïnd worden door en voor de vennootschap en dat de geneesheer-vennoot een vergoeding zal ontvangen van de vennootschap voor de door haar verrichte prestaties.

De vennootschap kan op gelijk welke wijze deelnemen in, samenwerken met andere vennootschappen en personen met een gelijkaardig doel of beroepsactiviteit, evenwel onder de voorwaarde van voorafgaandelijke goedkeuring van de Provinciale Raad van de Orde der geneesheren, waaronder de vennootschap ressorteert. De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De vennootschap kan overgaan tot het verwerven, huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen en transportmiddelen, kortom van een volledige materiële infrastructuur voor de praktijk van de geneesheer-vennoot;

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De professionele aansprakelijkheid van elke geneesheer-vennoot is onbeperkt.

De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, beleggen in roerende en onroerende goederen, deze goederen verwerven en beheren, alsmede alle handelingen stellen die rechtstreeks hiermee in verband staan, mits dit een beheren is van de roerende en onroerende goederen als een goed huisvader en onder uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze noch het burgerlijk karakter van de vennootschap noch haar prioritair medisch oogmerk wijzigen en dat deze handelingen geen aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen.

DUUR: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

VENNOTEN: De vennootschap telt één of meer vennoten, die allen de hoedanigheid van geneesheer-radioloog of geneesheer met een aanverwante specialiteit, ingeschreven op het tableau van de Orde van Geneesheren, dienen te hebben. Het definitief verlies van de hoedanigheid om het beroep van geneesheer uit te oefenen brengt van rechtswege het verlies van hoedanigheid van vennoot mee. Het overlijden, het definitief verbod tot beroepsuitoefening, het kennelijk onvermogen of de uitsluiting of uittreding van een vennoot heeft niet de ontbinding van de vennootschap tot gevolg.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

KAPITAAL-AANDELEN: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ) en is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder vermelding van waarde. Het kapitaal werd volstort zoals blijkt uit een attest afgeleverd door Record Bank.

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, gekozen onder de geneesheren-vennoten en benoemd voor een welbepaalde duur met een maximum van tien jaar. Herverkiezing is mogelijk. De zaakvoerders zijn bevoegd voor alle daden van bestuur en beschikking die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten worden voorbehouden aan de algemene vergadering en niet strijdig zijn met de  E-bvba en geneesheren-associaties van de deontologische regels betreffende de Geneeskundige Plichtenleer.

De zaakvoerders mogen binnen de wettelijke en deontologische perken bijzondere machten toekennen aan lasthebbers; zij bepalen de wedde of vergoedingen van die lasthebbers. Het mandaat kan geen betrekking hebben op het verstrekken van medische dienstenprestaties die uitsluitend zijn voorbehouden aan de geneesheren-vennoten.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig vertegenwoordigd door de bijzondere lasthebbers binnen de perken van het hen verleende mandaat, overeenkomstig artikel 16 van de statuten.

Het mandaat van zaakvoerder kan worden bezoldigd.

Indien er meerdere vennoten zijn, worden de werkverdeling, alle vergoedingen voor het gepresteerde werk - inclusief de eventuele bezoldigingen als zaakvoerder - en terugbetalingen van kosten en vacaties vastgelegd in een schriftelijke overeenkomst, die onderworpen is aan de voorafgaandelijke goedkeuring van de Provinciale Raad van de Orde.

Beslissingen betreffende zaken die niet ressorteren onder het dagelijks bestuur worden door de zaakvoerders geacteerd in een register van verslagschriften. Elk verslagschrift wordt door de zaakvoerders ondertekend. ALGEMENE VERGADERING: Deze gewone algemene vergadering vindt plaats op de tweede dinsdag van de maand juni, om negentien uur.

BOEKJAAR: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Elk jaar, op eenendertig december, worden de inventaris en de jaarrekening opgesteld volgens de wet. ONTBINDING-VEREFFENING: De vennootschap kan op elk ogenblik ontbonden worden door beslissing van de algemene vergadering, in de vorm zoals voorzien voor wijziging aan de statuten. OVERGANGSBEPALINGEN

Het eerste boekjaar loopt tot eenendertig december tweeduizend dertien.

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in tweeduizend en veertien.

Wordt tot gewone zaakvoerder benoemd, behoudens herroeping door de algemene vergadering met gewone meerderheid: mevrouw BUELENS Cornelia, radioloog voornoemd, die verklaart deze benoeming te aanvaarden.

VOLMACHT: Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de diensten van de btw en/of bij de ondernemingsloketten, zowel voor de inschrijving van de vennootschap als voor elke latere wijziging of aanpassing daarvan, wordt volmacht gegeven aan de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Accountantskantoor MVS , te 2610 Antwerpen (district Wilrijk), Planetariumlaan 59, met recht van indeplaatsstelling.

Voor ontledend uittreksel (Get.)

Tegelijk hiermee neergelegd: volledig afschrift der akte dd. 30 april 2012.

Natacha Stoop, geassocieerde notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 09.06.2015, NGL 31.07.2015 15369-0223-011

Coordonnées
DR. C. BUELENS

Adresse
BROECHEMSESTEENWEG 94 2531 VREMDE

Code postal : 2531
Localité : Vremde
Commune : BOECHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande